Megkötve (A Donovan-dinasztia 1.) 207 csillagozás

Sierra Cartwright: Megkötve

Az ​érintésed felszabadít, a csókod megköt.

Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak.

A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? Attól, amit most kérni fogsz tőlem.

Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…

Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2016
372 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108536 · Fordította: Hoppán Eszter
>!
Libri, Budapest, 2016
374 oldal · ISBN: 9789634331179 · Fordította: Hoppán Eszter

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Connor Donovan · Lara Bertrand · Julien Bonds


Kedvencelte 19

Most olvassa 9

Várólistára tette 92

Kívánságlistára tette 77

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Sierra Cartwright: Megkötve

❤♡❤ Best book of the year 2016 ❤♡❤
❤♡❤♡❤ Absolute love ❤♡❤♡❤
Külcsín és belbecs tökéletes összhangja: gyönyörű borító, felejthetetlen történet.
Végre egy könyv amire a Bdsm címke nem csak tévedésből került fel.
Connor Donovan az a Férfi, aki szerintem az összes nő szívét rabul ejti majd ;)
Imádtam olvasni, bugyinedvesítően jó volt :)
Remekül bemutatja a Bdsm pszichológiáját IQ+EQ, Connor a domináns Férfi tökéletes megtestesítője.
Erotika rajongóknak és azoknak akiket érdekel a Bdsm csodás világa, jó szívvel ajánlom, mert ugyan nem kapnak teljes képet az egészről, de alapnak a d/s kapcsolatokról kitűnő, még akkor is ha nem minden domináns Férfi kőgazdag és nem mind irányít több milliárd dolláros nagyvállalatokat :) Valamint az uraknak is ajánlom, tessenek tanulni ;)
Rengeteg mindent írhatnék még, de felesleges, mert ezt olvasni kell!

„Azok a dolgok, amelyeket a férfi csinált vele, betöltötték az egész világát.”

20 hozzászólás
Sippancs P>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Egyet kell értenem az előttem értékelőkkel: ezt a történetet egyértelműen a karakterei viszik a hátán, nem pedig a cselekménye. A cselekménye ugyanis egy teljesen átlagos, mondhatni sablonsztori, gazdag és csodaszép szereplőkkel, sok-sok pénzzel, luxuslakásokkal és némi elcsépelt viszállyal, Connor és Lara viszont igenis megérnek egy misét! Mindegyikük szimpatikus, okos és erős jellem, értelmes gondolatokkal és viselkedéssel. Nem drámáznak, nem titkolóznak, nem hazudoznak feleslegesen, hanem az első pillanattól kezdve nyílt lapokkal játszanak egymással szemben. Imádtam a köztük lévő kémiát, a sok-sok bizsergetős pillanatot, azt, hogy ennyire jól működtek ők ketten, Connor domináns mivolta pedig… hmmm, határozottan tetszett.

Amivel viszont kevésbé voltam kibékülve, az a BDSM vonal – és ezért a fél csillag levonás. Összességében nem volt rossz, ahogy az írónő ezt a témát felvezette és beleszőtte a történetbe, inkább a részletekkel volt problémám. Azok a részek, ahol például Connor „továbbképzést” tartott Larának, és elmagyarázta, hogy egy ilyen kapcsolat mivel jár, mit kell tennie és miért, az nagyon tetszett. Ahogy az is, hogy ők ketten nem estek rögtön egymásnak, hanem apránként ismerték meg és fedezték fel egymást. Az viszont már kevésbé tetszett, hogy szinte minden erotikus jelenet spoiler köré épült. Mert persze, oké, spoiler, az kicsit unalmas volt…

Mindent összevetve jó kis könyv volt ez, úgyhogy bátran merem ajánlani a műfaj szerelmeseinek.
Várom Cade történetét!

ZCsilla P>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Szenvedély. Erotika. Izgalom. És mindez egy fantasztikus köntösben…
Csak nem ebben a könyvben. Ezeket vártam, de sajnos nem kaptam meg. :(

Csalódnom kellett. Én ennél sokkal többet vártam!

Gyengének éreztem az egészet. A történetet, a megfogalmazást, a jeleneteket. Hiányzott belőle a felpezsdítő tűz, az, hogy magával ragadjon. Helyette sablonos, üres volt az egész. Néha azt sem tudtam, hogy hogyan jutunk el az egyik jelenettől a másikig. Hm…

Ami viszont tetszett, az a szereplők, különösen Connor.
Connor veszedelmes, acélszürke tekintete, céltudatossága és a fűszeres férfias illata! Jaj, itt érzem az orromban, a fűszeres illat a gyengém. :)

Alapjáraton azért nem volt ez rossz, csak én többet vártam.
Azért a második részt előrendeltem, hátha az megadja azt a pluszt, ami ebből hiányzott.

11 hozzászólás
csillagka P>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Mi a francért nyűglődöm még mindig BDSM könyvekkel? Kell egy 1000 könyv alatti kategória amiből elolvasok ebben az évben 17 darabot, ez volt az amelyből keveset olvastam és piszkálta a fantáziámat, most már nem hátrálhatok meg, mivel csak pár könyv hiányzik. Egyre mérgesebb vagyok a klisékre, gazdag pali nem zavar, valahogy az rendszer követelmény, de az a játszószoba tele mindenféle bizbasszal ahol még soha nem fordult meg senki, nem először jelenik meg (mi a francnak?), nem építek versenymedencét ha nem tudok vagy nem akarok úszni. Egyszerűen tényleg azt érzem, ha egyet olvastam, ismerem mindegyiket és nem valószínű, hogy ez a hozzáállás változzon, ez a műfaj megrekedt a Szürkénél és sose fog továbblépni. (persze vannak üdítő kivételek pl a Eredendő bűnösök sorozat)
Akkor lássuk a legújabb remeket, a borító nagyon megkapó (talán ezért is választottam) tetszett, hogy végre a nő kezdeményezett, bár nem ilyen lovat akart, végül bátran kitartott az elképzelése mellett, rendben a lélektani rész is, Connor elkötelezése és a magyarázatok, de és ez nagyon de, ha elfogadjuk az izgatja, hogy csapkodhat egy nőt, és a nő engedi, akkor könyörgöm miért nem akciózik? miért kell felesleges bonyodalmakat okozni? Valójában egy-két kettős akció van a könyvben, a többi brutális sehová sem vezető előjáték. (oké Larának állítólag jó, de akkor is)
Megint vártam valamit ami klisébe fulladt, sajnálom mert a dom pasikat bírnám, mármint ha nem bosszankodnék állandóan az alapvető logikai hibák miatt.

1 hozzászólás
Trice29 P>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Nagyon ígéretes sorozatnak nézünk elébe :o)))
Connor egyértelműen kedvenc pasi lett! Számomra egyértelműen a szereplők tették erőssé ezt a könyvet. A történet önmagában semmi rendkívüli. Szépen felépítette az írónő a történetet, nem voltak mélypontok, viszont volt jellemfejlődés, érdekes emberek, sok-sok érzelem és valóban forró erotika, így le sem bírtam rakni.
Határozottan folytatós!

Tamlilla>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Nagyon jó volt, de kedvenc nem lesz. Izgalmas, pörgős, a vége kicsit elsietett, azonban nem éreztem azokat a szikrákat a két főszereplő között. Valami az író stílusában nem jön be nekem, pedig igazán tudtam volna szeretni.
Cade sztorija jobban izgatja a fantáziám, alig várom, hogy olvashassam, közben bízva abban, hogy jobban rá tudok hangolódni az írásmódra.

3 hozzászólás
Evika82 P>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Nekem tetszett ez a könyv. Annyira jó volt végre olyan BDSM könyvet olvasni, ahol a főszereplő férfi nem egy lelki nyomorék, amit a sanyarú múlt váltott ki belőle. Connor egyszerűen egy domináns férfi, aki szeret irányítani a kapcsolatában.
Nem elnyomó, hanem irányító társ. És végre nem azt olvastam, ahogy fél könyvön keresztül titkolózik, és hazudozik egymásnak a két főszereplő. Szóval jó volt na. Ennyi. :)

l_moni>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Még az éjszaka kiolvastam, csak egyszerűen nem jutottam géphez.
Mit is írjak.
Tudom, hogy sokaknak nem tetszik, mert magától a BDSM-től is idegenkednek.
Nos én nem tartozom közéjük :)
Nekem tetszett.
Lara elszántsága, áldozatkészsége, határozottsága, talpraesettsége szimpatikus volt. Róla olvasva eleinte nehéz volt elképzelni alávetettként. De pont ez kellett neki, hisz így került egyensúlyba a lelki világa. Hisz olyan keményen kellett bizonyítania, csak magára számíthatott az apja mellett, így viszont volt akire támaszkodhatott, aki figyelt rá és gondját viselte ha kellett.
Connor :)
Hmmm, micsoda pasi. Tudja mit akar és miként akarja. A nő öröme az első, a sajátja másodlagos. Nem szolga, hanem társ számára az alávetett. Igazi dom.
Megvolt közöttük az összhang, a kémia is nagyon jól működött.
A fél csillag levonás a vége miatt van.
Miért kellett így összecsapni?
Tetszett, jó kis könyv! Kíváncsian várom a folytatást :)

genevieve P>!
Sierra Cartwright: Megkötve

Minden kapcsolatban apró áldozatokat kell hozniuk a feleknek, meg kell tenniük kis dolgokat, akár szolgálatokat, mert ez boldoggá teszi a másikat.

Megdöbbentő, de tetszett. Ez a nőszemély aztán nem semmi, nem hiszem hogy akár csak hasonló dolgot képes lennék tenni és itt most nem a Connorral való kapcsolatáról beszélek, hanem annak okáról Rengeteg bátorság szükséges ahhoz hogy egy ilyesfajta ajánlattal előrukkoljunk. szívesen megnéztem volna Connor arcát, mert erre aztán tutira nem számított
Érdekes volt ahogy Lara megismerte önmagát, illetve szexualitásának határait. C. Donovan pedig minden bizonnyal jó tanárnak bizonyult :P
De vajon ami hamis mikor lett valódi? A fő kérdés azonban az bevallják-e maguknak?

2 hozzászólás
K_A_Hikari>!
Sierra Cartwright: Megkötve

„Tedd félre a gátlásaidat, a kételyeidet, a félelmeidet, és egyszerűen éld meg az élményt. Mindent vegyél ki belőle, amit csak lehet. Képes vagy rá?”

Most valószinűleg azt gondoljátok, nekem semmi nem jó. Nos, lehet igazatok van.
(…)
Nem is tudom mit gondolják. Valami jót vártam de gyenge könyvet kaptam.
Valami kikapcsolót vártam, de inkább unatkoztam.
Ami jó volt/lett volna azt vagy nem dolgozta ki az irónő vagy összecsapta.
És elvileg ez trilógia, nem tudom bele merek a vágni a folytatásba. Max a mostaninál is kevesebb elvárással.

valaki mondjon már jó erotikus (akár BDSM) regényt please. Magamtól mindig benézem

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

Egy kapcsolat jókora idő- és energiabefektetést követel és érdemel.

29-30. oldal

1 hozzászólás
Cicu>!

„Soha ne akkor keresgéld a töltényt vagy a fegyvert, amikor már lőnek rád”

35. oldal

Cicu>!

– A fontos dolgokra és emberekre mindig szakítok időt.

17. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Connor Donovan
Cicu>!

– Csak annak lehet segíteni, aki hagyja, hogy segíts neki…

130. oldal

Cicu>!

Minden kapcsolatban apró áldozatokat kell hozniuk a feleknek, meg kell tenniük kis dolgokat, akár szolgálatokat, mert ez boldoggá teszi a másikat.

164. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Connor Donovan
Cicu>!

Tedd félre a gátlásaidat, a kételyeidet, a félelmeidet, és egyszerűen éld meg az élményt. Mindent vegyél ki belőle, amit csak lehet. Képes vagy rá?

168. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Connor Donovan
Cicu>!

A lányról álmodott, látta őt az ágyában, meztelenül, karja a feje fölött, csuklója az ágytámlához kötözve, de nem selyemkendővel, hanem kötéllel. A kenderrostok apró nyomokat hagynak, amelyeket órákig élvezhet. A lány szeme lehunyva, a háta ívben megfeszül, a lába széttárva, úgy várja az érintését, az uralmát…

30. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Connor Donovan · Lara Bertrand
1 hozzászólás
Cicu>!

Connor bement a gardróbba, felvett egy rövidnadrágot, aztán a hálóban várta Larát, aki hamarosan megjelent egy pasztellrózsaszín felsőben, ami alig takarta el a fenekét.
– Megmondtam, hogy azt szeretem ha meztelenül fekszel le.
– Én… – Lara elsápadt, és megmarkolta a póló alját. – Én azt hittem, hogy az csak arra az egy éjszakára vonatkozik.
– Mindegy, maradjon – húzta el a takarót Connor. – Nem biztos, hogy ellen tudnék állni a kísértésnek.
– Igazság szerint tényleg mindegy volt, mert mindig kívánta a lányt.
Leoltotta a lámpát, aztán magához húzta Larát, és hozzásimult. A lány meztelen lába az övéhez nyomódott. – Azt az izét, ami rajtad van, úgy hívják, hogy nempizsama?
– Ha esetleg érdekelne, nincs rajtam bugyi.
– Mondj csak ilyeneket, és ezentúl hordhatsz erényövet, a saját biztonságod érdekében.
Lara kihívóan fészkelődni kezdett.
A francba. Az éjszaka hosszúnak, a jövő pedig felettébb izgalmasnak ígérkezett.

231-232. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Connor Donovan · Lara Bertrand
1 hozzászólás
Cicu>!

Ha nincs melletted valaki, aki szeret, akkor kínszenvedés az élet.

338. oldal


A sorozat következő kötete

A Donovan-dinasztia sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben
Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Carly Phillips: Forró szívek