Értékelések 19

BeetheBlessed>!
Scott Turow: Ártatlan

Nekem ez kevésbé tetszett, mint az Ártatlanságra ítélve. Túl későn kezdődött el a tárgyalás és nem is volt olyan fantasztikus érzés olvasni, alig történt szenzációs dolog – pedig az Ártatlanságra ítélvében állandóan azt éreztem, hogy hűha, ez aztán igen. Nat hangja nagyon tetszett egy darabig, de aztán elkezdett inkább idegesíteni, hogy ilyen kis fura. Molto kellemes csalódás volt, bár egy kicsit hihetetlen. Az ő gyűlöletét azért át kellett vennie valakinek, úgyhogy kaptunk egy régiMolto 2.0-át, kicsit vehemensebb, kevésbé szimpatikus formában. Annát aztán végképp nem kedveltem, most őszintén, hogy akar leélni egy életet ezzel a titokkal?

Hirdetés
ercko>!
Scott Turow: Ártatlan

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Örültem, hogy lett folytatása a könyvnek, az első rész egyértelműen az egyik kedvencem volt a műfajában. Bár a történet szerintem nem volt annyira csavaros mint az előző (vagy már csak egyszerűen tudtam, hogy mire számítsak), de ettől függetlenül nagyon élvezetes olvasmány, a tárgyalótermi rész pedig ismét szuper.
A végén azért maradt egy kis hiányérzetem, persze értem én, hogy okkal nem mondott el Rusty mindent a fiának, de azért mégis örültem volna neki…no sebaj, hátha egy harmadik könyvben…szerintem bőven maradt még benne muníció.