Us (Him 2.) 20 csillagozás

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Can ​your favorite hockey players finish their first season together undefeated?

Five months in, NHL forward Ryan Wesley is having a record-breaking rookie season. He's living his dream of playing pro hockey and coming home every night to the man he loves–Jamie Canning, his longtime best friend turned boyfriend. There's just one problem: the most important relationship of his life is one he needs to keep hidden, or else face a media storm that will eclipse his success on the ice.

Jamie loves Wes. He really, truly does. But hiding sucks. It's not the life Jamie envisioned for himself, and the strain of keeping their secret is taking its toll. It doesn't help that his new job isn't going as smoothly as he'd hoped, but he knows he can power through it as long as he has Wes. At least apartment 10B is their retreat, where they can always be themselves.

Or can they? When Wes's nosiest teammate moves in upstairs, the threads of their carefully woven lie begin to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
256 oldal · ASIN: B01C4LE5EO

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Ryan Wesley


Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

„I’d sell my soul to the devil before I let anything happen to this guy. He’s my entire life."

Nagyon rövid idő alatt megszerettem a Wesmie párost és most úgy érzem, nagyon sokáig hiányozni fognak. Annyira megszerettem ezt a két srácot, hogy szinte a magaménak érzem őket. Kár, hogy el kell engednem őket, de majd újra vissza fogok térni hozzájuk.
Ez a rész kicsit szomorúbb hangvételű volt. Amikor jönnek a szürke hétköznapok, és azok kikezdenek minden fajta kapcsolatot. Sokkal több kihívással kellett szembenézniük. Így utólag úgy látom, hogy jót tett a kapcsolatuknak, mert az csak erősödött.
Kissé úgy tűnt, mintha Jamie karaktere a Him-hez képest megváltozott volna, de valahol érthető okokból. Ami a legjobban tetszett, hogy a könyv nem csak a srácok kapcsolatáról szólt, hanem a hétköznapi életükről is.
Muszáj megemlíteni, Wes csapattársát, illetve szomszédját, Blake-et. Sokszor ellopta a show-t. Amilyen kotnyeles és dühítő volt az elején, annyira meg tudta magát szerettetni a történet végére. Nem hittem volna. Azt hiszem, hamarosan elkezdem a WAGs c. sorozatot. (Már csak Blake miatt is.) Közben abban bízom, hogy abban is fognak szerepelni a srácok.

2 hozzászólás
>!
Szücsi
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Olyan szívesen leírnám millióféle képen hogy mennyire imádtam és jó ez a könyv, de ahogy a tollam a papírhoz ér elmennek a szavak. #íróiválság
Lényeg a lényeg, bár mégcsak nemrég fejeztem be a könyvet máris hiányoznak a srácok úgy megszerettem őket.❤
Ugy érzem ez a sorozat sokszor ujra olvasós lesz, és biztos vagyok benne hogy téged is el fog varázsolni Wes és Jamie gyönyörű szerelme. Remélem egyszer én is része leszek egy olyan erős szerelemnek mint amilyen az övék.(Pl. egy olyan vicces és őrült pasival mint Blake :D)
Wesmie 4ever❤❤❤

>!
loveQhuay P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Hiába próbáltam lassan olvasni, hogy ne legyen olyan hamar vége, de nem volt mit tenni, miközben meg annyira akartam tudni mi lesz ennek a két lökött történetének a vége♥

Wes és Jamie hiába szeretik egymást mindennél jobban, nekik is vannak nehézségek az életükben amikkel meg kell küzdeni. Ebben már nem volt annyi meztelenkedés mint az első részben, de nem is ez volt a lényeg. Annyiszor mosolyogtam olvasás közben, és olyan jó kedvem volt végig amíg olvastam ezt a sorozatot, hogy legszívesebben már most újrakezdeném!

Kaptunk új szereplőket, de azok közül is Blake a legfontosabb. Ez a csávó! Te jó isten! Haláli! És jól fogalmazta meg Wes, lehetetlen Blake-et utálni, mert úgy csinálja a dolgait, hogy csak szeretni lehet ezt az állatot :D Megint kaptunk olyan helyzeteket, hogy csak na! De a legjobb továbbra is az, hogy annyira valóságosnak tűnik, hogy úgy érzem bármikor megölelhetném West és Jamiet. Hogy bármikor szembe jöhetnének velem az utcán ha éppen Montrealban laknék…. És épp ezért fáj is a szívem, mert legszívesebben csak magamhoz ölelném ezt a két hokist, vagy éppenséggel beköltöznék hozzájuk örökre, és takarítanék meg főznék rájuk. Na jó, leginkább főznék. És ölelgetném őket. Meg egyebek :D

Tartom az előző részhez írt gondolatom: Maga a tökély ez a sorozat!
És muszáj lesz, hogy a polcomon legyen papír formátumban is! Kedvenc!

Így éreztem magam végig míg olvastam, plusz egyes részeknél ennek a reakciónak a sokszorosát :D https://68.media.tumblr.com/aafd78626f2935bf02e166bbe83…

Olvassátok!

És Blake a kövi jeeeee, már csak két hét

16 hozzászólás
>!
gigy
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

„Love is friendship set on fire.”

Istenem, ezek a fiúk most is nagyon elvarázsoltak…
Szomorú is vagyok, hogy vége ennek a sorozatnak, még úgy olvastam volna!
De szerencsére az írónők új sorozatában is felbukkannak majd. Jövő héten pedig már jön is Blake sztorija! Juppiiiii
Jamie-nek és Wes-nek sok mindennel kell szembenézniük. Nem elég, hogy maga egy párkapcsolat is újdonság és ismeretlen számukra, de ugye mint egynemű kapcsolat még több buktatót rejt magában. Ráadásul a média miatt rejtőzködniük is kell. S ugyebár két pasiról beszélünk, akik nem mindig a szavak emberei… Nos igen, nekik is rá kell jönniük, hogy bizony nem lehet mindent szexszel megoldani, a kommunikáció is épp oly fontos pillére egy kapcsolatnak. :)
A rejtőzködésüket az sem könnyíti meg, hogy Wes csapattársa, Blake is a szomszédba költözik. Ebből aztán rengeteg vicces helyzet adódik… Blake az a tipikus kotnyeles too much személyiség, akit nem lehet nem szeretni, még ha időnként a hátad közepére sem kívánod. Alig várom, hogy erről az óriás mackóról is többet megtudjak! :)

A végétől is teljesen elolvadtam! Nem volt túl rózsaszín, olyan pont a fiúkhoz illő volt minden! <3
Kedvenc sorozat lett! :)

Srácok! Ha esetleg gyerekvállalásra adnátok a fejeteket és béranyára lenne szükségetek…, tudjátok hol találtok…. ;)

7 hozzászólás
>!
lilice
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Ahhh, kedvenc fiaink megint kitettek magukért :) Érzelmes, vicces, na meg persze forró jeleneteket is kaptunk bőven, aminek nagyon tudtam örülni. Wesmie a favorit, teljes biztonsággal lehet fogadni rájuk, mindig simán verik a mezőnyt :) Hangoskönyv volt ez a rész is, és azóta sem térek magamhoz… Jacob Morgan hangja… fenomenális! Az időjárás-jelentést is szívesen hallgatnám tőle. Örülök, hogy hőseink sorai rendeződtek, de nem kell végleg búcsút inteni nekik; már kipécéztem magamnak Blake könyvét, ahol Wesmie is felbukkan újra, úgy hallottam :)

5 hozzászólás
>!
Enikő_Darai_Enii P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Nagyon rövid idő alatt szerettem meg nem csak a párost, hanem magát a könyveiket is. Éppen ezért érzek most egy kisebb (vagy nagyobb) hiányt, a befejezett könyvük után. Annyira megszerettem ezt a két srácot, hogy nem akarom elengedni őket. *vigasztaljon a tudat, hogy nemsoká' jönnek hozzám magyarul is*
A történetük befejező kötete szomorúbb volt mint a Him. Hiszen minden akadály leromboltak és jönnek a szürke hétköznapok. Bár az akadályokat lerombolták, de újak jöttek a helyükre. De mindent ismét le tudtak győzni, szóval úgy látom, hogy jót tett a kapcsolatuknak.
Jamie karaktere kicsit megváltozott, de nyilván mindenki máshogy viselkedik a nyugodt, hétköznapi környezetében. Sokat emlegetem ezzeket a hétköznapokat, de nagyon tetszett, hogy a könyv nem körített-kerített, hanem ezt mutatta be. Mert a mi életünk is ilyen, ha nincs benne bonyodalom. Tehát teljesen hihető és átélhető a sztori.
Blakeről muszáj egy kicsit szótejtenem, hiszen amilyen unszimpatikus és minden lében kanál volt az elején, a végére olyannyira megkedveltem. Ki tudja, lehet miatta elkezdem a WAGs című sorozatot.
Egyúttal reménykedem, hogy a fiúk szerepelni fognak még ott egyszer-egyszer.

>!
CsepAdri 
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Most már lecukizom őket :P
Wes és Jamie komoly dolgokkal néznek szembe (nem lehet minden rózsaszín vagy zöld): karrier és a kapcsolatuk van terítéken. Kommunikáció a kulcs mindenhez és lassan felnőnek a fiúk. Csak imádni lehet őket :)
Blake…volt mikor egy taslival a sarokba küldtem volna, volt mikor megakartam ölelni vagy egy hatalmasat nevetni rajta… birkákkal vigyázni :D

>!
eSsZ P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

IMÁDOM! imádom ezt a két srácot :) már az első részben is kedvencek voltak, de itt aztán…
szivárványos bolyhos mamusz boglyát… annyira édesek voltak és és jó volt és szuper volt és magyarul is szeretném!! whááá… na :D
az előzményekhez képest fejlődtünk, felnőttünk és már ehhez illő problémák is előjöttek.
nem tudok különbséget tenni wes és jamie között, egyiket azért szeretem mert hatalmasat nőtt a szememben és félretett mindent a szerelméért… a másikat meg azért szeretem mert lám ő is gyarló… de felül tud kerekedni ezen…
nagyon kedvelem jamie családját, igazi felüdülés…. wes szülei pedig gyökerek….
nos és ott van blake… azt hittem eleinte, hogy utálni fogom, mert nos homofób szemét lesz… nos … birkák:D nem spoilerezek…
ez a könyv abszolúte megérdemli az 5 csillagot… mert mindent tud amit tudnia kell egy jó olvasmánynak…
-leköt
-mosolyogtat
-szomorúvá tesz
-feszülté tesz
-drukkolsz
-mosolyogsz a zöld ing,
és a szívedbe zárod őket :) igen, szeretni fogjátok!

7 hozzászólás
>!
Blue_Nadine P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Sajnos amennyire tetszett az első rész annyira volt ez egy szenvedés. Akármennyire is jó lett a vége – amivel megint nem vagyok kiegyezve teljesen – én inkább azt mondom, hogy ez már nem kellett volna. És amennyire szerettem Jamie és Wes párosát az előzőben annyira utáltam azt, ami lett itt Jamie-ből. Eleve a főproblémájával nem értettem egyet, hogy zavarta, hogy a kapcsolatukat titokban kellett tartani – szerintem az indokok, amiket emiatt Wes felcsorakoztatott teljesen érthetőek voltak… és lehet is látni mi lett belőle később. Emellett a későbbi viselkedése is hagy némi kivetnivalót maga után, ami miatt én sokkal egy drámaibb bocsánat kérést vártam volna el………. A vége viszont igazán szivetfacsaró volt, ami West illeti – ő végig olyan aranyos volt, és annyira sajnáltam, mert tényleg látszik rajta mennyire szereti Jamie-t.
A lényeg, hogy ezt is lenyomtuk, leginkább Blake-re voltam ráizgulva, úgyhogy alig várom, hogy belekezdhessek a WAGs sorozatba és az ő könyvébe. *.*

>!
zwecki
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Wes és Jamie világában nem minden fenékig tejfel.

Ami tetszett:
– Szórakoztató írásmód
– Jó szereplők (meglepő módon Wes volt a kedvencem) és mellékszereplők
– Jó problémahelyzetek
– A zöld ingek :D
– A szereplők végre nem úgy beszéltek egymással, mint a tinik


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

I have never felt as raw as I feel right now. I’ve just discovered that falling in love has a dark side.

>!
Naiva P

I’m coming and it’s glorious and my entire world is reduced to him. My best friend. My lover. My…fiancé…oh wow, never thought that word would be such a turn-on, but it totally is.

>!
loveQhuay P

I’d sell my soul to the devil before I let anything happen to this guy. He’s my entire life.

>!
Szücsi

„Never get pneumonia. Just don't. It's a real bitch.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephani Hecht: Blind Pass
Cindi Madsen: Getting Lucky Number Seven
Toni Aleo: Delayed Call
Sara Hubbard: Pucker Up
Fredrik Backman: Us Against You
Avon Gale: Save of the Game
Helena Hunting: Forever Pucked
Rachel Gibson: True Love and Other Disasters
Deirdre Martin: Hip Check
Kate Meader: In Skates Trouble