A ​Juliette társaság (A Juliette társaság 1.) 36 csillagozás

Sasha Grey: A Juliette társaság

Pikánsan intelligens, intelligensen pikáns.

Catherine, a film szakos hallgató, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Ezek az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.
Sasha Grey első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus társaságba vezeti be az olvasót, ahol bármi és minden megtörténhet.

„A Juliette társaság erotika másképpen… határozottan olyan mű, amelynek a kívánságlistán a helye.” – Cosmopolitan

>!
GABO, Budapest, 2013
336 oldal · ISBN: 9789636897215 · Fordította: Kopp Lukács
>!
GABO, Budapest
ISBN: 9789636897765 · Fordította: Kopp Lukács

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 11

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

brena P>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Egy fura könyv, pár szexjelenettel es sok hülye töltelékkel. ..kihagyhattam volna az életemből.

38 hozzászólás
keyprice P>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

A nemakarokbeleszólni lányok spoiler és Várkonyi könyvét is mindenféle előítélet vagy elvárás nélkül olvastam, vajon ha semmit nem tudnék róluk, mint írók átmennének-e a szűrőmön: olvasnék-e több könyvet tőlük. Sajnos ezen a szűrőn Sasha Grey sem ment át. Catherine, egy fiatal filmszakos lány több szexuális élményre vágyik az életében, állandóan fantáziál. Rengeteg az erotikus jelenet a könyvben, vannak kreatívak, megbotránkoztatóak, bizarrak, de néhány egyszerűen csak unalmas. spoiler Amikor Catherine filozofálgat, és nagy bölcsességeket akar mondani az életről – na az kifejezetten béna volt. Személyes kedvencem: “A Nagy Bumm megteremtette az univerzumot, ami naprendszerekből áll: minden galaxis hatalmas méh, bolygók inkubátora, a bolygó pedig kozmikus petesejt, ami várja, hogy megtermékenyítse az élet magja. A sperma.” Semmilyen módon nem fogott meg ez a könyv, kezdem azt gondolni, hogy Lakatos Levente messze a legjobb, akitől eddig erotikus témában olvastam.

Rekacska24>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

OMFG! „Szeretem letörölni az ajkamról és arcomról, és kinyújtani hüvelyk- és mutatóujjam között, mint az orrváladékot, aztán visszaszürcsölni számba, nyálammal keverve forgatni számban;” (igen, itt az ondót hasonlitja a takonyhoz az iró)
Másik: „Orgazmusom közben fenekem záróizma enged, szellentek, és a bélszél egy csipetnyi chilit szór szanaszét.”
Körülbelül hasonlóra kell számitani annak aki elolvassa. Maga a történet olvasatja magát, bár alapsztori nem sok van, inkább két szexéhes egyetemista lány, rengeteg filmes idézéssel, ami már unalmas lett a végére. (lévén film szakos hallgatók). Tele van szókimondó szex (pornó) jelenetekkel, az egész sztoriban csak Jack-et sajnálom. Jobbat érdemelne.

2 hozzászólás
minett>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Elsőre azt gondoltam, hogy nagyon nem, aztán ahogy továbbgondoltam arra jutottam, hogy valójában nagyon realisztikus ábrázolása a világ egy szegmensének, ami kicsit egyben el is szomorító. Kendőzetlen és a mostanság divatos erotikus művek, csupán fodros lánymesék ehhez képest. Bár nem teljesen arról szól, amit a fülszöveg ígér, az író'csajszi'ról azért érezhető, hogy nem ostoba nő.

Erika_Turi>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Nagyon nem tetszet nekem ez a könyv :(.
A címe alapján valalmi jó kis izgamas csajoskönyvre gondoltam.
Nekem csalódás volt.

5 hozzászólás
Kiera>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

egyes könyvekben a sok szexet már untam, de ebbe a könyv meg valami pikánsabbat vártam volna a témáját tekintve, de ez nem jött el. az eleje jól indult, aztán a végére teljesen uncsi lett. és kezdem azt hinni, hogy ilyen klubok tényleg léteznek :)


Népszerű idézetek

zakkant>!

Mert ha az élet csak egyetlen rossz lapot oszt az embernek, kicsit a rakás alapon az egész pakli összes rossz lapját odabassza.

150. oldal

zakkant>!

Ha azt mondanám neked, hogy létezik egy titkos klub, amelynek tagjait csak a társadalom legnagyobb hatalmú rétege közül választják: csak bankárok, szupergazdagok, médiamogulok, világcégvezetők, sztárjogászok, a bírói kar elitje, fegyverkereskedők, kitüntetett katonai vezetők, politikusok, kormányhivatalnokok és a katolikus egyház magas rangú, felszentelt papjai lehetnek a tagok… elhinnéd nekem?

(első mondat)

zakkant>!

Ha valaki egy klubnak a Fuck Factory nevet adja, jól teszi, ha kibaszottul úgy csinálja, hogy méltó legyen a nevéhez. Kubrick egészen biztos benne, hogy így csinálta, mert azzal üdvözöl hogy:
– Nekem elhiheted, édeském, ez a legjobb szexklub a világon. A valaha volt legjobb szexklub.

151. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Sierra Simone: Az apáca
J. Daniels: Nyolcbetűs szavak
Kovács András Bálint – Szilágyi Ákos: Tarkovszkij
Bódy Gábor: Egybegyűjtött filmművészeti írások 1.
Andrew László: Minden (kép-)kocka egy Rembrandt
Szabó Z. Pál: Lázadás a halál ellen