Kóser ​szex 7 csillagozás

Shmuley Boteach: Kóser szex

Évezredek óta bevált receptek mindenkinek, akik szeretnék, hogy a szex több legyen számukra, mint ahogy eddig megszokták. A szenvedélyes szex vezet a sikeres és bensőséges kapcsolathoz. Meglepő és provokatív! (Larry King, CNN) Ez a könyv bebizonyítja, hogy a szex egyszerre lehet szent és forró. (USA Today) Boteach évszázados tabukat igyekszik elmozdítani, és elmagyarázza, hogy milyen energia van a házasságon belül a szexben. A Kóser Szex üzenete mindenki számára tanulságos és hasznosítható. Egyik olvasója szerint: Mielőtt elválnál, előbb inkább olvasd el ezt a könyvet! (amazon.com)

>!
Sprinter, Budapest, 2001
288 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639268844 · Fordította: Morvay Péter

Enciklopédia 1


Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

bandera>!
Shmuley Boteach: Kóser szex

Nemrég olvastam, és nagyon nagy hatással volt rám, tele van kiváló vitaindítókkal, a kapcsolatok minden oldalát kivesézi, a féltékenységtől kezdve a perverziókon és a válások okain át a boldogság titkáig. Jelenleg is terjesztem a gondolatait baráti körben.


Népszerű idézetek

Galambdúc>!

A szexnek mindig egy olyan felfedezőútnak kell lennie, amelyet a kíváncsiság hajt. Minden más gyakorlat a megszokott forgatókönyvhöz vezet, amelyben a feleség bejön a hálószobába, és levetkőzik, miközben férje a televíziót nézi. És amikor már az utolsó ruhadarabjától is megszabadult, a férfi akkor is tovább bámulja a tévét! Amikor az amazonasi esőerdőkről készült BBC-dokumentumfilm is izgalmasabbá válik a számodra, mint a feleséged vetkőzése, tudnod kell, a házasságodnak annyi! Gondolj csak arra: a Tízparancsolat azt tiltja, hogy egy férfi a felebarátjának a feleségét kívánja meg. Azt nem tiltja, hogy a saját feleséged után vágyakozz.

129. oldal

1 hozzászólás
Quiconque>!

Nem tartozom azok közé, akik abban hisznek, hogy a fájdalom és a szenvedés az élet legnagyobb tanítómestere. (…) Éppen ellenkezőleg, szerintem a szenvedés semmi másra nem alkalmas, mint hogy megalázottá, dühössé, megsebzetté, cinikussá és magányossá tegyen bennünket. Ha azok, akik szenvedtek, bármilyen nagy dolgot elérnek az életben, akkor ez annak ellenére és nem a miatt történt, hogy szenvedtek.

16. oldal

Quiconque>!

„A házasság – magyarázta –, csupán egy darab papír, a társadalomnak adott jel. Az egymás iránti szerelmünk azonban sokkal több bármilyen szimbólumnál. (…)”
Nem értek vele egyet. Még ha igaz lenne is, hogy a házasság csupán egy szimbólum, a szimbólumok akkor is nagyon fontosak. (…) Egy végzős egyetemista aligha örülne annak, ha négy év munka után nem kapná meg a diplomát, mondván, „az nem lényeges”.

161. oldal

Kapcsolódó szócikkek: házasság

Hasonló könyvek címkék alapján

Ian McEwan: A Chesil-parton
Ed Wheat – Gaye Wheat: A boldogság titkai
Christopher Ryan – Cacilda Jethá: Hajnali szex
Marnia Robinson: Cupido mérgezett nyila
Dalma Heyn: A vágy csendje
Bácskai Júlia: Együttélősdi
Varga Péter: Spielhózni
Martina Winkelhofer: Finom kis társaság
Christopher West: Boldogságkeresés és szexualitás
Hódi Sándor: Köszönöm, drágám!