Unbelievable (Port Fare 2.) 4 csillagozás

Sherry Gammon: Unbelievable Sherry Gammon: Unbelievable

Deliah Lopez Dreser’s in town to take care of family business. They say the apple doesn't fall far from the tree, but there’s more to Lilah than meets the eye. Cole’s in danger of losing his heart when this firestorm throws sparks his way. However, is she simply playing him for the fool in order to exact revenge for her brother’s murders? Maggie and Seth’s reaction when the truth is revealed pushes friendship to the limit. And this time around it won’t be a Dreser causing an uproar in Port Fare. It will be Cole's good friend Booker. But does Booker have it all wrong? Usually not!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
374 oldal · ISBN: 1477594248

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Arianrhod MP
Sherry Gammon: Unbelievable

Ha lehet, még az előző részt is alulmúlta ez a második, ami azért baj, mert Cole volt az egyetlen a szereplők közül, aki valamennyire emberi és szimpatikus volt az előző könyvből. Ha az ő esetében lehetett ilyen mélypontot elérni, mi lesz az egyébként is egészen és kivételesen ellenszenves Booker könyvével? Egyáltalán meg akarom én ezt tudni?

Már az első rész kapcsán is csodálkoztam, hogyan lehet ilyen könnyen átejteni a szuperzsaru hősöket, de itt – ha lehet, – még nagyobb gyengeelméjűségről tesznek tanúbizonyságot.

Úgy elgondolkodtam, hogy mennyi hasonló régebbi úgymond romantikus krimit olvastam anno, és hogy még Nora Roberts vagy Elizabeth Lowell legkevésbé sikerült opuszaiban sem voltak ennyire életszerűtlen helyzetek, erőltetett párbeszédek, gyenge jópofáskodások, és főleg ennyi felesleges nyafogás. A nyafogás szükségszerű eleme ilyen történeteknek, az még érthető, de akkor, ha az ok is érthető. Itt Lilah esetében mesterségesen gerjesztett, érthetetlen és szükségtelen. És nem látom a humort sem, pedig erőlteti, erőlteti, de valahogy nem megy.

Az első részt magyarul olvastam, ezt angolul, és nagyon sajnálom a fordítót, hogy ezt a primitív szöveget kell valahogy elfogadhatóvá fésülnie magyarul. Egyszerűen borzasztó.

A könyv egyetlen előnye, ha van neki, hogy igen gyorsan lehet olvasni, nem kell semmin gondolkodni közben, így jó kikapcsolódás, és kiválóan el lehet rajta időnként aludni. Ennyit a feszültség fenntartásáról.

42 hozzászólás
>!
zwecki
Sherry Gammon: Unbelievable

Jobb volt, mint az első rész, bár határozottan voltak összecsapott megoldások. A vége pedig megint eléggé hihetetlenre sikeredett.
Különösen idegesített Booker, pedig az előző részben kedvenc volt. Az is zavaró volt, hogy minden probléma két soron belül oldódott meg, pedig előtte hosszú oldalakat szenteltek a tipródásnak.
Nem lesz kedvenc.

2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Port Fare sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Pinborough: 13 Minutes
Katie McGarry: Dare You To
Lacey Weatherford: Crush
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Stephen Chbosky: The Perks of Being a Wallflower
Marni Bates: Notable
Joss Stirling: Storm and Stone
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Kelly Oram: The Libby Garrett Intervention