Szlávtól ​a mediterránig 1 csillagozás

Vegetáriánus szakácskönyv tej- és tojásallergiásoknak is
Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig

Napjainkban egyre többen szenvednek ételallergiában. Elsősorban tej- és tojás allergiában szenvedőknek ajánlom ezt a szakácskönyvet, valamint azoknak a vegetáriánusoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati termékeket. A több mint 100 receptből álló szakácskönyv könnyen és gyorsan elkészíthető változatos, egyszerű ételekből áll, amit könnyű beszerezni bármelyik áruházláncban, bió- vagy reformboltokban. A könyvben rövid életmódtanácsadás is található, tapasztalt dietetikus ajánlásával. A receptek elkészítésénél kíméletes főzéstechnikát alkalmazok. Éppen ezért az elkészített ételeket kicsi gyerekek, diétázók, fogyokúzárók is fogyaszhatják, mivel teljesen koleszterin mentes ételekről van szó. A receptek nem kötöttek, ezért mindenkit bátran biztatok arra, hogy merjen új ízekkel kisérletezni, kedvenceivel vegyítve.

>!
Papirusz, 2015
70 oldal · ISBN: 9789631219760
>!
Katica Könyv Műhely, Pécel, 2015
72 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631219760 · Illusztrálta: Scur Katalin

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

T. Fodor Zsuzsanna: Tej- és tojásallergia, tejcukor-érzékenység
Alice Sherwood: Mit főzzünk allergia esetén?
Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Allergia
Linda Gamlin: Az allergia
Váradi Tibor: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai I-III.
T. White: Korunk betegsége – Az allergia
Szarvasházi Judit (szerk.): Az allergiáról
Nékám Kristóf – Endre László: Allergiáról mindenkinek
Leon Chaitow: Asztma és szénanátha