Német ​nyelvtan 4 csillagozás

Scheibl György: Német nyelvtan

A Mindentudás zsebkönyvek sorozat legújabb tagjaként a Német nyelvtan című kiadványunkat nyújtjuk át a mindenkori nyelvtanulóknak. Bár a könyv apró méretéből nem következne, de ez a kis kötet a német nyelvtan szisztematikus és logikus leírását tartalmazza.

>!
Maxim, Szeged, 2012
216 oldal · ISBN: 9789639489233
>!
Maxim, Szeged, 2010
216 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639489233
>!
Maxim, Szeged, 2009
216 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639489233

3 további kiadás


Kiemelt értékelések

Dana>!
Scheibl György: Német nyelvtan

Ezt a kis kötetet számos erény jellemzi, és már az első oldalaknál megvett kilóra. Scheibl Györgynek sikerült a német grammatika quintesszenciáját a lehető leglogikusabb rendbe szervezni, szerethető pontokba rendezni és vicces példamondatokkal fűszerezni. A zsebkönyv, melyet akár szívünk fölött is hordhatunk, vagy farzsebünkbe is mélyeszthetünk, tartalmaz szeretnivaló ragozási táblázatokat, kifejezésgyűjteményeket, és vonzatcsokrokat, amiket bármikor előkaphatunk, perverzebbek alámerülhetnek a mellékletben csatolt igeragozási táblázatok komplexitásában is. Szerintem minden benne van, ami valóban fontos és a tudnivalók nagyon jól követhető logikai ívvel vannak felvezetve és kifejtve.
Én mindenkinek szívből tudom ajánlani a kiadványt, különösen azoknak, akik már egyszer alaposan átrágták magukat a német nyelvtanon, és egy alapvető grammatikára van szükségük, amiben minden lényeges benne van.


Hasonló könyvek címkék alapján

Maklári Tamás: Lazán németül II.
Maklári Tamás: Német nyelvtani ABC
Babári Ernő – Babári Ernőné: Német nyelvkönyv kezdőknek 1.
Feld-Knapp Ilona – Gyergyádesz Zsuzsanna – Mester Ildikó – Szabó Éva: Entdeckungen
Bitter Illés – Teveli Mihály: Rendszeres német nyelvtan
Klaudy Kinga – Salánki Ágnes: Német-magyar fordítástechnika
Jürgen Weigmann – Karl Heinz Bieler – Sylvie Schenk – Kászony Rózsa – Müller József – Gyuris Anett: Deutsch international 1.
Szabó Katalin: Was? Wann? Womit? Wozu?
Erdélyi Margit: Kis német nyelvtan
Babári Ernő – Babári Ernőné: Der Neue Deutschexpress 1.