A ​Norbi titok 37 csillagozás

Schobert Norbert: A Norbi titok Schobert Norbert: A Norbi titok

'Kedves Barátom, Sorstársam! Minden tudásom a kezedben tartod. Nem írok most egy jó marketing szöveget, mert nem mindenáron eladni akarom Neked ezt a könyvet. Lapozz bele, s ha megtudod mit, mikor ehetsz, mennyit mozogj, hogy soha ne hízz többé – akkor már segíthettem Neked is. Köszönöm figyelmed." (Schobert Norbi)
"Volt egyszer egy 104 kilós kiskamasz. Tele szorongással, kishitűséggel. Igazán csak akkor lelt örömöt az életben, ha édességet habzsolhatott. Szomorúan és magányosan élt, ahogy ő mondja a „zsírbörtönben”. Aztán valaki egyszer hitt benne, s a csoda megtörtént. A hebegő-habogó-hadaró fiú szinte a saját hajánál fogva mentette meg magát, és ez nem Münchausen mese. Lett belőle valaki, aki már azt is tudja, hogy mit nem tud, s átlátja mekkora felelősség, ha ily sokan hisznek egy embernek. A Norbi történet, ezzel a könyvvel kezdődhet el igazán…" (Ómolnár Miklós)

Tartalomjegyzék

>!
Álomgyár, Budapest, 2022
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635704385
>!
Álomgyár, Budapest, 2022
224 oldal · ISBN: 9789635704392
>!
Norbi Welness és Média, Szentendre, 2004
280 oldal · keménytáblás · ISBN: 9632162854

Most olvassa 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Lunemorte P>!
Schobert Norbert: A Norbi titok

Engem ez a könyv mozgásra buzdított. És csodák csodájára tornázni kezdtem és diétázni is… (Nem az Update-diétát, de az következik lassacskán…) Így sikerült fogynom is pár kilót. Nagyon hálás vagyok Norbinak azért, amiért ennyire noszogat, hogy tegyünk már valamit az egészségünk és a kinézetünk érdekében. Eddig valamiért nem volt szimpatikus nekem, azt hittem hogy csak a pénzért csinálja ezt az egészet. Szóval azt kell hogy mondjam, aki fogyni vágyik, mindenképp olvassa el ezt a könyvet kezdésnek. A többi már csak az egyénen áll, a lehetőségek adottak és működőképes a rendszere!!

spoiler

3 hozzászólás
PuPilla>!
Schobert Norbert: A Norbi titok

Kiszabadított a zsírbörtönből. Nekem ennyi bőven elég hogy 5öst kapjon.

AgiVega IP>!
Schobert Norbert: A Norbi titok

Ezt a könyvet egyelőre csak érdekesség és stílus szempontjából tudom értékelni, mivel a Norbi Update életstílust még nem próbáltam ki (legföljebb nyomokban). Ami az olvasási élvezet-értékét illeti: részemről kiérdemelte az öt csillagot. Mert lekötött. Érdekelt. Nem szájbarágós, unalmas kiokítást kaptam, hanem egy olyan ember élettapasztalatát, aki 120 kilóról lefogyott 60-ra, és számos téves utat bejárt, mielőtt rátalált arra a módszerre, amire esküszik. Számomra ez hiteles írás.
Hogy hogy került a kezembe, amikor a magam 55 kilójával nem feltétlenül szorulok rá? Nemrégiben kezdődő inzulin-rezisztanciát diagnosztizáltak nálam. Emiatt csökkentenem kellett a cukor- és egyéb szénhidrát-fogyasztást. Az orvos ajánlotta a Norbi Update boltokban kapható csökkentett szénhidrát-tartalmú kenyeret. Azt kell mondjam, a Norbi-boltos „fekete” kenyér sokkal finomabb, mint pl. a Lipóti pékség teljes kiőrlésű kenyere (más, teljes kiőrlésű borzalmakról már nem is beszélve, amikhez mostanában „szerencsém” volt…) Miután rendszeres vásárlója lettem a Norbi-féle kenyérnek, anyukám egy nap a kezembe nyomta ezt a könyvet, mondván, hogy valamikor régen megvette, de sosem akaródzott neki elolvasni (noha rá igencsak ráférne). Úgyhogy én belevágtam, és már menet közben is annyit idéztem anyunak a sok okosságot, hogy eldöntötte, egy hónap erejéig ő is kipróbálja. A február (haha, direkt az év legrövidebb hónapját választotta) lesz a teszthónap. Nagyon szorítok neki.
Egyébként annyit már most elmondhatok, hogy bár még csak pár napja próbálom nagyjából (nem teljesen!) követni az update-elveket, már szilveszter este is ért egy nagyon kellemes meglepetés: egy kifejezetten update-es vacsora után (sertésszelet grill zöldségekkel, és nem is nagy volt nagy adag) nekiálltam egy „bűnös” habos sütinek, és csak a felét tudtam megenni! Egyszerűen nem kívántam! Sok volt, túl édes volt, túl habos volt. Régebben ilyenből kettőt is simán leküldtem. Most már nem kellett. Szóval kezdek bizakodni. :)

Emerson>!
Schobert Norbert: A Norbi titok

Biztos hasznos lett volna, ha lett volna rajtam fölösleg… örültem amikor végre az is szóba került, hogy mi van, ha valaki túl sovány. No de azt tanácsolni, hogy az egyen kevesebbet egy héten keresztül, hogy utána megjöjjön az étvágya és ezek után nagyobb kalóriamennyiségre lesz szüksége. Enyhén szólva baromság…

Aszill>!
Schobert Norbert: A Norbi titok

Nagyon jo konyv.Nekem -18 kg-t hozott.Csak koszonettel tartozom Norbinak

Meszil>!
Schobert Norbert: A Norbi titok

Jó könyv, vannak benne érdekes dolgok és igazán buzdító olvasmány. Amióta elkezdtem már fogytam 3kg-t szóval nekem bevállt. Norbi szakmailag jó, de mind bulvárhőst nem bírom.


Hasonló könyvek címkék alapján

Szilágyi Ágnes – Hunyadvári Lászlóné: Az egészséges életmód étrendje
Bíró György (szerk.): Koleszterin kalauz
Varga Balázs: Fehérjemítosz
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Richard F. Heller – Rachael F. Heller: Szénhidrátfüggők könyve
Michael Greger: Egyél úgy, hogy ne halj meg
Benedek Endre: Fittprogram
Patrick Holford: 30 napos zsírégető diéta
Mezei Elmira – Bartha Ákos: Alacsony FODMAP étrend