Elárult ​férfiak klubja 13 csillagozás

Singer Magdolna: Elárult férfiak klubja

Egy ​regény a férfiak elhallgatott fájdalmáról.
A kimondatlan szavakról. Az elfojtott érzelmekről.
Egy terapeuta megrendítő könyve a férfiak és nők egymásért folytatott örök küzdelméről.

János élete teljesen a feje tetejére áll, mikor felesége egyik pillanatról a másikra elhagyja. A megdöbbent és elkeseredett férfi minden erejével próbál megküzdeni a ténnyel, hogy faképnél hagyták, hogy már csak a szobanövényével vagy a sörösüvegével társaloghat a sivár lakásban, hogy a felesége mással kávézik délutánonként. Miközben a hullámok egyre inkább összecsapnak a feje fölött, régi és új barátokat, újabb és újabb elárult férfiakat faggatva próbálja megérteni, mi is történt vele. Rádöbben, hogy férfitársai is átéltek már az övéhez hasonló fájdalmakat, és hogy ahányan vannak, annyiféleképpen birkóznak kapcsolatokkal, gyerekekkel, családdal, elválással, felelősséggel és legfőképpen az érzelmeikkel.

Jánosnak sincs végül más választása, szembe kell néznie a lelke… (tovább)

>!
Libri, Budapest, 2013
350 oldal · ISBN: 9789633102152

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 10

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Galambdúc>!
Singer Magdolna: Elárult férfiak klubja

Kissé döcögősen halad, az írás stílusa modoros és ez zavart engem. Mintha csak esettanulmányokat olvastam volna, az egyes emberi sorsok beleszövése a sztoriba legalábbis erre emlékeztet. Látszik, hogy nő az alkotó, és a másik könyve, ami a válás női oldalát mutatta be, sokkal jobban sikerült. És valahogy a cím se volt összhangban a történettel, hisz végig az áll a középpontban, hogy kettőn áll a vásár, akkor miért is elárultak azok a férfiak?

evic>!
Singer Magdolna: Elárult férfiak klubja

Nőként azért érdekelt a másik oldal. Nem csalódtam, így képzeltem a férfibánatot. A könyvben megjelenik a veszteség feldolgozásának valamennyi lépése. Vajon a férfiak olvasnak ilyen könyveket?

1 hozzászólás
Apryl>!
Singer Magdolna: Elárult férfiak klubja

Sajnos ez a könyve sem tetszik. Singer Magdolna meglehet, nagyon jó szakember, de nem jó író. Ha ismerném azt javasolnám neki, vegyen példát Várkonyi Zsuzsáról, Popper Péterről. Ők is írtak(nak) de nem akarnak erőszakosan, sztoriba burkolt élethelyzetekkel tanítani. Singer Magdolna hőseinek dialógusainál néha majdnem sikítoztam kínomban. Nem, így nem beszélnek a való életben, drága írónő. :)

Adriboci>!
Singer Magdolna: Elárult férfiak klubja

Hát nem tudom.. az eleje valahogy vontatott volt, közben elolvastam másik 5 könyvet. Az írónőtől inkább a "riport"könyvek jönnek be. Ebbe ugyan beledolgozott sok előzménytémát (meghalt, elvetett magzatok, gyászmunka, stb.), de egy picit nekem sok volt a férfinyafi. Jó, nem tudom magam sem pontosan hogy gondolkoznak hisz én is nő vagyok, még az is lehet, hogy így. De kicsit meseszerű a sok megvilágosodott férfi, az életben vajon hányat találni? ;) Azért a kedvencem mégis a flow megjelenése: csináld ami örömet okoz és rögtön jól meg is fogsz élni belőle sőt, az egész életed rendbejön. Hát persze! :) De lehet csak én vagyok kekec/irigy ;) Összességében egynek elmegy.

Duduci>!
Singer Magdolna: Elárult férfiak klubja

Lendülettel álltam neki az olvasásnak, aztán annyira elcseszte a hangulatomat, hogy gyorsan be is fejeztem. Én kis naiv, azt hittem ez egy kis könnyed szórakozást ígérő könyv(amúgy ezt nem is tudom honnan szedtem), s kőkemény valóság sokk volt. Nem mondom, hogy rossz könyv, sőt kifejezetten érdekes, ahogy egy férfi hogyan jut túl egy szakításon, miképp szenved, de oh, van itt minden, amit egy édesanya nehezen tid megemészteni, ugyanúgy ahogy egy pasi is. Szóval, real world a könyv, s lehet belőle tanulni, és tanulságokat levonni,


Népszerű idézetek

Jadranka>!

Hallgatnak egy sort, mindketten a saját bánatukba merülnek. Egyikükben még frissen égő, gyilkos a fájdalom, a másik már tudja, hogy túl fogja élni.

62. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Gergely Ágnes: A szomjúság ára
Szabó Magda: Az őz
Lakatos Levente: Aktus
Christine Anne Colman: Elveszetten
Garaczi László: Hasítás
Marcus Meadow: Szex és Szekszárd
Gyurkó László: Csütörtök
Bihari Klára: Próbaidő
Márai Sándor: Vendégjáték Bolzanóban
Ács Margit: Párbaj