A ​Juliette társaság 32 csillagozás

Sasha Grey: A Juliette társaság

Pikánsan intelligens, intelligensen pikáns.

Catherine, a film szakos hallgató, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Ezek az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.
Sasha Grey első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus társaságba vezeti be az olvasót, ahol bármi és minden megtörténhet.

„A Juliette társaság erotika másképpen… határozottan olyan mű, amelynek a kívánságlistán a helye.” – Cosmopolitan

Eredeti mű: Sasha Grey: The Juliette Society

>!
GABO, Budapest, 2013
336 oldal · ISBN: 9789636897215 · Fordította: Kopp Lukács
>!
GABO, Budapest
ISBN: 9789636897765 · Fordította: Kopp Lukács

Most olvassa 1

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
brena
Sasha Grey: A Juliette társaság

Egy fura könyv, pár szexjelenettel es sok hülye töltelékkel. ..kihagyhattam volna az életemből.

38 hozzászólás
>!
Szimirza P
Sasha Grey: A Juliette társaság

Az eleje még csak csak … de aztán később… olvasói válságban szenvedek és azt hiszem ez a könyv csak lökött egyet rajtam, a mélység felé…

>!
gargamel
Sasha Grey: A Juliette társaság

– Faék egyszerűségű történet és sok szexjelenet? Mi az?
– Pornófilm!
– Nem, ez egy regény!
– De annak nem ilyennek kellene lennie!
– Na, azért meg van ez támasztva egy adag „titkos társaság” okossággal és a rések betömve (sic!) jó néhány klasszikus mozifilm hasonlattal. Recseg-ropog a tákolmány, de egy-egy jó helyre odaszúrt filozofálgatás megtartja…egészen a végéig, ahol kegyetlenül összedől az egész.
– Akkor mégis, hogyan olvassam ezek után végig?
– Hát, néha érdemes kicsit beletekerni…
– Na, mondtam én, hogy pornófilm!

>!
ice73
Sasha Grey: A Juliette társaság

Kihagyható! Sajnálom a kiadott pénzt rá, mert ettől értelmesebbet is vehettem volna! Katyvasz az egész! Szegény Sasha Grey maradt volna a kis filmjeinél inkább!!!

>!
Annie04
Sasha Grey: A Juliette társaság

A történet feléig nagyon szórakoztató olvasmány volt, aztán a főszereplő Cahterine egyre inkább kicsapongott mesélés közben, ami a végére értelmet nyert, de addig már alaposan eluntam magam. Kár érte, mert jó is lehetett volna ez a Tágra zárt szemek feeling történet, ha Grey nem kezd el olyan dolgokról is filozofálni, amik abszolút nem érdekeltek.

>!
Rekacska24
Sasha Grey: A Juliette társaság

OMFG! „Szeretem letörölni az ajkamról és arcomról, és kinyújtani hüvelyk- és mutatóujjam között, mint az orrváladékot, aztán visszaszürcsölni számba, nyálammal keverve forgatni számban;” (igen, itt az ondót hasonlitja a takonyhoz az iró)
Másik: „Orgazmusom közben fenekem záróizma enged, szellentek, és a bélszél egy csipetnyi chilit szór szanaszét.”
Körülbelül hasonlóra kell számitani annak aki elolvassa. Maga a történet olvasatja magát, bár alapsztori nem sok van, inkább két szexéhes egyetemista lány, rengeteg filmes idézéssel, ami már unalmas lett a végére. (lévén film szakos hallgatók). Tele van szókimondó szex (pornó) jelenetekkel, az egész sztoriban csak Jack-et sajnálom. Jobbat érdemelne.

>!
minett
Sasha Grey: A Juliette társaság

Elsőre azt gondoltam, hogy nagyon nem, aztán ahogy továbbgondoltam arra jutottam, hogy valójában nagyon realisztikus ábrázolása a világ egy szegmensének, ami kicsit egyben el is szomorító. Kendőzetlen és a mostanság divatos erotikus művek, csupán fodros lánymesék ehhez képest. Bár nem teljesen arról szól, amit a fülszöveg ígér, az író'csajszi'ról azért érezhető, hogy nem ostoba nő.

>!
leprikon
Sasha Grey: A Juliette társaság

Nem, nem, nem és még egyszer NEM!!!!
Tényleg nem akarok beszélni róla.

>!
Losthris
Sasha Grey: A Juliette társaság

Egyszerűen képtelen vagyok értékelést írni erről a könyvről. Kínlódtam, unatkoztam végig az olvasás közben. Egy hatalmas katyvasz volt az egész pár jelentéktelen szexjelenettel. Sajnálom a rá szánt időt. :(

1 hozzászólás
>!
Szencsike MP
Sasha Grey: A Juliette társaság

Végig sem tudtam olvasni, és köszönöm, de nem is akarom végigolvasni. Magam sem tudom, hogy mit vártam a könyvtől, de ez borzalmas volt. Sajnálom, hogy időt szakítottam rá…
Update, pár héttel később, kissé lecsillapodva, egy másik könyvel való összehasonlítás után:
A Juliette rettentően vulgáris. Nem zavar a káromkodás, a csúnya beszéd a könyvekben, filmekben, ha hozzá tartozik a cselekményhez, a karakterhez, de Juliette-ben ez már túl sok volt. Atfordult valami sokkal kellemetlenebbé, kényelmetlenebbé, amitől még olvasás közben is felfordul a gyomrod. Még arra sem lehet fogni, hogy a szerző hivatásos pornószínésznő volt, tehát a szexjelenetekben van gyakorlata bőven, vagy épp ez volt a legelső könyve és nincs a könyvírásban gyakorlata. Az erotikus jelenetek: kb. mintha egy pornófilm forgatókönyve lenne. Elhiszem, hogy a megbotránkoztatás volt a célja, de még ha ennek is szánta, a sokadik ilyen jelenet után már simán csak undorítónak érzi az olvasó. Néha olyan érzésem volt, mintha nem is állt volna szándékában, hogy megerőltesse magát és valami komolyabb anyagot adjon le, és ez az írói stílusában is meglátszik. Olyan mintha valami összedobott félig kész alkotás lenne és a hibák megszűrése után jöhetne a javítás és bővítés, hátha kikerekedik belőle valami könyvszerűség. De itt ez hiányzik és maradt a félig kész érzés…
Mert első olvasásra, ha csak a fülszöveget látjuk még érdekes is lehet a könyv, de mikor olvasod szép lassan megy el a kedved tőle…
Csak saját felelősségre!

9 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
zakkant

Mert ha az élet csak egyetlen rossz lapot oszt az embernek, kicsit a rakás alapon az egész pakli összes rossz lapját odabassza.

150. oldal

>!
zakkant

Ha azt mondanám neked, hogy létezik egy titkos klub, amelynek tagjait csak a társadalom legnagyobb hatalmú rétege közül választják: csak bankárok, szupergazdagok, médiamogulok, világcégvezetők, sztárjogászok, a bírói kar elitje, fegyverkereskedők, kitüntetett katonai vezetők, politikusok, kormányhivatalnokok és a katolikus egyház magas rangú, felszentelt papjai lehetnek a tagok… elhinnéd nekem?

(első mondat)

>!
zakkant

Ha valaki egy klubnak a Fuck Factory nevet adja, jól teszi, ha kibaszottul úgy csinálja, hogy méltó legyen a nevéhez. Kubrick egészen biztos benne, hogy így csinálta, mert azzal üdvözöl hogy:
– Nekem elhiheted, édeském, ez a legjobb szexklub a világon. A valaha volt legjobb szexklub.

151. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Bret Easton Ellis: Amerikai psycho
Ta-mia Sansa: A menekülés éve