Batman ​– The Black Mirror 10 csillagozás

Scott Snyder: Batman – The Black Mirror

A NEW YORK TIMES #1 Bestseller and Amazon Best Book of 2011
In „The Black Mirror,” a series of brutal murders pushes Batman's detective skills to the limit and forces him to confront one of Gotham City's oldest evils. Helpless and trapped in the deadly Mirror House, Batman must fight for his life against one of Gotham City's oldest and most powerful evils!

Then, in a second story called „Hungry City,” the corpse of a killer whale shows up on the floor of one of Gotham City's foremost banks. The event begins a strange and deadly mystery that will bring Batman face-to-face with the new, terrifying faces of organized crime in Gotham.

>!
DC Comics, 2014
304 oldal · ASIN: B009POHHQM · Illusztrálta: Jock
>!
DC Comics, New York, 2013
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781401232078 · Illusztrálta: Jock, Francesco Francavilla
>!
DC Comics, 2011
304 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781401232061 · Illusztrálta: Jock, Francesco Francavilla

Kedvencelte 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Evione 
Scott Snyder: Batman – The Black Mirror

A The Black Mirror megkerülhetetlen darabja a Batman képregényeknek; ez most számomra is bebizonyosodott. Egyértelműen alapmű, igaz, hogy nekem erre már Snyder neve is garancia volt. A történet szokásosan sötét, komor és depresszív pont ahogy szeretem :D. A rajzolás+színezés tökéletes összhangban van a sztorival. Kedvencem amikor Jim Gordon beszélget a lányával, később meg a fiával az étteremben, azzal a lila-piros kombóval nagyszerűen átjött a nyomasztó hangulat.

>!
fowler P
Scott Snyder: Batman – The Black Mirror

Minden, amit negatívumként tudnék felhozni ezzel a sztorival kapcsolatban, az egyben pozitív is (Dick kezdő Batmankedése, Tim háttérbe szorulása, a félig kimondott, utalgatás-jellegű megjegyzések, …) – és pont emiatt tetszett annyira. Snyder nagyon eltalált itt valamit.

>!
MoonTiger
Scott Snyder: Batman – The Black Mirror

Őszintén megmondva, nem igazán jött be. Nem túl sok dolog történik benne, Dick elég amatőr Batmanként viselkedik, Jokert totál fölös volt behozni (bár aranyos volt látni hogy várja vissza Brucet a városba és észrevette a különbséget a két Batman közt), Red Robin kb. semmit nem szerepelt benne.. Jim és Barbara jók voltak, James Jr. meg… eh. Nehéz lehet egy pszichopatát ábrázolni, főleg ha a képregény 3/4-ig titkolni akarják, hogy valóban az, számomra lassan kibontakozó story volt, de a 2. felére kifejezetten javult.

>!
CrazyTeddy
Scott Snyder: Batman – The Black Mirror

Úgy egy éve, mikor elkapott a Batman mánia és az alapműnek számító képregényeket kerestem lépten-nyomon bele botlottam a Black Mirorrba és mivel Snyder Court of Owls történetszála nagyon tetszett, gondoltam ezzel is teszek egy próbát…. és nem is bántam meg :)
Egyszerűen imádtam Gordon felügyelő fiának karakterét és a közte és a család többi tagja között kibontakozó konfliktust. Batman ügyei is érdekesek voltak, de nekem egyértelműen Gordonék családi drámája vitte a pálmát a sztoriban. spoiler Nagyon szeretem egyébként, ahogy Snyder horror elemeket csempész a történeteibe.

>!
budaijoci
Scott Snyder: Batman – The Black Mirror

Scott Snyder hihetetlenül jó Batman szériájának a kezdete. Húsba vág!!


Hasonló könyvek címkék alapján

Alan Moore: Batman: The Killing Joke
Warren Ellis – Stuart Immonen: Nextwave: Agents of H.A.T.E.
Kurt Busiek: Marvels
J. M. DeMatteis: The Amazing Spider-Man (vol. 1) – Kraven's Last Hunt – Fearful Symmetry
Jeph Loeb: Spider-Man: Blue
Brian K. Vaughan: Runaways (vol. 1-3) 2. – Teenage Wasteland
J. Michael Straczynski: Superman: Earth One 2.
Evan Dorkin – Jill Thompson – Mike Mignola: Beasts of Burden / Hellboy
Brian K. Vaughan: Runaways (vol. 1-3) 1. – Pride & Joy