Sommelier ​– A jövő hivatása 0 csillagozás

Technikák a hivatásos borpincér számára
Sommelier – A jövő hivatása

Kulináris élvezeteink nem merülnek ki egy-egy jó sült vagy desszert elfogyasztásában, hiszen nem mindegy, hogy az adott ínyencségek mellé milyen italokat fogyasztunk.

A borokat kedvelő, azonban köztük eligazodni nem tudó vendégek számára olykor nehézséget jelent a megfelelő minőségű bor kiválasztása. Ebben segíthet nekik a sommelier, azaz a borok hivatásos és szakavatott pincére. Azonban hazánkban még nincs megfelelő sommelier-képzés, aminek egyik fő oka a megfelelő tankönyv hiányában is kereshető.

Ezt az űrt hivatott betölteni a Sommelier – a jövő hivatása című szakkönyv az ASI, a Nemzetközi Sommelier Szövetség ajánlásával és támogatásával.

Színes, igényes fotókkal illusztrált oldalak, az eredetiből fordítva.

>!
Agroinform, Budapest, 2003
108 oldal · ISBN: 9635027966 · Fordította: Halász Zoltán

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Csávossy György: Magyarán a borról
Herczeg Ágnes: Borok a konyhában
Jens Priewe: Új borvidékek
Fornády Elemér: A borkezelés mestersége
Cey-Bert Róbert Gyula: Magyar borok és ételek harmonizációja
Hajós Gyöngyi (szerk.): Borok könyve
Herczeg Ágnes – Pánczél Andrea: Borról neked
Muskovics Andrea Anna (szerk.): Borkultúra és társadalom – visszatekintve a 21. századi Magyarországról
Horváth Dezső: A magyar gasztronómiai és borászati irodalom bibliográfiája
Julie James: Az a gyanúm, szerelem