Kiszolgáltatva (Spilling Bűnügyi Osztálya (CID) 8.) 2 csillagozás

Sophie Hannah: Kiszolgáltatva

A ​fordulatos pszichithriller hamisítatlan Sophie Hannah-i módon az emberi lélek legmélyére ás. A modern thriller mestere ezúttal a családon belüli erőszak, a bántalmazás mozgatórugóit tárja fel, minden oldalon egy-egy újabb mozaikkockát illesztve a történetbe, amíg teljes nem lesz a kép.

Egyik este ismeretlen nő állít be Simon Waterhouse nyomozó otthonába. Azt állítja, hogy ő Proust felügyelő lánya, és az apja bizonyítékot hamisított, minek következtében egy ártatlan embert vádolnak azzal, hogy meggyilkolta magatehetetlen, szélütött feleségét.
A vidéki Angliában játszódó történet szálai összekapcsolódnak a düsseldorfi repülőtéren ragadt okos, sikeres üzletasszony, Gaby Struthers történetével, valamint egy 20 év körüli ápolónőével. A két nő kénytelen egy hotelszobában tölteni az éjszakát Németországban, amíg jobbra fordul az időjárás és felszállhat a gépük. Az ápolónő is azt állítja, hogy Gaby régi szerelmét, Timet ártatlanul fogják elítélni felesége… (tovább)

>!
Kossuth, Budapest, 2017
476 oldal · ISBN: 9789630987769 · Fordította: Rindó Klára, Szabados Tamás
>!
Kossuth, Budapest, 2017
476 oldal · ISBN: 9789630987387 · Fordította: Rindó Klára, Szabados Tamás

Most olvassa 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

>!
xeral
Sophie Hannah: Kiszolgáltatva

Szuper, kezdhetem az értékelést. Számomra nagyon bonyulolt volt követnem a nem leírt cselekményeket, ironikus megjegyzéseket, lopva összenézéseket. Hogy az elején nem volt tiszta Charlie nő vagy, férfi?Nem tudom, ki kicsoda, fiú vagy lány? Néha túl magasröptű volt, ahová mi halandók nem érünk fel (tehát olyanuk vagyunk, mint Lauren). Adva vagyon itt egy gyilkosság, amit magára válla a mi főhősünk, mert állítólag ha bevallaná az igazat az ennél is brutálisabb lehet ld. címlap. Engem nem érintett meg az a brutalitás, mikor kiderült végre, hogy ki és miért gyilkolt. Lehet, hogy adnom kéne még egy lehetőséget újra olvasni, de annyi minden más van még, ami elsőre is érdekes.


Hasonló könyvek címkék alapján

Paula Hawkins: A lány a vonaton
B. A. Paris: Zárt ajtók mögött
Stephen King: Dolores
Stieg Larsson: A tetovált lány
Erik Axl Sund: Bomlás
Lakatos Levente: Aktus
Stephen King: Tortúra
Pierre Lemaitre: Téboly
Lauren Beukes: Tündöklő lányok
Minette Walters: A kaméleon árnyéka