A ​rabul ejtett szűz 255 csillagozás

Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Gavin és fivérei, Slade és Dex beleszeret a férfi új titkárnőjébe, a gyönyörű Hannah Craigbe. Az olajvállalat vezetői tudják, időt kell adniuk a lánynak, hogy jobban megismerhesse őket, mielőtt kiválasztja közülük azt, aki elcsábítja.

Egy veszélyes alak zaklatni kezdi a kisvárosi szépséget, és a testvérek összefognak, hogy megvédjék a lányt – elrejtik egy világtól elzárt helyen. És a fiúk képtelenek elfojtani izzó vágyukat… Míg Slade és Dex szívesen megosztoznának Hannah-n, Gavint tragikus múltja elszakítja a testvéreitől, akik remélik, hogy lány nem csupán viszontszereti őket, de talán a fivérük is visszatalál hozzájuk.

Miután legyőzik a lány kezdeti aggodalmait, a három férfi földöntúli gyönyörökben részesíti Hannah-t, rajongásuk feloldja minden gátlását. Ám a boldogságot rettegés váltja fel, amikor a zaklató a lányra talál…

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
348 oldal · ISBN: 9789632548845 · Fordította: Medgyesi Csilla
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548029 · Fordította: Medgyesi Csilla

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Slade · Dex · Gavin James · Hannah Craig


Kedvencelte 21

Most olvassa 7

Várólistára tette 55

Kívánságlistára tette 40

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Nagyon ritka, hogy egyszerre több könyvbe kezdek bele. Inkább darálni szoktam és nem félretenni.
Délután elindítottam egy elég szomorkás történetet. Kedvem nem igazán volt hozzá és elkezdtem nézegetni egy kicsit a polcomat. A figyelmemet rögtön az ulpiuszos sor keltette fel.
A rabul ejtett szűz már vagy 4 éve megvan. Eddig fogalmam sincs minek nem kezdtem neki, most kedvet kaptam hozzá és így rögtön neki is kezdtem.
Nem egy szokványos sztori, kicsit brutál, de mivel ettől sokkal rosszabbat is olvastam már, ezért ki vagyok én, hogy ezt kritizáljam?
Az biztos, hogy nekem most fogyasztható volt, ízlésficam ide vagy oda.. A karakterek kedvelhetőek. Alig tudtam letenni, mert olvastatta magát. A könyv nem túl hosszú, de a végén egy csomó felesleges beharangozó volt. De tudjuk az ulpius már csak ilyen „volt”. A mostani kiadók is átvették ezt a rossz szokást.

6 hozzászólás
KATARYNA>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Mindig is azon gondolkoztam…
Hogy milyen lehet hárommal.

Mert egy még természetes, kettőnél már az egyiknek tilosban kell járatnia a szerkentyűt :'D viszont háromnál már csoda hogy szét nem szakad.

Nem emlékeztem a történetre, ezért is olvastam újra. Nálam Hannah annyira ellenszenves egy vinnyákoló pic.a, hogy téptem volna minden oldalon. Lelombozó, hogy a negyedétől rá lehet jönni, hogy ki a fenyegető.
Siralmas.

Az is, hogy szétélvezi az agyát szüzen. Majd végig megy rajta Dex, két percen belül Slade is. Hagyhattatok volna neki pár óra pihenőt regenerálódni.
De miért is írok ilyet! Hannah óngyógyító, és univerzális.

Majd végigszántja a drága zongora billentyűzetén Gavin is, előtte persze megtanítja nyalókázni. Ki ne maradjon már ő se a jóból.

Csalódtam.
A végén kapunk egy kis siralmas 3 az 1-bent. A macska valahol felvinnyoghatott fájdalmában.
Bár.. Hannah úgy beszippantotta mindkettőjüket, hogy az csuda. Slade meg bekapatta a nyalókát vele, és boldogság volt, feltört az olaj, Jockey Ewing nagy örömére.

A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy igaza van @nypiro-nak. Valamilyen szinten félre kellene tennünk a prűdséget, és értékelnünk kellene azt, hogy alig van magyarul ilyen csemege.
Ha.. több lett volna benne a 3 in 1, kevesebb a vinnyákolás, és a tizenévesekhez hasonló kangörcs, akkor talán még a 4 csillagot is megkapja.
5-nél.. sok minden kell, hogy én ennyire értékeljek valamit. Mert 350 oldalnak elegendőnek kellene lennie egy kitanításra.
Korlátok, szappanopera és mindenféle f…ság nélkül.
A könyv háromnegyedét végigröhögtem, de lekötött.

Viszont most sem vonom vissza az Asztal 3 főre egy orrba szájba, hegyén hátán…

4 hozzászólás
Cicu>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Tyűha! Ez eszméletlen jó volt! IMÁDTAM!
Hát ebben a történetben minden volt ami garantálja a szórakozást: erotika, romantika, Bdsm, krimi, és mindez egy remekbe szabott könyvbe összegyúrva.
Három pasi és egy nő, ájvé szerettem volna Hannah helyében lenni Gavin, Slade és Dex, három domináns Férfi, akik igaz hogy elég sűrűn a nadrágjukban hordták az eszüket, de mindent megtettek, hogy elcsábítsák szívük hölgyét Hannah-t, romantikusak, dominánsak, védelmezőek voltak, igazi Férfiak.
Az izgalmat sem nélkülözte a történet, a körmöm rágtam, hogy végre kiderüljön, hogy milyen sötét titok van Gavin múltjában, amiért eleinte próbálta magától eltaszítani azt a nőt akiért odavolt. És a másik rejtély, vajon ki fenyegette Hannah-t, ki üldözte a szerelmével? Hát az írók aztán tudják hogy játszanak az ember idegeivel, hisz ez is szinte a végén derül ki:)
És persze a happy end a végén ők négyen boldogan élnek, míg… nem írom meddig, mert reménykedem a folytatásban :)
Aki szereti az erotikát, romantikát és a krimit, annak ajánlom, hisz mindhármat megtalálhatják ebben a könyvben.
Nálam kedvenc lett! :) Nem is értem a sok negatív kritikát amit a könyv kapott, mégha nem is mindennapi az három pasi, egy nő felállás

1 hozzászólás
Ella19>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Őszintén szólva ez a könyv nem is volt annyira rossz, mint gondoltam. Kicsit abszurd volt a történet az egyszer biztos. Nem egy annyira jól megírt könyv. A krimi szál se volt valami nagy szám, elég könnyen ki lehetett találni, hogy ki zaklatja Hannaht. Az, hogy már nem kettő, hanem három pasi akarja ugyan azt a nőt és együtt akarnak így négyesként élni és osztozkodni egy kicsit nevetséges. Sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam.
Megkapja a három csillagot, mert furcsa, de nem unatkoztam olvasás közben.

Anita_Simon>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Hát én imádtam❤ köszi @Zso89 az ínycsiklandó idézeteket, és a noszogatást, hogy kezdjem már olvasniiiiii☝️ xd ❤❤
Hol is kezdjem, hol is kezdjem… nos, leraktam a könyvet, felöltöztem, munkába mentem, de az agyam még a drága kis négyesünknél járt melóban is…
Hannah, Drága naív kis Hannah. A kis úrilány, aki szűz 25 évesen, és őneki nem elég elsőre 1, hanem mindjárt 3 pasi szedi darabokra… bár meg kell hagyni a naívsága mellett elég talpraesett és bátor is☝️☺
Fiúk, fiúk, Gavin, Slade és Dex, nos titeket szerintem összegyúrnálak, és a 3-ból 1- et csinálnék… én ugyanis beérem eggyel is XD
Nah mindegy, visszatérve a könyvre…. XDDD
Tetszett a tesztoszteron trió, mindegyiknek volt olyan tulajdonsága, amit én is komáltam bennük… bár Gavint kiemelném, néha le tudtam volna taszigálni 1 fúrótorony tetejéről, hátha a becsapódástól észhez tér….
❤❤❤

3 hozzászólás
csillagka P>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Hmm:) nem is volt olyan rossz (DE)
Nem fogok kertelni ennek a sorozatnak a harmadik része az egyik ha nem a leginkább kedves megane könyvem. Amikor kimertem merészkedni a könnyített angol olvasmányok világából és a páromtól kaptam egy komolyabb összegű Amazon utalvány, ez volt az első sorozat amit megvettem (talán mert akció volt és az első része megjelent magyarul..) de az első rész kimaradt és rögtön neki kezdtem a másodiknak, későbbikben is sokszor esett ki a kezemből. (3-4X kezdtem neki magyarul legalább)
Első rész egy iszonyúan elnagyolt zaklatási dráma, valójában szegény nem túl naiv (DE) Hannah-ba mindenki beleszáll aki szembe jön, van aki állítólagos szeretetből, van aki csak rosszindulatú ragaszkodásból. (nem igazán látok különbséget)
A sorozat a következő részekben találja meg a hangját, lesz belső értelme, célja és még az osztozkodásnak is lesz egy kerete, ami helyére tesz a vágyakat. Szóval ezt letudtam, szerencsém, hogy így alakult mert ha előtte olvasom, biztos nem kezdek bele a következő részbe és most nem ismerném kedvenc Bezakistan hercegeimet és Pipert.
Ui: tömény erotikát inkább csak angolul, mert iszonyú barbár munkát tudnak végezni a fordítók.

Tamlilla>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Voltak benne rövidebb részek, amik tetszettek, de az egész egy kicsit abszurd. Ha annak vesszük ami, akkor a kategóriájába még épp megüti a minimális szintet.

nixibook>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Nem volt ez olyan rossz,de komolyan….
Egyszer olvasós szexi,romantikus,erotikus,kis krimivel megfűszerezett történet,három dögös és védelmező szexistennel(akik közé én is szívesen beszorulnék ;),ès egy szűz szőkeség.
Nem kellenek nagy sztorik,hogy ki tudjon kapcsolódni az ember.Ez pont olyan

Angyalkaa P>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Még molyos regisztrációm előtt olvastam először.. :)
De általában évente elolvasom.. :) Nem egy szokványos erotikus regény.. :D De akik olvasták azok is így gondolják.. :D Sok benne a hiba, mind a szövegben, mind magában a történetben..de Én pont ezért imádom :D

vyvienne P>!
Shayla Black – Lexi Blake: A rabul ejtett szűz

Jajaj… Hát igen… Nem voltak nagy elvárásaim és milyen jól tettem. A mércét leadva viszont nem volt akkora borzadáj ez a könyv. A cselekmény pörgős, annak ellenére is, hogy nagyon bugyuta. A szerelmi szál a legkevésbé kidolgozott. Mindenki csak vagdalkozik a szavakkal, de tettek nem nagyon állnak a dolgok mögött, fogalmunk sincs miért szereti mindenki egymást ennyire. Hannah karaktere rohadt idegesítő, szende kis szűzből egy nap alatt szexistennővé válik, ami teljesen abszurd a számomra. A „fiúk” – mert, hogy Hannah előszeretettel hívja őket „fiúimnak” – agyatlan b****gépek, akik mindent megtesznek Hannah figyelméért. Olyan dolgokra veszik rá, amire egy normális embert biztosan nem sikerülne, a dugók és bimbócsipeszek világa nem éppen egy tapasztalatlan személyre vallanak. Ami teljesen kiveri a biztosítékot, hogy mindenki szíve kedvenc kis hősnőnkért dobog, és itt nem csak a James-ekre értem, hanem mindenkire, aki él és mozog a történetben. Összességében lehetett volna rosszabb is, de így is eléggé fájdalmas volt számomra. Egyszeri olvasmánynak tökéletes volt.


Népszerű idézetek

Cicu>!

– Kedvesem, széttárt lábbal ülsz három férfi előtt.
Az udvariasságon már rég túl vagyunk.

75. oldal

Cicu>!

A szerelem éppen olyan nehéz volt, mint minden más az életben – sőt talán még nehezebb is, mert annyira értékes kincs volt.

242. oldal

Cicu>!

– Most már én is tudom, hogy minden túl hirtelen jött a számodra – ismerte el Slade. – A gondolat, hogy kapcsolatot építsen ki két domináns férfival, a legtöbb nő számára ijesztő lehet.
– Kapcsolatot? Még csak randira sem hívtatok, minden előzetes figyelmeztetés nélkül lehúztátok a bugyimat.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Craig · Slade
Cicu>!

A pokolba, Hannah-t is meg kellett győznie, hogy príma ötlet összejönni három szenvedélyes, domináns férfival.

31. oldal

Cicu>!

Slade volt a boldog és jókedvű a testvérek közül, Gavin a tűnődő, Dex pedig a verekedős vagány.

52. oldal

Cicu>!

Slade széles tenyerével végigsimított Hannah vádliján. Az érintésére a lány egész teste megremegett, a bőre bizseregni kezdett. Hannah próbálta visszafojtani a kéjes reszketést, miközben a férfi tenyere lassan egyre feljebb siklott a lábán.
– Slade! – szólalt meg remegő hangon. – Mit csinálsz? Előbb beszélnünk kellene.
– A beszéd ideje lejárt, bébi – válaszolt Slade rekedten; egyáltalán nem úgy hangzott, mint az a vidám fickó, akit a lány ismert. A férfinak, aki a térdén tartotta, határozott terve volt, és egy cseppet sem volt jókedvű.
Dex letérdelt Hannah elé, és gyengéden megsimogatta a haját, majd belemarkolt, és felemelte a fejét, hogy a szemébe tudjon nézni.
– Eljátszottad a jogot a beszédre, kedvesem, amikor nem mondtad el nekünk, hogy valaki bántani akar. Most pedig lássuk a szabályokat!

62. oldal

Cicu>!

– Nem értem, mit láttok bennem. De az is lehet, hogy tudom, és ez megrémít.

115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Craig
Cicu>!

Délutáni napfény áradt be a kocsma nyitott ajtaján. Slade, Dex és Gavin állt a küszöbön, és pont úgy néztek ki, mint a pisztolyhősök a régi westernfilmekben. Hannah szíve egy pillanatra megállt. Külön-külön is nagyon vonzóak voltak, de együtt – szívdöglesztőek.

243. oldal

Cicu>!

– Pontosan az a fajta nő vagy, akire szükségem van. – Gavin a lány elé lépett. – Szeretetteljes. Kedves. Okos. Lojális. Hannah, el sem tudom képzelni, hogy valaha úgy szeressek egy másik nőt, ahogyan téged szeretlek. Elszúrtam, de remélem, hogy adsz nekem még egy esélyt.

251. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gavin James
Cicu>!

A Dexben élő dom, domináns hím, átvette az irányítást. Mindig gyengéd volt Hannah-val.
Slade-del azt tervezték, hogy lassan és fokozatosan vezetik be a lányt az alárendeltség világába. De most, hogy kiderült: a lány veszélybe sodorta magát, lassú tempóról már szó sem lehetett. Hannah-nak erős kézre volt szüksége, és nagyon gyorsan leckét kap majd abból, hogyan engedelmeskedjen a mestereinek.

38. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: A szívtipró
Kandi Steiner: Weightless – Súlyok nélkül
Meghan March: Utolsó kísértés
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma
Tiffany Reisz: A szent
Suanne Laqueur: A pacsirták röpte
B. N. Toler: Lélekvesztők