Egy ​csepp remény (Egy font hús 2.) 297 csillagozás

Sophie Jackson: Egy csepp remény

Max OHare képtelen elengedni a múltat. Legjobb barátja nélkül nem élte volna túl a gyönyörű szőkeség, Lizzie tragikus elvesztését, és rég a drogosok poklát járná. Kap még egy esélyt a sorstól Az elvonón ugyan végigmegy a gyógyulás tizenkét lépcsőjén, de indulatos marad, és nem enged közel magához senkit.
Grace Brooks lelkébe égett a seb, amit az a férfi ejtett, aki felesküdött, hogy tisztelni és védelmezni fogja. A lány messzire menekül, és titkait mélyen magába zárja. Az egyikük érezni akar, a másik elrejtőzik az érzések elől. Melyikük lesz elég erős, hogy a szerelem erejével átüsse a falat?
Sophie Jackson trilógiája a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Smanatha Young rajongóinak kötelező

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2017
468 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108222 · Fordította: Lukács Andrea
>!
Libri, Budapest, 2016
468 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108222 · Fordította: Lukács Andrea
>!
Libri, Budapest, 2016
468 oldal · ISBN: 9789634330677 · Fordította: Lukács Andrea

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Wesley James Carter · Max O’Hare · Grace Brooks · Katherine Lane · Riley Moore · Tate Moore


Kedvencelte 48

Most olvassa 5

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 97

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Örülök, hogy mégis megvettem a könyvet, mert jobban tetszett, mint az Egy font hús. Pedig Maxet ki nem állhattam abban a könyvben, akkora egy bunkó volt. Azért az emberek jelentős része nem lesz drogfüggő alkoholista attól, hogy elhagyják vagy meghal valakije. Szerencsére. Na de hogyan csináljunk Maxből jó fiút? Első lépésként néhány hónap az elvonón jó kezdet. Itt ismeri meg Tate-et, aki egy jópofa különc. A pólóit nagyon bírtam.
A másik szálon fut Grace története, aki egy rémisztő házasság emlékei elől menekülve költözik Virginiába új életet kezdeni. Kifejezetten örültem neki, hogy nem egy szőke botsáska, hanem egy félig afro-amerikai csaj. Nekem Halle Berry ugrott be róla.
Lassan indul a cselekmény, az első száz oldalt három nap alatt olvastam el, mert nem igazán kötött le. De aztán rendesen felpörög. Max megmutatja rendes oldalát . Magától értetődik, hogy szívdöglesztő pasi, de ez kevés. Nem könnyen vetkőzi le a rossz szokásait, de jó úton halad. Nagyon szép párost alkottak Grace-szel, csak úgy repkedtek a petárdák. (Vigyázat forró jeleneteket tartalmaz.)
spoiler
Riley története pedig nagyon érdekel.

14 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Hirtelen nem is tudom hol kezdjem, mert rengeteg mondanivalóm lenne. Sophie Jackson másodszor is beletalált a szívem közepébe. Mindent és mindenkit imádtam ebben a szenvedélyes és sokszor szívszorító szerelmi történetben.
Szerettem, hogy Max gyógyulási folyamatával kezdődött, és azt, hogy a rehabról való távozása után, a küzdelmekkel teli időszakát is átélhettem. (Nyomban elfelejtettem, milyen tuskónak tűnt az előző részben.)
Szerettem, hogy viszonylag lassan bontakozott ki a szerelmi szál, szerintem így volt tökéletes. Két megtört lelkű ember, sok fájdalmas emlékkel a szívében, nehogy már két perc után szerelmes szavakat suttogjon egymás fülébe!!!
Szerettem, hogy Max apránként nyerte el Grace bizalmat, mindig pont annyit adott és annyit vett el, amennyire a nőnek szüksége volt. Szerettem Carter és Kat segítőkész hozzáállását, Tate jópofa pólóit, Vince bácsit és a csapatát. Ugyanúgy szerettem a perzselő erotikus jeleneteket, mint a hétköznapi közös futásokat, beszélgetéseket.
Szerettem Grace optimista és én-mindenben-meglátom-a-jót felfogását, Max védelmező és makacs azért-is-meggyógyulok oldalát.

4 hozzászólás
ZitussKa>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Carter ès Kate igazán èdes törtènete után mardosott a kíváncsiság, vajon Max milyen is lesz valójában? Azok a dolgok, amiket előtte megtudtam róla, csupán annyira engedett betekintèst az èletèbe, hogy felkèszüljek rá miszerint durva dolgokat èlt meg ès tüskès, zárkózott jellem. De Ő annyival többet hordozott magában. Egy èrzèkeny, vicces, gondoskodó karakter. Graceben pedig hihetetlen mennyisègű èleterő, kedvessèg ès elfogadás lakozik.
Az első pár fejezetben csak a saját küzdelmüket, egyènisègüket ismertük meg. Láthattuk az apró lèpèseiket ès próbálkozásaikat, amint kilèpnek az árnyèkukból. Aztán persze jöttek a közös pillanatok ès nagyon tetszett, hogy lassan bontakozott ki a kapcsolatuk :) Èlő, emberi volt ès valóságos.
Ez a páros hiába volt elveszett ès összetört, sohasem èreztem nyomasztónak a könyv lègkörèt. Olyanok mint a beborult èg mögül előbukkanó napsugár. Mosolyra kèsztet, megmelenget ès remènyt ad. Valami fènyesebbre, mint a sötètsèg.
Szeretem ezt a sorozatot. Carter jelenlète pedig, hm hm:) Várom a megjelenő novellát! Mèg több Cartert ès Maxet kèrek. Lehetőleg mihamarabb ❤

Tóth_Orsolya_3 P>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Talán még az előző résznél is jobban tetszett.
Nagyon szerettem Grace és Max párosát.
Riley történetét pedig nagyon várom.

kellyolvas P>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Nagyon olvastatja magát a könyv, és ha nem is vagyok maradéktalanul elégedett, határozottan élvezetes volt. A szerző ismét kiteljesedik abban, amit az első résznél is érzékeltem, hogy nagyszerűen át tudja adni az érzelmeket, tud hatni az olvasóra. Tetszett, ahogy nevén nevezi a dolgokat, szerencsére a fordítás sem szépít a szókimondáson, én szeretem, ha életszerűek a párbeszédek. Mégis, vártam valami ütős dolgot, voltak is meglepetések, de kicsit másra számítottam.
Amit óriási pozitívumnak tartottam a könyvben, az a férfi karakterek barátsága volt. Őszinték voltak a beszélgetéseik, segítették egymást, de hagytak egymásnak teret és időt is, ha arról volt szó. Nagyon kíváncsi vagyok, Riley történetével meg tud-e újra venni magának a szerző. Mindenképpen ajánlom a könyvet, a stílusa, a végkicsengése szívet melengető az erotikus-romantikus olvasmányok kedvelőinek.

Bitten>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Minden egyes történet, amely elvesz és majd visszaad vmi többet nekem „tej az oreo kekszem mellé” !!!! Köszönöm hogy olvashattam!
Andi, remélem még több fordításodat olvashatjuk adott témákban. Igényes és választékos munka! Köszönjük!
Várom a folytatást és REMÉNYkedem abban a bizonyos 1,5 rész kiadásában idehaza!
Egy csepp remény mindig van ;-)

2 hozzászólás
Nikyy18>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Az előző rész is nagyon tetszett de ez még azt is túlszárnyalta. Grace-t hamar megkedveltem azért hogy annak ellenére ami a múltban történt vele nem omlott össze hanem megpróbált túllépni rajta és mindenben meglátni a jót és a szépet. Max-el voltak fenn tartásaim mert az előző részben nem kedveltem. De sikerült megkedvelnem a kitartásáért, bár mondjuk a végén egy kicsit megpofoztam volna a viselkedése miatt. Nagyon kíváncsi vagyok Riley történetére.

ncsn87>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Az elsőt is imádtam, de ezt… Nincsenek rá szavak, annyira gyönyörű és szívettépő volt! Hatalmas kedvenc lett! ♥♥♥
Grace és Max párosa egyszerűen perzselő. Nem tudtam, mire számítsak, mert mindkettőjük életére a múlt mélyen rányomta a bélyegét, de amit kaptam, az mindent felülmúlt… *.* ♥ Fantasztikusan felépített az egész kapcsolatuk, ahogy szépen lassan kialakult a kötelék közöttük. Mind testileg, mind érzelmileg egymásnak lettek teremtve. Az erotikus jelenetek egyszerűen mocskosak és ízlésesek voltak egyben. Ez a kettősség végig megvan a történetben is. Annyira magával ragadó, hogy szavak nincsenek rá. IMÁDTAM az egész utazást velük! ♥
Nem tudom, mi mást mondhatnék. Egyszerűen csak olvassátok el ezt a sorozatot, aztán megértitek, miről beszélek. ;)
Köszönöm még egyszer ezt a sorozatot a kiadónak és Lukács Andrea csodás fordítását! :)
Epekedve várom Riley történetét. Tudtam, hogy ez a gazember következik. :D

7 hozzászólás
ƨɔɴом P>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Azert az ugy vicces, hogy az elozo reszben pont Max-et szapultam, mig itt sikerult abszolut megkedvelnem ot. Sot… talan meg Carternel is jobban birtam, valahogy joval tobb van mogotte, mint ami eloszor latszodik. Szerettem a karakterfejlodeset, ahogy szepen aprankent nyilt meg, es a kapcsolata Grace-szel hibatlan. Grace tokeletes par melle, eros, okos, intelligens, es vegig ember tudott maradni, annak ellenere ami vele tortent.
Igazabol nehol mar picit sok volt a tortenet, picit kezdett elmenni egy olyan vonal fele, amibol akar zagyvasagok is kerekedhettek volna, de pont azon a hataron sikerult megallnia az irononek, amitol meg hiheto es elvezheto maradt.
Ezek utan mar tenyleg alig varom Riley tortenetet! :)

perpetua P>!
Sophie Jackson: Egy csepp remény

Ez a kötet sokkal jobb volt, mint az első! :)
Kötelező módon elhintette már a részleteket Max-ről az Írónő az Egy font húsban, ezért természetes, hogy felkeltette az érdeklődésemet. Ismerni akartam az érzéseit, hogy mit okozott benne Lizzie távozása. A történet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, tudjuk, hogy Max épp elvonón van. Az itt töltött napok még nem tetszettek. Nem volt rossz látni, hogy miként viselkedik ott, de azokat a fejezeteket még untam.
Majd kijött onnan és elköltözött, onnantól kezdve rengeteget javult a könyv. A new adult könyvekhez híven nem meglepő, hogy a főhősnő is megtört szívű. Grace is óvatos, új életet akar kezdeni, új városban és itt találkoznak egymással. Apró lépésekkel haladnak, de a vak is látja, hogy milyen hamar kerülnek közös hullámhosszra. Még a kötelező köröket is élveztem, hogy sokáig nem látják be, hogy átalakultak az érzéseik, a drámai veszekedést és az édes befejezést. Igazán érzelmes és magával ragadó regény és nagyon bízom benne, hogy Riley könyve sem fog csalódást okozni. :)


Népszerű idézetek

SzAngelika>!

[…] sose nyiss ajtót, ha a múlt kopogtat. […] Semmi újat nem tud mondani.

403. oldal, 28. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane
Detty89 P>!

El kell fogadnunk, hogy a csalódás véges, de sohasem szabad elveszíteni a végtelen reményt.
Martin Luther King

177. oldal

Detty89 P>!

Az élet összetör. Ettől senki sem védhet meg minket, és az egyedüllét sem fog, mivel a magány szintén megtöri az embert a vágyakozásával. Szeretni kell. Érezni. Ezért vagyunk itt a földön. Azért, hogy kockáztassuk a szívünket. Hogy valaki teljesen magába szippantson. És ha bekövetkezik, hogy összetörnek, elárulnak, elhagynak, megbántanak minket, vagy talán a halál meglegyint a szelével, ülhünk le egy almafa alá, és hallgassuk, ahogy az almák egymás után lehullnak a földre, és az a sok, édes gyümölcs pocsékba megy. Ekkor mondjuk azt magunknak, hogy megkóstoltunk annyit, amennyit csak lehetett.

Tamlilla>!

Tizennyolc éves voltam, és őrülten szerelmes, miközben a srác nyilvánvalóan szintén őrülten szerelmes volt három másik lányba is a hátam mögött.
Max felnézett Katre. – Aú!
Kat felvonta a szemöldökét.
– Na, igen. Így hát szakítottunk. Három hónappal később a srác felhívott, és könyörgött, hogy fogadjam vissza, nagyon sajnálja, nem fogja újra megtenni, blablabla. Megkérdeztem Nana Boo-t, hogy szerinte mit kellene tennem. Max előredőlt.
– És mit mondott?
Kat lenyelt egy korty kakaót.
– Azt mondta, Katherine, angyalom, sose nyiss ajtót, ha a múlt kopogtat. – A hangja ellágyult. – Semmi újat nem tud mondani.

Kapcsolódó szócikkek: Katherine Lane · Max O’Hare
catilde>!

Találni fogsz valamit, ami miatt érdemes lesz reggelente kikelned az ágyból, és azt mondod, „gyerünk, élet, hozd, amit akarsz, én készen állok!”.

131. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Tate Moore
katalinko>!

– Grace a vállával megbökte Max vállát. – Tudod, mit látok, amikor rád nézek?
Max hevesen megrázta a fejét.
– Inkább nem szeretném tudni…
– Egy olyan férfit, aki jobban akar lenni, aki megbánta a döntéseit, aki szeretné helyrehozni a hibáit, és továbblépni az életben. Egy olyan férfit látok, aki retteg kockáztatni, megbízni valakiben, miközben pedig elkeseredetten vágyik rá. Egy férfit látok, aki össze van törve, de próbálkozik. Reményt látok.

Kapcsolódó szócikkek: Grace Brooks · Max O’Hare
Ács_Milán >!

– Ne kezdd el, ha nem fejezed be!

365. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Max O’Hare
Zso89 P>!

– Négy Moore testvér – vágott vissza Max, és levette a napszemüvegét. – Krisztusom, szegény anyátok! Csoda, hogy még nem csukták le.
– Ami késik, nem múlik.


A sorozat következő kötete

Egy font hús sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a megváltás
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Vi Keeland: A beosztott
Jay Crownover: Az utcák királya
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Emma Chase: Felséged szolgálatában