Az ​akupunktúra csodája 3 csillagozás

Simoncsics Péter: Az akupunktúra csodája

„…Itt az ideje, hogy paradigmát váltsunk, mielőtt teljesen leromboljuk a világunkat. Meggyőződésem, hogy nem miattam, csupán általam gyógyul a páciens, hiszen a kulcs benne van. Segítek neki megtalálni, hogy érettebben, tudatosabban, fejlettebben távozhasson a rendelőből. Munkám sikerét az jelzi, ha nincs többé szüksége rám” – vallja a szerző.
Az ősi kínai tűszúrásos gyógymód, az akupunktúra – valamint a vele együtt fejlődött egyéb gyógymódok, mozgás- és légzéskultúra s legfőképpen mindennek alapjául szolgáló élet- és világszemlélet – nagyszerű és hatásos eszköz ehhez a csodálatos folyamathoz. Ennek ismereteit, tapasztalatait foglalja össze a jelen könyv.

>!
Lunarimpex, Budapest, 2003
480 oldal · ISBN: 9639219215

Kedvencelte 2

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Emill>!
Simoncsics Péter: Az akupunktúra csodája

Már megint egy olyan könyv akadt a kezembe, melynek olvasása közben ébredtem rá, hogy inkább hagynom kellet volna mindet a fr@ncba és ezt tanultam volna ezt. No nem azért mert jövedelmező, hanem mert tökéletesen bemutatja életünk komplexitását, és én ennek a rendszernek nem csak használója hanem alkotója is szeretnék lenni.

Ez egy tankönyv arról, hogy miként működik a testünk – nem csak a kínaiak szerint – és mi mit tehetünk azért, hogy ha anomália keletkezik benne, mihamarabb megoldjuk.

Kevés rá az öt csillag.


Hasonló könyvek címkék alapján

Szabó György – Lopes-Szabó Zsuzsa: A bükki füvesember gyógynövényei
Szabó György: Javasasszony unokája
Hargitai Károly: Hadüzenet a halálnak
Fási Katalin: Kéz- és fülmasszázs
Berente Ági: Házipatika
Szabó Mária: Gyógyító természet
Lenkei Gábor: A koleszterin nem ártalmas
Roger Dalet: Gyógyító pontok enciklopédiája
Dr. Józsa László: Akupunktúra és moxibusztió
Horst Benesch: Kopogtass az egészségedért