Angyalok ​dühe 82 csillagozás

Sidney Sheldon: Angyalok dühe Sidney Sheldon: Angyalok dühe Sidney Sheldon: Angyalok dühe Sidney Sheldon: Angyalok dühe Sidney Sheldon: Angyalok dühe

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„- Lefizetni?! Engem?! Senki se fizetett le! – tiltakozott Jennifer felháborodottan. Roberd di Silva felkapta az ismerősnek látszó barna borítékot Waldman bíró asztaláról. – Senki? Egyszerűen csak odament a tanúmhoz, és átadta neki ezt? – kérdezte, majd még mindig dühtől fuldokolva megrázta a borítékot, melyből egy döglött, sárga kanári hullott az asztalra. Látszott, hogy kitekerték a nyakát.”

A döglött kanári látványával megnémul a vád tanúja, a fiatal ügyvédnő reményteljes karrierje pedig már induláskor kettétörik. Úgy tűnik, az isten sem mossa le róla a gyanút, hogy a maffiának dolgozik. Jennifer Parker szívósan veti magát a kilátástalan harcba hírnevének megmentéséért – és győz. Ám sikerei csúcsán, mint oly sokat, ő is megszédül…

Eredeti megjelenés éve: 1980

>!
I.P.C., Budapest, 2009
446 oldal · ISBN: 9789636353384 · Fordította: Fazekas István
>!
I.P.C., Budapest, 2002
446 oldal · ISBN: 9636352364 · Fordította: Fazekas István
>!
I.P.C., Budapest, 1996
508 oldal · ISBN: 9636350310 · Fordította: Fazekas István

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Helyszínek népszerűség szerint

New York


Kedvencelte 17

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

cicus61 P>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

Jó kis pörgős könyv volt ez is. Szeretem az író könyveit, de voltak azért gondjaim a könyvvel. Jennifert hol szerettem, hol dühített. Nem nagyon szeretem a tárgyalóteremben játszódó történeteket, nekem kicsit unalmasnak tűnt a történet. De azért volt sok jó dolog is, ahogy az író össze tudja tekerni a szálakat, az fantasztikus. Nekem egyszer olvasós könyv.

2 hozzászólás
Mónika_Sándor>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

A műfaja miatt alapvetően nem vártam sokat a könyvtől, maximum egy kis kikapcsolódást, izgalmat. Ehhez képest az első fele nagyon biztató volt, alig bírtam letenni. Tetszett, hogy a főszereplő egy karakán, sikeres, jellemes nő, akinek van határozott értékrendje és ahhoz – nagyjából – tartja magát. De a könyv második felében ez kezdett felborulni. Itt aztán nem volt jellemfejődés, hanem leginkább visszafejlődés. Ráadásul a könyv vége eléggé depressziósra sikeredett – azt hiszem, az olvasását nem sikerült jól időzítenem, így a koronavírus-válság kirobbanására. Ezt a könyvet az ne olvassa, aki épp nem túl jó hangulatban van! Inkább alkalmas a hangulat megzavarására, mint felemelésére.

Ydna>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

2008-ban imádtam, ráadásul Sidney Sheldon időszakom éltem… Az újraolvasás már más élmény volt, ahogy változtam az eltelt idő alatt, úgy tett rám a könyv is más benyomást. 5 helyett, már csak 3 csillagot adnék, és lenne is pár kérdésem a szerzőhöz bizonyos logikátlanságokkal kapcsolatban…

Szösszenet P>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

Első könyvem a szerzőtől.Kicsit ódzkodva kezdtem el olvasni, mivel csöpögős romantikus regényeket nem olvasom. Kellemesen csalódtam, mivel pörgős, eseménydús, olvastatja magát. Van benne minden, ami egy jó könyvhöz kell, siker, kudarc, kitartás, megalkuvás, hazugság,lemondás, titok, szerelem, játszma, cselszövés, stb.
Ami számomra nagyon tetszett, hogy az amerikai igazságszolgáltatást is bemutatja, gondolok itt az esküdtszék működésére. ( Ezért is szeretem John Grisham könyveit pl. )
Biztos több regényét is olvasni fogom.

Morgiana>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

Nekem nagyon tetszett ez a krimi, főleg az első fele – ha lehet egyáltalán kriminek hívni, inkább thrillernek mondanám – egy nagyon izgalmas, érdekes felütéssel kezdődött, amikor is a főhősnőt (aki egy erős, okos, karakán nő) egy laza mozdulattal rendesen átcseszik, és az élete, hát finoman fogalmazva is eléggé lejtmenetbe kerül.
Ez az eléggé erős kezdés még tovább fokozódik, ahogy Jennifer visszaküzdi magát a szakmájába, a tárgyalótermek világába, és sikeres ügyvéddé válik – ez a rész nagyon jól meg van írva, kiváló történetvezetések, érdekes szereplők és kiváló jellemrajzok kísérik az első részt, alig bírtam letenni.
Sajnos a második rész egy nagy hullámvölgy, Jennifer döntéseit nem bírtam követni, hogy ezt most miért vállalja el/miért csinálja, tehát ez a rész az elsőhöz képest eléggé gyengusra sikeredett, néha tényleg felképeltem volna, hogy ne legyen már ilyen idióta:)
Szerencsére a végkifejletet ismét jól megoldotta az író, szerencsére nem lett a szokásos amerikai habos-babos befejezés, hanem Jennifernek megint újra kell kezdenie – remélhetőleg lesz újra ereje hozzá.
Összefoglalva nekem nagyon tetszett a könyv, főleg a főszereplő küzdeni akarása, karakánsága, okossága, a jég hátán is megélek tulajdonsága – nem sokszor látunk ilyen jól megírt, erős, sokoldalú női főszereplőt. Nálam ő vitte a hátán a könyvet (naná, mert róla szól:)), sajnos a többi karakter egy kicsit elhalványul mellette.
Ezért és a könyv második feléért (azért a nagy hullámvölgyért) kap a könyv fél pont levonást.
Az biztos, hogy még többször elő fogom venni.

Galathynius>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

Sheldon bácsi szeretette meg velem az olvasást, a tökéletes könyveivel. Ő számomra olyan, mint a jó öreg íróbácsi. Hihetetlenül izgalmas, tökéletes krimi. Bárkinek csak ajánlani tudom. Az angyalok dühe tele izgalommal, csak lapozd fel, és olvasd!

mági>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

És már megint, azok csúnya, rossz fiúk…..
Na ebbe a srácba is beleszerettem!

eeszter >!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

Már nagyon régóta szerettem volna olvasni valamit a szerzőtől, mert sok évvel ezelőtt félbehagytam egy könyvét (vissza kellett adnom). Úgy emlékeztem, hogy lebilincselő volt, és kíváncsi voltam, hogy a többi könyve is olyan-e. Ebben nem csalódtam, lekötött a történet.

forestik>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

Az egyik legizgalmasabb és letehetetlenebb könyv, amit valaha olvastam, ajánlom. Nem magasröptű, de kitűnő szórakozás!

Dina636>!
Sidney Sheldon: Angyalok dühe

350 forintért lett az enyém a könyv, annyit megért. Nem túl nehéz, egyszer olvasható mű. A szokásos maffiasztorik, kicsit túlszínezett főhősnő. Azért két nagyobb lélegzetvételű, agytekervényeket lefárasztó könyv közötti pihentető olvasmánynak, kikapcsolódásnak megteszi.


Népszerű idézetek

Chiara>!

New York, 1969.szeptember 4.
A vadászok a végső leszámolásra készülődtek.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: 1969 · New York
Inimma>!

Egyik nap Joshua aggodalmas képpel állított be a futballozás után.
– Mama, beszélhetek veled, mint férfi a férfival?
– Hát persze, Joshua!
Leültek a konyhaasztal mellé. Jennifer csinált neki egy jókora szendvicset, és elé tett egy pohár tejet.
– Nos, mi a probléma?
A gyerek hangja tele volt aggodalommal és bizonytalansággal.
– Hallottam, hogy a fiúk beszélgettek, s arra lennék kíváncsi, mit gondolsz, lesz még akkor is szex, amikor én nagy leszek?

41. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: szex

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Verity
J.D. Barker: A hívás
Alafair Burke: Egy feleség dolga
Jennifer Lynn Barnes: Örökösök viadala
Sarah Penner: A méregkeverő patikárius
Steve Berry: A Romanov-jóslat
Colson Whitehead: Harlemi kavarás
Riley Sager: Zárj minden ajtót!
Riley Sager: Három lány
Mario Puzo: A Keresztapa