44. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
98. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Us ​– Mi (Him 2.) 356 csillagozás

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Vajon ​a kedvenc hokisaid veretlenül zárják az első közös szezonjukat?

Az NHL-ben töltött első öt hónap igazi sikersorozat Ryan Wesley-nek. Sosem volt még ilyen boldog: nappal a profik közt játszik, esténként pedig a szerelme várja otthon – Jamie Canning, a gyerekkori legjobb barát, aki ma már a párja. Csak egy dolog árnyékolja be az idillt: élete legfontosabb kapcsolatát titokban kell tartania, máskülönben a médiafelhajtás könnyen derékba törheti a sportolói karrierjét.

Jamie tiszta szívből szereti West, de gyűlöli a bujkálást. Nem ilyen életet képzelt el magának, és az állandó titkolózás kezdi megbosszulni magát. Új munkája sem éppen úgy alakul, ahogy remélte, de tudja, hogy Wesszel az oldalán képes lesz túllendülni a nehézségeken. Szerencsére ott van nekik a lakás, ahol zavartalanul együtt lehetnek.

Vagy mégsem? Amikor Wes legkotnyelesebb csapattársa beköltözik az emeletre, félő, hogy a gondosan felépített hazugságváruk bármelyik percben összeomolhat.… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
334 oldal · ISBN: 9789635615063 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
334 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634578321 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
334 oldal · ISBN: 9789635615056 · Fordította: Molnár Eszter

Kapcsolódó zóna

!

Elle Kennedy

21 tag · 2 karc · Utolsó karc: 2021. június 18., 01:30 · Bővebben


Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Ryan Wesley · Jamie Canning · Blake Riley


Kedvencelte 72

Most olvassa 16

Várólistára tette 108

Kívánságlistára tette 117

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Annyira megszerettem ezt a két srácot, hogy szinte a magaménak érzem őket. Nem igazán szeretem elengedni őket. Ezért is szeretek mindig visszatérni hozzájuk. Ha valakik, akkor ők azok, akik képesek olyat nyújtani, ami felér az újdonság varázsával.
Ez a rész egy picikét szomorúbb hangvételű volt. Amikor jönnek a szürke hétköznapok, és azok kikezdenek minden fajta kapcsolatot. Sokkal több kihívással kellett szembenézniük. Így utólag úgy látom, hogy jót tett a kapcsolatuknak, mert az csak erősödött.
Kissé úgy tűnt, mintha Jamie karaktere a Him-hez képest megváltozott volna, de valahol érthető okokból. Ami a legjobban tetszett, hogy a könyv nem csak a srácok kapcsolatáról szólt, hanem a hétköznapi életükről is.
Muszáj megemlíteni, Wes csapattársát, illetve szomszédját, Blake-et. Sokszor ellopta a show-t. Amilyen kotnyeles és dühítő volt az elején, annyira meg tudta magát szerettetni a történet végére. Ki hitte volna?! Egyébként imádom azt a lükét!
Azt hiszem, hamarosan elkezdem (újra) a WAGs c. sorozatot is. (Már csak Blake miatt is.)

14 hozzászólás
Szücsi>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Most jöttem rá, hogy a szerelemnek árnyoldala is van. Ha haragszol életed szerelmére, az megöl minden boldogságot.

Jajh úgy szeretem Jamiet és West. Sőt nem is, inkább imádom őket.
Ha ez lehetséges ezt a könyvet még jobban szerettem mint az első részt.
Ez a könyv sokkal életszerűbb volt, és imádtam ahogy bemutatta, hogy 1 párnak mit kell átélnie, mikor jönnek az unalmas hétköznapok, a munka, és egyéb kötelességek.
Előjön a kapcsolattal járó félelmek is… mi lesz ha megun a parod, ha beteg lesz…
Ezekkel a problémákkal kell megküzdeniük a Wesmie párnak. Szerencsére ők tüzön-vizen át is kitartanak egymást mellett.
Minden sorát imádtam, a mellékszereplők is olyan jók :3 főleg Blake aaah imádom ezt a majom palit <3
A könyv úgy tökéletes, ahogy van, és bárkinek boldog szívvel ajánlom :)

Pati28 P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

”Az önelégült vigyor helyett olyan mosoly ül a képemen, hogy alig ismerek magamra.
Pedig én vagyok az. Mi vagyunk. És ez így tökéletes.”

A Mi néhány hónappal az Ez a srác befejezése után folytatódik, és immár Torontóban játszódik a történet, ahol a párosunk hétköznapjaiba nyerünk bepillantást.
Külön tetszett, hogy nemcsak a szerelem volt a fő téma ebben a részben, hanem hogy egy párkapcsolatban milyen nehézségekkel kell megküzdeni, illetve hogy ez milyen hatással van a karrierjükre. Ennek függvényében a Mi hangvétele picivel szomorkásabbá vált, és mintha Jamie jelleme is megváltozott volna valamelyest. Bár erre elfogadható a magyarázat, hiszen bárkit próbára tenne az, amin ő is keresztül esett. A sok-sok probléma mellett, javított a hangulaton Blake, a lökött csapattárs jelenléte. Komolyan néha nagyon idegesített az a pali, de szerencsére a végére őt is nagyon megszerettem.
Egy váratlan esemény teljesen megtépázza a hangulatot, de szerencsére Wesmie sikeresen veszi ezt az akadályt is.
Egyszerűen imádtam ezt a két srácot ♥ és egyáltalán nem örültem, hogy a könyv végére értem, mert szívesen olvastam volna még tovább a történetüket, de az az egy biztos, hogy még jó párszor a kezembe fogom venni és elmerülök a világukban.

Nagyon bízom benne, hogy a közeljövőben az Epic is kiadásra kerül a kiadó jóvoltából.^^

DarknessAngel >!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Élek-halok a Ryan&Jamie párosért!♡
Annyira üdítő róluk olvasni, még akkor is, amikor nem jönnek épp ki egymással a legjobban. Ez a rész sokkal valóságosabb volt abból a szempontból, hogy láthattuk, nekik se megy minden tökéletesen. Ők is emberek, így természetesen lesznek összezörrenések, mérgelődések közöttük. Sajnáltam, hogy titkolózniuk kellett a többiek előtt, illetve Jamienek tényleg nem lehetett könnyű, hisz Wes sokat utazik. De szerencsére mivel ez a két pasi igazán szereti egymást, így képések áthidalni a nehézségeket.
Blake szintén nagy kedvencem, annyira vicces egy fazon. Ebben a részben viszont az elején nagyon irratál, hogy csak úgy betör Wesmie-ékhez, és miatta nem tudnak romantikázni. Jesst pedig egyenesen kinyírnám, amikor megjelenik. spoiler Egyemesen irritál ez a konkrét jelenet.
Wes csapattársairól viszont jó olvasni. Főleg Matt és Blake a kedvenceim, akiknek a saját könyveik is nagyszerűek lettek.
Alig várom, hogy még több szuper könyv jelenjen meg az írónőktől.

Szilvi00 P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Ennek a könyvnek egyetlen olyan sora sem volt, amit ne szerettem volna őszintén és teljes szívvel! Bár angolul már meghallgattam egyszer off , mégis nagyon vártam a magyar megjelenést. Szerettem, mert ami a két srác között történt az összeköltözés után, az olyan valódi és mély volt. A boldog és könnyed időszakot mosollyal az arcomon, a nehéz heteket gombóccal a torkomban olvastam. Nem egy erőltetett folytatást kaptam, hanem átgondolt és hihető cselekményt. A könyv erotikus részéiről mit is írhatnék?
Én: https://media.tenor.com/images/2dd694f40f3693bddf2494f2…
Jamie és Wes irigylésre méltó és elfogadó barátait is nagyon megkedveltem.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
334 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634578321 · Fordította: Barthó Eszter
doriis_and_herbooks>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Egy dolog biztos. Egyáltalán nem csalódtam a történetben. Legalább annyira szerettem, mint az első részt, ha nem jobban. ❤ Ami abból is látszik, hogy kevesebb, mint 24 óra alatt elolvastam. Egyszerűen képtelenség volt letenni. Ez a könyv olyan, hogy leülsz és egy ültő helyedben elolvasod, persze ha csak szereted az ilyen típusú történeteket, és nincsenek előítéleteid a melegekkel kapcsolatban. Mert ha igen, akkor inkább el se kezd. Ez nem a te könyved. Viszont ha ez egyáltalán nem igaz rád, és szereted a romantikus könyveket, akkor ne habozz! Kezd el a sorit minél hamarabb.

Az előző rész nem volt függővéges, szóval igazából stand alone-ként is megállná a helyét. De a két írónő mégis úgy döntött, hogy erről még még muszáj írni. És milyen jó döntés volt! Wes és Jamie párosa annyira imádnivaló, hogy az már nem igaz. ❤ Ez a történet bemutatja, hogy milyen nehézségekkel szembenézniük, pláne, ha az egyikük profi hokijátékos, és fürdik a rivaldafényben. Hát nem egyszerű az biztos. De nem kétséges, hogy sikerül keresztüljutniuk ezeken a nehézségeken, hiszen szinte minden egyes oldalból süt, az egymás iránt érzett szerelmük. ❤
A mellékszereplők közt is volt egy-két érdekes figura. Én Blake-et bírtam a legjobban. :D Nagy arc volt.

Végül pedig csak annyit, hogy aki esetleg tartózkodik a történetről, csak mert meleg románc van benne, szerintem annak is mindenképpen tennie kéne egy próbát vele. Szerintem megéri. Az első részben elég sok az erotikus jelenet, és persze ez a kötet sem szenved hiány ban ilyen téren, de szerintem ebben több hangsúly jut az érzelmekre, és az elfogadásra. De nem kell megijedni a pikándabb részektől sem, szerintem tűrhető. Szóval hajrá, olvassátok, szeressétek, hirdessétek! :D ❤

Milli88 P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Az első részt imádtam, így nem volt kérdés, hogy olvasni fogom a folytatást is. Ez az a könyvsorozat, amit nem csak olvasni jó, hanem a polcon kell tudnom. :)

Az Ez a srác után nem tudtam, hogy mit tartogat számomra az írónő páros, hisz az első kötet egy kerek, teljes, befejezett történet. Aztán, ahogy kézbe vettem az Us-t megértettem, hogy tényleg szüksége van erre a kötetre a lelkemnek.
Általában a könyvek nagy többsége befejeződik a nagy, örömteli happy enddel, de nem tudjuk, hogy mi van a „Boldogan éltek, amíg…” után. Ez az alkotás pontosan ebbe enged nekünk bepillantást. A maga búskomor, keserédes hangulatával szerettem, hogy megmutatta a szürke hétköznapokat, amikor Jamie és Wes a mindennapi gondokkal küzd.
Nagyon gyorsan olvastatta magát, sajnálom, hogy ilyen villámgyorsan a végére értem. Rossz újra elengedni a fiúkat.
A könyv végén a Good Boy beleolvasó izgalmas volt, ugyanakkor felért egy kínzással. Keresztben vannak az ujjaim, hogy a kiadó azt a sorozatot is megjelentesse.

7 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Egyszerűen imádom ezeket a srácokat.
Annyira jó volt róluk megint olvasni.
Blake, te őrült birkafóbiás szeretetgombóc! Annyit nevettem miattad. Remélem, az ő történetét is elhozza nekünk a KMK.

Cync P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Mennyire szeretem ezt a két fiúkát! ♡ És a két írónőt is, hogy ilyenek kerülnek ki a kezeik közül.
Ez a rész komoly témákat boncolgat, ami miatt nem annyira laza, mint az előző. Kicsit igazából meg is lepett, mert nem erre számítottam. Érdekes volt, hogy most egy kapcsolatnak nem a legnaposabb oldalát láthatjuk, hanem a nehézségeket, amiken keresztül kell menniük. Nem is tudom, mikor olvastam utoljára olyan könyvet, amiben nem az egymásra találáson van a hangsúly, hanem az ezt követő időszakról. (Ha egyáltalán olvastam ilyet..)
Nem szívesen szakadok el Wes és Jamie párosától, mert belőlük sosem elég, és sajnálom, hogy nem lesz több könyvük. Ez a kötet azonban méltó befejezése volt az ő száluknak. West nem lehet nem szeretni. Jamiet ezzel szemben kicsit megráztam volna egyszer-kétszer. Majdnem levontam miatta fél csillagot, de meg lehetett érteni, és ő is a szívem csücske. A családja már a Him-ben is fantasztikus volt, örültem, hogy itt többször is találkoztunk velük.
lyen egy jó sportrománcról szóló könyv. Van benne románc, erotika, megoldásra váró problémák, ugyanakkor a sport része sincs elhanyagolva. Wes csapattársai pl. hihetetlenek.
Jah.. és a humor természetesen nem maradt el! Új kedvencet is avattam BLAKE személyében. Muszáj lesz elolvasnom a Good boyt, hogy többet kapjak belőle! Szinte már úgy érzem, őt szerettem legjobban a könyvben. Haláli figura, Mrs Rileyt nem is említve! A fiának volt mit örökölnie.
Arra az ingre pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy néz ki xD

1 hozzászólás
beecebocaღ P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us – Mi

Jajj, hogy én mennyire imádtam ezt a könyvet. Még jobban tetszett, mint az első rész, alig tudtam letenni.:3
Wes és Jamie kapcsolata egyszerűen imádnivaló. Minden tökéletes, szerelem, rózsaszín köd. Viszont Wes karrierje miatt bujkálniuk kell és sokat is van távol Jamie-től. Elérik őket a szürke hétköznapok, egy kapcsolat nehézségei, egy betegség. Vajon elég erős a kapcsoltuk ahhoz, hogy mindezek ellenére kitartsanak? Remélhetőleg…
Annyira életszerű volt a történet, hogy teljesen magával ragadja az embert.
Végig rettegtem attól, hogy vajon lebuknak-e és ha igen hogy, köze lesz e hozzá Blake-nek. (Akit egyebként a kezdeti unszimpátia után nagyon is megkedveltem.)
Úgyhogy nekem ha lehetne még több is lenne, mint 5 csillag. Imádom, ahogy ez a páros ír.♥


Népszerű idézetek

konyvmolyblog>!

Most jöttem rá, hogy a szerelemnek árnyoldala is van. Ha haragszol életed szerelmére, az megöl minden boldogságot.

Kapcsolódó szócikkek: boldogság · szerelem
konyvmolyblog>!

– Várjunk csak! – visít fel a rátapadó szöszi. – Te ismered Ryan Wesley-t? Na neeeee!
Ja. Behatóan.

Kapcsolódó szócikkek: Ryan Wesley
Könyvmolyképző KU>!

– Amúgy mire is gyűjtünk ma? – kérdezem.
Ez a kulcsfontosságú infó valahogy kimaradt nekem, és mivel ezek a partik tök egyformák, a dekoráció nem árul el semmit. Hacsak nem a virágárusok és műpillangókészítők megsegítésére gyűltünk össze.
– Pikkelysömör-kutatás – feleli Eriksson. – Állítólag egy csomó embert érint.
– A bőrbetegség? – horkantok fel.
Újra végignézek a tömegen, de csak fiatal lányok hibátlan, csupasz bőrét látom kivillanni a nyitott hátú ruhákból. Ezek szerint jól halad a kutatás.

shadowhunter1975 P>!

Egyszer csak megjelenik Wes arca a képernyőn. Úgy néz ki, mint egy riadt őzike a reflektorfényben. Most már végignézem az interjút, ha beledöglök is.- Ó! – sóhajt fel mellettem anya, és kiegyenesedik. – Szeretünk, Ryan!
– Ugye tudod, hogy nem hall? – szól ki apa az újságja mögül.

265-266. oldal, 27. Jamie (Könyvmolyképző, 2020)

Könyvmolyképző KU>!

Jess a kanapéhoz csörtet egy tányérral a kezében.
– Vidd innen ezt a borzalmat! – vakkant Blake-re. – Sütöttem neki bio kelkáposztás omlettet.
Az ölembe teszi a tányért, és villát nyom a kezembe.
Blake a versenyszellem hevében az omlett mellé csúsztatja a fánkszörnyet.
Szívem szerint mindkét fogást feltuszkolnám a készítője boldogabbik végébe, de nem akarok még több vitát. Bekapok egy kis falatot az omlettből, és harapok hozzá Blake kreálmányából.

konyvmolyblog>!

Már annyi vért vettek tőlem, hogy álmomban nővérruhás vámpírok kísértenek.

csak_olvass P>!

Ő a másik felem, akivel milliónyi módon kiegészítjük egymást.

Kapcsolódó szócikkek: Jamie Canning · Ryan Wesley
Könyvmolyképző KU>!

– Úgy hatvan másodperc múlva megrohamoz minket egy csomó rajongó, akik szerint kicsit sem taplóság a sürgősségin letámadni két hokist. Az első kérdésük az lesz, hogy miért vagyunk itt. Nekem tök mindegy, hogy őket mivel eteted, de én a barátod vagyok, és a barátokat nem szokás hülyének nézni.
Valószínűleg igaza van, de az én esetemben elég nagy a tét. Blake egy hatalmas pletykafészek, és nem vagyok biztos benne, hogy megérti a helyzetem súlyosságát.

Kapcsolódó szócikkek: Blake Riley
konyvmolyblog>!

Ne törődj az apáddal! Ne törődj a kritikákkal és a minden lében kanál okoskodókkal. Éld az életed úgy, ahogy neked tetszik. És tudd, hogy sosem vagy egyedül. Vannak, akiknek fontos vagy.

shadowhunter1975 P>!

Kikérünk egy csomó méregdrága kaját. Én a társaság felével együtt steaket választok, Blake viszont legnagyobb meglepetésemre báránybordát rendel.
– Ugye tudod, hogy az birka? – kérdezem, mire úgy néz rám, mintha gyogyós lennék.
– Haver! A legjobb védekezés a támadás.

325. oldal, 32. fejezet, Jamie (Könyvmolyképző, 2020)

Kapcsolódó szócikkek: Blake Riley · Jamie Canning

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Éjsötét Királynő
Ruby Saw: Gázt neki, Chiara!
Emma Chase: Behálózva
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott