Schultz Judit (szerk.)

500 ​ínyenc utazás a világ körül (Életre szóló kalandok) 1 csillagozás

Schultz Judit (szerk.): 500 ínyenc utazás a világ körül

Az ​"Életre szóló kalandok – 500 ínyenc utazás a világ körül" című kötetet azoknak ajánljuk, akik egy-egy távoli országról álmodozva az ötcsillagos éttermek mellett a nyüzsgő piacokra, a parasztporták konyháira, az ódon fogadók, családi sörfőzdék és szelíd szőlőskertek látványára vagy a szivárvány színeiben pompázó egzotikus fűszerek illatára is kíváncsiak – könyvünk segítségükre lesz abban, hogy valóra válthassák álmaikat.
Élvezzük a letűnt aranykor pompás – noha nem éppen diétázóknak való- finomságait Budapest és Bécs századfordulós kávéházaiban! New York utcai standjai kóser hot doggal és egyéb legendás harapnivalókkal várják a vándort. A világ legkedveltebb csemegéit a származási helyükön érdemes megkóstolnunk: az igazi pizzát Nápoly sikátoraiban keressük, a borkészítés csodáját Champagne lankáin, a dél-afrikai Western Cape vagy az argentínai Mendoza tartomány szőlőbirtokain kell átélnünk. Akár a kényes ízlésű gourmand-ok közé tartozunk, akiknek igényeit csak korunk… (tovább)

>!
Geographia, Budapest, 2011
320 oldal · ISBN: 9786155105128 · Fordította: Getto Katalin

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 9


Hasonló könyvek címkék alapján

444 jó hely Budapesten
Varga Dániel: Üzenet haza
Bagó Tünde – Szalai Krisztián: A Bodeni-tó
Mexikó és Guatemala
Deli-Gray Zsuzsa – Árva László (szerk.): Turizmusmarketing esettanulmányok II.
Paul Hellander – Kate Armstrong – Michael Clark – Des Hannigan – Victoria Kyriakopoulos – Miriam Raphael – Andrew Stone: Görög szigetek
Johan Idema: Hogyan legyünk jobb turisták
Fucskár Ágnes – Fucskár József Attila: Felvidék
Fucskár Ágnes – Fucskár József Attila: A Felvidék rejtőzködő kincsei
Kocsis András Sándor: Irán ezeregy arca