Angyalmágia 4 csillagozás

Silver Ravenwolf: Angyalmágia

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ez ​a humoros hangvételű könyv bemutatja azokat a kreatív technikákat, amelyeknek a segítségével mindennap mágikus munkát végezhetsz az angyalokkal.
Segítségre van szükséged önképed javításához? Pénzügyi gondjaid adódtak? Nagyobb rálátásra vágysz életed bármely területén? Nincs olyan probléma, amely túlságosan nagy vagy túlságosan kicsi lenne az angyalok szemében. Minden egyes itt bemutatott mágikus alkalmazás kipróbált módszer. Némelyikük egyszerű és szórakoztató, mint pl. az angyaloknak szóló apróhirdetés, mások az angyalmágia fejlettebb, erőteljesebb eszközei közé tartoznak. A bemutatott technikák mindegyike egyszerű, praktikus, hatékony – és működik.
Néhány érdekesség a kötetből:
Mire van szükséged az angyaloltár elkészítéséhez?
Mely angyalokkal állnak kapcsolatban a hét egyes napjai, és hogyan dolgozhatsz a napokhoz tartozó témákkal?
Az évszakok angyali vonatkozásai: az egyes hónapokhoz tartozó angyalok, színmágia, bolygóórák.
Milyen… (tovább)

>!
Édesvíz, Budapest, 2006
282 oldal · ISBN: 9789635289431 · Fordította: Görbe Angéla

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 7


Népszerű idézetek

bBeatrix>!

Először lezuhanyoztam, és magam elé képzeltem, hogy a víz megtisztítja mind a fizikai, mind a spirituális testemet. Majd töltöttem egy pohár hideg vizet, és elképzeltem, hogy minden egyes korty angyali és egyetemes energiával tölti fel testemet. Ezután belégzés közben lelki szemeimmel láttam, amint gyógyítóenergia érkezik a testembe. Kilélegezve kiűztem minden kétséget, félelmet vagy boldogtalan gondolatot.

bBeatrix>!

Azokkal a bekezdésekkel is problémám akadt, amelyek arra utaltak, hogy az angyalok(feltételezve, hogy azok férfiak) annyira megigézte az emberlányok szlpsége, hogy szent kötelességeiket félredobva hajszolták a nőket, szexuális kegyeiket keresve , örök kárhozatra ítélve magukat, s megteremtve néhány bukott angyalt.

bBeatrix>!

…..azt kértem, legyen ez az átmenet az életemben annyira fájfalommentes, amennyire csak lehetséges. Hass lássam az igazságot úgy, ahogy van, ne vakítsanak el az emberi érzelmek és az egó.
Nemrégiben olvastam arról, hogy az emberek a spirituális energia csatornái az anyagi világban, az angyalok pedig az anyagi energia csatornái a spirituális világ felé. Ez mindkét fajt híddá teszi, amely összeköti az anyagi és a szellemi birodalmat.

bBeatrix>!

Megértettem azt is, hogy mielőtt bármiféle munkát folytathatnék, meg kell szabadulnom a kétség, a düh, az elégedetlenség, az elutasítás és az önkritika kártékony érzéseitől. Egy egész undorító üst, tele lelki mocsokkal.


Hasonló könyvek címkék alapján

Frank E. Peretti: Áttörés a sötétségen
Deepak Chopra: Végzetes véletlen
Lloyd C. Douglas: „És köntösömre sorsot vetettek…”
Francine Rivers: Visszhang a sötétségben
Ellen G. White: Jézus élete
Francine Rivers: A próféta – Ámósz
Stephen Paul Thomas: A fekete mágia szívében
Francine Rivers: A kegyelem vonala
James Martin: Jezsuita spiritualitás
Timothy Keller: Az önmagunkról való megfeledkezés szabadsága