A ​rost jó! 1 csillagozás

Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel
Soltész Erzsébet – Gajda Zoltán: A rost jó!

Az ​élelmi rost jó! Hogy miért? Választ kapunk rá ebben a hiánypótló könyvben. Bizonyított, hogy az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban.

A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül.

Céljuk, hogy elindítsák egy új fogalommal jelölt irányzat, a rosttudatos táplálkozás trendjét.
Ehhez minden segítséget megadnak: gyakorlati tanácsokat az élelmirost-források kiválasztásához, útmutatót a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez.

Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. A 60 színes rostdús recept között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is az elkészítést segítő… (tovább)

>!
Boook, Budapest, 2020
288 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155417603

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Csillány>!
Soltész Erzsébet – Gajda Zoltán: A rost jó!

Soltész Erzsébet – Gajda Zoltán: A rost jó! Érdekességek az élelmi rostokról, 60 rostban gazdag recepttel

Érdekes, olvasmányos, hasznos könyv, sok jónak tűnő recepttel.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bächer Iván: Utóíz
Bächer Iván: Emberevő
Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Kis-Varga Judit: Csak a süti – Csak a Puffin
Kay Scarlett: Egy falat… Olaszország
Vanessa Kimbell: Kovásziskola
Molnár Krisztina Rita: Derűs hétköznapok
Fannie Flagg: Sült zöld paradicsom
Rita Falk: Savanyúkáposzta-kóma
Schell-Sali Réka – Tahin-Röszler Judit: Négy évszak vidéken