A ​hotel 1 csillagozás

Seres Gábor: A hotel

Egy ​lány az éjszaka közepén eltűnik egy erdőben. A rendőrség értesül az eltűnésről és Ted Jones felügyelő a helyszínre utazik. Az erdő közepén egy magányos hotel áll, ahol a felügyelő inkognítóban körülszaglászik, hátha tud valaki valamit a lányról. Ám Jones hamar rájön, hogy a személyzetnek sokkal nagyobb titkai vannak, mint csupán az eltűnt lány. Az őrület akkor kezd úrrá lenni rajta, amikor eltűnik egy lakó minden nyom nélkül. Aztán követi őt egy másik is. Majd egy harmadik is. A felügyelő nem talál holttesteket, se nyomokat, így kénytelen a saját józan eszére és logikájára hallgatni. Amikor azonban rájön, hogy innen nincs kiút, szembesülie kell azzal, hogy a saját élete is veszélyben forog és már nem csak másokért, hanem saját maga megmentéséért is küzdeni kell. A titkok pedig csak egyre fokozódnak. A pince borzalmai, a kísérteties folyosók, a rejtélyes tárgyak és egy titokzatos vendég csak mégjobban megbonyolítja az ügyet. Ráadásul a hotelben van egy szoba, amit csak kívülről… (tovább)

>!
Underground, Budapest, 2013
436 oldal · ISBN: 9789630875097

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
smetalin
Seres Gábor: A hotel

Nem kínzom tovább magam!!!!
Kedves Gábor!
Hihetetlenül kusza egy könyvet írtál, az ember lánya teljesen felhúzza magát a pontatlanságodon! Nem lehet kiigazodni rajta! Írtad, hogy néha elakadtál a történetben, de a mondat közepén???és nem olvastál vissza, mit írtál addig? A keresztanyád lektorálta, úgy gondolom Ő sem olvasta el , vagy nagy kihagyásokkal, ha nem tűnt fel neki sem a következő néhány dolog:
– A hotelben nincs bevezetve az áram- de a gondnok égőt cserél???????
– A rendőr inkognitóban van, alibi az , hogy író, beszélget-következő mondata: az én RENDŐRI fizetésemből erre nem telik!!!!!!!!!!!
– A hotel elég érdekes építészeti stílusban épülhetett: a rendőr a bálteremben van, majd a következő pillanatban, már a toronyból megy le!?!?
– A rendőr nyavalyog, hogy elfelejtette elrakni a fegyverét, és nincs kedve visszamenni a szobába érte, majd egyszer csak meglát valakit, és egyből elő rántja a fegyverét???mi van????
és még sorolhatnám, állandóan Mr. írsz amikor a színésznőről beszélsz!!!
Grrrrrrrrrrrr, úgy érzem az időpontokkal sem vagy tisztában, és a könyv írással sem! Ilyet talán én is írtam volna. Legközelebb jobban készülj fel, járj utána, és olvass vissza!!!!!!
A történet………….na az nincs!!!!
Nagyon sok jó könyv vár még rám, inkább azokat olvasom!

19 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nicholas Shear: Iszonyat
Lauer Gábor: Mindenvörös
Dacre Stoker – J.D. Barker: Dracul
Takami Kósun: Battle Royale
Neal Shusterman: Unwind – Bontásra ítélve
Stephen King: Minden sötét, csillag sehol
Justin Cronin: A szabadulás
Victoria Schwab: Egy sötét duett
Stephen King: A remény rabjai
Dot Hutchison: Pillangók kertje