A ​kalóz asszonya 27 csillagozás

Sidney Lawrence: A kalóz asszonya Sidney Lawrence: A kalóz asszonya

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Frank Eastwood hazafelé tart Indiából, mikor a hajóját kalózok támadják meg. Az embereit kegyetlenül lemészárolják, a lányát pedig magával hurcolja a hírhedt Tenger Ördöge. Lilian több hónapot tölt el a Kalózok szigetén. Sikerül ugyan megszöknie, de szíve már örök rabságra ítéltetett. „- Szeretném, ha nem kellene állandóan harcolnom veled. Tudod, hogy én vagyok az erősebb, miért ellenkezel hát velem? – szólalt meg a kapitány, miközben apró csókokat lehelt a lány arcára. Lilian teljesen elgyengült. Tudta, hogy nincs értelme ellenállni. A férfi levetkőztette, majd szájával végigjárta testének legapróbb szegleteit is. Bármennyire is dacolt érzéseivel a lány, esze elvesztette a csatát. A kapitány olyan hévvel szerette, hogy a szenvedély őt is teljesen magával ragadta, s már ugyanolyan forrón csókolt, mint a férfi.”

>!
Radnai, Budapest, 2007
272 oldal · ISBN: 9789632104621
>!
Radnai, 2003
270 oldal · ISBN: 9789632104625
>!
Könyvkuckó, Dunaújváros, 1999
264 oldal · ISBN: 9639077185

Kedvencelte 2

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

floretit97>!
Sidney Lawrence: A kalóz asszonya

Nem volt rossz, de olyan hű, de jó sem volt. Olyan közepes volt. Az az egyszer olvasós könyv. Olvastatta magát a könyv. Maga történet tetszett, de valahogy hiányzott belőle valami. Kiszámítható volt, már előre tudtam mi lesz a következő lépés.
Azért megkapja a 4 csillagot, mert lekötötte a figyelmemet és nem untam meg az első 10 oldal után. Nem utolsó sorban nem kényszerből olvastam végig.

Panna>!
Sidney Lawrence: A kalóz asszonya

Szerettem ez a történetet.Kellemes pihentető olvasmány! És még az előnyére szól,hogy Kalózokról szólt! :) Nem értem a sok negatív hozzászólást,de kinek mi! :)


Népszerű idézetek

Rémálom P>!

A kalózok kapitány vele szemben állt. Nem szólt egyetlen szót sem, csak merően a kapitány szemébe nézett. Aztán egy idő után elvörösödött arccal felordított:
– Hazudik!!! – láttam egy gyönyörű szempárt, tudni akarom, kinek a tulajdona, hogy ki a nő, és hol találom? – üvöltötte, és egészen közel lépett a kapitányhoz, aki arcán érezte a férfi forró leheletét.

24. oldal

5 hozzászólás
Rémálom P>!

A szél üvöltése erősödött, a hullámok összecsapták a pajzsukat, a vihar bömbölve kitört. Kanyargott, csapkodva ropogott a hajó körül, mint a fehér tűz a prérin, amelyben el nem égve lángol az ember, aki halhatatlan a halál állkapcsai között.

15. oldal

1 hozzászólás
bbabri>!

Először fogalma sem volt, hogy mi történt és hol van, csak lassan tisztult ki az agya. Amikor rádöbbent, hogy nem sikerült meghalnia, iszonyatos haragra gerjedt. Nem tanult meg úszni, mindig is utálta a vizet, s amikor elhatározza, hogy belefullad, hát nem sikerül.

32. oldal

Rémálom P>!

Liliant iszonyú látvány fogadta. Mindenütt vérző emberek feküdtek, hörögtek, haldoklottak. Többen már meredt szemmel bámultak a világba.
– Mi… mi történt? – kérdezte halkan, és befelé nyelte a könnyeit.
– Egy kis ellenállásba ütköztünk, ezért hát egy kevés erőszakot kellett alkalmaznunk – felelte a Tenger Ördöge, majd közelebb lépett a lányhoz.

26. oldal

Rémálom P>!

Ám igen nehéznek látszott utolérni, úgy repült tovább, mint gyors hegyi folyó sodrában az összekavarodott buborékok tömege.

12. oldal

Rémálom P>!

– Jaj a lábam! – üvöltött fel fájdalmában valaki. A sikoly velőtrázó volt. – Leharapta a lábam!

14. oldal

Rémálom P>!

A Tenger Ördöge lassan lépkedett, egyenként próbálta kinyitni a kabinokat, de egy sem volt kulcsra zárva. Már majdnem eldobta a kulcsot, annyira dühös volt, amikor felfedezett még egy kabint, amely teljesen külön állt a többitől. Odalépett, és beleillesztette a kulcsot a zárba.
– Apa! – hallotta egy vékony női hang kiáltását. – Végre! Már annyira vártalak! – suttogta Lilian, és egészen az ajtóhoz lapult.
A kalózok kapitánya érezte, hogy a vér meglódul az ereiben. Igen, megtalálta a lányt, akinek arcát nem nagyon láthatta, de a szeme és az orra gyönyörű volt. Remegő ujjal fordította el a kulcsot, és az ajtó feltárult.
– Apus! – repült felé Lilian, s ő annyira meglepődött ettől a mozdulattól, hogy kitárta a karját, és átölelte a lányt.
Lilian csak most érzékelte, hogy ez a férfitest nem olyan, mint az apjáé. Ismerte szívének erős dobogását, izmos mellének minden egyes rezdülését. Lassan felemelte a fejét, és tekintete a kalóz arcába meredt.

25. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Gabaldon: Az utazó 1-2.
Brenda Joyce: Lady Vadóc
Julie Garwood: Az őrangyal
Heather Graham: A kalóz kedvese
Fern Michaels: A szenvedély rabja
Elizabeth Hoyt: Botrányos vágyak
Julia Quinn: A másik Miss Bridgerton
Johanna Lindsey: Gyönyörű vihar
Amanda Quick: Legenda
Kat Martin: Forró hullámok