The ​Lamb Who Cried Wolf (Mate or Meal 1.) 1 csillagozás

Scarlet Hyacinth: The Lamb Who Cried Wolf

Lunch or lover? That is the question that appears in werewolf Brody’s mind when he meets lamb shifter Carson. The answer is easy. Simply looking into Carson’s innocent blue eyes tells him that the lamb is his mate. If he’s going to eat Carson up, they’ll both enjoy it.

Carson has been isolated by his flock due to his inability to grow into a strong ram. When he is unexpectedly attacked by his half-brother, he does not expect being rescued by a wolf—let alone falling in love with him.

But in spite of Brody and Carson’s feelings, there are other forces at work, and people who don’t agree with Brody’s new plans and diet. If Brody can’t find a way to save their bond, Carson might become lunch, after all.

>!
Siren Publishing, Austin, 2012
122 oldal · ISBN: 9781619265271

Kiemelt értékelések

vikiniki2>!
Scarlet Hyacinth: The Lamb Who Cried Wolf

Az alapötlet nagyon megfogott, úgyhogy nagy lelkesedéssel fogtam neki a könyvnek.
Elvégre az az alapszituáció, hogy egy farkas-alakváltó párja egy bárány-alakváltó legyen egyszerűen nevetséges, de egyben nagyon érdekes is. Őszintén érdekelt, hogy ebből vajon mit tud kihozni az írónő.
A könyv eleje nagyon jó volt, megismertem a karaktereket, és nagyon élveztem, azt ahogy próbálják kezelni a különbségeiket, és hogy hogyan reagál a környezetük a kapcsolatukra. De utána az írónő egyszerűn túl bonyolította a dolgokat, egyszerre túl sok karaktert akart bemutatni és megszerettetni velünk, és a történet teljesen szétesett. A végére megint kicsit jobb lett a helyzet, de mivel a könyv majd felében a két főhős csak szenved, természetesen látványosan, így összegezve ez a könyv sem lett a kedvencem.
Összegezve ez egy elég gyenge kezdő kötete egy sorozatnak, és az alapötlet egész jó. De inkább mindenkinek azt javaslom, hogy ne ezzel a kötettel kezdje el a sorozat olvasását, mert ez könnyen el tudja venni a kedvét a többi kötettől.


A sorozat következő kötete

Mate or Meal sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

T. J. Klune: Wolfsong
Joel Abernathy: Bleed
Jordan L. Hawk: The 13th Hex
Lynn Hagen: Nutter Nero
Eden Cole: Not My Wolf
Joyee Flynn: Officer and a Gardener
Stormy Glenn: Cat's Pride
Amber Kell: Kevin's Alpha