The ​Forgotten Sisters (Princess Academy 3.) 1 csillagozás

Shannon Hale: The Forgotten Sisters

After a year at the king’s palace, Miri has learned all about being a proper princess. But the tables turn when the student must become the teacher!

Instead of returning to her beloved Mount Eskel, Miri is ordered to journey to a distant swamp and start a princess academy for three sisters, cousins of the royal family. Unfortunately, Astrid, Felissa, and Sus are more interested in hunting and fishing than becoming princesses.

As Miri spends more time with the sisters, she realizes the king and queen’s interest in them hides a long-buried secret. She must rely on her own strength and intelligence to unravel the mystery, protect the girls, complete her assignment, and finally make her way home.

Fans of Shannon Hale won’t want to miss this gorgeously woven return to this best-selling, award-winning series.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Bloomsbury, London, 2015
336 oldal · ISBN: 1619634856

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Mercour
Shannon Hale: The Forgotten Sisters

Hát… befejeztem. Úgy érzem, ez a kötet tökéletes lezárása volt a sorozatnak, és bár szeretnék még olvasni erről a világról és a szereplők kalandjairól, azt hiszem, jobb most búcsút inteni. Más volt ez a könyvsorozat, mint amire számítottam, és kicsit hiányozni fog. Nem rázta meg annyira a világomat, mint gondoltam volna, de így is nyomot hagyott bennem mind a három kötet. Örülök, hogy ismét Shannon Hale-től olvashattam, és remélem, hamarosan megint előrukkol valamilyen ifjúsági fantasyval, mert élek-halok a regényeiért.


Hasonló könyvek címkék alapján

Neil Gaiman: Fortunately, the Milk
Christopher Paolini: Inheritance
Rick Riordan: The House of Hades
Rick Riordan: Percy Jackson's Greek Gods
J. R. R. Tolkien: Roverandom
Lemony Snicket: The Dark
Colin Meloy: Wildwood
Jenny Nimmo: Midnight for Charlie Bone
Angie Sage: Flyte
Gail Carson Levine: Ella Enchanted