Fantasy ​Lover (Dark-Hunter 1.) 23 csillagozás

Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Being trapped in a bedroom with a woman is a grand thing. Being trapped in hundreds of bedrooms over two thousand years isn't. And being cursed into a book as a love-slave for eternity can ruin even a Spartan warrior's day.

As a love-slave, I know everything about women. How to touch them, how to savor them, and most of all, how to pleasure them. But when I was summoned to fulfill Grace Alexander's sexual fantasies, I found the first woman in history who saw me as a man with a tormented past. She alone bothered to take me out of the bedroom and into the world. She taught me to love again.

But I wasn't born to know love. I was cursed to walk eternity alone. As an ancient Greek general, I had long ago accepted my sentence. Yet now I have found Grace-- the one thing my wounded heart cannot survive without. Sure, love can heal all wounds, but can it break a two-thousand-year-old curse?

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Piatkus, London, 2011
354 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780749955069
>!
Piatkus, London, 2010
308 oldal · ISBN: 9780749936136
>!
Piatkus, London, 2009
354 oldal · ASIN: B002XA6IXI

2 további kiadás


Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Nusejka_Sentellion>!
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Aranyos történet a maga nemében, de az én szememben mindig is kívül állt egy kicsit a Dark Hunter vonaltól. Jobb kategóriás romantikus regény görög mitológiával fűszerezve.

Marcsi P>!
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Jó, jó, rengeteg hibája van ennek a könyvnek, de higyjétek el TÉNYLEG megbánjátok, ha emiatt nem olvassátok tovább a sorozatot. Ez a rész majdhogynem teljesen különálló a többitől, nincs is szó semmilyen Dark Hunter-ekről.
Talán a legnagyobb hiba a túl sok szex és ha nem csináljuk, akkor is minimum 5 mondatonként egy célzást azért kell tenni… :S Ez egy picit csorbít a könyv görögös fényén, mert az viszont fantasztikus. Imádtam, mikor megjelentek egyes kis és nagy istenek! :) Iulianosz egy picit már sok volt, mert értem, hogy gyönyörű, és állati szexi és gyönyörű és állati szexi és…. de hogy a sarki vegyesig nem tud elmenni, hogy 15 ajánlatot ne kapjon… nekem a karba tett kezes pasasos borítós van meg, az sem tetszik, de igazából egyik sem olyan, ami illene a könyvhöz. ezeknél még a magyar is jobb lett..

Nüx_Játékterme P>!
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Tudom, hogy ez előbb íródott, mint Gena Showalter The Pleasure Slave című könyve, de mivel én azt olvastam előbb, ezért nekem ez a sztori nem volt újszerű.
Viszont egy nagy szerelmem megjelent a könyvben: New Orleans. *sóhaj*
Kicsit hiányoltam, hogy míg Julian kinézetéről oldalak szóltak, Grace-et nem nagyon dolgozta ki az írónő.
Na, és oké, hogy paranormális, de plíz plííííz… még hány olyan nőről kell olvasnom, akinek X hónap/év szexmentes élet után nem kell először kb fűnyíróval khm… gondoskodnia magától? Srsly. A reggeli ébredés utáni csókokról nem is beszélve. :D
spoiler
Grace zaklatója nagyon durva volt, és az írónő meg is mutatta az első „látogatásnál”, hogy mennyire tehetetlen a rendőrség az ilyenek ellen, amíg bűncselekményt nem követnek el. :(
Összességében jó kis sztori volt. Mivel nagyon szeretem a görög mitológiát, jó volt kicsit újra találkozni vele. Biztos, hogy fogom folytatni.

wolfy27>!
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Cuki, könnyed, kis limonádé megfűszerezve egy kis görög mitológiával. Sztori nem volt benne túl sok, ellenben elég rózsaszín volt az egész, de nem rovom fel hibának, néha ilyen is kell. A közepén a zaklatós részek viszont kimondottan izgalmasak voltak.

repe993 P>!
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Ennek a könyvnek a magyar fordítása volt meg anno, amelyet szinte rongyosra olvastam, de aztán egy hirtelen felindulásból spoiler elajándékoztam, mondván, hogy örökre leszámolok az ilyen kétes értékű irományokkal. Na, azóta is bánom, mert olykor jó elővenni ezeket a kétes értékű irodalmi műveket, mert tényleg kikapcsolnak.
Ahogy most is tette.
spoiler

Tori0925 P>!
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Görög és római mitológia? Ide vele.
Igazi szerelmes fantasy.
Kicsit zavaros volt néhol a szemszögváltás, mert soronként képes volt akkorákat ugrani, mint egy elefánt, de azért hamar visszataláltam.
Julian átok miatti őrülete is olyan volt, hogy most nagyon, vissza kettes és megint előre. Azért tetszett, bár Grace munkájából szívesen láttam volna több szaftos részletet.

Tejesember>!
Sherrilyn Kenyon: Fantasy Lover

Még nem olvastam Sherrilyn Kenyont angolul, hát már itt lett volna az ideje, hogy többet is elolvassak, mert ez így még jobb, mint magyarul. :DD Körülbelül tíz sort olvastam el belőle és máris fülig ért a szám. :DD Bár ez lehet azért van inkább, mert már ismertem a történetet. De nem ez a lényeg. Már olvastam vagy háromszor, szóval a szöveget tudtam nagyjából, de azért néha gondolkodnom kellett hogy mit akar mondani az írónő. De nagyon élveztem az angol szöveget, a poénok sokkal jobban átjöttek.
Azért, meg még pluszban csodálom az írónőt, amiért ennyire ki tudta építeni a történetet. Olyan szálak vannak összefűzve az összes könyvben, hogy néha tényleg megrökönyödöm rajta. És ráadásul egy igazán, érdekfeszítő dologról is szól, legalábbis számomra. Plusz minden könyvében van valamilyen szívet rengető és sírásra késztető régi emlékek vagy sérelmek, amiket egyszerűen nem lehet nem átélni velük együtt.
Már alig várom, hogy a többit is elolvassam angolul. :D


Népszerű idézetek

Quiconque>!

„I am Julian of Macedon, born of the House of Diokles of Sparta and of the goddess Aphrodite. I am the champion of Greece, Macedonia, Thebes, Punjab, and Conjara. Known as Augustus Julius Punitor to my enemies who quaked in terror at my presence. And you, my brother, are a lesser known god who meant nothing to the Greeks, and only slightly more to the Romans.”

Chapter 16

Quiconque>!

'[…] And as for the Age of Electronics, I really don't want to get personal with something that comes with a warning label and batteries.'
Selena snorted. 'Yeah, well, to hear you talk, most men should come with warning labels.'

5. oldal

Quiconque>!

Grace saw him as an equal whereas the women in his day had seen him as a legend to be feared or placated.
What made Grace unique? What was it about her that allowed her to reach out to him when even his own family had turned their backs on him?
He didn’t know for sure. She was just special. A pure heart in a world populated by selfish ones.

Chapter 5

Quiconque>!

It had been a long, brutal, and bloody fight.
Their army had broken and left the two of them alone to defend the town. Julian had expected Kyrian to abandon him as well, but the young fool had just smiled at him, grabbed a sword for each hand, and said, „It's a beautiful day to die. What say we slay as many of these bastards as we can before we pay Charon?”
A complete and utter lunatic, Kyrian had always had more guts than brains.

Chapter 10

Quiconque>!

She wanted to save him, and for the first time in centuries, he wanted to be saved.

Chapter 11

Quiconque>!

No one had ever made her feel like this. So wanted, so secure.
So desirable.
And she wondered how that could be, given the fact that they barely knew each other. Julian touched something inside her on a level that went beyond the physical.
He was so strong, so commanding. And funny. He made her laugh and he wrung her heart.

Chapter 9

Quiconque>!

He struggled to breathe through the agony in his chest. The Fates were still mocking him.
It must be a boring day for them up on Olympus.

Chapter 10

Quiconque>!

„I am not the kind of man who just walks away.”

Chapter 14 - Julian

Quiconque>!

Grace indicated Julian's clothes with a wave of her hand. 'Look at how he's dressed. You don't bring a Greek god out into public wearing shorts and a tank top two sizes too small. Jeez, Selena, what were you thinking?'
'That it's one hundred and two degrees out, with one hundred and ten percent humidity. I didn't want him to die of heat stroke.'
'Ladies, please,' Julian said, placing himself between them. 'It's far too hot to stand out in the street fighting over something as trivial as my clothing.' He swept a hungry look over Grace, then smiled a smile that could make any woman melt. 'And I'm not a Greek god. I'm just a minor half-deity.'

67-68. oldal


A sorozat következő kötete

Dark-Hunter sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gena Showalter: The Darkest Passion
Gena Showalter: Schwarze Nacht
J. R. Ward: Lover Unbound
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jennifer L. Armentrout: The Return
Cassandra Clare: Queen of Air and Darkness
Jennifer L. Armentrout: Wicked
Sarah J. Maas: Empire of Storms
Kresley Cole: Lothaire
Jeaniene Frost: Destined for an Early Grave