Olcsón, egyszerűen, teljes értékűt!
Búzafasírt, káposztás lángálló, kovászolt rozskenyér, hajdinás pogácsa, zabpehely pástétom, nyárson sült puliszka… Csak néhány étel neve ízelítőül e könyvecskéből. Sokan talán nem is tudják, hogy a magyar termőföld hét féle gabonát és a hajdinát kínálja asztalunkra, ha mi is úgy akarjuk.
Azoknak íródott ez a könyv, akik szeretnék megalapozottabbá, gazdagabbá tenni táplálkozásukat, úgy, hogy mellékesen a konyhapénzből is jobban kijöjjenek.
Sokak kérésének tesz eleget a szerző, amikor közreadja a'házi gabona-feldolgozásban szerzett tapasztalatait, saját és összegyűjtött, átdolgozott receptjeit, amelyek sokat megőriztek a népi konyha hagyományaiból is. Visszaadni a kenyér becsületét!
Ha másképpen nem megy, úgy, hogy magunk sütjük meg.
Akik szívesen sütnek otthon, azok a könyvvel együtt kovászt is kapnak.
Gabonák dícsérete 0 csillagozás
Várólistára tette 2
Kívánságlistára tette 5
Hasonló könyvek címkék alapján
- Bächer Iván: Utóíz 97% ·
Összehasonlítás - Otthontól fűtött tél 98% ·
Összehasonlítás - Bodrogi Gyula: 80 év, 80 recept, 80 történet ·
Összehasonlítás - Vásárhelyi Judit – Vásárhelyi Tamás: Játsszunk mézesbábost! ·
Összehasonlítás - Csokiparány Csenge: Sütimizéria ·
Összehasonlítás - Bucsányi Gyula: Egészséges nyerskoszt és nyers diéta ·
Összehasonlítás - Haas Márta: Egy amerikai Velencében ·
Összehasonlítás - Ostoros Ágnes – Vendrő Ágnes – Sík Ilona – Papp Noémi: Transzillumináció – A szabadság szabályai ·
Összehasonlítás - Katona Edit – Csonka Mária: Moletteknek mindenféléről ·
Összehasonlítás - Sárosi Bella (szerk.): Házi czukrászat és befőttek könyve ·
Összehasonlítás