Ahol ​a szív dobban 20 csillagozás

Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Ében, a fekete macskafiú valami különleges ajándékot szeretne adni Hajnának, a fehér cicalánynak: ki akarja fogni a tó tükrén csillogó, ragyogó fénypontokat. Ám az ajándéknak szánt gyönyörű fényekről végül kiderül, hogy megragadásukhoz nem épp ügyes macskamancsokra, sokkal inkább értő, szerető szívre van szükség.Satoe Tone Európában élő, japán származású szerző képeskönyve egyszerre egy gyönyörűen illusztrált, kedves, érzelemgazdag mese, illetve egy gondolkodásra, elmélyülésre késztető alkotás, mely a képzőművészet nyelvén szólítja meg – kortalan – közönségét, és egy érzékeny, személyes térbe vezeti őket."Az Ahol a szív dobban egy merengő-andalgó, képzeletbeli séta, mely a megszokott meseműfaj határmezsgyéjén jár, benne mégis minden, amit egy mesekönyv ígérhet, teljesül.Tartalmas időtöltést felkínáló könyv, mely olvasóiból nagy mesélőt, vagy épp csendben figyelő hallgatót formál." (Ulrich Sára grafikusművész, a MOME és a Budai Rajziskola tanára)

>!
Kisgombos Könyvek, Biatorbágy, 2016
26 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786158056908 · Illusztrálta: Satoe Tone

Most olvassa 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

>!
ziara P
Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Megérkeztek ma a bemutatópéldányok a könyvtárba, és nem bírtam ki, hogy ne olvassam el. Olyan szépek a képei, a színvilága teljsen beletalál az enyémbe meg cicák vannak benne, ők is a gyengéim, és a történet is nagyon szép és megható. Olyan jó, hogy vannak ilyen könyvek!!!

>!
meseanyu MP
Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Satoe Tone se az én szerzőm. Szerintem ennek a kötetének is rettentő gyenge a története. A képek szépek, és jó ötlet ez a szívekkel, de ennek ellenére szinte ugyanolyan minden oldal. Egyszer végiglapozni, rendben, kellemes volt, de megvenni 3000 forintért? Nagyon nem éri meg szerintem.

>!
Jeffi SP
Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Aranyos kis történet, remek illusztrációval. Pár perc alatt elolvasható :)

>!
dianna76 P
Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Még a múltkor olvastam el a könyvesboltban, csak elfeledkeztem róla. így most, utólag kicsit nehéz értékelést írni. Sajnos öt csillaggal nem tudom jutalmazni, mert valami hatalmasabbat vártam. Másrészről pedig haragszom a rövidsége miatt. Tudom, nem a hosszúság teszi a szépséget. Mert ez a könyv szép volt. A történet, a mondanivaló, spoiler és az illusztráció egyaránt. Sőt, az illusztráció volt a legszebb. Már ezért is érdemes kézbe venni.

>!
Kisgombos Könyvek, Biatorbágy, 2016
26 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786158056908 · Illusztrálta: Satoe Tone
>!
Ligeia
Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Szerintem gyönyörűek az illusztrációk benne, nagyon tetszik a stílusa. A történet is nagyon aranyos, bár nyílván nem én vagyok a célközönség (csak sajnos nagyon rövid kb 5 perc alatt kiolvastam ma a könyvesboltban). :)

>!
Sicc P
Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Nagyon gyönyörű könyv! De a Pipó története jobb.

>!
Jean
Satoe Tone: Ahol a szív dobban

Gyönyörű könyv, a történet is nagyon kedves :) (17.01.06.)
Igazából annyira tetszett, hogy ma meg is vettem ajándékba a Férjemnek :) (17.01.07.)


Hasonló könyvek címkék alapján

Walt Disney – Macskarisztokraták
Marék Veronika: Boribon cicája
Jan Kazimierz Siwek: Cirmi nagy kalandja
Erwin Moser: Borisz, a kandúr
Sven Nordqvist: Pettson karácsonya
Vlagyimir Szutyejev: A három kiscica
Csukás István: Cillancs felfedezi a világot
Holly Webb: Pille új otthonra lel
Walt Disney – Macskarisztokraták – Fürgén, mint a macska!
Bálint Ágnes: Gücülke és cimborái