A ​rabul ejtett szűz 237 csillagozás

Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Gavin és fivérei, Slade és Dex beleszeret a férfi új titkárnőjébe, a gyönyörű Hannah Craigbe. Az olajvállalat vezetői tudják, időt kell adniuk a lánynak, hogy jobban megismerhesse őket, mielőtt kiválasztja közülük azt, aki elcsábítja.

Egy veszélyes alak zaklatni kezdi a kisvárosi szépséget, és a testvérek összefognak, hogy megvédjék a lányt – elrejtik egy világtól elzárt helyen. És a fiúk képtelenek elfojtani izzó vágyukat… Míg Slade és Dex szívesen megosztoznának Hannah-n, Gavint tragikus múltja elszakítja a testvéreitől, akik remélik, hogy lány nem csupán viszontszereti őket, de talán a fivérük is visszatalál hozzájuk.

Miután legyőzik a lány kezdeti aggodalmait, a három férfi földöntúli gyönyörökben részesíti Hannah-t, rajongásuk feloldja minden gátlását. Ám a boldogságot rettegés váltja fel, amikor a zaklató a lányra talál…

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
348 oldal · ISBN: 9789632548845 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548029 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Slade · Dex · Gavin James · Hannah Craig


Kedvencelte 21

Most olvassa 8

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 37

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Szami81>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Alaphelyzet: a ceg mindharom fonoke, akik amugy testverek, szerelmes a szoszi, szuz es sikhulye titkarnobe, majd miutan zaklatja valaki szegenyket gondolnak egyet es elraboljak hogy megvedjek oszt adjunk neki BDSM. Vagymi. Nem baj, hogy a lany nem akarja. Kit erdekel?

„Hannah, áruld el nekem, hol romlottak el a dolgok.”
Pl, amikor a valladra feldobva hurcoltad el – akarata ellenere? Vagy amikor elverted es lehuztad a bugyijat – akarata ellenere?? Amikor kiabalt es rettegett, mert haza akart menni, de ti tudtatok, hogy neeemisugygondolja, mert a teste reagalt. csak szolok, hogy attol meg ez k*rvara eroszaknak szamit

„Nem akartalak megijeszteni. Nézd, ha megbántad, hogy hagytad magad elfenekelni, semmi baj.”
Hagyta magat?? Excuse me?? Jeez.. :D

„De azt is pontosan tudta, hogy soha nem okoznának neki fizikai fájdalmat.”
Errrr…..????

„Kérek időpontot a szépségszalonban, miután hazaértünk – mondta Slade”
Nem, ez rohadtul nem az a mondat, amit szivesen hallanek amikor eloszor szetteszem a labam valaki(k)nek.

Anyossal elso talalkozas, mikor kibeszelitek, hogy mindharom fiacskajaval d*gsz:
"Amikor meghallottam, hogy magukkal hoztak egy nőt, olyan átkozottul boldog voltam, és most, hogy találkoztunk, még jobban örülök.
Maga pontosan az, akire szükségük van."
Szerintem is, tokre eletszeru helyzet, ez minden fius anya alma. De tenyleg. Es utana anyuci diszkreten kimegy, mert a kocsma kozepen nekiallnak d*gni, mint a nyulak.

„Gavin újabb adag síkosítót csöpögtetett a végbél- nyílása köré, a bőrét masszírozta. Hannah soha nem hitte, hogy ez ennyire jó érzés lehet. Gavin nyalogatta a nyílását…”
Umm…hat az..finom lehetett :S Esetleg javaslom legkozelebb forditott sorrendben megprobalni :D

Tudnam meg fokozni, de minek. Akinek eleg a porno resz, az nyugodtan vegye kezebe, nem fog csalodni. En orultem volna, ha nem ugy kezdodik, hogy mar mindenki szerelmes mindenkibe, de nem derul ki, hogy MIERT, azon kivul persze, hogy jo a segge. Nem nagyon van karakterkidolgozas, mindharom pasi tok egyforma.
A vegen pedig mindharman elveszik felesegul. Err.. Amugy azt hogy?? Marmint torvenyek, meg ilyen aprosagok..?

Akinek tetszett, az olvassa el az Asztal harom fore-t, az is hasonlo, minusz 1 f*sz.

21 hozzászólás
zuna19>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Nagyon ritka, hogy egyszerre több könyvbe kezdek bele. Inkább darálni szoktam és nem félretenni.
Délután elindítottam egy elég szomorkás történetet. Kedvem nem igazán volt hozzá és elkezdtem nézegetni egy kicsit a polcomat. A figyelmemet rögtön az ulpiuszos sor keltette fel.
A rabul ejtett szűz már vagy 4 éve megvan. Eddig fogalmam sincs minek nem kezdtem neki, most kedvet kaptam hozzá és így rögtön neki is kezdtem.
Nem egy szokványos sztori, kicsit brutál, de mivel ettől sokkal rosszabbat is olvastam már, ezért ki vagyok én, hogy ezt kritizáljam?
Az biztos, hogy nekem most fogyasztható volt, ízlésficam ide vagy oda.. A karakterek kedvelhetőek. Alig tudtam letenni, mert olvastatta magát. A könyv nem túl hosszú, de a végén egy csomó felesleges beharangozó volt. De tudjuk az ulpius már csak ilyen „volt”. A mostani kiadók is átvették ezt a rossz szokást.

6 hozzászólás
KATARYNA>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Mindig is azon gondolkoztam…
Hogy milyen lehet hárommal.

Mert egy még természetes, kettőnél már az egyiknek tilosban kell járatnia a szerkentyűt :'D viszont háromnál már csoda hogy szét nem szakad.

Nem emlékeztem a történetre, ezért is olvastam újra. Nálam Hannah annyira ellenszenves egy vinnyákoló pic.a, hogy téptem volna minden oldalon. Lelombozó, hogy a negyedétől rá lehet jönni, hogy ki a fenyegető.
Siralmas.

Az is, hogy szétélvezi az agyát szüzen. Majd végig megy rajta Dex, két percen belül Slade is. Hagyhattatok volna neki pár óra pihenőt regenerálódni.
De miért is írok ilyet! Hannah óngyógyító, és univerzális.

Majd végigszántja a drága zongora billentyűzetén Gavin is, előtte persze megtanítja nyalókázni. Ki ne maradjon már ő se a jóból.

Csalódtam.
A végén kapunk egy kis siralmas 3 az 1-bent. A macska valahol felvinnyoghatott fájdalmában.
Bár.. Hannah úgy beszippantotta mindkettőjüket, hogy az csuda. Slade meg bekapatta a nyalókát vele, és boldogság volt, feltört az olaj, Jockey Ewing nagy örömére.

A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy igaza van @nypiro-nak. Valamilyen szinten félre kellene tennünk a prűdséget, és értékelnünk kellene azt, hogy alig van magyarul ilyen csemege.
Ha.. több lett volna benne a 3 in 1, kevesebb a vinnyákolás, és a tizenévesekhez hasonló kangörcs, akkor talán még a 4 csillagot is megkapja.
5-nél.. sok minden kell, hogy én ennyire értékeljek valamit. Mert 350 oldalnak elegendőnek kellene lennie egy kitanításra.
Korlátok, szappanopera és mindenféle f…ság nélkül.
A könyv háromnegyedét végigröhögtem, de lekötött.

Viszont most sem vonom vissza az Asztal 3 főre egy orrba szájba, hegyén hátán…

4 hozzászólás
Cicu>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Tyűha! Ez eszméletlen jó volt! IMÁDTAM!
Hát ebben a történetben minden volt ami garantálja a szórakozást: erotika, romantika, Bdsm, krimi, és mindez egy remekbe szabott könyvbe összegyúrva.
Három pasi és egy nő, ájvé szerettem volna Hannah helyében lenni
Gavin, Slade és Dex, három domináns Férfi, akik igaz hogy elég sűrűn a nadrágjukban hordták az eszüket, de mindent megtettek, hogy elcsábítsák szívük hölgyét Hannah-t, romantikusak, dominánsak, védelmezőek voltak, igazi Férfiak.
Az izgalmat sem nélkülözte a történet, a körmöm rágtam, hogy végre kiderüljön, hogy milyen sötét titok van Gavin múltjában, amiért eleinte próbálta magától eltaszítani azt a nőt akiért odavolt. És a másik rejtély, vajon ki fenyegette Hannah-t, ki üldözte a szerelmével? Hát az írók aztán tudják hogy játszanak az ember idegeivel, hisz ez is szinte a végén derül ki:)
És persze a happy end a végén ők négyen boldogan élnek, míg… nem írom meddig, mert reménykedem a folytatásban :)
Aki szereti az erotikát, romantikát és a krimit, annak ajánlom, hisz mindhármat megtalálhatják ebben a könyvben.
Nálam kedvenc lett! :)
Nem is értem a sok negatív kritikát amit a könyv kapott, mégha nem is mindennapi az három pasi, egy nő felállás

1 hozzászólás
kratas P>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Én igyekszem jó lenni, mert szerintem ilyen könyveket a pokolban olvastatnak a rosszéletű könyvmolyokkal… Ez TÉNYLEG büntetés volt, inkább nem eszem többé és naponta eljárok futni vagy edzőterembe vagy bármi, de még egy ilyet könyörgöm ne.
Igazából végig egy klasszikus Puzsér szöveg zakatolt a fejemben és ez mindent elmond szerintem erről a botrányosan undorító szexuális fantazmagóriáról:
MI VOLT EZ A PUSZTÍTÓ ALPÁRISÁG?

10 hozzászólás
Ella19>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Őszintén szólva ez a könyv nem is volt annyira rossz, mint gondoltam. Kicsit abszurd volt a történet az egyszer biztos. Nem egy annyira jól megírt könyv. A krimi szál se volt valami nagy szám, elég könnyen ki lehetett találni, hogy ki zaklatja Hannaht. Az, hogy már nem kettő, hanem három pasi akarja ugyan azt a nőt és együtt akarnak így négyesként élni és osztozkodni egy kicsit nevetséges. Sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam.
Megkapja a három csillagot, mert furcsa, de nem unatkoztam olvasás közben.

csillagka P>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Hmm:) nem is volt olyan rossz (DE)
Nem fogok kertelni ennek a sorozatnak a harmadik része az egyik ha nem a leginkább kedves megane könyvem. Amikor kimertem merészkedni a könnyített angol olvasmányok világából és a páromtól kaptam egy komolyabb összegű Amazon utalvány, ez volt az első sorozat amit megvettem (talán mert akció volt és az első része megjelent magyarul..) de az első rész kimaradt és rögtön neki kezdtem a másodiknak, későbbikben is sokszor esett ki a kezemből. (3-4X kezdtem neki magyarul legalább)
Első rész egy iszonyúan elnagyolt zaklatási dráma, valójában szegény nem túl naiv (DE) Hannah-ba mindenki beleszáll aki szembe jön, van aki állítólagos szeretetből, van aki csak rosszindulatú ragaszkodásból. (nem igazán látok különbséget)
A sorozat a következő részekben találja meg a hangját, lesz belső értelme, célja és még az osztozkodásnak is lesz egy kerete, ami helyére tesz a vágyakat. Szóval ezt letudtam, szerencsém, hogy így alakult mert ha előtte olvasom, biztos nem kezdek bele a következő részbe és most nem ismerném kedvenc Bezakistan hercegeimet és Pipert.
Ui: tömény erotikát inkább csak angolul, mert iszonyú barbár munkát tudnak végezni a fordítók.

Roselyn>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Vetekszik az Asztal három főre c. könyvvel, mind tartalmilag, mind stílusilag. Ott két pasi, itt három… nagyjából el is mondtam a különbséget. A szokásos pillérek megvannak: szüzesség elvesztése két pasival, „orális szex kezdőknek” tanfolyam => gyakorlás akkora brokin, mint az alkarom, de minden olajozottan – bocsánat, síkosítottan – zajlik. Fenékdugasz napi 24 órás használatra, majd az események csúcsa: a fasírt. Megy csóri ártatlan lány a darálóba. Értelmes, és kétségkívül tartalmas – remélem áthallani az iróniát…
Ettől bővebb véleményem itt:
http://roselynkonyv.blogspot.hu/2013/05/shayla-black-es…

7 hozzászólás
ancsee P>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Sok hasonló, erotikusnak kikiáltott Ulpius-házas könyvet olvastam a Szürke ötven árnyalata őrület környékén, ez is köztük volt, de nem sikerült meggyőznie. Elég gyengusnak találtam, egynek azt mondom oké, de az ember ne ugorjon bele nagy elvárásokkal, tucatkönyv lett sajnos.

Tamlilla>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Voltak benne rövidebb részek, amik tetszettek, de az egész egy kicsit abszurd. Ha annak vesszük ami, akkor a kategóriájába még épp megüti a minimális szintet.


Népszerű idézetek

Cicu>!

– Kedvesem, széttárt lábbal ülsz három férfi előtt.
Az udvariasságon már rég túl vagyunk.

75. oldal

Cicu>!

A szerelem éppen olyan nehéz volt, mint minden más az életben – sőt talán még nehezebb is, mert annyira értékes kincs volt.

242. oldal

Cicu>!

– Most már én is tudom, hogy minden túl hirtelen jött a számodra – ismerte el Slade. – A gondolat, hogy kapcsolatot építsen ki két domináns férfival, a legtöbb nő számára ijesztő lehet.
– Kapcsolatot? Még csak randira sem hívtatok, minden előzetes figyelmeztetés nélkül lehúztátok a bugyimat.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Craig · Slade
Cicu>!

A pokolba, Hannah-t is meg kellett győznie, hogy príma ötlet összejönni három szenvedélyes, domináns férfival.

31. oldal

Cicu>!

Slade volt a boldog és jókedvű a testvérek közül, Gavin a tűnődő, Dex pedig a verekedős vagány.

52. oldal

Cicu>!

Slade széles tenyerével végigsimított Hannah vádliján. Az érintésére a lány egész teste megremegett, a bőre bizseregni kezdett. Hannah próbálta visszafojtani a kéjes reszketést, miközben a férfi tenyere lassan egyre feljebb siklott a lábán.
– Slade! – szólalt meg remegő hangon. – Mit csinálsz? Előbb beszélnünk kellene.
– A beszéd ideje lejárt, bébi – válaszolt Slade rekedten; egyáltalán nem úgy hangzott, mint az a vidám fickó, akit a lány ismert. A férfinak, aki a térdén tartotta, határozott terve volt, és egy cseppet sem volt jókedvű.
Dex letérdelt Hannah elé, és gyengéden megsimogatta a haját, majd belemarkolt, és felemelte a fejét, hogy a szemébe tudjon nézni.
– Eljátszottad a jogot a beszédre, kedvesem, amikor nem mondtad el nekünk, hogy valaki bántani akar. Most pedig lássuk a szabályokat!

62. oldal

Cicu>!

– Nem értem, mit láttok bennem. De az is lehet, hogy tudom, és ez megrémít.

115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Craig
Cicu>!

Délutáni napfény áradt be a kocsma nyitott ajtaján. Slade, Dex és Gavin állt a küszöbön, és pont úgy néztek ki, mint a pisztolyhősök a régi westernfilmekben. Hannah szíve egy pillanatra megállt. Külön-külön is nagyon vonzóak voltak, de együtt – szívdöglesztőek.

243. oldal

Cicu>!

– Pontosan az a fajta nő vagy, akire szükségem van. – Gavin a lány elé lépett. – Szeretetteljes. Kedves. Okos. Lojális. Hannah, el sem tudom képzelni, hogy valaha úgy szeressek egy másik nőt, ahogyan téged szeretlek. Elszúrtam, de remélem, hogy adsz nekem még egy esélyt.

251. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gavin James
Cicu>!

A James banda már megszerezte a foglyát, és soha nem is fogják szabadon engedni.

322. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi
Mark Lawrence: A lány és a csillagok
Jane Bowles: Két tiszteletreméltó hölgy
Marcia Mitchell – Thomas Mitchell: Egy kém az iraki háború ellen
Tasha Alexander: Gyöngyként hulló könnyek
Lee Child: A pók hálójában
Bernard Cornwell: A lobogó
Kuvahara Jaszuo – Gordon T. Allred: Kamikaze
Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Különös különcségek