Szerethetetlen (Port Fare 1.) 948 csillagozás

Sherry Gammon: Szerethetetlen

A ​tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.

Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti – és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha… (tovább)

Eredeti mű: Sherry Gammon: Unlovable

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás

>!
Maxim, 2013
404 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632613437 · Fordította: Kleinheincz Csilla
>!
Maxim, Szeged, 2013
404 oldal · ISBN: 9789632614519 · Fordította: Kleinheincz Csilla

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Seth Prescott · Booker Gatto · Maggie Brown


Kedvencelte 262

Most olvassa 68

Várólistára tette 483

Kívánságlistára tette 459

Kölcsönkérné 18


Kiemelt értékelések

>!
Niitaa P
Sherry Gammon: Szerethetetlen

„Egy menedék kellett neki a vihar elől, egy hely, ahol biztonságban érezheti magát, és valaki, aki megnyugtathatja, hogy senki sem szerethetetlen.”

Mindenki életébe kell egy ilyen biztos pont. Kell valaki, aki a tomboló viharban biztonságos menedék, aki a legnagyobb nehézségekben is melletted áll. Bizalom. Bizalom nélkül nem létezhet igazi boldogság. Boldogság nélkül pedig nem lehet teljes az élet.

Teljesen magával ragadott a könyv. Nehéz róla bármit is írni. Nem egy egyszerű témát dolgoz fel, s a gondolkodni való mellé az olvasó kap egy jó nagy adag izgalmat és egy kellemes szerelmi szálat. Mint sokan tudjátok, nagyon háklis vagyok az időábrázolásra. Ennél a történetnél erre sem volt panaszom. Gyönyörűen fel van építve a történet, az eseményeket szépen, fokozatosan adagolja, nincs benne semmi elkapkodva. Maggie és Seth közötti érzelmek sem egyik pillanatról a másikra alakulnak ki és mélyülnek el. Nem, nem tökéletes karakterek, de pont ettől válik olvasóbaráttá a történet.

A teljes értékelést itt érhetitek el: http://niitaabell.blogspot.hu/2016/12/sherry-gammon-sze…

14 hozzászólás
>!
vmonika_
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Eben a pillanatban fejeztem be és egyszerűen..imádom.
Már akkor kinéztem magamnak, mikor olvasgattam a várható megjelenéseket, olyan csodálatosan szép a borítója..*-*
Amikor pedig kölcsönkaptam a könyvet, nagyon nagyon örültem, ugyanakkor azért tartottam is kicsit tőle. Ritkán olvasok ehhez hasonló könyveket, és attól féltem, hogy majd rossz kedvem lesz tőle, vagy nyomasztani fog, és hasonlók. De annyira kellemes csalódás ez a könyv!
Ahelyett, hogy nyomasztott volna, sokkal inkább kikapcsolt, mert az írónő stílusa olyan könnyed, olyan olvasmányos, hogy szívesen menekültem PortFare-be nyugalomért és kikapcsolódásért.
A szereplőket nagyon a szívembe zártam, és mikor a rossz fiúk életébe nyertünk bepillantást, hányingerem volt. És a legrosszabb az, hogy ennek van valóságalapja is…
Mikor pedig nyomasztó lehetett volna a könyv, akkor az írónő úgy hozta össze, hogy a romantikus szál enyhítse ezt a nyomást, és jaj, olyan aranyosak voltak! <3 Mondjuk ennyi csókolózásról könyvben még nem olvastam. Bár biztos ilyen egy kapcsolat elején én még eléggél tapasztalatlan vagyok ilyen téren de hát elnéztem, és az én romantikus lelkem is szívesen fogadta ezeket a részeket.:))
Az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni, az az, hogy egy kicsit lassan indult be a történet, egy ideig nem igazán történt semmi, de kit érdekel, mert imádtam! Tényleg nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvencre találok, de a fene fog panaszt emelni. :D
Köszönöm szépen @Fanncsuu hogy kölcsönadtad ezt a könyvet, hatalmas könyvélménnyel lettem gazdagabb. :) Nagyon várom már a második részt!

7 hozzászólás
>!
MFKata
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Nem egy nagyon pörgős és akcióban gazdag könyv, de érzelmeiben kárpótolja az olvasót ezeknek a hiányától,ez egy romantikus könyv a javából.

Bővebben:
http://mfkata-about.blogspot.hu/2013/11/blogturne-sherr…

2 hozzászólás
>!
zsiina
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Valaki szeretett. Én, a szerethetetlen senki mégiscsak szerethető voltam.

Hajjaj. Hol kezdjem? Nehezen tudok bármit is írni. Annyi szomorúság van ebben a könyvben, kénytelen voltam néha abbahagyni az olvasást, hogy olenyugodjak. A sok bánat, önutálat, szeretethiány nehézzé tette, hogy élvezzem a könyvet. Persze nem csak erről szólt a könyv, rengeteget nevettem, izgultam. Ott volt Booker, akin hatalmasakat derültem, ő volt a kedvencem. Mindig tudta mit mondjon, a vicceivel próbálta felvidítani Maggiet, akinek szüksége volt rá. Aztán ott van Seth, a menthetetlen szerelmes. A kapcsolatát Maggivel nagyon szerettem, próbálta óvni mindentől, ami lássuk be, elég nehéz volt. Szerettem a viccelődésüket, ahogy egymással viselkedtek, és szerették egymást.
Mégis ez a sok szomorúság lehúzott a mélybe, ám a boldogság néhány szikrája a felszínre próbált húzni. Ami bár nehézségek árán, a történet végén ez mégis sikerült.

>!
Viktória_Erdei 
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Az elején nagyon idegesített Maggie édesanyja, hogy lehet ilyen szívtelen. Végig izgultam, mi lesz a vége. A mellékszereplők nagyon szerethetők: Booker, Cole. Booker volt a legjobb, imádtam a humorát. Maggie-t megértettem, miért akadt ki, amikor kiderült ki is valójában Seth. Szerencse, hogy a folytatásra nem kell várnom. :)

1 hozzászólás
>!
Kikiriki
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Kerülni akarom az ilyen könyveket..
Nincs most hozzájuk hangulatom.
Mégis valahogy mindig kezembe akadnak, amit annyira nem is bánok, de nekem most épp más kellett volna.
Azt hittem, hogy ez egy másik könyv. Összekevertem a Vérbe öltözött Annával. Ne kérdezzétek, hogyan vagy miért, de nekem nagyon hasonlított a két borító. Legalábbis a fejemben.. :D
Alapvetően semmi baj nem volt a könyvvel. A két főszereplőt szerettem, Melodyt és Zacket a pokolba kívántam, Bookert pedig imádtam. Ha minden jól megy, a harmadik részt el is fogom olvasni miatta. :3
Nekem eléggé hasonlított az Elakadó lélegzetre, lefogadom, hogy pár hónap múlva keverni fogom a két történetet. Egynek elment, de számomra nem újraolvasós, és kedvencem se lesz. Sajnos ez most engem annyira nem ragadott meg.
Egyébként a könyvtáros hatására már megint egy romantikus könyvet vettem ki, pedig nekem most tényleg másra van szükségem.. :(

>!
Fufukaaa
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Hihetetlen! Annyira, de annyira tetszett ez a könyv!
Sherry nagyszerűt alkotott, már csak azzal is, hogy megteremtette Seth és Maggie karakterét.
Maggie– Nagyon tetszik a karaktere. Rengeteg mindenen ment keresztül, én egy ilyen „Anya” mellett már rég idegösszeroppanást kaptam volna. De aztán az életében megjelenik az elragadó és csodálatos Seth.
Seth– Imádom! Annyi mindent megtett Maggie-ért. Neki is van elég gondja, de mindezek elé helyezi Maggiet.
Booker- Bármikor megengedném neki, hogy letartóztasson!:D Seth mázlista, hogy van egy ilyen testvére, mint Booker, de ez fordítva is igaz.
Melody, Hillary- Mindkét karakter idegesítő. Melody a pletykás szája miatt, Hillary meg azért, mert (nincs kedvem káromkodni egy értékelésben) cafka.
Zack és a drogdílerek- Ha valóban léteznek ilyen emberek, márpedig biztos hogy, akkor jobb ha nem kerülnek a szemem elé, mert ők addig éltek:D
És bár Cole nem kapott olyan nagy szerepet, mint mondjuk Booker, de azért nagyon tetszett a karaktere, főleg amiatt is, hogy annyi mindent megtett Maggie-nek az anyukájáért.
Borító: 5/5* – gyönyörű, és illik a könyv hangulatához is.
Kedvenc jeleneteim: Amikor Seth és Maggie az elsősökkel vannak, annyira édesek, ja meg a gyerekek is:D A másik pedig Seth Ajándéka Maggie-nek. És persze a befejezés is tökéletes.:')
És öhm..kérem a következő részt!!! ♥

>!
Evika82 P
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Már kétszer is olvastam a könyvet, de az még a molyos pályafutásom előtt volt. Akkor nagyon szerettem. Most így harmadszori olvasásra is ugyanazt éreztem, mint anno. Ez egy szuper történet. Itt egy újabb könyves álompasi Seth, aki gondoskodó, kedves, vicces, jóképű és legfőképp kitartó. Maggie-hez kell is a kitartás. Maggie egy bizalmatlan, magányos, de szeretetre méltó lány. Imádtam őket együtt „látni”. Szerettem az ő kis párosokról olvasni.

>!
Bibi_3 P
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Nos, nekem ez annyira, de annyira *-*! Olvasmänyos, porgos…kicsit gyilkosos, kicsit szerelmes, kicsit borzalmas! Tetszett a felepitese es ugy alapbol a story is :)
Valahogy az anyanak a viselkedese annyira bosszantott es annyira annyira…. Nem is ertem a leanya miert kuzdott azert amiert ! spoiler
Ezen kivul csodas a tortenet azon resze, hogyan epul fel az ember bizalma masok irant, ha azt sem tudja mi az a bizalom! Neha ugy folytak a konnyeim, hogy alig lattam a betuket.
Olvasgattam (hala most utana es nem elotte), masok velemenyet, amiszerint „ milyen gaz, hogy minden szereplo tokeletes” o-O. Teny, hogy mindharom szereplonk helyes fiatalember, de az egyik szulei meghaltak, mikor gyerek volt egy repulobalesetben, a masiknak a szeme lattara oltek meg a testveret es az edesanyjat .,….ez mind csupa tokeletessegre utal o-O, vagy en nem ertek a fogalommeghatarozashoz ezesetben!
Na, de a konyvhoz vissza. A boritot volt, hogy olvasas kozben megallva megsimitottam *-* olyan szepseges es jajj *-*!
Szerintem a folymtatas sem varat magara nalam ;) spoiler

4 hozzászólás
>!
julcseee P
Sherry Gammon: Szerethetetlen

Sajnos nem váltotta be hozzá fűzött reményeimet. Bár nem teljesen tudom, hogy pontosan mire számítottam, de nem erre, az biztos. Valahogy nekem nem volt erős ebben egyik műfaj sem igazán, talán csak a romantika, de valahogy az sem vett meg magának. A krimi szál szinte mellékes volt, pedig az első oldallal én azt hittem imádni fogom, mert az aztán tényleg meghozta a kezdeti feszültséget, de nem. Én az egész rendőrséges dolgot valahogy olyan amatőrnek éreztem. Beépül Seth az iskolába, mint ügynök, de egyébként 21 éves, aki amúgy hirtelen beleszeret egy iskolás lányba, de nem baaaj, hát biztos nem fog az ügyemben hátrlátatni ugye? Ja de. Hiszen a lány pont az egyik akit le kell nyomozni. De segáz, senki nem szól érte egy szót sem.
Aztán igen, itt van ez a romantikus szál. Egyrészt van Meggie, a világ legnagyobb mártírja, akit az anyja naponta földbe döngöl, de sosem áll ki magáért, de amikor például az élete szerelme nem hogy nem göndöli földbe, csak simán elhallgat egy információt, amit el KELLETT hallgatnia, akkor aztán hirtelen Maggienek megjön az önbizalma és gyorsan megsértődik mindenkire. Seth-et meg akartam kedvelni, de nem tudtam. Olyan semmilyen jó fiú ő. Aki aranyos persze, és megvédi a szerelmét mindentől spoiler, de ezenkívül nem sok mindent tudunk róla, nem nagyon lett belőle egyéniség. Bookerből talán annál inkább. Sőt, még Cole is cukibb volt. De sajnos nem hiszem hogy elolvasom a többi részt, bár tudom hogy az már inkább a fiúkról fog szólni.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Sheila_7

– Tudod, meglep, hogy elférünk hárman az autódban.
– Hárman? Úgy hiszem, csak ketten vagyunk.
– Én, te és a túlméretezett egód. Az három.

36. oldal

>!
krisztin1 P

(…) – Ezekben a göncökben igazi szexbomba vagy, nem?
– Ja. Csak amíg lejöttem a lépcsődön, tízen kérték meg a kezemet.
– Remélem, mindnek kosarat adtál! Te az enyém vagy. (…)

196. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Maggie Brown · Seth Prescott
>!
MFKata

Egy menedék kellett neki a vihar elől, egy hely, ahol biztonságban érezheti magát, és valaki, aki megnyugtathatja, hogy senki sem szerethetetlen.

192. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Seth Prescott
>!
Godzsi

– Soha nem vagy túl öreg egy kisujj-eskühöz.

>!
Destinee

– Tudok főzni – mondta bizonytalanul Cole.
– Doki, te vagy a világon az egyetlen ember, aki még a vizet is odaégetné.

123. oldal

>!
DarknessAngel 

– Nem hiszem el, hogy felcipelsz egy lépcsőn, és még csak ki sem fulladsz! – Megszorítottam a karját; az izmok kidagadtak a markomban.
– És néhány csókod mégis elég, hogy elakadjon a lélegzetem. Most képzeld el!

209. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Maggie Brown · Seth Prescott
>!
No_Exist

– A kifogások olyanok, mint a hónalj. Mindenkinek van, és mindegyik büdös.

218. oldal

>!
kiruu P

Én, a szerethetetlen senki mégiscsak szerethető voltam.

>!
Vivi_

Valaki szeretett. Én, a szerethetetlen senki mégiscsak szerethető voltam.

210. oldal


A sorozat következő kötete

Port Fare sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Helena Silence: Ezüsthíd
Sara Shepard: Pretty Little Liars
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Stephenie Meyer: A Vegyész
Becca Fitzpatrick: Black Ice – Tükörjég
Michelle Hodkin: The Unbecoming of Mara Dyer – Mara Dyer eszmélése
Josh Malerman: Ház a tó mélyén
Lissa Price: A testbérlők – Leszámolás
Julie Kagawa: A halhatatlanság szabályai
Alexandra Bracken: Sötét elmék