Us (Him 2.) 13 csillagozás

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Can ​your favorite hockey players finish their first season together undefeated?

Five months in, NHL forward Ryan Wesley is having a record-breaking rookie season. He's living his dream of playing pro hockey and coming home every night to the man he loves–Jamie Canning, his longtime best friend turned boyfriend. There's just one problem: the most important relationship of his life is one he needs to keep hidden, or else face a media storm that will eclipse his success on the ice.

Jamie loves Wes. He really, truly does. But hiding sucks. It's not the life Jamie envisioned for himself, and the strain of keeping their secret is taking its toll. It doesn't help that his new job isn't going as smoothly as he'd hoped, but he knows he can power through it as long as he has Wes. At least apartment 10B is their retreat, where they can always be themselves.

Or can they? When Wes's nosiest teammate moves in upstairs, the threads of their carefully woven lie begin to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
256 oldal · ASIN: B01C4LE5EO

Kedvencelte 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
loveQhuay P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Hiába próbáltam lassan olvasni, hogy ne legyen olyan hamar vége, de nem volt mit tenni, miközben meg annyira akartam tudni mi lesz ennek a két lökött történetének a vége♥

Wes és Jamie hiába szeretik egymást mindennél jobban, nekik is vannak nehézségek az életükben amikkel meg kell küzdeni. Ebben már nem volt annyi meztelenkedés mint az első részben, de nem is ez volt a lényeg. Annyiszor mosolyogtam olvasás közben, és olyan jó kedvem volt végig amíg olvastam ezt a sorozatot, hogy legszívesebben már most újrakezdeném!

Kaptunk új szereplőket, de azok közül is Blake a legfontosabb. Ez a csávó! Te jó isten! Haláli! És jól fogalmazta meg Wes, lehetetlen Blake-et utálni, mert úgy csinálja a dolgait, hogy csak szeretni lehet ezt az állatot :D Megint kaptunk olyan helyzeteket, hogy csak na! De a legjobb továbbra is az, hogy annyira valóságosnak tűnik, hogy úgy érzem bármikor megölelhetném West és Jamiet. Hogy bármikor szembe jöhetnének velem az utcán ha éppen Montrealban laknék…. És épp ezért fáj is a szívem, mert legszívesebben csak magamhoz ölelném ezt a két hokist, vagy éppenséggel beköltöznék hozzájuk örökre, és takarítanék meg főznék rájuk. Na jó, leginkább főznék. És ölelgetném őket. Meg egyebek :D

Tartom az előző részhez írt gondolatom: Maga a tökély ez a sorozat!
És muszáj lesz, hogy a polcomon legyen papír formátumban is! Kedvenc!

Így éreztem magam végig míg olvastam, plusz egyes részeknél ennek a reakciónak a sokszorosát :D https://68.media.tumblr.com/aafd78626f2935bf02e166bbe83…

Olvassátok!

És Blake a kövi jeeeee, már csak két hét

16 hozzászólás
>!
gigy
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

„Love is friendship set on fire.”

Istenem, ezek a fiúk most is nagyon elvarázsoltak…
Szomorú is vagyok, hogy vége ennek a sorozatnak, még úgy olvastam volna!
De szerencsére az írónők új sorozatában is felbukkannak majd. Jövő héten pedig már jön is Blake sztorija! Juppiiiii
Jamie-nek és Wes-nek sok mindennel kell szembenézniük. Nem elég, hogy maga egy párkapcsolat is újdonság és ismeretlen számukra, de ugye mint egynemű kapcsolat még több buktatót rejt magában. Ráadásul a média miatt rejtőzködniük is kell. S ugyebár két pasiról beszélünk, akik nem mindig a szavak emberei… Nos igen, nekik is rá kell jönniük, hogy bizony nem lehet mindent szexszel megoldani, a kommunikáció is épp oly fontos pillére egy kapcsolatnak. :)
A rejtőzködésüket az sem könnyíti meg, hogy Wes csapattársa, Blake is a szomszédba költözik. Ebből aztán rengeteg vicces helyzet adódik… Blake az a tipikus kotnyeles too much személyiség, akit nem lehet nem szeretni, még ha időnként a hátad közepére sem kívánod. Alig várom, hogy erről az óriás mackóról is többet megtudjak! :)

A végétől is teljesen elolvadtam! Nem volt túl rózsaszín, olyan pont a fiúkhoz illő volt minden! <3
Kedvenc sorozat lett! :)

Srácok! Ha esetleg gyerekvállalásra adnátok a fejeteket és béranyára lenne szükségetek…, tudjátok hol találtok…. ;)

7 hozzászólás
>!
lilice
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Ahhh, kedvenc fiaink megint kitettek magukért :) Érzelmes, vicces, na meg persze forró jeleneteket is kaptunk bőven, aminek nagyon tudtam örülni. Wesmie a favorit, teljes biztonsággal lehet fogadni rájuk, mindig simán verik a mezőnyt :) Hangoskönyv volt ez a rész is, és azóta sem térek magamhoz… Jacob Morgan hangja… fenomenális! Az időjárás-jelentést is szívesen hallgatnám tőle. Örülök, hogy hőseink sorai rendeződtek, de nem kell végleg búcsút inteni nekik; már kipécéztem magamnak Blake könyvét, ahol Wesmie is felbukkan újra, úgy hallottam :)

5 hozzászólás
>!
CsepAdri P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Most már lecukizom őket :P
Wes és Jamie komoly dolgokkal néznek szembe (nem lehet minden rózsaszín vagy zöld): karrier és a kapcsolatuk van terítéken. Kommunikáció a kulcs mindenhez és lassan felnőnek a fiúk. Csak imádni lehet őket :)
Blake…volt mikor egy taslival a sarokba küldtem volna, volt mikor megakartam ölelni vagy egy hatalmasat nevetni rajta… birkákkal vigyázni :D

>!
eSsZ P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

IMÁDOM! imádom ezt a két srácot :) már az első részben is kedvencek voltak, de itt aztán…
szivárványos bolyhos mamusz boglyát… annyira édesek voltak és és jó volt és szuper volt és magyarul is szeretném!! whááá… na :D
az előzményekhez képest fejlődtünk, felnőttünk és már ehhez illő problémák is előjöttek.
nem tudok különbséget tenni wes és jamie között, egyiket azért szeretem mert hatalmasat nőtt a szememben és félretett mindent a szerelméért… a másikat meg azért szeretem mert lám ő is gyarló… de felül tud kerekedni ezen…
nagyon kedvelem jamie családját, igazi felüdülés…. wes szülei pedig gyökerek….
nos és ott van blake… azt hittem eleinte, hogy utálni fogom, mert nos homofób szemét lesz… nos … birkák:D nem spoilerezek…
ez a könyv abszolúte megérdemli az 5 csillagot… mert mindent tud amit tudnia kell egy jó olvasmánynak…
-leköt
-mosolyogtat
-szomorúvá tesz
-feszülté tesz
-drukkolsz
-mosolyogsz a zöld ing,
és a szívedbe zárod őket :) igen, szeretni fogjátok!

7 hozzászólás
>!
zwecki
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Wes és Jamie világában nem minden fenékig tejfel.

Ami tetszett:
– Szórakoztató írásmód
– Jó szereplők (meglepő módon Wes volt a kedvencem) és mellékszereplők
– Jó problémahelyzetek
– A zöld ingek :D
– A szereplők végre nem úgy beszéltek egymással, mint a tinik

>!
Blue_Nadine P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us

Sajnos amennyire tetszett az első rész annyira volt ez egy szenvedés. Akármennyire is jó lett a vége – amivel megint nem vagyok kiegyezve teljesen – én inkább azt mondom, hogy ez már nem kellett volna. És amennyire szerettem Jamie és Wes párosát az előzőben annyira utáltam azt, ami lett itt Jamie-ből. Eleve a főproblémájával nem értettem egyet, hogy zavarta, hogy a kapcsolatukat titokban kellett tartani – szerintem az indokok, amiket emiatt Wes felcsorakoztatott teljesen érthetőek voltak… és lehet is látni mi lett belőle később. Emellett a későbbi viselkedése is hagy némi kivetnivalót maga után, ami miatt én sokkal egy drámaibb bocsánat kérést vártam volna el………. A vége viszont igazán szivetfacsaró volt, ami West illeti – ő végig olyan aranyos volt, és annyira sajnáltam, mert tényleg látszik rajta mennyire szereti Jamie-t.
A lényeg, hogy ezt is lenyomtuk, leginkább Blake-re voltam ráizgulva, úgyhogy alig várom, hogy belekezdhessek a WAGs sorozatba és az ő könyvébe. *.*


Népszerű idézetek

>!
loveQhuay P

I’d sell my soul to the devil before I let anything happen to this guy. He’s my entire life.

>!
zwecki

Wes is my home. He's my heart. But he can't be my everyting.

>!
Hyacinth

A desperate Wes is a fun Wes.
I love forcing him to let go of some of that iron-clad control.
One sportswriter called him: “Impenetrable. Unshakeable.With nerves of steel.”
I know better.

>!
loveQhuay P

You can take the boy out of California, but you can't take the California out of the boy.

>!
Hyacinth

The grin collapses as he breaks out in laughter. “Aw, relax. Of course I didn’t say yes. I’m not that much of a slut.”
"Bullshit,” Eriksson’s voice wafts over from across the aisle. I guess I wasn’t the only one enthralled by Blake’s blast from the past. “You’re a dog, Riley.”
"Woof!” Blake calls back. Eriksson howls in return, which makes Forsberg join in, and then half my teammates are howling like a bunch of idiots until Coach Hal finally rises from his seat and says, “Shut the fuck up, dumbasses.”
He sinks back down, and I hear him muttering to our defensive coordinator, “It’s like dealing with children.”
I choke down a laugh. Yeah, I suppose he’s right. We are children. Overgrown, testosterone-filled children.

>!
Hyacinth

Blake orders the rack of lamb, and I can’t help but be surprised.
“You know that’s a sheep, right?”
He looks at me like I have an IQ of fifty. “Dude. The best defense is a great offense.”

>!
Hyacinth

When I’m playing hockey, I shut off all my doubts. I have to. The game requires every bit of my concentration. I love that about hockey. It feels hella good to drop out of my own life for a couple of hours and see only the bodies in motion on a bright white sheet of ice.

>!
Hyacinth

“That was college,” I say quietly. “The NHL is a whole different ball game, baby.”
“Puck game, you mean.”
I grin. “Puck game,” I echo.
Kai takes a sip of her drink. “That sucks, Ryan.” She sounds dismayed now. “Do you really think it would be a big deal if it came out?”
“The media would be all over it, hon. You know that.” She makes a disgusted sound. “Well, that’s fucking ridiculous. Gay marriage is legal now. It’s been legal in Canada for ages. Why are there still so many bigoted jerks in this world? And why aren’t we shipping them all to Antarctica?”
A chuckle pops out. “Because we’re nicer than they are.”
"Maybe we shouldn’t be. Maybe we should judge and persecute them right back so they know what it feels like.”

>!
Hyacinth

“Just tell me about your game, because it was really fun to watch. Honestly, it reminded me why we’re in this mess in the first place.” “Okay,” I say, trying to wrap my head around the change in temperature between us. “Tonight I just unleashed myself out there. I’m not even sure what happened. It’s like the net had a magnet under it just for me.”
“Glad I wasn’t the goalkeeper.”


Hasonló könyvek címkék alapján

Nora Sakavic: The Foxhole Court
Kindle Alexander: Double Full
Shungiku Nakamura: Sekaiichi Hatsukoi 1.
Hinako Takanaga: The Tyrant Falls In Love 2.
Abigail Roux: Touch & Geaux
Youka Nitta: Sound of My Voice
Venio Tachibana: Seven Days: Monday – Thursday
Yaya Sakuragi: Hide and Seek 2.
Yaya Sakuragi: Hide and Seek 3.
Yaya Sakuragi: Hide and Seek 1.