Pablo ​Escobar drogháború 8 csillagozás

A teljes történet, ami kimaradt a Netflix-en
Shaun Attwood: Pablo Escobar drogháború

Pablo Escobar és a Medellín kartell döbbenetes története, minden ami kimaradt a Netflixen-en
A kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar egyszerre volt ragaszkodó családapa és pszichopata gyilkos, iszonyatos ellenség és csodálatos barát. Miközben milliókat adományozott a szegényeknek, felrobbantotta és kínozta az ellenségeit, és volt, akinek tüzes kanállal vájatta ki a szemét. Escobar sokszoros milliárdos lett kíméletlen ravaszsága és Amerika olthatatlan kokainéhsége folytán.Egy csekélyke 100 millió dolláros birtokon élt, és saját magánállatkertje volt.
A Pablo Escobar drogháború feltárja a titkot: a hatóságok nem azért üldözték Pablót, hogy véget vessenek a kokainüzletének, hanem hogy átvegyék tőle.
Shaun Attwood könyve egy szívfájdító, akciódús igaz történet, ami a drogtilalom katasztrofális következményeiről fest lélegzetelállító képet.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2020
340 oldal · ISBN: 9786156022585
>!
Művelt Nép, Budapest, 2020
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156022578

Kedvencelte 3

Most olvassa 3

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 27

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Nagy_Atilla_Tas>!
Shaun Attwood: Pablo Escobar drogháború

Shaun Attwood: Pablo Escobar drogháború A teljes történet, ami kimaradt a Netflix-en

Tökéletes utazós olvasmány!Ne várjon senki hatalmas meglepetéseket főleg az ne akit szegrlül vagy végrül sem lehet eladni Escobari buborékmentes csapvízzel vagy a Narcos első két évadát már megtekintette.Ennek ellenére leköt szórakoztat fel és meg is ráz olykor el is gondolkodsz az olvasottakon mert ha valaki ennyire mélyről tör fel és végig ez is a célja azaz az Egyeduralom nem méreget erkölcsileg aggálytalan fizet mindenért amit mivel elvett tőle az élet hát bármi áron megfizet hogy megszerezze és meg is tarthassa nem az év könyve de könnyen csúszik, és akit érdekel a téma annak kihagyhatatlan mókatár egy birodalom és Drogfejedelme nem mindig szőrmentében történő felemelkedéséről és bukásáról Plata o Plomo…Részemről simán jöhetnek a folytatások ahogy már jönnek is(magyarul még csak most érkezik majd az első

Lillam>!
Shaun Attwood: Pablo Escobar drogháború

Shaun Attwood: Pablo Escobar drogháború A teljes történet, ami kimaradt a Netflix-en

Pár éve mindenhonnan ez a történet folyt, és ha emellett még érdekel is, akkor elkerülhetetlen, hogy ne olvasd el a témáról szóló valamelyik könyvet.
Kicsit olyan, mintha a sorozatot és egy jobban sikerült dokumentumfilmet gyúrtak volna össze. A maga módján szórakoztatott, ledöbbentett, emellett fontos információkat is leírt, amely kicsit közelebb hozott a miértek és hogyanok pontosabb megértéséhez. Egy-két hollywoodi „ízfokozót” is letisztázott, hogy nem is minden úgy történt a valóságban, ahogy az felvételre került.
Érdekes, alapos körüljárást követően megírt könyv, amely csak olaj a tűzre, akkor ha érdekelnek a háttérben meghúzódó politikai szálak.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sue Dylen: Kahlo
Gabriel García Márquez: Szerelem a kolera idején
Gabriel García Márquez: Száz év magány
Gabriel García Márquez: Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája
Gabriel García Márquez: A szerelemről és más démonokról
Wim Hornman: A lázadó
Juan Gabriel Vásquez: Informátorok
José Eustasio Rivera: Örvény
Diego Viga: A mangófa árnyékában
Gabriel García Márquez: Az ezredes úrnak nincs, aki írjon