Szerelmeskönyv 1 csillagozás

Se testben, se lélekben ne légy egyedül
Sarkadi Kriszta: Szerelmeskönyv

Mióta ​vagy egyedül? Néhány napja? Vagy hetek, hónapok, évek óta? Esetleg párkapcsolatban, sőt családban élsz, mégis magányosnak érzed magad? Néha egyenesen úgy véled, hogy alkalmatlan vagy egy normális kapcsolatra? Ha te is nézted már vágyakozva a boldogan összebújó, kézen fogva sétáló párokat, akkor ez a könyv neked való. Ha te is gondoltál már arra, milyen jó lenne szerelmesen, játékosan, jókedvűen élni, akkor most megtaláltad az odavezető utat. Ha most picit gyorsabban ver a szíved, libabőrös lett a karod, és jóleső izgalom vett rajtad erőt, akkor igen, jól érzed: a könyv megszólított, és az útitársad akar lenni abban, hogy szerelmes életet teremts magadnak!

Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta közel harminc év tapasztalatát adja át neked ebben a napi lépésekre lebontott, gyakorlati útmutatóban. A Szerelmeskönyvben 365 írást találsz. Ha mindennap elolvasol egyet, valamint megválaszolod a naplódban a gyógyító kérdést, és napközben gyakran elismétled a szerelemteremtő… (tovább)

>!
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150003214

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
KNW I
Sarkadi Kriszta: Szerelmeskönyv

Sarkadi Kriszta: Szerelmeskönyv Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Imádom ezt a könyvet. Szinte mindenben egyet tudok érteni vele, és rettenetően örülök, hogy létezik egy ilyen kötet, ami megerősít benne minket, hogy értékesek vagyunk, szerethetőek vagyunk, és megérdemeljük, hogy elégedetten és szerelmesen éljünk.
Biztos vagyok benne, hogy aki használja, aki naponta olvasgatja, egy idő után elhiszi magáról, hogy ő is különleges – és hogy mindenki más az.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bálint János: Minden nap ajándék
Szatmári Nóra: 120 sorsformáló tipp
David Kessler – Elisabeth Kübler-Ross: Élet-leckék
Henri Boulad: A halálban ugyanis megszületünk
Hajdár Erika Darpana: ÉletMűvészet
Jack Canfield – Mark Victor Hansen: Erőleves a léleknek – 4. porció
Báthory Nándorné: Asszonyi életművészet
Jen Sincero: Vagány vagy!
Eckhart Tolle: A most hatalma a gyakorlatban
Rachel Hollis: Szabadulj meg végre a hazugságoktól, hogy az lehess, aki valójában vagy!