A ​digitális fotóskönyv 5. 2 csillagozás

Scott Kelby: A digitális fotóskönyv 5.

Scott ​Kelby, minden idők legnagyobb példányszámban eladott fotós könyvének írója visszatért egy új könyvvel, ami onnan folytatódik, ahol a sorozat 4. része befejeződött! Ugyanabban a lényegre törő, szakzsargont mellőző stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak „Aha, szóval így csinálják!” érzése támad. És ettől sikeres a sorozat már a kezdetektől fogva.

Mind a négy részben az utolsó, képrecepteket tartalmazó fejezete volt a legnépszerűbb. Scott ezekben a fejezetekben megmutatta a végleges fotót és leírta, hogyan készíthetsz hasonlót. Most, az ötödik részben megkapod, amire mindig is vártál: egy egész képrecepteket tartalmazó kötetet. Sőt, Scott minden egyes képrecepthez egy werkfotót is mellékelt. Ezen azt is pontosan láthatod hogyan készült, így könnyebben megkaphatod ugyanazt a kinézetet.

Ezeken a plusz oldalakon található információk segítségével még egy kicsit mélyebbre áshatsz. Scott minden receptet négy részre bont: 1. pontosan… (tovább)

Eredeti cím: The Digital Photography Book, Part 5

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Perfact-Pro, 2014
258 oldal · ISBN: 9789639929425 · Fordította: Baráth Gábor

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

koppy>!
Scott Kelby: A digitális fotóskönyv 5.

Scott Kelby könyvei a világon a legjobb útmutatók, amit egy fotós a kezébe kaphat. Érthető és közvetlen stílusa miatt nemcsak könnyen érthető, de kifejezetten szórakoztató is. Lehet az ember ekzdő, vagy akár profi fotós, Kelby mindenkinek jó tanácsokkal szolgál. Egyetlen negatívuma a sorozatnak, hogy gyakran ismétli magát. Talán jobb lett volna, ha 1-1 témában ír 1-1 könyvet, nem mixelve. De ez csak az én véleményem.


Hasonló könyvek címkék alapján

Nagy fotóskönyv – Vadonatúj tippek
Joe Mcnally: A Nagy Villanás
Robert Caputo: Tájak és képek
Bill Hatcher: Kaland és pillanat
Peter K. Burian – Robert Caputo: Tippek és trükkök
Michael Freeman: Fotósszemmel
Torsten Andreas Hoffmann: Kreatív képkompozíció a fotográfiában
Csókás Adrienn – Enczi Zoltán – Richard Keating – Somogyi Balázs: A digitális fotózás műhelytitkai – Újdonságok, tippek 2009–2010
Baricz Kati: Szubjektív napló
Baricz Katalin: Tükör