Uncivilized ​– A vadember (A vadember 1.) 355 csillagozás

Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Nyers ​és erős. Talán veszélyes is?

Egy magányos harcos, egy vadember… egy ízig-vérig veszélyes férfi vagyok. Az esőerdő érintetlen vadonában éltem egy olyan közösségben, amelyben feltétel nélküli tisztelet övezett, és ahol minden nő ellenkezés nélkül behódolt nekem.

Most azonban felfedeztek. Arra kényszerítettek, hogy visszatérjek egy olyan világba, melyet már régen elfelejtettem, és egy olyan kultúrába, melyről már csak halvány emlékeim vannak.

Dr. Moira Reed antropológust kérték fel, hogy segítsen nekem visszailleszkedni a civilizációba. Az ő feladata lecsiszolni durva éleimet. Az ő feladata megtanítani engem, hogyan lavírozzak új életemben. Be akar törni.

De soha nem fog sikerülni neki.

Mert vad vagyok, szabad és nyers, és csak egyetlen dolgot akarok a gyönyörű Moira Reedtől….

Nemsokára én leszek a tanár és ő lesz a diák.

Zach méltó utóda Tarzannak és Krokodil Dundee-nak.

Egyedi és merész, szókimondóan erotikus,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · ISBN: 9789635615070 · Fordította: Kádár Pál
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577935 · Fordította: Kádár Pál
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · ISBN: 9789635615087 · Fordította: Kádár Pál

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Zach Easton · Dr. Moira Reed


Kedvencelte 25

Most olvassa 10

Várólistára tette 121

Kívánságlistára tette 124

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

Pati28 P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

”Az ismeretlentől való félelem a legrosszabb érzés a világon.”

Amikor a vadember megjelent, a fülszöveg és a borító alapján egyből felfigyeltem a könyvre. Több rázós könyvet is olvastam már a kiadótól, ezért azt gondoltam ennek is adok egy esélyt.
Ám idővel elkezdtek róla szállingózni a negatív vélemények, és féltem, hogy nekem sem fog majd tetszeni.
Sajnos a félelmem nem volt alaptalan, mert ha nem is teljesen, de én is csalódtam a könyvben.
Tény, hogy fel voltam készülve a töménytelen mennyiségű erotikára, de azért szerintem itt az a bizonyos pohár igencsak túlcsordult. A pornó piskóta ahhoz, amit szereplőink itt leművelnek.
Mindennemű és mindenféle esemény hatására … mint a nyulak … és kevés olyan rész fordul elő a könyvben, ami érdemleges lett volna. Sajnáltam, hogy ezen volt a fő hangsúly, mert egy csomó minden másról is bővebben lehetett volna írni.
A három csillagot viszont a pozitív élmények hatására adom, mert nem tudok szemet hunyni afelett, hogy egyrészt voltak olyan szituációk ahol hangosan felnevettem, másrészt szinte mindenki elfogadó és aranyos volt Zach-kal. Harmadrészt pedig – dacára a rengeteg erotikus jelenetnek – az érzelmek is megjelentek, és érezhető volt a belső harc Tarzanunk lelkében.

2 hozzászólás
MissFortune>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Nagyon vicces volt a pillanat, amikor nővéremnek meséltem, hogy olvasom ezt a könyvet, aztán elmeséltem neki dióhéjban, mire Ő annyit mondott: ez egy elcs*szett Tarzan. Na és nekem akkor esett le, hogy tényleg. Mert hát egészen addig a pillanatig boldog voltam, hogy ilyen egyedi könyvet tarthatok a kezemben, meg hogy vééégre egy olyan erotikust olvasok, ami nem főnök-beosztott, vagy nem egyetemi professzor-diák kapcsolatot mutat be. Ezekből ugye elég sok van. A felismerés azonban nem vetette vissza a lelkesedésem, egyedi színfoltnak számít ez bizony.
A lelkesedésemet azonban lerombolta elég hamar a rengeteg szexjelenet. Nincs nekem semmi bajom az erotikával, nyilván azért is kezdtem el olvasni, de ez már egyszerűen túl sok volt. Nagyon keveset tudhattunk meg a szereplők kis lelkivilágáról, ahhoz képest, hogy ez egy majdnem 400 oldalas könyv. Bizony a 400 lapból, 200-at szerintem simán pásztorórával töltenek. Ez egy idő után rohadt unalmas.
Összességében tetszett, egyszer olvasósnak mondanám. A törzsekről érdekes volt olvasni, sok érdekes kulturális különbség felmerült.

6 hozzászólás
DarknessAngel>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Kövezzetek meg, de szerintem ez isteni volt! :D
Volt benne minden: romantika, erotika, egyszerű, mégis nagyszerű történet, kedvelhető szereplők, és a legjobb, semmi túldrámázás.
Nem csak kikapcsólódásra tökéletes, de még jókat szórakoztam is Zach szinonimáin az intim testrészére xD Moira és Zach nagyon aranyosak voltak, és tényleg működött közöttük a kémia ezerrel. A szexuális túlfűtöttséget félretéve tényleg érezni lehetett az érzelmi kötődést is, ami számomra nagyon fontos hasonló történetekben.
Igaz, hogy Zachnek minden túl könnyen ment az új világban, túl gyorsan tanult, de engem ez nem zavart. Egy – simán lehet, hogy csak szuper könnyen aklimatizálódik, és kettő… ez egy kitalált történet :D Szóval hajrá Tarzan! Akarom mondani Zach xP♡

10 hozzászólás
Zso89 P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Nem olvastam még az írónőtől de remélem hogy több könyve is fog még megjelenni.❤
Sokan kiakadtak a borítón ahogy láttam.
Nem igazán értettem mi a probléma vele mivel van rajta egy jó nagy 18.
Bár aki hibát akar találni az fog is,na mindegy…..
Ha pedig a téma nem tetszik nem kell ilyen könyvet olvasni.
Ne számítsunk esti mesére egy ilyen borítóval,fülszöveggel de egy „nedves” mesére annál inkább.☺☺☺
Nekem speciel a borító keltette fel az érdeklődésemet és nagyon örülök hogy maradt az eredeti,imádom.❤❤❤

Bátran kijelenthetem hogy tiszta szívemből imádtam.❤❤❤
Érdekes is volt számomra,leginkább egy olyan társadalomról olvasni ami abszolúlt távol áll tőlem és a „modern” világtól.
Jól felépített volt a történet.

Moira egy nagyon szimpatikus nőszemély volt,kedveltem.
Nem volt egy rinyagép szerencsére,és ezmellett még okos is.☺
Bár bevallom azt hittem spoiler

ZachZachZach ❤
Ohhhh én Vademberem.❤❤❤
Imádtalak.
Olyan odaadással,szeretettel és tisztelettel volt olyan emberek iránt akik be sem akarták fogadni,de kiharcolta magának a tiszteletet.
Elég szép jellemfejlődésen ment keresztül mentálisan,fizikailag és természetesen spoiler
Valahogy tetszett a tudatlansága a „modern” dolgokkal/világgal kapcsoltaban,de mégis sokkal okosabb volt mint vártam.
Tetszett hogy vadember…..

És most jönnek azok a dolgok ami nagyon sok olvasónak nem fog tetszeni…
Sok volt az erotika?Igen (Bár nekem megfelelő mennyiségű ☺)
Csinálták mint a nyulak?Igen
Állva,fekve,elől,hátul,jobbról,balról?Igen
spoiler
spoiler
Én azt kaptam a könyvtől amit vártam,csalódott letten volna ha nincs benne ennyi erotika.
Új kedvencet avattam,polcomon a helye.❤❤❤

15 hozzászólás
Klodette >!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

A borítóra a kritika végén még úgy is visszatérek, de maradjunk annyiban, hogy számomra ez idén eddig a legjobb, igaz nem a legszebb, de az extravagáns külső most kivételesen pont jó volt arra, hogy felhívja rá a figyelmemet.
A történet egy Tarzan-Jane, valamint Az őserdő hőse retelling sztori, ami először kicsit furcsának tűnik, de a fülszöveget elolvasva már minden rögtön értelmet nyer.
Senkit se riasszon el a BDSM címke a kötetnél, mert nincs benne semmiféle kikötözés, korbácsolás, elfenekelés vagy bármi olyan, ami anno nagy port kavart A szürke ötven árnyalatában, csupán annyi, hogy Zach kimondottan domináns és a törzzsel eltöltött 18 éve miatt egyszerűen zsigerből elvárja, hogy egy nő behódoljon neki, ami ugye nem egészen lényéből fakad, inkább a tipikus kulturális különbségekből adódóan.
Gondolom azért került a 18+-os, Rázós könyvek közé, mert szókimondó, részletes és rendkívül nyers, néhol kicsit barbár, mármint ami a szexjeleneteket illeti, azokból pedig van bőven.
Természetesen megint megkaptuk azt, hogy nem igazán voltak érdemben említhető mellékszereplők, a hangsúly végig Moira és Zach kapcsolatának alakulásáról szólt, de ez itt, ebben a témában és környezetben most megint nem zavart és még logikusnak is tűnt.
Moira néha idegesített, mert egyetemi tanár létére sokszor olyan döntéseket hozott, hogy inkább valami buta kis fruskának tűnt, aki képtelen uralkodni a libidóján.
Zach karaktere megosztóra sikerült és nálam mindenképpen az ő fejezetei vitték a prímet. Érdekes volt belelátni a fejébe és megismerni egy olyan ember gondolatait, aki évtizedeket töltött a dzsungelben, egy elszeparált, civilizálatlan törzs fogadott tagjaként, ahol szinte minden nap a túlélésért küzdött.
Sokszor megsajnáltam és megértettem, hogy visszavágyik a számára megszokott, egyszerűbb életbe, ahol nem kötötték a szabályok és oly sok minden más.
Az írónő néha igen nagy igazságokat mondatott ki vele, társadalomkritikákat is megfogalmazott, amit megint csak pozitívan tudtam értékelni.
Egyszeri kikapcsolódásnak tökéletes volt. Sokszor izgatóan trágár és szabadszájú, néha túlontúl részletes, de ilyenek az erotikus, már-már szoftpornóba hajló regények.
Már most látom, hogy megosztó, de sikeres, keresett könyv lesz és pont azért fogják sokan elolvasni, mert kíváncsiak lesznek: Mégis mi olyan megbotránkoztató benne?
Említettem már, hogy a borító nekem tetszik, mert túlontúl feltűnő. Ha meglátnám egy könyvesboltban tuti levenném a polcról, hiszen kimondottan kihívó.
Lehet hogy egyeseknek megalázónak tűnhet ez a póz, de aki elolvassa a könyvet annak majd egyből világossá válik, hogy mi is a pontos jelentése.

Ennél is bővebben: https://klodettevilaga.blogspot.com/2020/10/konyvkritik…

pveronika>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Az erotika egyáltalán nem a műfajom, és legtöbbször kerülni szoktam az ilyen típusú történeteket, de ez a könyv valahogy két alkalommal, két különböző helyről is megtalált. Hogy őszinte legyek eleinte elég szkeptikus voltam ezzel a „Tarzan és Jane” történettel kapcsolatban, de utólag szerintem egyáltalán nem volt rossz.

Tizennyolc éve már, hogy Zack az Amazonas erdeiben él egy őslakos kolóniában. Zach szülei misszionáriusok voltak, és csupán hét éves volt, amikor először magukkal vitték egy brazíliai misszióra, ahol egy betegség következtében mindketten életüket vesztették. A kis Zach egyedül maradt a bennszülöttekkel, akik lassan befogadták őt maguk közé, és bár a kisfiú eleinte nagyon kitűnt közülük, – mind bőrszínében, mind kultúrájában-, az egyik Caraican férfi, Paraila, mégis felkarolta őt, és saját fiaként nevelte fel.

Miután Zach Amerikában elő keresztapja véletlenül tudomást szerez arról, hogy Zach életben van, megbíz egy antropológust, Moirat, hogy utazzon el Brazíliába, és hozza haza a keresztfiát. Amikor a nő megérkezik Amazóniába, Zach egyből nehéz feladat elé állítja, ugyanis egyáltalán nem akarja elhagyni az otthonát és a faluját, hogy visszatérjen egy olyan világba, amire már nem is emlékszik. Végül Zach és Paraila megegyeznek abban, hogy egy évet eltölt az Államokban, és utána visszatérhet Brazíliába.

Zach számára eleinte a modern világ igencsak sok kihívást tartogat, ugyanakkor sok emléke visszatér gyerekkorából. Moira feladata az, hogy „civilizálja” ezt a „civilizálatlan” embert, mielőtt visszaviszi keresztapjához. Mégis ami első pillanattól kezdve leginkább érdekli Zachet, az a két kultúra szexuális differenciái. A falujában mindenki meztelenül élte a mindennapjait, a férfiak vadásztak, míg a nők feladat csupán a gyerekek nevelése és az ételek elkészítése volt. Ahányszor egy Caraican férfi megkíván egy nőt, letérdelteti, és magáévá teszi, minden érzelmet és a monogámiát nélkülözve.

A vörös hajú, gyönyörű Moira annyira különbözik a sötét bőrű és sötét hajú Caraican asszonyoktól, hogy Zach gondolatait első pillanattól kezdve megőrjíti. Bár Moirat sem hagyja hidegen Zach, egy darabig ellenáll a csábításnak, azonban egy idő után utat enged a kísértésnek, és beadja a derekát a férfinak.

Zach folyamatos kontrollt akar a testi kapcsolatukban, és bár nagyjából ez végig így is marad, szépen lassan Moira hatására az érzelmei elkezdenek mélyülni a nő iránt, aki megmutat számára egy olyan típusú kapcsolatot is, amelyben a testi és a lelki érintkezés találkozni tud.

Bár jobban szeretem az olyan könyveket, amelyben a szex mellett helyet tud kapni valami mélyebb mondanivaló is, véleményem szerint erotikus műfajban ez nem volt rossz. Nekem őszintén szólva kicsit hiteltelen volt az, hogy mint a nyuszik, bárhol, bármikor, bármennyiszer nekiugrottak a dolognak, és gyakorlatilag a könyv 80%-a abból állt, hogy Zach megmutatta, hogy milyen „alfa-hím” is ő, de nyilvánvalóan aki a kezébe veszi ezt a könyvet ezt várja, és ezt is kapja.

Valamiért a szereplőkhöz nem igazán tudtam kötődni. Moira és Zach karaktere is számomra egy picit semleges maradt, továbbá nekem az is furcsa volt, hogy Zach tizennyolc évig az őserdőben lakik, de közel egy-két hét után már perfekt angol, egyedül jár könyvtárba, tökéletesen használja az internetet és még sorolhatnám, mégis szinte minden tekintetben az egyetlen, ami igazán érdekli az a szex, nagyjából, mint egy kamasz fiút.

Az írónő stílusa tetszett, és azóta olvastam tőle a Sawyer Bennett: The Hard Truth About Sunshine című (nem erotikus) regényt is, ami 2017 egyik legjobbja volt számomra! Összességében szerintem ez a könyve sem volt rossz, és a maga kategóriájában úgy gondolom, hogy megállja a helyét. A műfaj kedvelőinek mindenképpen ajánlom!

http://veronikasreaderfeeder.com/sawyer-bennett-uncivil…

Infierno>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Egy könyv elolvasása után mindig megnézem az értékeléseket, hogy a Moly-társak hogy látnak egy-egy művet. Ilyenkor azonban hajlamos vagyok átértékelni mindent, és leginkább negatív irányba elmenni.

A Vadember is egy ilyen mű volt számomra. Nem ez volt életem legizgalmasabb könyve, nem éreztem úgy, hogy nem tudom letenni, olvasnom kell, míg el nem fogy az utolsó oldal is. Amilyen izgalmasan indult, úgy ment át egy kevésbé izgalmas pornóba az egész. Mintha nem lett volna elég a karakterszám, ezért jól tele kellett tűzdelni indokolatlan szexjelenettel. Ebből azért jóval többet is ki lehetett volna hozni.

Szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy sokkal szívesebben olvastam volna Zach beilleszkedéséről a társadalomba és az ellentétekről a két civilizáció között, egy-két szexjelenettel meghintve. Furcsa volt az is, hogy Zach rögtön tud használni minden eszközt, semmitől nem rökönyödik meg. Kicsit hasonlított A karácsonyi lovag című filmre. Aki látta, tudja, mire gondolok.

Mindezek ellenére megadom a négy csillagot, hiszen azt még azelőtt adtam, hogy elolvastam volna a többiek véleményét. Felejthető mű.

kellyolvas P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Alig kellett beleolvasni, hogy leszűrjem, ennek a regénynek semmi más célja nincs, mint szórakoztatni az olvasót tömény szexjelenetek sorával, aminek egy Tarzan-Jane retelling ad keretet.
Leginkább Zach dominanciáján van a hangsúly, ő ezt nagyon szeretné megőrizni, az irányítást nem akarja kiengedni a kezéből (vagy a farkából). Nem akar különösebb érzelmeket, de mint várható, ez azért változik idővel.
Mondanivaló szempontjából sokra nem számítottam, de akadt azért valamicske. Bár fogalmam sincs mennyi a valóságalapja a könyvbeli törzsi szokásoknak, ezt a térdelj le és bumm bele dolgot elég nehéz volt elfogadnom. Sokszor felmerült a kulturális és társadalmi különbségek kérdése, az mindenképp egy jó kis ellentmondás volt, hogy a nagy szabad Amerikában mennyi szabálynak kell megfelelni, ellentétben az őserdővel, ahol valóban szabad lehet az ember. Az evidens, hogy Zach nem akar más pénzéből élni, ha marad az Államokban, rendes munkával akarja megkeresni a kenyerét. Elég világosan elítélte a szerző az egyéb ingyenélő szereplőket, kellett pár utálható karakter is, tették is a dolgukat.
Az is várható volt, hogy nem könnyű választani az őserdőbeli szabad élete és a „nő” között, de a döntés nem okozott meglepetést a végén. Nem hiszem, hogy karakterek szempontjából különleges lenne a regény, hiszen a csinos-vörös-okos-tanár hölgy ütközik a vad-domináns-alfahím-Tarzan pasival, amely kombinációból számomra a Tarzan a hívószó, ami kiemelkedik, mert imádom az összes létező feldolgozást a témában.
(Leginkább az Alexander Skarsgård féle Tarzan Legendáját, erre gondoltam is párszor az olvasás során… amikor az erős, széles hátakról volt szó…)
Persze itt nem csecsemőkorától nevelkedett a vadonban a srác, így nem teljesen ugyanaz a megszelídítés folyamata, de a vademberből lett civilizált szerelmes pasi séma ugyanaz. Szerettem Zachben, hogy mindig feszegette a határait, amiket azért elég jól érzékelt. Voltak pontok, amikor nagyon együttéreztem vele, például az önmagát kereső Zach meghatott. Moira talpraesett nő, intelligens, többnyire jól kezelte a helyzeteket, gondoskodó volt és felettébb lelkes bizonyos területeken.
A szerző stílusa tetszett, gyorsan olvasható a szöveg, és a váltott nézőpont kedvemre való volt. A hasonló témájú történetek közül számomra azonban nem volt kiemelkedő.
Ami előnye volt a Tarzan-téma miatt, azt lehúzta a rengeteg túlzás, a rettentő méretek és hatványozott orgazmusok. A kevesebb több lehetett volna, nekem legalábbis zsánertől független szempont, hogy ne essen ekkora túlzásokba a szerző. Másrészt sokszor éreztem zavarónak azt is, hogy Zach ezt vagy azt a dolgot vajon honnan tudja, ha a másikat meg nem. Bár már tudom kb. mire számíthatok, azért adnék esélyt egy másik történetnek is a szerzőtől. Jók a borítótervezői, az már biztos.
Összességében szórakoztató volt a könyv, amit a szexet kedvelő felnőtt olvasóknak ajánlok, nem véletlen az a 18-as karika.

marilynmiller I>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Úgy gondolom, ez egy olyan könyv, ami jókor kell hogy megtalálja az olvasót. Engem időben kapott el :D

Számomra ez modernkori Tarzan és Jane történet volt.
Az alaptörténet senki számára sem volt ismeretlen szerintem, az írónő azonban teljesen más oldalról közelítette meg a kérdést. Igen, ez a könyv erotikus. Azt hiszem, hogy a könyv vezérszála tulajdonképpen ez maga. Ami számomra azért nem volt meglepő, hiszen ha a modernkori férfiak a szex világában mondhatni otthonosan mozognak, akkor hogyan dolgozza fel a civilizációt Zach?
Na most vegyünk egy „vadembert" aki ezt teljesen másképp élte meg a dzsungelben. Ott a testi érintkezés sokkal inkább szükséglet, mint élvezet.
Ehhez jön még néhány emlékfoszlány, amely a civilizációba visszatérve egyre inkább felerősödik.
Számomra ez volt a másik olyan történés, ami nagyon érdekes volt. Jó volt olvasni különböző törzsek szokásairól, amikor a dzsungelről olvastam, olyan volt, mintha valóban ott jártam volna. Tetszett az a háttérinformáció, amit az írónő megosztott velünk.
Moira és Zach között szó szerint izzott a levegő, valóságosan perzselő volt minden egyes oldal, ahol ketten szerepeltek. Volt kémia rendesen. :D
Számomra egyáltalán nem volt sok, sem sokkoló, én inkább úgy fogalmaznék, hogy élvezetes. Zach karaktere igenis hozza a mai világban tökéletesen érvényesülő domináns férfit, akiért a női olvasók odáig tudnak lenni.
Akik szeretik a kissé nyers, de mégis érzéki erotikus jelenetekkel tarkított könyveket, azoknak bátran ajánlom.
Engem megvett a vadember ;)

ap358 P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Ez a történet nem a durva, vagy éppen a tabu téma miatt kapta a rázós kategóriát, hanem azért, mert ez egy erotikus regény. Ennyi. Semmi több. Aki csak erotikát akar, az megleli benne, amit keresett. Aki egy jó kis romantikus regényt vár, némi erotikával fűszerezve, hát… az csalódni fog. Mert ez nem romantikus regény, az csak a másodlagos benne.
Mint erotikus regény, azt kell mondanom, nem is volt olyan rossz, mint amilyenre az értékelések alapján számítottam. Az együttlétek leírása elég jó, változatos, és igényes.
Maguk a karakterek kevésbé vannak kidolgozva, ahogy a környezet is. Minden a túlfűtöttségre épít, de arra szép lassan, fokozatosan, már az elejétől kezdve. A meztelenség, a nyílt együttlét meglesése, aztán a behódolás. Erről a regényről elmondható, hogy tényleg nem érdemes semmi mást vizsgálni benne, csak az aktusokat, az állatias ösztönök győzelmét.
Ami viszont zavart, az Zach gondolkodása. Félreértés ne essék, nekem nem volt azzal bajom, hogy csak az ágytorna érdekelte, hiszen így nőtt fel: vadászat, élelem, aktus. Az első kettőre a modern világban nem volt szüksége, hát mi másra koncentrálhatott volna? Mi másban volt jó? Semmihez nem értett, nem tanult, nem volt végzetsége, a világot is csekély módon ismerte, egyetlen egy dologban mutathatta meg, hogy milyen erőteljes férfi. Viszont a gondolatai leírásában sokszor találtam olyan szavakat, olyan kifejezéseket, amelyeket szerintem nem lenne szabad ismernie. Az, hogy a megszólalásai helytállóak voltak, nekem kevés volt. Ha már szemszöget kapott, akkor az a szemszög legyen hiteles.
Megosztó egy könyv, de úgy érzem, a borító önmagáért beszél, azt kapni, amit azon lát az ember.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– Szép kis történet, Moira – mondja halkan Zach, én pedig tudom, elégedetten hallgatta végig, hogy mennyire beindított, amikor őt néztem.
– Így emlékszem vissza – felelem.
¬– Már akkor is engem akartál, igaz?
– Igen – nyögöm.
– Akárcsak most?
– Igen.
– Pontosan úgy?
– Pontosan úgy ¬– mondom.
A szabad kezével Zach végig simítja a derekamat, és felemeli a ruhámat.
– Mielőtt megadom neked, amit akarsz – szólal meg halk, utasító hangon –, mondj el nekem még valamit!
– Mit akarsz, mit mondjak? – kérdezem sóvárgó türelmetlenséggel.
– Azt akarom, áruld el, mi a legnagyszerűbb, amire rájöttél velem kapcsolatban, amióta elhoztál az otthonomból!
Mély levegőt veszek, majd halkan kipréselem magamból. Gyűlölöm a fájdalmat és dühöt, ami még mindig ott cseng a hangjában azért, amit vele tettem. Kimondom, amit hallani akar.
– Rájöttem, hogy te… Zacharias Easton… egy vadember vagy.
– Igen – suttogja, ahogy elengedi a ruhám szélét, és játszadozni kezd a bugyim pántjával. – Ezt jól megtanultad.

Black_widow P>!

Egy apró hiba is végzetes következményekkel járhat. Nehéz szóban visszaadni, de amikor minden pillanatban az lebeg a szemed előtt, hogy az életed törékeny, akkor érzed igazán azt, hogy élsz… akkor jár át igazán az energia.

Kapcsolódó szócikkek: Zach Easton
3 hozzászólás
Könyvmolyképző KU>!

Rögtön emlékeztem rá, mik azok az evőeszközök, de nem voltam hajlandó használni egyiket sem. Nem azért, mert kényelmetlennek találtam őket, sokkal inkább azért, hogy megmutassam Moirának, azt csinálok, amit akarok. Ha megtehettem volna, akkor a ruháimat is minden alkalommal leveszem, de Moira ennek elejét vette azzal, hogy elmondta, ezt törvény tiltja.
Így aztán be kellett érnem azzal, hogy apró dolgok ellen lázadok. Mint például, hogy kés és villa helyett a kezemmel teszem a számba a falatot. A szalvétát sem használtam, amivel Moira megtörölte a száját és a kezét. Helyette tisztára szopogattam az ujjaimat, a számat pedig beletöröltem az ingem vállrészébe. Fodrászhoz is el akart küldeni, hogy vágassam le a hajamat, de ezt is visszautasítottam. Erre nem mondott semmit, csak elmosolyodott.

Zso89 P>!

Annyira dühös lettem, és annyira összezavart, amiért visszautasított, hogy egy darabig nem is akartam tőle semmit.
Úgy öt percig.

1 hozzászólás
Black_widow P>!

– […] Számomra nem gond, ha a nő intézi ezeket a dolgokat. Még azt is hagyom, hogy ő ölje meg a pókokat, amiket a házban találunk. Gondolom, Zach most nyámnyilának néz.
Zach jóízűen felnevet.
– Nem, haver. A pókoktól engem is lever a víz.
– Oké – jelenti ki Adam, miközben a sörösüvegével hadonászik. – Te alfahím vagy, te mondhatsz ilyeneket. Bazi nagy anakondákkal meg aligátorokkal viaskodsz. Neked elnézik, ha félsz egy kicsit a pókoktól, de nekem nincs ilyesmi a tarsolyomban.

Kapcsolódó szócikkek: Zach Easton
Zso89 P>!

– Mi van? Mi ez a passzív-agresszív viselkedés?
– Nem vagyok passzív-agresszív. Csak simán agresszív, így már jobb? A nyomorúságos lelkiállapotodnak főleg az az oka, hogy fogalmad sincs, mi a helyzet. Az ismeretlentől való félelem a legrosszabb érzés a világon.

Zso89 P>!

Elhúzza a fejét, és megharapja az ajkamat, amitől hátrahőkölök. Meglepetten nézek rá, a szeme kihívóan újabb csókra hív.
Nem bánom, akkor harapdáljunk.

1 hozzászólás
Zso89 P>!

Nem igazán tudom, mi az az alkohol, vagy mit csinál az emberrel, de ha olyan, mint azok a hallucinogén porok, amiket a törzsemben szippantanak az orrukba, és amiktől az ember akkora moszkítókat lát, mint egy kunyhó, akkor amúgy sem érdekel. Nem szeretem elveszíteni a kontrollt.

1 hozzászólás
Aninaa P>!

-Lefogadom, hogy találunk pár videót a YouTube-on ha hazaértünk.
-YouTube? – kérdezi sértődött kíváncsisággal.
-Az egy… szóval azon keresünk videókat az interneten – felelem.
-Videókat?
-Igen, azok olyanok… mint a filmek. Emlékszel a filmekre?
Bólint, majd gyorsan újabb kérdést tesz fel.
-Mi az az internet?
-Egy olyan valami amivel a számítógépeken lehet keresni, és gyakorlatilag mindenre megmondja a választ, amire csak akarod – felelem bénán, mert most komolyan, hogyan magyarázzam el az internetet olyasvalakinek, aki még soha nem hallott róla?
-Bármire megadja a választ?
-Igen – mondom – Gyakorlatilag bármire.
-Akkor mi szükségem rád? Adj egy olyan számítógép izét, és megtanulom amit akarok!

60. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Moira Reed · Zach Easton

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vadító
L. J. Shen: Szenzációs szerető
Tiffany Reisz: Az úrnő
Colleen Hoover: November 9.
Vi Keeland: Hívatlan vendég
J. R. Ward: Feloldozott szerető
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Vi Keeland: A beosztott