A ​Juliette társaság (A Juliette társaság 1.) 35 csillagozás

Sasha Grey: A Juliette társaság

Pikánsan intelligens, intelligensen pikáns.

Catherine, a film szakos hallgató, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Ezek az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.
Sasha Grey első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus társaságba vezeti be az olvasót, ahol bármi és minden megtörténhet.

„A Juliette társaság erotika másképpen… határozottan olyan mű, amelynek a kívánságlistán a helye.” – Cosmopolitan

>!
GABO, Budapest, 2013
336 oldal · ISBN: 9789636897215 · Fordította: Kopp Lukács
>!
GABO, Budapest
ISBN: 9789636897765 · Fordította: Kopp Lukács

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 11

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

brena>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Egy fura könyv, pár szexjelenettel es sok hülye töltelékkel. ..kihagyhattam volna az életemből.

38 hozzászólás
Szimirza P>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Az eleje még csak csak … de aztán később… olvasói válságban szenvedek és azt hiszem ez a könyv csak lökött egyet rajtam, a mélység felé…

gargamel>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

– Faék egyszerűségű történet és sok szexjelenet? Mi az?
– Pornófilm!
– Nem, ez egy regény!
– De annak nem ilyennek kellene lennie!
– Na, azért meg van ez támasztva egy adag „titkos társaság” okossággal és a rések betömve (sic!) jó néhány klasszikus mozifilm hasonlattal. Recseg-ropog a tákolmány, de egy-egy jó helyre odaszúrt filozofálgatás megtartja…egészen a végéig, ahol kegyetlenül összedől az egész.
– Akkor mégis, hogyan olvassam ezek után végig?
– Hát, néha érdemes kicsit beletekerni…
– Na, mondtam én, hogy pornófilm!

ice73>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Kihagyható! Sajnálom a kiadott pénzt rá, mert ettől értelmesebbet is vehettem volna! Katyvasz az egész! Szegény Sasha Grey maradt volna a kis filmjeinél inkább!!!

Annie04>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

A történet feléig nagyon szórakoztató olvasmány volt, aztán a főszereplő Cahterine egyre inkább kicsapongott mesélés közben, ami a végére értelmet nyert, de addig már alaposan eluntam magam. Kár érte, mert jó is lehetett volna ez a Tágra zárt szemek feeling történet, ha Grey nem kezd el olyan dolgokról is filozofálni, amik abszolút nem érdekeltek.

Rekacska24>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

OMFG! „Szeretem letörölni az ajkamról és arcomról, és kinyújtani hüvelyk- és mutatóujjam között, mint az orrváladékot, aztán visszaszürcsölni számba, nyálammal keverve forgatni számban;” (igen, itt az ondót hasonlitja a takonyhoz az iró)
Másik: „Orgazmusom közben fenekem záróizma enged, szellentek, és a bélszél egy csipetnyi chilit szór szanaszét.”
Körülbelül hasonlóra kell számitani annak aki elolvassa. Maga a történet olvasatja magát, bár alapsztori nem sok van, inkább két szexéhes egyetemista lány, rengeteg filmes idézéssel, ami már unalmas lett a végére. (lévén film szakos hallgatók). Tele van szókimondó szex (pornó) jelenetekkel, az egész sztoriban csak Jack-et sajnálom. Jobbat érdemelne.

minett>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Elsőre azt gondoltam, hogy nagyon nem, aztán ahogy továbbgondoltam arra jutottam, hogy valójában nagyon realisztikus ábrázolása a világ egy szegmensének, ami kicsit egyben el is szomorító. Kendőzetlen és a mostanság divatos erotikus művek, csupán fodros lánymesék ehhez képest. Bár nem teljesen arról szól, amit a fülszöveg ígér, az író'csajszi'ról azért érezhető, hogy nem ostoba nő.

leprikon>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Nem, nem, nem és még egyszer NEM!!!!
Tényleg nem akarok beszélni róla.

Krumplicsku>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Ez egyszerűen olvashatatlan volt. És nem, nem azért, mert esetleg naturálisan írja le a különböző szexhez kapcsolódó dolgokat, hisz aki olvasta legalább a fülszöveget, az nem ettől csömörlik meg. Egyszerűen az első pár oldal után tiszta volt, hogy ez nem az én könyvem, kidobott pénz, amit kiadtam rá. Annyi könyvvel vagyok lemaradva, hogy erre tényleg kár volt vesztegetni az időt. Sajnos, ha legalább beleolvastam volna, szvsz ugyanez lejön… no de ez a modern kori netes és tömbösített vásárlás hátránya, ahhoz képest, amikor régen órákat bóklászott az ember a könyvesboltban, bele-belelapozva/olvasva a könyvekbe, amikből amúgy is max. könyvnap táján volt sok új megjelenés, tehát eleve könnyebb volt eligazodni köztük.

Szencsike P>!
Sasha Grey: A Juliette társaság

Végig sem tudtam olvasni, és köszönöm, de nem is akarom végigolvasni. Magam sem tudom, hogy mit vártam a könyvtől, de ez borzalmas volt. Sajnálom, hogy időt szakítottam rá…
Update, pár héttel később, kissé lecsillapodva, egy másik könyvel való összehasonlítás után:
A Juliette rettentően vulgáris. Nem zavar a káromkodás, a csúnya beszéd a könyvekben, filmekben, ha hozzá tartozik a cselekményhez, a karakterhez, de Juliette-ben ez már túl sok volt. Atfordult valami sokkal kellemetlenebbé, kényelmetlenebbé, amitől még olvasás közben is felfordul a gyomrod. Még arra sem lehet fogni, hogy a szerző hivatásos pornószínésznő volt, tehát a szexjelenetekben van gyakorlata bőven, vagy épp ez volt a legelső könyve és nincs a könyvírásban gyakorlata. Az erotikus jelenetek: kb. mintha egy pornófilm forgatókönyve lenne. Elhiszem, hogy a megbotránkoztatás volt a célja, de még ha ennek is szánta, a sokadik ilyen jelenet után már simán csak undorítónak érzi az olvasó. Néha olyan érzésem volt, mintha nem is állt volna szándékában, hogy megerőltesse magát és valami komolyabb anyagot adjon le, és ez az írói stílusában is meglátszik. Olyan mintha valami összedobott félig kész alkotás lenne és a hibák megszűrése után jöhetne a javítás és bővítés, hátha kikerekedik belőle valami könyvszerűség. De itt ez hiányzik és maradt a félig kész érzés…
Mert első olvasásra, ha csak a fülszöveget látjuk még érdekes is lehet a könyv, de mikor olvasod szép lassan megy el a kedved tőle…
Csak saját felelősségre!

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

zakkant>!

Mert ha az élet csak egyetlen rossz lapot oszt az embernek, kicsit a rakás alapon az egész pakli összes rossz lapját odabassza.

150. oldal

zakkant>!

Ha azt mondanám neked, hogy létezik egy titkos klub, amelynek tagjait csak a társadalom legnagyobb hatalmú rétege közül választják: csak bankárok, szupergazdagok, médiamogulok, világcégvezetők, sztárjogászok, a bírói kar elitje, fegyverkereskedők, kitüntetett katonai vezetők, politikusok, kormányhivatalnokok és a katolikus egyház magas rangú, felszentelt papjai lehetnek a tagok… elhinnéd nekem?

(első mondat)

zakkant>!

Ha valaki egy klubnak a Fuck Factory nevet adja, jól teszi, ha kibaszottul úgy csinálja, hogy méltó legyen a nevéhez. Kubrick egészen biztos benne, hogy így csinálta, mert azzal üdvözöl hogy:
– Nekem elhiheted, édeském, ez a legjobb szexklub a világon. A valaha volt legjobb szexklub.

151. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Sierra Simone: Az apáca
J. Daniels: Nyolcbetűs szavak
Kovács András Bálint – Szilágyi Ákos: Tarkovszkij
Bódy Gábor: Egybegyűjtött filmművészeti írások 1.
Andrew László: Minden (kép-)kocka egy Rembrandt
Szabó Z. Pál: Lázadás a halál ellen