The ​Lottery 7 csillagozás

Shirley Jackson: The Lottery Shirley Jackson: The Lottery

Shirley Jackson's The Lottery is a memorable and terrifying masterpiece, fueled by a tension that creeps up on you slowly without any clear indication of why. This is just a townful of people, after all, choosing their numbers for the annual lottery. What's there to be scared of?

>!
Penguin, New York, 2014
12 oldal · ISBN: 9780141396330

Kedvencelte 3

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Banditaa P>!
Shirley Jackson: The Lottery

Hangoskönyvként hallgattam és a kedélyes kezdet után elkezdtem a falubeliekkel együtt szorongani. Aztán elhangzott egy mondat, amitől a gyomrom egy emelettel lejjebb költözött… És megértettem egy ártatlannak tűnő mondatot a történet elejéről. A legrémisztőbb pedig talán az, hogy olyan hétköznapian és természetesen meséli Jackson a történetet, mintha egy kedélyes nyári piknikről írna. Pedig nem…

Szabolcsi_Johanna_Szabina P>!
Shirley Jackson: The Lottery

The plot is a bit slow, for raising interest in the real aim of the lottery. The villagers assemble on the square and all of them participate in by households, taking papers with names but nobody can check the papers until the end of drawing.
Some villages had discontinued the lottery already, but this community apparently judges this act of breaking traditions. Of course you have to wait to the very end for the point.

i_amaninvisiblegirl>!
Shirley Jackson: The Lottery

Kelett egy kis keresgélés és tudakolózás, hogy rájöjjek miről is van szó. Jól át dobtak. Olvastam minden félét róla és csak gondolkoztam,hogy miről is lehet szó. De rájöttem. Egy szép csomagolásban kínált történet. Ez a csomagolás olyan szépen beállítja az egészet,hogy észre sem veszed mi zajlik az orrod előtt. Levagyok sokkolva.


Hasonló könyvek címkék alapján

Edgar Allan Poe: Kegyetlen mesék / Cruel tales
Edgar Allan Poe: The Tell-tale Heart
Edgar Allan Poe: The Masque of the Red Death
Edgar Allan Poe: The Complete Tales and Poems
Edgar Allan Poe: Ismeretlen történetek / Unfamiliar Stories
Charles Beaumont: Selected Stories
Stephen King: Just After Sunset
Edgar Allan Poe: Különös történetek / Curious Stories
Stephen King: Everything's Eventual
Stephen King: Skeleton Crew