An ​Ounce of Hope (A Pound of Flesh 2.) 4 csillagozás

Sophie Jackson: An Ounce of Hope Sophie Jackson: An Ounce of Hope Sophie Jackson: An Ounce of Hope

From the fanfic phenom whose debut A Pound of Flesh had over 4.5 million reads, this sequel, An Ounce of Hope, tells the passionate love story of Carter’s best friend, Max.

Max O’Hare can’t seem to let go of his past: his drug habit, the end of his relationship with Lizzie Jordan, the woman he knows he’ll never get over, and the loss of their unborn son.

After successfully completing rehab and learning to explore his deepest fears and dreams through painting, Max meets Grace Brooks. With her innate optimism, and her love of art and photography, Grace appears to be the perfect girl. Yet no one knows where she came from, or why she keeps her past so closely guarded. Over time, Max and Grace gradually allow each other in—but will he ever be able to fully let go of his past? Or will his heart remain closed forever?

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Gallery Books, New York, 2016
352 oldal · puhatáblás · ASIN: B00UDCI64W
>!
Simon & Schuster, New York, 2016
ASIN: B019PDZZ02 · Felolvasta: Sebastian York

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Max O’Hare · Grace Brooks · Riley Moore · Tate Moore


Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

eSsZ P>!
Sophie Jackson: An Ounce of Hope

max! ohhh max! imádlak. kinyuvadtam tőled mint kiskutya az ugatástól :D
a könyv az előző részben megismert carter gyerekkori barátjáról szól. az előzményekben felvezetett és carter által elmondottakból tudjuk, hogy hősünk bizony igen csak kapott az élettől egy büdös nagy pofont.. több oldalról is, amin egyáltalán nem tud túllépni. bizony, hogy nem él szent életet, kipróbál mindent és mindenkit… míg végül a barátja a sarkára áll és el nem küldi egy elvonókúrára. max meséje innen veszi fel a fonalat, megismerjük az életét, hogy ki mindenkit veszített már el, belelátunk abba,hogy miért került oda ahova. megismerkedünk elliottal és tate-el, akik segítik pasinkat túlélni és túllépni. aztán felbukkan grace, akinek szintét van problémája spoiler terápiára jár ő is. szép lassan kialakul közöttük egy fajta baráti viszony, és amikor hősnőnk úgy érzi, hogy képes lenne tovább lépni a múltján, maxet kéri meg, hogy segítsen neki.
max imádni való ki gondolta volna.. a kép amit carterék lefestettek róla nem volt túl szívderítő.. szép, dögös és mély érzésű .. és még mondja valaki, hogy a pasik nem tudják úgy szeretni a gyerekeiket ahogy egy anya.. lópikulát
grace pedig aranyos, bevállalós, élni akarós és egyáltalán nem hisztis.
a könyv végig visz minket egy rögös úton ami a megérdemelt boldogságig vezet.
fájdalmas és szívet melengető,erotikus és emberi, komoly és vicces.. élethű.. ugye ugye, hogy nem is nehéz odafirkantani az olyanokat, mint a' két héttel később” vagy a ' négy hónap múlva' és máris az az érzése az embernek, nem ripsz ropszra olvadoznak két nap után
élethű mert tökéletesen adagol az írónő, élethű mert simán eltudom képzelni, hogy van ilyen.. élethű mert akár a te vagy az én barátommal is történhetne, vagy pont velünk..
nekem nagyon tetszett, sokkalta jobban mint az első rész. ráadásul már értem, hogy carterért mért nem voltam úgy oda.. mert már ott is max birizgálta a fantáziám. egyébként jó volt még a barátság érzékeltetése.. nem voltak állandóan egymás nyakán, de érezhető volt, hogy bármiben számíthatnak egymásra..
összességében teljesen elégedett vagyok és magyarul is befogom szerezni, mert maxből sosem elég.. ahh drága szívem, örülök, hogy végre jól vagy.. hatalmas ölelés neked :)

13 hozzászólás
Szinna>!
Sophie Jackson: An Ounce of Hope

Nem is tudom, hogy igazából mi is volt a bajom ezzel a könyvvel, amíg olvastam érdekes volt, de nem hagyott maradandó nyomokat bennem.


Népszerű idézetek

eSsZ P>!

Okay. Let me ask you another way. Would you have sex with me?”
Now that question Max’s body undoubtedly paid attention to. He was suddenly glad his shorts were loose. Shit. He shifted where he sat. “What? Are you— Why are you asking me this?”
She shrugged. “Just curious.” She crossed her arms. “It’s okay if you don’t. I get it.”
Max barked out a laugh. “My God. Women! I didn’t even answer and you’ve already assumed the worst.

Kapcsolódó szócikkek: Grace Brooks · Max O’Hare

A sorozat következő kötete

A Pound of Flesh sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
Elle Kennedy: The Chase
Anna Todd: After Ever Happy
Erin Watt: Broken Prince
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Jennifer Probst: The Marriage Mistake