A ​tetovált séf 2 csillagozás

Grill és BBQ télen-nyáron
Serényi Zsolt: A tetovált séf

Sütés-főzés Isten szabad ege alatt? Grill és barbecue… Lehet kertben, teraszon, de akár egy lakótelepi lakás erkélyén is, vízparton vagy hegytetőn, erdőn vagy mezőn, édes mindegy. Ami biztos: az előkészületek is merőben mások, mint akár egy összkomfortos konyhában, az ízekről már nem beszélve. Kockázat nélkül fogadhatnánk, hogy bolygónk mintegy hét és fél milliárd lakója között többen vannak, akik élvezték már valamilyen formában a grillezés semmi máshoz nem hasonlítható élményét, mint ahányan még nem. De mindegy is, hogy valaki átesett-e már a szó szerinti tűzkeresztségen, vagy sem, Serényi Zsolt, azaz A TETOVÁLT SÉF mindenkinek tud ebben a mintegy félszáz receptet tartalmazó kötetében tanácsokat, tippeket adni.

>!
166 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633411674
>!
Central Médiacsoport, Budapest, 2016
168 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633411674

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

meseanyu P>!
Serényi Zsolt: A tetovált séf

Serényi Zsolt: A tetovált séf Grill és BBQ télen-nyáron

Nagyon szimpatikus ez a fickó, roppant változatosak az ételek, szinte mindenféle húst, halat, zöldséget megtalálhatunk a receptek között, és még desszertre is van ötlete. Persze van, amelyiket nem tudod megcsinálni az otthoni kis grilleddel, vagy legalábbis nem lesz ugyanolyan profi cucc nélkül, de én pl. a sütőben is ki fogom próbálni egyik másikat, vagy legalábbis inspirációt kaptam újra a lassan, alacsony hőfokon sütéshez, ami egyébként is mostanában a kedvencem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Madary Orsolya (szerk.): 20 séf – 100 recept
Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Váncza József: A mi süteményes könyvünk
Jancsa Jani: Nagy burgerkönyv
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Máté Pálné Terenyei Katalin: Ahogy én készítem… – Kati mama szakácskönyve
Lejtényi Éva – Waldhauser György: Régi idők receptjei
Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha