Gabonák ​dícsérete 0 csillagozás

Soós Ferenc: Gabonák dícsérete

Olcsón, egyszerűen, teljes értékűt!
Búzafasírt, káposztás lángálló, kovászolt rozskenyér, hajdinás pogácsa, zabpehely pástétom, nyárson sült puliszka… Csak néhány étel neve ízelítőül e könyvecskéből. Sokan talán nem is tudják, hogy a magyar termőföld hét féle gabonát és a hajdinát kínálja asztalunkra, ha mi is úgy akarjuk.
Azoknak íródott ez a könyv, akik szeretnék megalapozottabbá, gazdagabbá tenni táplálkozásukat, úgy, hogy mellékesen a konyhapénzből is jobban kijöjjenek.
Sokak kérésének tesz eleget a szerző, amikor közreadja a'házi gabona-feldolgozásban szerzett tapasztalatait, saját és összegyűjtött, átdolgozott receptjeit, amelyek sokat megőriztek a népi konyha hagyományaiból is. Visszaadni a kenyér becsületét!
Ha másképpen nem megy, úgy, hogy magunk sütjük meg.
Akik szívesen sütnek otthon, azok a könyvvel együtt kovászt is kapnak.

>!
Őri Alapítvány, Őriszentpéter, 2001
72 oldal · ISBN: 9630065517

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 5


Hasonló könyvek címkék alapján

Bächer Iván: Utóíz
Otthontól fűtött tél
Bodrogi Gyula: 80 év, 80 recept, 80 történet
Vásárhelyi Judit – Vásárhelyi Tamás: Játsszunk mézesbábost!
Csokiparány Csenge: Sütimizéria
Bucsányi Gyula: Egészséges nyerskoszt és nyers diéta
Haas Márta: Egy amerikai Velencében
Ostoros Ágnes – Vendrő Ágnes – Sík Ilona – Papp Noémi: Transzillumináció – A szabadság szabályai
Katona Edit – Csonka Mária: Moletteknek mindenféléről
Sárosi Bella (szerk.): Házi czukrászat és befőttek könyve