Elviselhetetlen (Port Fare 3.) 499 csillagozás

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Dream Válogatás Maxim

>!
Maxim, Szeged, 2015
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632615240 · Fordította: Kocsis Anikó
>!
Maxim, Szeged, 2015
384 oldal · ISBN: 9789634993889 · Fordította: Kocsis Anikó

Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Seth Prescott · Booker Gatto · Maggie Brown · Cole Colter · Tess Selleck


Kedvencelte 91

Most olvassa 18

Várólistára tette 135

Kívánságlistára tette 144

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Amaryll87>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Lehengerlő sorozat volt. Imádtam mindegyik részét, minden mondatát.
Sírtam, izgultam, nevettem, szerelmes lettem én is a szereplőkkel együtt.
Ez a rész áll hozzám legközelebb sajnos. Sajnos Tessel teljesen azonosultam, majdnem ugyan azt éltem át, mint ő. Nagyon erős nő, és bátor.
Booknak nagy szerencséje van vele. Teljesen össze passzolnak.

bemese05 P>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Kétségtelen, h ez volt a legdurvább rész! Ilyen részletesen átélni Tess múltját nem volt semmi! Másodjára sem volt könnyű átrágnom magamat azokon a részeken, de mindig nagyon vártam, h végre visszatérjünk a jelenbe.
Bookert már az első rész óta kedvelem! Tetszett a hatalmas szíve, kicsit fafejű volt néha, de mindent a szeretteiért tesz!
Tess pedig egy igazi túlélő, hihetetlen ereje van, még ha ő nem is tudott róla! Nagyon örültem, h egymásra találtak Bookerrel, tökéletesen megértették egymást!
Tetszett, h ilyen sokat szerepeltek az előző párok és hogy milyen szuper családot alkottak mindannyian!
Szuper sorozat volt! Sokszor fájdalmas, de a szereplők nagyon szerethetőek!

Viktória_Erdei P>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Alig vártam Booker könyvét. Alig bírtam olvasni az erőszakos jeleneteket, nagyon durva történt mind a kettőjükkel, de pont ezért alkotnak tökéletes párost. Együtt át tudják segíteni egymást a nehéz időszakokon. Tele van akcióval. Amikor azt gondolnád, hogy minden rendbe fog jönni, akkor történik valami, és újra a padlóra kerülsz és újra. Kész hullámvasút volt a könyv. A végét jobban is ki lehetett volna fejteni.
Kár, hogy véget ért a sorozat, szívesen olvastam volna még.

Katica_98 P>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Nem nagyon szeretem, amikor egy férfi veri a feleségét. El sem tudok képzelni egy ilyen helyzetet, amilyen Tessé volt.
A szülei szerint Tess egy nagyon szuper nő, ezért nem értem a történteket. Hogyan képes egy feleség ennyi mindent eltűrni egy pszichopata férjnek. Az első adandó alkalommal el kellett volna mennie.
Annyira örültem, hogy egy komoly történetet olvasok, és erre a vége teljesen cukormázas lett.
Nem nagyon megy a borító a történethez, hiszen az télen játszódik.

Ferger_Jolcsi P>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Kicsit félve álltam neki ennek a könyvnek, mert sok embertől hallottam, hogy nekik nem hozta az előző részekben megszokott színvonalt. De nekem mégis tetszett.
Pont azt adta számomra, amit vártam tőle. Nagyon jó volt végre Book életének alakulásáról olvasni. Elég sokat szenvedett a múltban, aztán a jelenben is, de mégis kitartott. Nekem ő a kedvenc szereplőm. Annyira bírom a poénjait és a „mindenkit védelmező” énjét. Örülök neki, hogy ő is célba ért.
Ami Tess-szel történt, az egyszerűen borzalmas, s az a legszörnyűbb az egészben, hogy sajnos a valóságban is előfordulnak ilyen esetek…. :(
Egy dolgot bántam a könyvben. Szerintem nagyon jó rendőrök voltak Sethtel és sajnáltam, hogy nem mentek vissza, hisz jól végezték a munkájukat. De persze megértem, hogy a múltbéli démonok és az a sok szörnyűség, amivel a munkájuk során tapasztaltak, kikészítette őket…

DarknessAngel>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Ez a könyv minden egyes fejezet után egyre jobban összetört. Az előző részből már lehett tudni, hogy Tess titkol valami, hogy bujkál valaki elől, de azért erre mégsem számítottam. Tess története, a visszatekintések, annyira mélyen érintettek, legszivesebben együtt sírtam volna szegény lánnyal, a következő pillanatban, pedig már ütöttem, vágtam volna mindent körülöttem. Garen a legundorítóbb alak, akit a hátán hordott a föld, Tess-t pedig egyszerűen csodálom, hogy ilyen sokáig kibírta, és már nem omlott hamarabb össze. Mindenki hoz rossz döntéseket az életében, és valamelyik következményeit jobban megsínyli az ember, mint másokat.
A történet:
Nagyon tetszett az egész úgy, ahogy van. Sokkal mélyebben érintett, mint az előző részek, és ez csak dobott a könyvön.
Booker egy igazi álompasi, ami persze már a Szerethetetlenben is lejött, de itt végre teljesen kibontakozik, és belelátunk a fejébe, és…. szóval, egyszerűen imádtam. Neki sem volt könnyű, ő is sok mindenen ment keresztül, de végül sikerült neki is legyőznie a démonait. Végre ő is megtalálta a tökéletes társat, aki kiegészíti, akivel együtt gyógyítják be a lelki sebeiket.
Imádtam az összes közös baráti jeleneteket, Lilah kislányát, Maggie-t és Seth-et, a jógázást, Eric Claptontól a Laylát – úristen, Booker gitározik is ^^ – Tess szerető családját…. A Port Fare trilógia teljesen a szívemhez nőtt. Kaptunk egy csodálatos befejezést, újrakezdést és megbocsátást így a végére.
Sherry Gammon amennyire meggyötört, később olyan szépen össze is rakott, így boldogan csukhattam be ezt a nagyszerű könyvet.

Ágica102>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Jó volt újra elolvasni ezt a sorozatot. Sherry Gammon egy fantasztikus írónő.
Ebben a részben Booker kapott nagyobb figyelmet, és Tess. Két megsebzett szív, ahogy egymásra talál. Nem volt könnyű egyiküknek sem kialakítani újra a bizalmat a másik iránt.. Majd megtört a jég. Egyiküknek sem volt azelőtt egyszerű az élete. Bokker anyját és húgát a szeme láttára ölték meg, és ezt nehezen tudta feldolgozni. Tess pedig egy perverz állathoz ment feleségül, aki akkor érezte jól magát, ha a feleségét félholtra verhette, és az irányítása alatt tudhatott. Azt hitte Garen, hogy mindent megùszhat, de végül börtönbe kerül, ahová való. A végére persze minden rendbe jön. Nagyon tetszett az epilógus. :)

perpetua P>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon könyvei engem mindig meglepnek. :D Most is teljesen más sztorit kreáltam fejben Tess köré, és eszembe se jutott elolvasni a fülszöveget. :D
Természetesen Booker párjára voltam a leginkább kíváncsi, már az első rész óta. Nagyon megérintett Tess múltja, a szenvedés, amit el kellett viselnie. Lehetne azt mondani, hogy hamarabb is ott hagyhatta volna már azt a férfit, de én így reálisnak éreztem a folyamatot. Nem könnyű kilépni egy kapcsolatból, próbáljuk elhinni, hogy megváltozik majd minden. De amint belátta, hogy nem fog semmi javulni, erőt gyűjtött és szakított a múltjával. Booker-ben tökéletes vigaszt talált. Hiába áll nagy nőcsábász hírében, mindig is tisztelte, megbecsülte a nőket és ő is már igényelt egy biztos pontot maga mellé. :)
Nagyon örültem, hogy mindegyik részben ugyanúgy velünk vannak a korábbi szereplők, tényleg mintha egy nagy családot alkotnának, így láthatom, hogy a többiek is ugyanolyan boldogok, mint korábban. :)
A cselekmény sokszor meglepett, mert sokszor, amikor kínálkozott egy-egy nagy fordulat, pont máshogy alakult a történet, mint vártam. Az ilyen írásmód mindig nagyon jó, hiszen eltér a sablonoktól és nem unatkozhatunk. :)
Lehet picit jóindulatú vagyok az 5 csillaggal, mert azért volt pár unalmasabb oldal is, de összességében annyira élveztem az egészet, hogy most elnézem azt a pár hullámvölgyet, és remek volt az egész trilógia. :)

Evika82>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Nagyon szeretem ezt a trilógiát. Szeretem mind a 3 rész szereplőit, szívembe lopták magukat. De Booker az Booker, őt egy kicsit még jobban megkedveltem, mint a többieket. Már az első rész után nagyon vártam, hogy olvashassam az ő történetét. Szerencsére nem kellet csalódnom, izgalmas, szívhez szóló, sokszor vicces, olykor fájdalmas volt ez a könyv. Mikor megismertem Tess múltját a visszaemlékezéseknek köszönhetően, sokszor sajnáltam őt, és sokszor éreztem hatalmas dühöt spoiler iránt.
Az külön tetszett, hogy az előző két kötet párjai aktívan szerepeltek ebben a részben, ez megfűszerezett mindent. Az epilógus pedig nagyon aranyos volt.

kellyolvas P>!
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Booker egy kemény pasi, amit neki át kellett élnie 16 évesen, arra az előző részekben voltak utalások, de teljes egészében most meséli el Tessnek – így az olvasóknak is. Ez egy újabb megrázó szívfacsarás, csak döbbenten olvasod.. Nekem kinyílt a bicska a zsebemben újra és újra. Mindkét főszereplő múltjával kapcsolatban. A legrosszabb a tehetetlenség, százszor is szerettem volna belejutni a történetbe és helyretenni a dolgokat.
Sherry több nagyon fontos dolgot szőtt bele ebbe a sorozatba, nekem legalábbis sokat jelentettek, az egyik például a barátok iránti elkötelezett hűség, amely vetekszik a valódi vérségi kapcsolatokkal. Kialakítottak egy igazi nagy családot, akik minden körülmények között törődnek egymással. A másik fontos dolog, amit még Maggie kapcsán indított el, a nehéz témák kezelése. Őszintén, akár erőteljes eszközökkel, de megmutatta a problémákat, és ez nagyon fontos, hogy van megoldás, a legkilátástalanabb helyzetekből vagy a legmélyebbre nyúló lelki sérüléseket tekintve is.
Bővebben a blogon: http://www.kellylupiolvas.com/2015/06/sherry-gammon-elv…


Népszerű idézetek

Zsani1418>!

– Sofia az ölembe mászik. – Én hozzád megyek feleségül, Book bácsi – simogatja meg az arcomat.
– Kicsit öreg vagyok hozzád, kisangyal. – Megpuszilom a feje búbját, és átölelem.
– Majd ha nagyobb leszek, akkor vegyél feleségül. Mondjuk, amikor tízéves leszek, jó?
– Na ja, és mehetek is mindjárt a börtönbe – mormolom, mire Seth és Maggie nevetésben tör ki.
– Nem jutsz börtönbe – mondja Cole, és felnyalábolja Sofiát. A vállán viszi a lépcső felé, Lilah megy utána. – Azért nem, mert előbb megöllek.

361-362. oldal

Zsani1418>!

[…] – Hiányoztam? – kérdi Lilah, miközben összedörgölik az orrukat Sofiaval.
– Igen. Bár apa csinált nekem Bologna-szendvicset.
– Az a kedvence – magyarázza nekem Lilah, miközben Cole hozzájuk lép.
– Neked is hiányoztam? – Lilah szeme csillog, ahogy a férjére mosolyog.
– Mint mindig? – csókolja meg Cole.
– Jaj, ne már… – Sofia kibontakozik Lilah karjaiból, és visszaül Booker mellé. – Folyton ezt csinálják. – A kis karját mérgesen összefonja. – Inkább veled ülök, Book bácsi. Te sohasem csókolgatod a lányokat.
– Remek, kösz, hogy emlékeztetsz – morog a megszólított.

47. oldal

Zsani1418>!

Ha az ember nagyon akar valamit, és tűzön-vízen át meg is tesz mindent érte, akkor eléri.

25. oldal

1 hozzászólás
loveQhuay>!

Hát igen, Booker Gatto szívdöglesztő, ez tény.

51. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Booker Gatto
2 hozzászólás
Zsani1418>!

[…] Nem attól lesz valaki szülő, hogy képes reprodukálódni. Az csak szimpla biológia, de a szülőség más – szeretet, idő, elköteleződés.

370. oldal

DarknessAngel>!

– Te időnként úgy ugatsz, mint egy láncra vert házőrző kutya, de valójában egy nagyra nőtt házicicus vagy.

364. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Booker Gatto · Maggie Brown
Zsani1418>!

– Na, mit gondoltok? – mutat rám Lilah színpadiasan. Maggie nagyon mosolyog. Sofia azonban toppant, és dacosan ökölbe szorítja a két kezét.
– Mi a baj? Nem tetszem? – kérdem a kislányt.
– Most Booker téged fog szeretni, és nem engem! – jelenti ki Angyalarc lebiggyesztett szájjal.

197. oldal

Zsani1418>!

– Jézusom, menjetek inkább szobára! – csattan fel legidősebb gyerekünk összetéveszthetetlen hangja. Elhúzódom Tesstől, és látom, hogy ott áll mindhárom kölyök, a két fiú öklendezést imitál, a lányunk viszont vágyakozva vigyorog.
– Az egész ház az én tulajdonom! Ott csókolom meg a feleségemet, ahol akarom!

374. oldal

DarknessAngel>!

– Ugye, tudod, hogyan kell a merőpoharakat használni?
– Ezt most nem hallottam meg – mondom szigorúan, és magamban hozzáteszem: te, hihetetlenül szexi pasi a kötényben…

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Booker Gatto · Tess Selleck
Cheril>!

– Bookie, már öt éve nem láttuk egymást, és akkor így fogadsz? – Nagy ajakbiggyesztéssel, fenékbillegtetéssel elindul felém. Tess dermedten ül, tágra nyílt szemekkel. A szája megrándul , de nem tudom, hogy sírást vagy röhögést fojt éppen vissza. Oldalt lépek az ajtóból, és intek Nikkolynnak. Ellejt mellettem, dobálja a kenyérkereső hátsóját rendesen. Semmi hatással sincs rám.
– Ha bárki jönne, telefonálna, akár a mormonok hatolnának be az öröklét ígéretével, könyörgöm, engedd be! – kacsintok Tessre, aki nagyon szorítja a száját. Most már biztos vagyok benne, hogy a nevetéssel küzd.

Kapcsolódó szócikkek: Booker Gatto · Tess Selleck

Hasonló könyvek címkék alapján

Becca Fitzpatrick: Black Ice – Tükörjég
Jennifer Lynn Barnes: Örökösök viadala
Angeline Boulley: A Tűzőrző lánya
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Sara Shepard: Pretty Little Liars
Kevin Brooks: Lucas
Michelle Hodkin: The Retribution of Mara Dyer – Mara Dyer végzete
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
E. Lockhart: A hazudósok családja
Carlos Ruiz Zafón: Marina