American ​King (New Camelot 3.) 8 csillagozás

Sierra Simone: American King

They say that every tragic hero has a fatal flaw, a secret sin, a tiny stitch sewn into his future since birth. And here I am. My sins are no longer secret. My flaws have never been more fatal. And I’ve never been closer to tragedy than I am now.

I am a man who loves, a man whose love demands much in return. I am a king, a king who was foolish enough to build a kingdom on the bones of the past. I am a husband and a lover and a soldier and a father and a president.
And I will survive this.

Long live the king.

***American King is the third and final book in the New Camelot Trilogy***

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
456 oldal · ASIN: B075PVNG2S
>!
484 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781732172227

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Greer Galloway


Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Sierra Simone: American King

Wow just wow. 10 csillag!
Ez aztán a Camelot mondakör vérpezsdítő újragondolása. Nem is teketóriáztam vele, amint elérhetővé vált, már estem is neki. Nem is olyan régen kezdtem el ezt a trilógiát, mégsem tudtam várni türelmesen erre a részre. Valami értelmeset írni, miközben még mindig tobzódom az érzelmekben. Lehetetlenség.
Ilyen egy tökéletes trilógia. Nem is tudnám eldönteni, hogy melyik rész volt a legjobb, csak annyit, hogy már alig vártam, hogy eljussak Ash szemszögéig. Attól függetlenül, hogy nagyon haragudtam rá az előző kötet végén. Sierra Simone ügyesen megcsinálta. Egy remekművet hozott létre. Lenyűgöző, ahogyan ír és a karakterek kidolgozottsága. Óramű pontossággal minden részlet a helyén volt. Minden puzzle darabka tökéletesen a helyére került. Ismerem az eredeti Arthur mondakört. spoiler
Korábbi olvasásaim során mindig csak szkeptikusan fogadtam a „hárman párban” felállást. Három különböző lélek szerelmi hármasa, akik egy életen osztoztak, mert olyan szinten összekapcsolódott testük-lelkük, teljes életük egymáséval. Imádtam az M/M jeleneteket. A sok infarktus közeli állapot után a végén tócsává olvadt a szívem. Imádtam. Uhhh. Ezt még sokszor újra fogom olvasni.Tökéletes lezárása volt a New Camelot trilógiának.

SzAngelika>!
Sierra Simone: American King

     ♥ „…while my heart beats, it will beat for them…”

Elolvastam a New Camelot trilógiát, és bár alig, de túléltem. Most kérem a pólómat, mert megérdemlem! ;) Számomra 2017 legintenzívebb olvasmánya, egy új örök kedvenc, egy hihetetlen utazás.

Bővebben, egyben a három kötetről: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/11/sierra-simone…

3 hozzászólás
B_Kittina P>!
Sierra Simone: American King

Merlin szakállára.. Azt a mindenségit!!
Ash kedvenc karakterem volt a sorozatban, alig vártam, hogy kiderüljenek a múltbeli dolgok róla.
Mennyi fájdalom, mennyi titok, mennyi, de mennyi SZENVEDÉLY. link
Mostanra fogtam fel teljesen azt,hogy mi mindent vett át az írónő Arthur legendájából. Nagyon jól áttudta ültetni a 21.századba. Varázslatos volt. ♥♥♥
Fél csillag levonás azért jár,spoiler.

>!
456 oldal · ASIN: B075PVNG2S
CsepAdri >!
Sierra Simone: American King

Egy trilógia, három ember, három szerelem, 1 szív 3 oldalból összerakva. Először Greer, aztán Embry és végül Ash szemszögén át ismerhetjük meg őket és a kapcsolatukat. Nagyon vártam már Ash szemszögét (főleg azzal a véggel a Prince-nél), megismerjem a gondolatait, a döntései mögötti motivációt, az ő szemén át lássam a múltat. Mennyire fontos számára a becsület, a két legfontosabb ember az életében, mennyit képes feláldozni értük, mennyi érzelem rejtőzik benne. Egy modern köntösbe bújtatott Artúr király történet tele szenvedélyes szerelemmel és szexszel, ahol hárman alkotnak egy szétválaszthatatlan egységet.
A vége a szájízemnek kissé negédesre, talán azt is mondhatnám tündérmesésre sikerült és ezért úgy éreztem félcsillag levonás lesz a vége. De az utószót olvasva, az írónő szavait ahogy leírta a trilógia mögötti hátteret és a gondolatait egyet kellett értsek a befejezéssel.

csillagka P>!
Sierra Simone: American King

Nem is tudom valójában mitől jobb ez a trilógia mint a többi tucat. Talán mert Sierra semmit nem vesz nyilvánvalónak, emberek mozognak a lapokon, néha boldogak, néha szomorúak, néha pedig éppen abba állnak bele páros lábú tűsarkúval akit legjobban szeretnek. Peregnek a lapok, együtt élünk a szereplőkkel, szeretnének néha benne lenni a könyvben Greeret megsimogatni, Embryt biztatni és Ashnak pedig lekeverni egy jó nagy pofont, csak mert mindig megérdemli. Nagyon tetszett az utolsó rész is, a hűvös király felengedett és olyan mély érzéseket mutatott amelyek ha akarnék se tudnék elmenni szótlanul, szerencsés az az ember akit ilyen csontig hatoló kitartással szeretnek. A befejezés kicsit negédes. Merlin pedig mindig a legnagyobb mágus, aki született ezen a világon.

1 hozzászólás
Vivuska>!
Sierra Simone: American King

Jaj de jó volt Ash könyvét olvasni! Bár nem vagyok egy nagy MM / MMF romance rajongó, de ez a sori tetszett! Tényleg romantikus történetet olvashattunk, és ami nagyon tetszett a könyvben, hogy tényleg éreztem a 3 szereplő közötti kapcsolatot, szerelmet. :)

http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2017/11/america…

kucmorgo>!
Sierra Simone: American King

Huh… Kicsit hosszúra sikerült ez az olvasás az élet kiszámíthatatlansága miatt, de micsoda könyv! Ash és Embry, Embry és Ash – kedvencek lettek, az biztos. Annak ellenére, hogy mennyire kíváncsi voltam Ash történetére, érdekes módon ebben a könyvben megint a jelenben játszódó részek kötöttek le jobban. Kevésbé tudtam értékelni a múltban zajló eseményeket, főleg a könyv második felében, pedig az előző kötetben azok voltak a kedvenceim. Most viszont megint – szintén ellentétben az előző kötethez – a jelenben zajló események gördülete teljesen magával sodort. Húzott előre, mindig csak tudni akartam, hogy mi fog történni ezután, és ezután, és ezután. Természetesen most is Embry fejezetei oltak a kedvenceim, amit szorosan követtek Ash fejezetei. Greer fejezetei megint nem hoztak különösen lázba, kicsit töltelék karakternek éreztem. Pedig az első könyvben annyira élveztem a vele zajlott történéseket, de a későbbi kötetekben nem volt annyira érdekes. Inkább csak húzóerőnek volt jelen, hogy gördülékenyebb legyen a történet. Abelin történetének a végére nem számítottam, de kellemes csalódást okozott. Merlin történetét a reinkarnációról kifejezetten élveztem, sőt kicsit sajnáltam is, hogy az előző kötetekben nem volt belőle több. El bírtam volna viselni 1-1 fejezetet elrejtve, ami kifejezetten Artúr király legendáiról szólt volna. Szerintem nagyon jól bele lehetett volna csepmészni, de így is nagyon szerettem Ash azon leírásait, amiben a nagyon rég múlt képei jelentek meg. spoiler A könyv vége, pedig kifejezetten tetszett. Nagyon jó záró mondatok voltak – nevetve tettem le a könyvet – plusz pontot érdemel!


Népszerű idézetek

Naiva P>!

When I was a child, I talked like a child, I thought like a child, I reasoned liked a child.

(első mondat)

Naiva P>!

I can’t tell what’s the best way to love you, whether it’s trying to catch you or to let you go.

Kapcsolódó szócikkek: Greer Galloway
CsepAdri >!

I wish I’d woken up this morning with my wife on one side of me and my lover on another.

Naiva P>!

Most of the tragic heroes don’t really deserve the magnitude of what happens to them.

CsepAdri >!

“The most important part of wearing a crown and using a sword is knowing when to set them down.”
It was cryptic. And yet perfectly clear, somehow.
“And until then?” I asked.
“Why, until then, you use them. Goodbye, Maxen.”

CsepAdri >!

“I think he hates me.”
“Maybe,” Morgan agrees. “But he’ll never stop loving you. You have that effect on people.”

CsepAdri >!

just fear me, love me, do as I say…and I will be your slave.

kucmorgo>!

I’m completely there. Floating, drifting. A leaf on a lake, skating across the surface with joy and fear.

Naiva P>!

“But if you try to do everything right,” Ash said slowly, “and try your hardest to be honorable always? Do those people get t avoid the tragic ends?”
I thought for a moment, mentally flipping through college textbooks and deciding. “No, I think it’s usually destined, no matter how good or brave the person is. Beowulf didn’t have a fatal flaw and he got bitten by a dragon. King Arthur for the most part is a just and fair king, but a single sin committed in his youth ends up being his undoing.


A sorozat következő kötete

New Camelot sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: The Mistress
Katee Robert: Learn My Lesson
C. J. Roberts: Seduced in the Dark
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him
E. K. Blair: Echo (angol)
Suanne Laqueur: A Charm of Finches
L. J. Shen: Vicious
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Tal Bauer: Whisper