Midnight ​in Austenland (Austenland 2.) 2 csillagozás

Shannon Hale: Midnight in Austenland Shannon Hale: Midnight in Austenland

When ​Charlotte Kinder treats herself to a two-week vacation at Austenland, she happily leaves behind her ex-husband and his delightful new wife, her ever-grateful children, and all the rest of her real life in America. She dons a bonnet and stays at a country manor house that provides an immersive Austen experience, complete with gentleman actors who cater to the guests' Austen fantasies.

Everyone at Pembrook Park is playing a role, but increasingly, Charlotte isn't sure where roles end and reality begins. And as the parlor games turn a little bit menacing, she finds she needs more than a good corset to keep herself safe. Is the brooding Mr. Mallery as sinister as he seems? What is Miss Gardenside's mysterious ailment? Was that an actual dead body in the secret attic room? And-perhaps of the most lasting importance-could the stirrings in Charlotte's heart be a sign of real-life love?

The follow-up to reader favorite Austenland provides the same perfectly plotted… (tovább)

>!
Bloomsbury, London, 2012
278 oldal · ISBN: 9781608196258

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
wilwaren
Shannon Hale: Midnight in Austenland

A hősnő itt elfogadhatóbban gondolkodik, mint a megelőző Austenland könyveben, de a cselekmény egy kicsit vicces ezzel a gyilkosság-dologgal. Nagyon rá akarták erőltetni Catherine Morland szerepét Charlotte-ra az elvált anyukára. Senki nem parázik ennyire felnőtt nő létére egy kastélyban, ez csak a 15 éves austeni-i hősnőnek elnézhető. A szerelmi szál ari volt, de azt hiszem a végére kicsit elnyálasodott… Az első rész bármilyen idegesítő is Jane, jobban tetszett.

>!
tashley
Shannon Hale: Midnight in Austenland

Meglehetősen gyenge, Shannon Hale-től jobbat vártam. Krimihez képest a 'suspense' halovány, kiszámítható az egész történet. Chicklithez képest a romantikus szál érdektelen és hiteltelen – bár el kell ismerni, hogy az 1 csillagot a párbeszédek miatt kapta, ami vicces a férfi és nő főszereplő között. Fejlődésregénynek meg aztán végképp nem működik, a válásra visszanéző flashbackek kb. egy fanfic írói színvonalát hozzák.
Hol van a Goose Girl varázslatos atmoszférateremtése és kimérten pontos pszichológiájú belső történései?


Hasonló könyvek címkék alapján

Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
J. A. Redmerski: A soha határa
Kate Quinn: A császár szeretője
Jojo Moyes: Me Before You
Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár
Tammara Webber: Easy
Cecelia Ahern: A szerelem kézikönyve
Gayle Forman: Csak egy nap
J. J. McAvoy: Black Rainbow