黒執事 ​(Kuroshitsuji) 1. (Kuroshitsuji 1.) 3 csillagozás

枢やな: 黒執事 (Kuroshitsuji) 1.

あくまで、執事ですから。
彼の職業は執事。彼は今日もお茶を煎れ、銀食器を磨く。そう、すべては主人のために・・・。スクウェア・エニックスが放つ、エキセントリック・執事コミック、第1巻ついに登場!

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
194 oldal · puhatáblás · ISBN: 9784757519633 · Illusztrálta: 枢やな

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3

A sorozat következő kötete

Kuroshitsuji sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

ケルスティン・ギア: 青玉は光り輝く (Safaia wa hikari kagayaku)
ゲイル・キャリガー: アレクシア女史、埃及で木乃伊と踊る
ゲイル・キャリガー: ソフロニア嬢、発明の礼儀作法を学ぶ
渡瀬悠宇: 妖しのセレス (Ayashi no Ceres) 1.
J. K. ローリング: ハリー・ポッターと不死鳥の騎士団 (Harry Potter to fushichō no kishidan)
サラ・J・マース: アサシンの王女 (Assassin no Oujo)
リー・バーデュゴ: 太陽の召喚者 (Taiyō no shōkan-sha)
ホリー・ブラック (Holly Black): 冷酷なプリンス (The Cruel Prince)
マギー・スティーフベーター: バラッド (Ballad)
スーザン コリンズ: ハンガー ゲーム (Hunger Games)