Hihetetlen (Port Fare 2.) 532 csillagozás

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már ​három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2014
436 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632615431 · Fordította: Kocsis Anikó

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Seth Prescott · Booker Gatto · Maggie Brown · Cole Colter · Delilah Lopez Dreser


Kedvencelte 91

Most olvassa 27

Várólistára tette 178

Kívánságlistára tette 209

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Evika82 P>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Egy hajszálnyival kevésbé tetszett, mint az első rész, de tényleg csak egy hajszálnyival.
Imádtam, hogy Cole állandóan zavarba jön Lilah flörtölésétől. Na meg persze az aggódása Lilah kora miatt, jókat derültem rajta. :)
Annyira cuki volt ez a csetlő-botló, csupaszív doki, aki a mindennapi életben állandóan tele van sebhelyekkel, de mikor a kórházban dolgozik, akkor egy vérprofi orvos, akit mindenki becsül, tisztel.
Lilaht is nagyon megkedveltem, sajnáltam, hogy ilyen családja van… drukkoltam azért, hogy Cole, Booker, Seth és Maggie is rájöjjön milyen jó ember is ő valójában. Higgyenek neki, és bocsássák meg a hazugságait, és kapja meg azt a családot, amilyenre egész életében vágyott.

Viktória_Erdei >!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Egy újabb szereplőt ismerhettünk meg ebben a trilógiában, Lilah-t. Aki szeretne megszabadulni apjától, ezért sajnos együtt kell működnie vele. Ebben a kötetben több volt az érzelem és kevesebb volt az akció, de még így is nagyon jó volt.
Cole hihetetlen, kétballábas, kétbalkezes, de nagyon szerethető, humoros pasi. Imádnivaló volt, amikor Lilah flörtölése miatt állandóan elpirult. spoiler A saját magának címzett kis videó nagyon romantikus volt.
Kíváncsian várom Booker könyvét.

Lanore P>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Tartottam tőle, mert az első rész nem volt a szívem csücske, de végül ez sokkal jobban tetszett! A karakterek sokat változtak, hitelesebbek, szerethetőbbek lettek, legalábbis számomra, és Lilah-t is megkedveltem. Maga a történet egy picit kiszámítható volt, de az írónő végig fenn tudta tartani a figyelmem, egy percig sem unatkoztam rajta. A fél csillagot a vége miatt vontam le, összecsapottnak éreztem, az epilógust pedig enyhén szólva „sok”-nak, de azért örülök is, hogy ilyen lett a befejezés. Kíváncsian várom Booker könyvét! :)

perpetua P>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Nem hagyhatom ki ezt a szójátékot. :D Hihetetlen, hogy ez a könyv hányszor tudott meglepni, pedig teljesen sablonos történetnek látszott.
Első döbbenet után, miszerint ez nem is Booker könyve, elkezdtem ráhangolódni Cole-re. Felelevenítettem, hogy ki is volt ő, milyen is volt és rájöttem, hogy jó lehet ő is. :D Nem az a tipikus macsó, akiket megszokhattunk, de sok-sok más tulajdonsága van, amiért megszerethetjük. Hatalmas szíve van, mindenkinek önzetlenül segít, kétbalkezessége miatt, pedig még jobban megkedveltem. Olyan jókat mosolyogtam, amikor még a füle is elvörösödött és ez elég gyakran megesett. A könyv végére tudott igazán kibontakozni, kilépett a csigaházából és elkezdte élni az életét. Nyitott lett minden új dologra és sokkal boldogabb lehetett, mint eddig valaha. Lilah nagyon érdekes karakter. A párosítása Cole-al kifejezetten szórakoztató. Mintha a tűz és a víz szeretne egymásba. Ez a lány spontán, életvidám, a pillanatnak él. Pont ő tudja kimozdítani Doki az életéből.
Sokáig vívódtam, hogy pontosan hány csillagot érdemel a könyv. Megérdemelne fél csillaggal többet is, de most úgy érzem elég a 4. Egyet kell értenem másokkal, mert sokszor untam a cselekményt, kicsit lassan zajlott a történet. Már az elején elkönyveltem, hogy mi lesz a végkimenetel. Elég egyértelműnek tűnt, de ahogy haladtam, mindig jött egy csavar, ami akár várható is lehetett volna, de sose akkor, amikor bekövetkezett. Ezt mindenképp értékelem az írónőtől. :) Már a könyv közepén nem tudtam mi jöhet még, mert a nagy bomba már akkor „robbant”. Csak a végét sajnáltam, mert az megint lehetett volna kicsit terjedelmesebb. :)
Na meg még egy dolog zavart. Booker volt a kedvencem az első részben, de most irritált. Teljesen megértem, hogy miért ilyen gyanakvó és óvatos. Biztosan még jobban belelátunk a lelkébe a saját könyvében. De nagyon idegesített, hogy így viselkedett Lilah-val. Szerencsére azért, főleg a történet elején, megcsillogtatta szerethető énjét is, de ha nem szedi össze magát a következő kötetre akkor mérges leszek. :S

5 hozzászólás
Ferger_Jolcsi P>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Közel két hét után végre sikerült a könyv végére érnem, de ez nem a történetet minősíti, hanem a kevés szabadidőmről ad számot. Olyan jó, hogy végre a végére értem. Izgalmas volt a végkifejlet, bár elég röviden lezárta az írónő. Lehetett volna még fokozni az izgalmat.
Azért adtam a fél csillag levonást, mert az előző rész jobban tetszett, de ez se volt rossz.
A kedvenc szereplőm még mindig Booker, haláli ez a pasi. :D a beszólogatásaival, csipkelődéseivel egyből sikerült megszeretnem. Az azonban, ahogy Lilah-val bánt, nagyon csúnya volt, még ha a szeretteit is próbálta védeni.
Lilah egy igazi bohókás, különc és vagány lány, aki a feje után megy, de tudja, hogy mi a helyes út, még ha ezért a családjának is kell hátat fordítson. Én örültem neki, hogy egy olyan nagyszerű srácra talált, mint Cole.
A végén a kislányos jelenet pedig nagyon szép volt. Végre minden révbe ért Lilah életében…

nykyriana>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Hihetetlenül jó volt! A szó szoros értelmében :)
Az első részt is nagyon szerettem :) Ez egy nagyon jó második rész volt :) Jó volt, hogy ugyanabba a családias kis körbe tértünk vissza :) így nagy szerepe volt Maggie-nek és Seth-nek is :)
Lilah szerethető, talpraesett női karakter :) kicsi, de annál öntudatosabb :D :D :D :D
Cole… hát na, igazi felüdülés volt, hogy egy könyvben a főszereplő pasi végre nem egy hibátlan, száz százalékig „tökéletes„ alkat :) a mi drága Cole-unk abból a kétbalkezes, kétballábas Adonisz fajtából van XD XD XD és ettől mégcukibb és szerethetőbb a karaktere :) :) :)
Első számú kedvencem, Booker is hozta a formáját :) imádnivaló volt, mint mindig :)
A történet végén annak a bizonyos személynek a megjelenésére számítottam, reméltem, hogy ez lesz a végkifejlet, és olyan szívfájdítóan jólesett az én pici olvasói szívemnek, hogy csak na :) :) könnyek közt sikerült eljutnom az utolsó sorokig :)
Szóval, jöhet a következő!!!! Hmmm… kb…… MOST!!! :D :D :D :D

DarknessAngel>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

A Port Fare trilógia második része is csodálatos volt. Nagyon messze van az első részhez képest, már a történet is merőben más, viszont ez az, ami fel is dobja a könyvet, hogy ne legyen unalmas.
Cole nagyon édes és zabálnivaló volt. Végre sokkal jobban is megismerhettük ezt a kétbalkezes Dokit :)
Bokker hozta formáját, ahogy Maggie is a macskás vicceit, és a Seth-tel való romantikázást… szóval, együtt volt az egész bagázs, ahogy annak lennie kell.
Nem akarok spoilerezni, de a vége felé történt egy dolog, ami szerintem egy kicsit elhamarkodott volt, és az epilógus is, hogy is mondjam… hihetetlen volt :D ,de ezért nem akarok fél csillagot levonni, mert mégiscsak tetszett a könyv.
A legjobban Booker érdekelt, mert vele kapcsolatban is megtudunk pár új érdekességet, és már nagyon-nagyon várom, hogy sokkal többet olvashassak róla a befejező kötetben.

kellyolvas P>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Nagyon tetszett ez a rész is, főképp a karakterek miatt. Booker a kedvencem, nem tudom nem szeretni! A történet egy pontig borítékolható volt, de aztán ért néhány meglepetés. Bővebben a blogon:
http://www.kellylupiolvas.com/2015/05/sherry-gammon-hih…

l_moni>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Újraolvasva is kedvenc a könyv.
Lilah és Cole története szép. Jó volt olvasni, hogy kibontakozik a szerelmük. Lilah küzdelmét önmagával, hogy végre elég bátorsága legyen kiállni önmagáért és nemet mondani. Hogy méltónak érezze magát Cole szerelméhez.
Cole pedig végre felébred az álomvilágból és megtudja milyen is élni, szeretni, nevetni.
Külön jó volt, hogy Seth, Meggymag és Booker is sokat szerepel.
Jó olvasni róluk :)

Hópárduc P>!
Sherry Gammon: Hihetetlen

Ugyanannyi csillagot tudok rá adni, mint az első részre. Persze, itt már meg volt, hogy mire számíthatok az írótól.
A történet alapból jó, nem simán egy szerelmi történet.
Az új szereplő nagyon szimpatikus volt, Lilah. Két tűz közé kerül és választania kell, hogy a jót válassza magában vagy a rosszat. A családját, vagy a barátait, akiket időközeben a „kémkedése” alatt megszeretett.
Pozitívum, hogy a régebbi szereplők is aktívan szerepelnek ebben a történetben is. Meggie is kivirul Lilah mellett. Cole pedig szinte „átváltozik”.
A könyv végén a fordulat szinte várható volt.
A borító szép.


Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

– Szia, szuperférj! – bújik Maggie Sethez, aki szintén farmerban és pólóban feszít.
– Szia, gyönyörűséges feleség! – feleli Seth, és beleszuszog Maggie nyakába.
– Szia, hányás a torkomban, ami mindjárt kijön – morog Booker.

237. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Booker Gatto · Maggie Brown · Seth Prescott
4 hozzászólás
Reika>!

Egy este az öreg indián így szól az unokájához:
– Fiam, nagy csata zajlik mindannyiunk lelkében, és ezt a csatát két farkas vívja. Az egyik a Gonosz, aki haragos, irigy, féltékeny, mohó, fennhéjázó, siránkozó, keserű, büszke, fensőbbséges és önző.
– A másik a Jó – folytatja. – Ő vidám, békés, szeretetteljes, reménykedő, alázatos, kedves, jó szándékú, együttérző, nagylelkű, igazságos és hűséges.
A kisfiú elgondolkodik, aztán megkérdezi: – És melyik farkas fog győzni?
– Az, amelyiket eteted – mondja az öreg.
Cseroki indián mese

Łauraa>!

– A következő szemeszterben „A női agy működése” című tárgyat is fel kell vennem…
Booker felröhög. – Hát, sok szerencsét hozzá! Én még nem láttam olyan pasit, aki ebből a tárgyból ne bukott volna el…

108. oldal, 11. fejezet

Fay>!

– Cole, a rossz fiúk csak a filmekben meg a könyvekben olyan izgalmasak (…). A való életben hazug disznók.

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Colter · Delilah Lopez Dreser
DarknessAngel>!

– Az éjszaka fantasztikus volt! – simítom végig mutatóujjammal az ajkát.
– Orvos vagyok, Lilah, elég jól eligazodom a női anatómián, de csak várd ki, hogy visszajöjjön az erőm! – brummogja bele a nyakamba sok apró csók között.

409. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cole Colter · Delilah Lopez Dreser
Cheril>!

– Nagyon kedves lány, Booker! – érvel Cole. – Mellesleg úgy gondoltam, talán jót tenne neki, ha kicsit kimozdulna, és emberek között lenne. Véletlenül hallottam, amint a többi nővér azt tárgyalta, hogy nincsenek barátai, és egyedül él. – Beleharap egy nagyon gusztusos eperszeletbe.
– Azért lakik egyedül, mert az összes korábbi szobatársa már belehalt mellette az unalomba – dühöng Booker. – Lehet, hogy le is kéne tartóztatnom gyilkosságért…

Kapcsolódó szócikkek: Booker Gatto · Cole Colter
Fay>!

– A megtört szív romantikus dolognak hangzik, de a valóságban elég nagy szívás… (…).

78. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Delilah Lopez Dreser · szív
Łauraa>!

Megfordul a fejemben, hogy talán beszélni kéne a Mindenhatóval, mégis hogy van az, hogy a férfi mindent ehet büntetlenül, akár több tányér ételt is belapátolhat minden következmény nélkül, de egy nő már attól is szélesedik csípőben, ha csak rágondol a csokira..

1 hozzászólás
MFKata>!

(…) arról senki sem tehet, hogy honnan jön. Csak arról tehetünk, amit teszünk, és ahová tartunk az életben (…)

Fay>!

Az életet élni kell! Néha elesünk, de aztán felkelünk, semmi baj. De legalább felvillanyozódunk, ha történik valami… Nem szabad kihagyni a lehetőségeket, bármi legyen is belőle!

77. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Delilah Lopez Dreser · élet

A sorozat következő kötete

Port Fare sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Erin Watt: Cifra palota
Rainbow Rowell: Eleanor és Park
Katharine McGee: Az ezredik emelet
Rachel Cohn – David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve
John Green: Papírvárosok
Becky Albertalli: Simon és a Homo sapiens-lobbi
Julie Garwood: Szívtipró
Darcey Bell: Egy kis szívesség
Neal Shusterman: Unwind – Bontásra ítélve