A ​digitális fotós könyv – Best of 3 csillagozás

Scott Kelby: A digitális fotós könyv – Best of

Scott ​Kelby saját kezűleg válogatta ki nagysikerű sorozatának, A digitális fotós könyv öt kötetéből a legjobb, a leghasznosabb, az Ó, tehát így kell csinálni technikákat, és összeállította belőlük ezt a Best Of válogatást.

Minden idők legjobban fogyó könyvsorozatának titka abban rejlik, hogy Scott ösztönösen képes a bonyolult dolgokat egyszerűvé, a módszereket pedig, amelyekről azt gondoltad, hogy ez nekem magas, könnyen elsajátíthatóvá tenni. Mintha egy barátja lennél, Scott úgy mondja el neked, hogy melyik gombot nyomd meg és milyen beállításokat válassz ahhoz, hogy olyan fotókat készíts, amilyenekre vágytál amelyekről tudtad, hogy benned vannak, csak éppen nem tudod a titkukat (és pontosan ezt fogod most megtanulni). A sorozat köteteit a világ minden táján egyformán imádják a fotósok (számtalan nyelvre lefordították), mert nem zavaros szakkifejezésekkel és részletesen ismertetett fogalmakkal túlzsúfolt elméleti kiadvány. Ez a könyv csak azt mondja, amit tudnod kell.… (tovább)

>!
Perfact-Pro, 2015
286 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639929494 · Fordította: Baráth Gábor

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

RosszQtya P>!
Scott Kelby: A digitális fotós könyv – Best of

Ha nem a neten rendelem meg, hanem a könyvesboltban futok vele össze, valószínű nem veszem meg, de hát a lustaság nagy úr. Azért mondom ezt, mert egy ilyen szegény, a Kárpát-medence közepébe rekedt, átlagos fizetéssel rendelkező földi halandó, mint én, csak akkor tudnám Kelby javaslatait betartani, ha kirabolnám az utcánkban lévő összes szomszédomat+kifosztanék legalább két fotószaküzletet, és még így sem biztos, hogy sikerülne minden, amire Scott biztat. Ettől függetlenül a könyv pazar, és sok hasznos tanács is van benne. Ennek ellenére kezdőknek nem ajánlom, inkább haladóknak, de vigyázat, mert az ő kedvük is könnyen elmehet a sok milliós tételt látván!

4 hozzászólás
julcseee P>!
Scott Kelby: A digitális fotós könyv – Best of

Csak kölcsön kaptam a könyvet, de nagyon hasznos könyv továbbra is bár mivel a korábbiakból volt összeválogatva ezért persze volt sok ismétlés, ami egyáltalán nem baj, mert még így is elolvasnám még párszor újra-és újra. Ami tetszett az az új fejezet, ami az okostelefonról a fényképezőgépre váltás folyamatát írja le, hogy miben különbözik a két fotózás. Hasznos volt nagyon :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Joe Mcnally: A Nagy Villanás
Nagy fotóskönyv – Vadonatúj tippek
Bill Hatcher: Kaland és pillanat
Robert Caputo: Tájak és képek
David Präkel: Kompozíció – A fotográfia alapjai 1.
Peter K. Burian – Robert Caputo: Tippek és trükkök
David Präkel: Expozíció – A fotográfia alapjai 3.
Baricz Kati: Szubjektív napló
Baricz Katalin: Médium
Csókás Adrienn – Enczi Zoltán – Richard Keating – Somogyi Balázs: A digitális fotózás műhelytitkai – Újdonságok, tippek 2009–2010