Sins ​of the Night (Dark-Hunter 8.) 29 csillagozás

Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

In ​the realm of the Dark-Hunters there is a code of honor that even immortal bad boys must follow:
Harm no human. Drink no blood. Never fall in love.
But every now and again a Dark-Hunter thinks himself above the Code. That's when I'm summoned. Who am I? I'm the one thing the fearless fear. Step over the line and it's my wrath you will face. Nothing can touch me. Nothing can sway me. I am relentless and unfeeling.
Or so I thought until I met a female Dark-Hunter who goes by the name of Danger-it's not just her name, it's how she lives her life. She doesn't trust me at all. And who could blame her? She alone knows that I'm here to be judge, jury and most likely executioner of her friends. Yet she is my key to saving some of them. Without her, they all will die.
Dangereuse St. Richard is a deadly distraction. Something about her is reawakening a heart I thought was long dead. But in a race against evil, the only hope mankind has is that I do my duty. And how… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2005

>!
Piatkus, London, 2011
364 oldal · ISBN: 9780749955403
>!
Piatkus, London, 2010
384 oldal · ASIN: B003O86FMC
>!
St. Martin's, New York, 2005
384 oldal · ISBN: 9780312934323

2 további kiadás


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Savitar · Alexion (Ias) · Dangereuse 'Danger'


Kedvencelte 6

Most olvassa 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Nüx_Játékterme IP>!
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night

Nem ez lesz a kedvenc részem a sorozatból, de tetszett, mert olyan közelinek éreztem magamhoz Dangert és Alexiont is. Nem tökéletes, vérszomjas, arrogáns főszereplők voltak (persze néha az is jó), hanem olyan… könnyen szerethetők, és most nekem erre volt szükségem.
Ash megfejthetetlen, és kábé mindenki vele van elfoglalva. :D Vicces, de élvezem.
Nem mondom, hogy előre sejtettem a végkifejletet, de egyszer átsuhant az agyamon olvasás közben, hogy spoiler.
Úgy tudom, Wren lesz a kövi könyv főszereplője, nem emlékszem pontosan az eddigi szerepére, csak az érzésre, hogy róla nagyon szeretnék olvasni.

1 hozzászólás
Tufuka>!
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night

Említettem már, hogy nagyon szeretem a Kenyon által teremtett világot? Ohh nem? Vagy talán csak kismilliószor? Üsse kavics, elmondom még egyszer ;)

Megint kaptunk egy rafinált kis történetet, ahol volt ám régi baráti árulás, nehéz, mindenki által lehetetlennek tartott szerelem, és persze egy kis intrika, amiben szerepet kap a bosszú és a hatalom megszerzése.

De kezdjük is az elején. Mikor elolvastam a prológust, csak néztem ki a fejemből, hogy hát igen, most akkor miről is fogok én itt olvasni? De utána hamar kitisztult a kép, megjelent Alexion, kis cukipofa Simi, és Ash is. Na ekkor úgy gondoltam, ez egy szuper rész lesz, biztos sok mindent megtudunk majd Ash-ről. Hát az a rengeteg infó, amivel ellátott minket Kenyon, egy bolha jegyzettömbjére is ráfért volna. (De hát többek között, azért is szeretjük annyira, mert kávéskanalanként adagolja az információt.)

De végül is igazam lett, jó rész volt, annak ellenére, hogy nem olyan volt, mint elsőre vártam.
Alexiont nagyon megkedveltem, bírtam a humorát. (Ha azt lehet annak nevezni.) Nem volt túl kegyes hozzá a sors, de korábban kapott egy cuki is démonlányt, aki felett atyáskodhat, most meg egy hozzá tökéletesen illő párt, jah és említsük meg, hogy most már ő is akri. Persze vannak létének hátrányai, de hát minek nincs?
Danger érdekes karakter volt, főleg mivel ő az első női DH, aki nem csak kb, két másodpercre tűnik fel a színen. Kicsit kételkedett az elején, de nem volt olyan könnyen manipulálható, mint sokan mások. Bár, hogy őszinte legyek elég vicces volt, hogy milyen indokokat hoztak fel Ash ellen.
Kyrost néha elküldtem volna melegebb éghajlatra, hogy lehet valaki az első DH-k közül ennyire szűk látókörű? Á, hagyjuk is…
Xirena meg, kis édespofa. Minden jelenetét imádtam.
A kedvenc jeleneteim természetesen azok, ahol jelen van Simi, vagy Xirena, és mikor főhőseink együtt moziznak ;)
Nem nagyon találkoztunk régi szereplőkkel, helyettük viszont kaptunk újakat. Róluk nem sokat tudunk, szóval senkit nem tudnék kiemelni, hogy ő érdekesnek tűnik, de majd meglátjuk.
Mit is hagytam ki? Jah igen! Stryker
Komolyan mondom, néha a Looney Tunes-os Gyalogkakukk és prérifarkas történetéből a farkasra emlékeztet. Mindketten annyira próbálkoznak, és aztán minden tervük besül. Stryker és a világuralomra törő tervei…ááá kérlek hagyjuk. Csűri csavarja a szálakat, de hogy mindig elbukik, nem tudom, hogy szánalmas, vagy vicces. A másik meg a mélységes önsajnálata, 'ohh drága fiam' stb. mikor ő ölte meg Uriant, de ahelyett hogy elismerné, hogy ő hibázott, dehogy… még itt is Ash-t hibáztatja, mintha kb. ő kényszerítette volna, hogy vágja el a fia torkát.

Más volt, mint a korábbi könyvek, a megoldás és a happy end sem jött könnyen, de megérte elolvasni.

bbabri>!
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night

Kenyon az Kenyon!
Imádom a könyveit. Imádom ezt a világot!
Alexion hamar megkedveltette magát velem. Danger-el már egy kicsit nehezebb dolgom volt, de a könyv végére igazán megkedveltem őt is.

Több új szereplő is bemutatkozott. Pl: Xirena. Frenetikus ez a démon!
A régiek közül Savitar bukkant fel pár pillanatra, Urian és természetesen Ash és az ő Simi-je.
A történetből valahogy nekem hiányzott valami, de mégis élvezetes volt.
A végkifejletre csak annyit: Wow!

Bővebben:
http://bbabrigondolatai.blogspot.hu/2014/01/sherrilyn-k…

Ui.: Imádtam az epilógust! *.*

18 hozzászólás
Tori0925 P>!
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night

Szóval ilyen amikor a mumusnak mumusa van.
Most, hogy visszatértem ebbe a világba, egyszerűen nem tudok betelni vele.
Annyira jó látni, hogy tényleg vannak női vadászok. Danger egy amolyan frissítő szellő volt.
Alexion meg…ó egek. Ne kövezzen meg senki, de ez a fickó egyszerűen cuki. Szinte látom, hogy csak rásandít a tévére és az bekapcsol.
Amikor meg együtt vannak izzik a levegő. Tetszett, hogy nem ugrottak egymásnak már a legelején.
Amit bánok, hogy nem tudtunk meg többet Danger múltjáról. Vagy csak nekem van hiányérzetem? Na, mindegy.
Ash és Simi egy kis családias élményt nyújtottak, és Acheron egy kicsit közelebb került hozzám. Jó volt látni, hogy csak 'lazul'.
A történet hagyott bennem egy kis hiányérzetet, mert vannak nyitva hagyott kapuk, de ami most még nyitva van, az hamarosan hangos csattanással fog bezárulni. Ha az írónő nem vesz egy gonosz 180 fokos fordulatot.

wolfy27>!
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night

A szereplőket szerettem, de sajnos ez a hazudik/nem hazudik, és ha igen, miért nem? intrikás téma most inkább irritált, mint érdekelt. A végkimenetel egyértelmű volt, így meg nagyon lassúnak éreztem az egészet. Csóri főgonoszunk meg olyan lassan, mint a Rakéta csapat… kíváncsi vagyok, még hányszor fogja előszedni az írónő, de én igényelnék már egy másik főgonoszt.

Arianrhod>!
Sherrilyn Kenyon: Sins of the Night

Ez az egyik olyan könyv a sorozatból, amely bár tetszett, de elég távol áll a történet tőlem, a francia történelem terror-födte ezen időszakát igyekeztem mindig kihagyni az olvasmányaimból. Ha elég jó a történet, általában megadom magam, – most is ez történt, – és elolvasom azért, de mindig egy kis berzenkedéssel, és megfelelő távolságtartással. Sajnos elég empatikus vagyok.


Népszerű idézetek

Natsu>!

Keep your friends close and your enemies closer.

49. oldal

Quiconque>!

„So what name yould you rather I call you?” she asked as she headed out of the parking lot. "Ias or Alexion?
He gave her a devilish grin that set fire to her hormones. „I would rather you call me 'lover'.” He wagged his brows playfully at her.
Danger rolled her eyes. Like all men with a one-track mind, he was incorrigible.

page 171-172, chapter 12

2 hozzászólás
Natsu>!

[…] but as Acheron would say, emotions didn't have brain.

217. oldal

Quiconque>!

„I would kill or die to keep her safe.”
Danger smiled at that. „There aren't many men in the world who would die for a demon.”
„That's only because they don't have one to love.”

page 207, chapter 14

1 hozzászólás
Quiconque>!

How could someone lose their life over one bad decision?

Page 1, Prologue

1 hozzászólás
Natsu>!

„Because people learn from their mistakes, Danger. Pain and failure are a natural part of life. It's kind of like a parent who watches their child fall down while he learning to walk. Instead of coddling the child, you set them back on their feet and let them try again. They have to stumble before they can run.”

283. oldal

Natsu>!

Nothing is ever truly set by fate. In one blink, everything changes. Even though it should be a clear, sunny day, the softest whisper into the wind can became a hurricane that destroys everything it touches.

8-9. oldal

Nüx_Játékterme IP>!

All he heard was the sound of Acheron's short, evil laugh in his head. Acheron and his sick sense of humor. He could be one serious bastard when he wanted to.

Kapcsolódó szócikkek: Acheron · Alexion (Ias)
Nüx_Játékterme IP>!

The only way to prove to you that I'm not out to kill is to not kill you. Last I checked you were the one throwing the daggers, not me.

Kapcsolódó szócikkek: Alexion (Ias)
Nüx_Játékterme IP>!

If only she could toss him out. With his powers, he'd most likely just poof himself right back into her house, say something snotty, then prowl around searching for his invisible friends. Ugh!

Kapcsolódó szócikkek: Alexion (Ias) · Dangereuse 'Danger'

A sorozat következő kötete

Dark-Hunter sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Richelle Mead: Succubus on Top
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Jeaniene Frost: This Side of the Grave
Karen Chance: Hunt the Moon
Deborah Harkness: A Discovery of Witches
T. J. Klune: Wolfsong
Gail Carriger: Timeless
MaryJanice Davidson: Undead and Unwed
Chloe Neill: Some Girls Bite
Leia Stone: Fallen Academy: Year Two