Uncivilized ​– A vadember (A vadember 1.) 265 csillagozás

Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Nyers ​és erős. Talán veszélyes is?

Egy magányos harcos, egy vadember… egy ízig-vérig veszélyes férfi vagyok. Az esőerdő érintetlen vadonában éltem egy olyan közösségben, amelyben feltétel nélküli tisztelet övezett, és ahol minden nő ellenkezés nélkül behódolt nekem.

Most azonban felfedeztek. Arra kényszerítettek, hogy visszatérjek egy olyan világba, melyet már régen elfelejtettem, és egy olyan kultúrába, melyről már csak halvány emlékeim vannak.

Dr. Moira Reed antropológust kérték fel, hogy segítsen nekem visszailleszkedni a civilizációba. Az ő feladata lecsiszolni durva éleimet. Az ő feladata megtanítani engem, hogyan lavírozzak új életemben. Be akar törni.

De soha nem fog sikerülni neki.

Mert vad vagyok, szabad és nyers, és csak egyetlen dolgot akarok a gyönyörű Moira Reedtől….

Nemsokára én leszek a tanár és ő lesz a diák.

Zach méltó utóda Tarzannak és Krokodil Dundee-nak.

Egyedi és merész, szókimondóan erotikus,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · ISBN: 9789635615070 · Fordította: Kádár Pál
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577935 · Fordította: Kádár Pál
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
384 oldal · ISBN: 9789635615087 · Fordította: Kádár Pál

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Zach Easton · Dr. Moira Reed


Kedvencelte 18

Most olvassa 20

Várólistára tette 127

Kívánságlistára tette 135

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Black_widow P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Kibírtad a végéig, csajszikám! Gratulálok! … ezzel a mondattal adtam gondolatban pacsit saját magamnak, amikor elérkeztem az utolsó oldalhoz.

!!!NEGATÍV ÉRTÉKELÉS KÖVETKEZIK!!!

Aki figyel tudja, hogy imádom az erotikus regényeket, élek a romantikáért és még sorolhatnám. Ez a történet viszont akkora csalódás volt, hogy meggyilkolta a karácsonyi kaja kóma után megmaradt utolsó ép agysejtjeimet is.
A könyv harmadáig sem értünk el, és az önmegtartóztatás elve katasztrofális csődöt mondott. Bármi ”probléma" adódott, mindenre ugyan az volt a megoldás spoiler.
Ami talán a legjobban zavar az a jellemfejlődés hiánya. Zéró, nulla, nada! Szerettem volna látni, ahogy Zach megismerkedik és vívódik is a modern kor technikájának vívmányaival, spoiler, de persze mindent fénysebességgel tanult meg, sajátított el és ugyancsak rengeteg dologra emlékezett annak ellenére, hogy 18 éve nem járt Amazónián kívül. Az írónő ezt eléggé elbagatelizálta, hogy teret adjon olyan fejezeteknek, eseményeknek, amik teljesen feleslegesek voltak, ugyanis volt belőlük a 380 oldalon keresztül több is, mint elég. Moira pedig… neki kellett volna bevezetnie a Vadembert a mai kor rejtelmeibe, e helyett viszont őt vezették be bizonyos más dolgok rejtelmeibe. Haragudtam rá, ugyanis ő kellett volna, hogy legyen az ”ész” kettejük kapcsolatában, de többre tartotta az élvezeteket és elég hamar vált talpraesett, határozott nőből, megalkuvó, akaratgyenge és kissé felszínes lánykává.
Még azt sem mondhatom, hogy az erotikus jelenetek a történet rovására mentek, ugyanis annyi volt belőlük, hogy ha ezeket kitörölném, nem tudom maradna-e a könyvből 50 oldal összesen. Vártam pár fordulatot, amit hű szenvedőtársammal @Hddorka -val ki is veséztünk, de sajnos ezt a kevés izgalmat sem kaptuk meg.
Az egy csillag a borítóé, a fél csillagot pedig Randall karaktere kapja, spoiler.
Leírni is fáj, de nagyon rossz volt! :(

49 hozzászólás
MissFortune>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Nagyon vicces volt a pillanat, amikor nővéremnek meséltem, hogy olvasom ezt a könyvet, aztán elmeséltem neki dióhéjban, mire Ő annyit mondott: ez egy elcs*szett Tarzan. Na és nekem akkor esett le, hogy tényleg. Mert hát egészen addig a pillanatig boldog voltam, hogy ilyen egyedi könyvet tarthatok a kezemben, meg hogy vééégre egy olyan erotikust olvasok, ami nem főnök-beosztott, vagy nem egyetemi professzor-diák kapcsolatot mutat be. Ezekből ugye elég sok van. A felismerés azonban nem vetette vissza a lelkesedésem, egyedi színfoltnak számít ez bizony.
A lelkesedésemet azonban lerombolta elég hamar a rengeteg szexjelenet. Nincs nekem semmi bajom az erotikával, nyilván azért is kezdtem el olvasni, de ez már egyszerűen túl sok volt. Nagyon keveset tudhattunk meg a szereplők kis lelkivilágáról, ahhoz képest, hogy ez egy majdnem 400 oldalas könyv. Bizony a 400 lapból, 200-at szerintem simán pásztorórával töltenek. Ez egy idő után rohadt unalmas.
Összességében tetszett, egyszer olvasósnak mondanám. A törzsekről érdekes volt olvasni, sok érdekes kulturális különbség felmerült.

6 hozzászólás
DarknessAngel >!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Kövezzetek meg, de szerintem ez isteni volt! :D
Volt benne minden: romantika, erotika, egyszerű, mégis nagyszerű történet, kedvelhető szereplők, és a legjobb, semmi túldrámázás.
Nem csak kikapcsólódásra tökéletes, de még jókat szórakoztam is Zach szinonimáin az intim testrészére xD Moira és Zach nagyon aranyosak voltak, és tényleg működött közöttük a kémia ezerrel. A szexuális túlfűtöttséget félretéve tényleg érezni lehetett az érzelmi kötődést is, ami számomra nagyon fontos hasonló történetekben.
Igaz, hogy Zachnek minden túl könnyen ment az új világban, túl gyorsan tanult, de engem ez nem zavart. Egy – simán lehet, hogy csak szuper könnyen aklimatizálódik, és kettő… ez egy kitalált történet :D Szóval hajrá Tarzan! Akarom mondani Zach xP♡

10 hozzászólás
Zso89 P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Nem olvastam még az írónőtől de remélem hogy több könyve is fog még megjelenni.❤
Sokan kiakadtak a borítón ahogy láttam.
Nem igazán értettem mi a probléma vele mivel van rajta egy jó nagy 18.
Bár aki hibát akar találni az fog is,na mindegy…..
Ha pedig a téma nem tetszik nem kell ilyen könyvet olvasni.
Ne számítsunk esti mesére egy ilyen borítóval,fülszöveggel de egy „nedves” mesére annál inkább.☺☺☺
Nekem speciel a borító keltette fel az érdeklődésemet és nagyon örülök hogy maradt az eredeti,imádom.❤❤❤

Bátran kijelenthetem hogy tiszta szívemből imádtam.❤❤❤
Érdekes is volt számomra,leginkább egy olyan társadalomról olvasni ami abszolúlt távol áll tőlem és a „modern” világtól.
Jól felépített volt a történet.

Moira egy nagyon szimpatikus nőszemély volt,kedveltem.
Nem volt egy rinyagép szerencsére,és ezmellett még okos is.☺
Bár bevallom azt hittem spoiler

ZachZachZach ❤
Ohhhh én Vademberem.❤❤❤
Imádtalak.
Olyan odaadással,szeretettel és tisztelettel volt olyan emberek iránt akik be sem akarták fogadni,de kiharcolta magának a tiszteletet.
Elég szép jellemfejlődésen ment keresztül mentálisan,fizikailag és természetesen spoiler
Valahogy tetszett a tudatlansága a „modern” dolgokkal/világgal kapcsoltaban,de mégis sokkal okosabb volt mint vártam.
Tetszett hogy vadember…..

És most jönnek azok a dolgok ami nagyon sok olvasónak nem fog tetszeni…
Sok volt az erotika?Igen (Bár nekem megfelelő mennyiségű ☺)
Csinálták mint a nyulak?Igen
Állva,fekve,elől,hátul,jobbról,balról?Igen
spoiler
spoiler
Én azt kaptam a könyvtől amit vártam,csalódott letten volna ha nincs benne ennyi erotika.
Új kedvencet avattam,polcomon a helye.❤❤❤

15 hozzászólás
Hddorka P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Hát ezt nem gondoltam volna. Csak annyit tudok mondani, hogy nincsenek szavaim annyira kiégtek az agysejtjeim tőle. Nagyon keményen küzdöttem végig ezt a könyvet. Köszi @Black_widow a lelki támogatást. Nélküled nehezebb lett volna.♥
Óriási csalódás volt ez a könyv. Sokkal többet vártam tőle. Értem én, hogy erotikus, na de ez a könyv másról sem szólt, csak szexről, még több szexről, olvadozásról és birtoklási vágyról. A történet jó lett volna, volt benne lehetőség, csak az a baj, hogy nem valósult meg belőle semmi említésre méltó. Egyszerűen nem értem, hogy mi célja lehet ennek a könyvnek. A karakterek nem különösebben szerethetőek, érdekesek, viccesek vagy rejtélyesek. Sehova sem fejlődtek a majdnem 400 oldal alatt, kivéve spoiler. Ajánlom ezt a könyvet meleg szeretettel minden dzsungelből hazatérő Vadembernek, akiknek szexuális felvilágosításra fáj a foga spoiler
A csillagok most nem repkedtek: 1 csillag a borítónak, 1 meg a csokis kekszes bolti jelenetért spoiler

4 hozzászólás
Pandaaaa P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Sokkolódtam, de nagyon. Ez egy agysejtpusztító borzadály volt.
Én nagyon szeretem a romantikus-erotikus történeteket, de ez mi volt? Agysejtpusztító, na az tuti :D
Már a bevezetőnél éreztem, hogy baj lesz és most nagyon örülök, hogy csak e-könyvben vettem meg és nem fog a polcomon állni :D
Pedig ebből egy nagyon is jó történetet is ki lehetett volna hozni, de neeeem, minek azt? Számomra annyira hihetetlen, hogy valaki 18év dzsungelben élés után másra sem kíváncsi csak a spoiler. Nem érdekli a technológia, semmi. spoiler Pedig én tényleg kíváncsi lettem volna, hogy hogyan bírkózik meg Zach a civilizált világgal úgy hogy nem mindenre a spoiler a megoldás.
Moira meg egy talpraesett nőből akinek megkellett volna tanítania a civilizált életre, konkrétan behódolt neki és őt „tanította” az internetről megtanult „leckékkel” az ő vadembere :D Siralmas.
A végén pedig nagyon éreztem, hogy ez lesz, de persze előtte kellett egy kicsi dráma. XD
Na mindegy is a lényeg, hogy vége én meg egy kisebb sokkal, de túléltem. :DD

17 hozzászólás
Réka0128 P>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Az év legborzalmasabb olvasmánya…

Figyelem, erősen NEGATÍV kritika következik!

Amikor megláttam ezt a könyvet, valamiért a borítója nagyon megfogott és a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésem. Tisztában voltam vele, hogy ez egy erotikus történet lesz és valószínűleg nem véletlenül került a rázós kategóriába, de kérem szépen ez tömény pornó volt!!! Sajnos azon kívül, hogy brutálisan sokat szexelnek benne, nem igazán történt benne semmi érdemleges. Nem is értem pontosan miről is akart szólni ez a könyv…
A szereplőkről szinte semmit nem tudtam meg a szexuálisan szokásaikon kívül, ami ugyancsak nagyon zavaró volt. Zach személyiségfejlődése kb. kimerült abban, hogy új fogásokat tanult az ágyban. A romantikus címkével nem értek egyet, mert kettőjük kapcsolata nekem minden volt, csak éppen romantikus nem. :D
Azt hiszem itt az ideje végleg búcsút intenem a kifejezetten erotikus regényeknek… Nem is szeretnék több szót pazarolni erre a könyvre, mert csak felbosszantom magam. :D

26 hozzászólás
Klodette>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

A borítóra a kritika végén még úgy is visszatérek, de maradjunk annyiban, hogy számomra ez idén eddig a legjobb, igaz nem a legszebb, de az extravagáns külső most kivételesen pont jó volt arra, hogy felhívja rá a figyelmemet.
A történet egy Tarzan-Jane, valamint Az őserdő hőse retelling sztori, ami először kicsit furcsának tűnik, de a fülszöveget elolvasva már minden rögtön értelmet nyer.
Senkit se riasszon el a BDSM címke a kötetnél, mert nincs benne semmiféle kikötözés, korbácsolás, elfenekelés vagy bármi olyan, ami anno nagy port kavart A szürke ötven árnyalatában, csupán annyi, hogy Zach kimondottan domináns és a törzzsel eltöltött 18 éve miatt egyszerűen zsigerből elvárja, hogy egy nő behódoljon neki, ami ugye nem egészen lényéből fakad, inkább a tipikus kulturális különbségekből adódóan.
Gondolom azért került a 18+-os, Rázós könyvek közé, mert szókimondó, részletes és rendkívül nyers, néhol kicsit barbár, mármint ami a szexjeleneteket illeti, azokból pedig van bőven.
Természetesen megint megkaptuk azt, hogy nem igazán voltak érdemben említhető mellékszereplők, a hangsúly végig Moira és Zach kapcsolatának alakulásáról szólt, de ez itt, ebben a témában és környezetben most megint nem zavart és még logikusnak is tűnt.
Moira néha idegesített, mert egyetemi tanár létére sokszor olyan döntéseket hozott, hogy inkább valami buta kis fruskának tűnt, aki képtelen uralkodni a libidóján.
Zach karaktere megosztóra sikerült és nálam mindenképpen az ő fejezetei vitték a prímet. Érdekes volt belelátni a fejébe és megismerni egy olyan ember gondolatait, aki évtizedeket töltött a dzsungelben, egy elszeparált, civilizálatlan törzs fogadott tagjaként, ahol szinte minden nap a túlélésért küzdött.
Sokszor megsajnáltam és megértettem, hogy visszavágyik a számára megszokott, egyszerűbb életbe, ahol nem kötötték a szabályok és oly sok minden más.
Az írónő néha igen nagy igazságokat mondatott ki vele, társadalomkritikákat is megfogalmazott, amit megint csak pozitívan tudtam értékelni.
Egyszeri kikapcsolódásnak tökéletes volt. Sokszor izgatóan trágár és szabadszájú, néha túlontúl részletes, de ilyenek az erotikus, már-már szoftpornóba hajló regények.
Már most látom, hogy megosztó, de sikeres, keresett könyv lesz és pont azért fogják sokan elolvasni, mert kíváncsiak lesznek: Mégis mi olyan megbotránkoztató benne?
Említettem már, hogy a borító nekem tetszik, mert túlontúl feltűnő. Ha meglátnám egy könyvesboltban tuti levenném a polcról, hiszen kimondottan kihívó.
Lehet hogy egyeseknek megalázónak tűnhet ez a póz, de aki elolvassa a könyvet annak majd egyből világossá válik, hogy mi is a pontos jelentése.

Ennél is bővebben: https://klodettevilaga.blogspot.com/2020/10/konyvkritik…

pveronika>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Az erotika egyáltalán nem a műfajom, és legtöbbször kerülni szoktam az ilyen típusú történeteket, de ez a könyv valahogy két alkalommal, két különböző helyről is megtalált. Hogy őszinte legyek eleinte elég szkeptikus voltam ezzel a „Tarzan és Jane” történettel kapcsolatban, de utólag szerintem egyáltalán nem volt rossz.

Tizennyolc éve már, hogy Zack az Amazonas erdeiben él egy őslakos kolóniában. Zach szülei misszionáriusok voltak, és csupán hét éves volt, amikor először magukkal vitték egy brazíliai misszióra, ahol egy betegség következtében mindketten életüket vesztették. A kis Zach egyedül maradt a bennszülöttekkel, akik lassan befogadták őt maguk közé, és bár a kisfiú eleinte nagyon kitűnt közülük, – mind bőrszínében, mind kultúrájában-, az egyik Caraican férfi, Paraila, mégis felkarolta őt, és saját fiaként nevelte fel.

Miután Zach Amerikában elő keresztapja véletlenül tudomást szerez arról, hogy Zach életben van, megbíz egy antropológust, Moirat, hogy utazzon el Brazíliába, és hozza haza a keresztfiát. Amikor a nő megérkezik Amazóniába, Zach egyből nehéz feladat elé állítja, ugyanis egyáltalán nem akarja elhagyni az otthonát és a faluját, hogy visszatérjen egy olyan világba, amire már nem is emlékszik. Végül Zach és Paraila megegyeznek abban, hogy egy évet eltölt az Államokban, és utána visszatérhet Brazíliába.

Zach számára eleinte a modern világ igencsak sok kihívást tartogat, ugyanakkor sok emléke visszatér gyerekkorából. Moira feladata az, hogy „civilizálja” ezt a „civilizálatlan” embert, mielőtt visszaviszi keresztapjához. Mégis ami első pillanattól kezdve leginkább érdekli Zachet, az a két kultúra szexuális differenciái. A falujában mindenki meztelenül élte a mindennapjait, a férfiak vadásztak, míg a nők feladat csupán a gyerekek nevelése és az ételek elkészítése volt. Ahányszor egy Caraican férfi megkíván egy nőt, letérdelteti, és magáévá teszi, minden érzelmet és a monogámiát nélkülözve.

A vörös hajú, gyönyörű Moira annyira különbözik a sötét bőrű és sötét hajú Caraican asszonyoktól, hogy Zach gondolatait első pillanattól kezdve megőrjíti. Bár Moirat sem hagyja hidegen Zach, egy darabig ellenáll a csábításnak, azonban egy idő után utat enged a kísértésnek, és beadja a derekát a férfinak.

Zach folyamatos kontrollt akar a testi kapcsolatukban, és bár nagyjából ez végig így is marad, szépen lassan Moira hatására az érzelmei elkezdenek mélyülni a nő iránt, aki megmutat számára egy olyan típusú kapcsolatot is, amelyben a testi és a lelki érintkezés találkozni tud.

Bár jobban szeretem az olyan könyveket, amelyben a szex mellett helyet tud kapni valami mélyebb mondanivaló is, véleményem szerint erotikus műfajban ez nem volt rossz. Nekem őszintén szólva kicsit hiteltelen volt az, hogy mint a nyuszik, bárhol, bármikor, bármennyiszer nekiugrottak a dolognak, és gyakorlatilag a könyv 80%-a abból állt, hogy Zach megmutatta, hogy milyen „alfa-hím” is ő, de nyilvánvalóan aki a kezébe veszi ezt a könyvet ezt várja, és ezt is kapja.

Valamiért a szereplőkhöz nem igazán tudtam kötődni. Moira és Zach karaktere is számomra egy picit semleges maradt, továbbá nekem az is furcsa volt, hogy Zach tizennyolc évig az őserdőben lakik, de közel egy-két hét után már perfekt angol, egyedül jár könyvtárba, tökéletesen használja az internetet és még sorolhatnám, mégis szinte minden tekintetben az egyetlen, ami igazán érdekli az a szex, nagyjából, mint egy kamasz fiút.

Az írónő stílusa tetszett, és azóta olvastam tőle a Sawyer Bennett: The Hard Truth About Sunshine című (nem erotikus) regényt is, ami 2017 egyik legjobbja volt számomra! Összességében szerintem ez a könyve sem volt rossz, és a maga kategóriájában úgy gondolom, hogy megállja a helyét. A műfaj kedvelőinek mindenképpen ajánlom!

http://veronikasreaderfeeder.com/sawyer-bennett-uncivil…

Infierno>!
Sawyer Bennett: Uncivilized – A vadember

Egy könyv elolvasása után mindig megnézem az értékeléseket, hogy a Moly-társak hogy látnak egy-egy művet. Ilyenkor azonban hajlamos vagyok átértékelni mindent, és leginkább negatív irányba elmenni.

A Vadember is egy ilyen mű volt számomra. Nem ez volt életem legizgalmasabb könyve, nem éreztem úgy, hogy nem tudom letenni, olvasnom kell, míg el nem fogy az utolsó oldal is. Amilyen izgalmasan indult, úgy ment át egy kevésbé izgalmas pornóba az egész. Mintha nem lett volna elég a karakterszám, ezért jól tele kellett tűzdelni indokolatlan szexjelenettel. Ebből azért jóval többet is ki lehetett volna hozni.

Szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy sokkal szívesebben olvastam volna Zach beilleszkedéséről a társadalomba és az ellentétekről a két civilizáció között, egy-két szexjelenettel meghintve. Furcsa volt az is, hogy Zach rögtön tud használni minden eszközt, semmitől nem rökönyödik meg. Kicsit hasonlított A karácsonyi lovag című filmre. Aki látta, tudja, mire gondolok.

Mindezek ellenére megadom a négy csillagot, hiszen azt még azelőtt adtam, hogy elolvastam volna a többiek véleményét. Felejthető mű.


Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

– Szép kis történet, Moira – mondja halkan Zach, én pedig tudom, elégedetten hallgatta végig, hogy mennyire beindított, amikor őt néztem.
– Így emlékszem vissza – felelem.
¬– Már akkor is engem akartál, igaz?
– Igen – nyögöm.
– Akárcsak most?
– Igen.
– Pontosan úgy?
– Pontosan úgy ¬– mondom.
A szabad kezével Zach végig simítja a derekamat, és felemeli a ruhámat.
– Mielőtt megadom neked, amit akarsz – szólal meg halk, utasító hangon –, mondj el nekem még valamit!
– Mit akarsz, mit mondjak? – kérdezem sóvárgó türelmetlenséggel.
– Azt akarom, áruld el, mi a legnagyszerűbb, amire rájöttél velem kapcsolatban, amióta elhoztál az otthonomból!
Mély levegőt veszek, majd halkan kipréselem magamból. Gyűlölöm a fájdalmat és dühöt, ami még mindig ott cseng a hangjában azért, amit vele tettem. Kimondom, amit hallani akar.
– Rájöttem, hogy te… Zacharias Easton… egy vadember vagy.
– Igen – suttogja, ahogy elengedi a ruhám szélét, és játszadozni kezd a bugyim pántjával. – Ezt jól megtanultad.

Könyvmolyképző KU>!

Rögtön emlékeztem rá, mik azok az evőeszközök, de nem voltam hajlandó használni egyiket sem. Nem azért, mert kényelmetlennek találtam őket, sokkal inkább azért, hogy megmutassam Moirának, azt csinálok, amit akarok. Ha megtehettem volna, akkor a ruháimat is minden alkalommal leveszem, de Moira ennek elejét vette azzal, hogy elmondta, ezt törvény tiltja.
Így aztán be kellett érnem azzal, hogy apró dolgok ellen lázadok. Mint például, hogy kés és villa helyett a kezemmel teszem a számba a falatot. A szalvétát sem használtam, amivel Moira megtörölte a száját és a kezét. Helyette tisztára szopogattam az ujjaimat, a számat pedig beletöröltem az ingem vállrészébe. Fodrászhoz is el akart küldeni, hogy vágassam le a hajamat, de ezt is visszautasítottam. Erre nem mondott semmit, csak elmosolyodott.

Black_widow P>!

Egy apró hiba is végzetes következményekkel járhat. Nehéz szóban visszaadni, de amikor minden pillanatban az lebeg a szemed előtt, hogy az életed törékeny, akkor érzed igazán azt, hogy élsz… akkor jár át igazán az energia.

Kapcsolódó szócikkek: Zach Easton
3 hozzászólás
Zso89 P>!

Annyira dühös lettem, és annyira összezavart, amiért visszautasított, hogy egy darabig nem is akartam tőle semmit.
Úgy öt percig.

1 hozzászólás
Black_widow P>!

– (…) Számomra nem gond, ha a nő intézi ezeket a dolgokat. Még azt is hagyom, hogy ő ölje meg a pókokat, amiket a házban találunk. Gondolom, Zach most nyámnyilának néz.
Zach jóízűen felnevet.
– Nem, haver. A pókoktól engem is lever a víz.
– Oké – jelenti ki Adam, miközben a sörösüvegével hadonászik. – Te alfahím vagy, te mondhatsz ilyeneket. Bazi nagy anakondákkal meg aligátorokkal viaskodsz. Neked elnézik, ha félsz egy kicsit a pókoktól, de nekem nincs ilyesmi a tarsolyomban.

Kapcsolódó szócikkek: Zach Easton
Zso89 P>!

Elhúzza a fejét, és megharapja az ajkamat, amitől hátrahőkölök. Meglepetten nézek rá, a szeme kihívóan újabb csókra hív.
Nem bánom, akkor harapdáljunk.

1 hozzászólás
Zso89 P>!

– Mi van? Mi ez a passzív-agresszív viselkedés?
– Nem vagyok passzív-agresszív. Csak simán agresszív, így már jobb? A nyomorúságos lelkiállapotodnak főleg az az oka, hogy fogalmad sincs, mi a helyzet. Az ismeretlentől való félelem a legrosszabb érzés a világon.

Zso89 P>!

Nem igazán tudom, mi az az alkohol, vagy mit csinál az emberrel, de ha olyan, mint azok a hallucinogén porok, amiket a törzsemben szippantanak az orrukba, és amiktől az ember akkora moszkítókat lát, mint egy kunyhó, akkor amúgy sem érdekel. Nem szeretem elveszíteni a kontrollt.

1 hozzászólás
Aninaa P>!

-Lefogadom, hogy találunk pár videót a YouTube-on ha hazaértünk.
-YouTube? – kérdezi sértődött kíváncsisággal.
-Az egy… szóval azon keresünk videókat az interneten – felelem.
-Videókat?
-Igen, azok olyanok… mint a filmek. Emlékszel a filmekre?
Bólint, majd gyorsan újabb kérdést tesz fel.
-Mi az az internet?
-Egy olyan valami amivel a számítógépeken lehet keresni, és gyakorlatilag mindenre megmondja a választ, amire csak akarod – felelem bénán, mert most komolyan, hogyan magyarázzam el az internetet olyasvalakinek, aki még soha nem hallott róla?
-Bármire megadja a választ?
-Igen – mondom – Gyakorlatilag bármire.
-Akkor mi szükségem rád? Adj egy olyan számítógép izét, és megtanulom amit akarok!

60. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Moira Reed · Zach Easton

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: Az úrnő
J. R. Ward: Feloldozott szerető
Meghan March: Tiéd vagyok
Kendall Ryan: Szeress és akarj
Sierra Simone: A pap
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám