Top ​Secret 15 csillagozás

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret

LobsterShorts, ​21
Jock. Secretly a science geek. Hot AF.

LobsterShorts: So. Here goes. For her birthday, my girlfriend wants…a threesome.
SinnerThree: Then you've come to the right hookup app.
LobsterShorts: Have you done this sort of thing before? With another guy?
SinnerThree: All the time. I'm an equal opportunity player. You?
LobsterShorts: [crickets!]

SinnerThree, 21
Finance major. Secretly a male dancer. Hot AF.

SinnerThree: Well, I'm down if you are. My life is kind of a mess right now. School, work, family stress. Oh, and I live next door to the most annoying dude in the world. I need the distraction. Are you sure you want this?
LobsterShorts: I might want it a little more than I'm willing to admit.
SinnerThree: Hey, nothing wrong with pushing your boundaries…
LobsterShorts: Tell that to my control-freak father. Anyway. What if this threesome is awkward?
SinnerThree: Then… (tovább)

>!
274 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781942444800
>!
Elle Kennedy, 2019
318 oldal · ISBN: 9781942444794 · ASIN: B07RD7ZPPM

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Keaton 'LobsterShorts' Hayworth · Luke 'SinnerThree' Bailey


Kedvencelte 1

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret

What was I ever thinking? I need this man. And even if being half a couple doesn’t come easily to me, I have to try. Nobody has ever gotten under my skin the way he does. Nobody has ever needed me the way he does.

Elle Kennedy és Sarina Bowen az egyik kedvenc írópárosom. Írjanak bármit, én arra tuti vevő vagyok. Legyen az bármi. De M/M Romance-ben szerintem verhetetlenek. Éppen ezért, nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy jön egy újabb M/M sorozatuk, Top Secret címmel. (Igen, egyre lelkesebb M/M olvasó vagyok. ) A címből kiindulva, de még a fülszöveget nem olvasva, először teljesen másra számítottam. Így ért igazán nagy meglepetés.
A történet lényegében/spoiler nélkül arról szól, hogy az egyik főszereplőnk, III. Keaton Hayworth (igen ez a hivatalos neve) barátnője, akivel már évek óta jár, szokatlan születésnapi kívánsággal áll elő. Szeretné a szexuális életüket felpezsdíteni, ezért szeretne egy édes hármast, két pasi, egy lány felállásban. Keaton meg sem lepődik ezen, tehát felad egy hirdetést egy "Kink” nevű applikáción keresztül. Beszédes név, tudom. Ennél már csak SinnerThree nickneve beszédesebb, aki először jelentkezik erre a bizonyos hirdetésre.
Keaton egyébként nem csak nagyszerű karakter, de szellemes humoros és okos geek srác. Ezt főként azzal bizonyítja, hogy ismeri a különleges és ritka állatok, (pl. a tengeri meztelencsiga párzási és udvarlási szokásait.) Ő volt a kedvenc karakterem.
A történet másik szereplője Luke Bailey is ugyanarra az egyetemre jár. Ugyanabban a kollégiumban, mint Keaton, csupán más anyagi és szociális háttérrel rendelkezik. Neki mindenért meg kell küzdenie és keményen meg kell dolgoznia mindenért. spoiler spoiler Luke egy kicsit gorombább, rosszfiúsabb természetű. Gyakran még cinikus is, de őt is lehetett szeretni.
Szó sincs félrelépésről, vagy szerelmi háromszögről. Keaton és Luke kapcsolata ennél sokkal bonyolultabb. Jó volt olvasni, ahogy a perverz virtuális térben teljesen megnyíltak egymásnak és kihozták egymásból a legjobbat és persze olykor a legrosszabbat.
Tényleg nagyon szerettem ezt a könyvet. Sokszor hangosan felnevettem és végig izgultam, de azért a 4 és fél csillag, mert nagyon hiányoltam valamit a végéről. Valami bizonyosságot spoiler

3 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret

Sosem tűnt még ennyire rövidnek 9 és fél óra. Amint rákoppintottam a Play gombra, teljesen beszippantott Keaton és Luke története. Egyetlen árva, kritikus észrevételem sincs. Imádtam a szereplőket, a cselekmény, és a narrátorokat is. Nekem ez a három szempont a legfontosabb! A tapogatózó üzenetváltásoktól kezdve, egészen a tűzforró, kizárólag felnőtt füleknek szánt jelenetekig, a hangoskönyv minden percét élveztem. Sokat mosolyogtam, és még annál többet pironkodtam. Kicsit leegyszerűsítve, Keaton kapta a kocka srác szerepét, Luke pedig a bevállalós srác szerepét. :D Előbbi először került intim kapcsolatba egy férfival, utóbbi több tapasztalattal rendelkezett. Szerencsére az írópáros most is körültekintő volt! Jól kidolgozták a srácok jellemét, illetve családi hátterét. Keatont könnyebb volt kedvelni, de Luke zárkózottságát és gunyoros viselkedését is megértettem. Luke anya szörnyen felhúzott, Keat apjában viszont kellemesen csalódtam.
Szórakoztatóbb M/M románcot kívánni sem tudnék!

2 hozzászólás
>!
FSzK
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret

Azt kaptam ettől a könyvtől, amit vártam, se többet, se kevesebbet.
Jóval kevesebb dráma/hiszti volt benne mint a HIM-ben, ami számomra plusz pont.
A történet végig szórakoztató volt és fenntartotta az érdeklődésemet.
Az elején lévő üzenetváltásokon nagyot nevettem, de túl sok volt belőle, hogy mindet kiemeljem idézetnek.
Luke egyik gyakorlatát megnéztem volna! Ott sikítoznék a többi nő között :D Nekem tetszett ez a spoiler szál, nem emlékszem, hogy férfikiadásban is olvastam volna már ilyesmit.
A kettejük közti spoiler szerintem szükséges volt, életszagú lett tőle a kapcsolatuk: Keaton tisztelte, érette annyira Luke-ot, hogy képes volt megadni számára, amire szüksége volt, neheztelés nélkül. Itt Keaton nagyot nőtt a szemeben!
A végét kicsit nyitottnak éreztem, de ennyi negatívumot tudok csak felhozni.

>!
eSsZ P
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret

először is szerintem ne hasonlítsuk a Himhez… mert nincs értelme és felesleges is..

a másik, viszont kaptunk megint egy igazán aranyos, édes, és helyenként naggyon forró kis olvasmányt két srácról ☺

az alap szitu lehetne klisé is.. de mégsem él igazán ezekkel a nagyon rányomott jegyekkel..menő gazdag srác, szép barátnővel.. és helyes, önálló szegény srác, akik egy fedél alatt élnek és nem is fordítanak egymásra sem időt sem figyelmet egészen addig amíg..

egy -két meglepetés tarkítja és amikor már azt gondolnád, hogy esetleg kapunk egy függővéget… akkor…
de nyugi, az írónők nem bántak el így velünk és kaptunk egy igazán cukker bónusz epilógust is :) bár én többet eltudtam volna viselni..

nagyon remélem, hogy kapunk még sok ilyen könyvet Sarináéktól.. igazán nagyon jól megy nekik.. élvezhetőt és szerethetőt alkotnak..

ui.: ééés nagyon bízom benne , hogy valamelyik kiadó lecsap rá!!

ez nem szerelmi háromszög!!

2 hozzászólás
>!
Eszteeer
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret

Nagyon szerethetőek voltak a fiúk. Luke stílusa megvett kilóra, de Keaton sem maradt el mellette.
Igazából semmi extra nem történt benne, kivéve talán, amit Lukkal művel a családja. Úgy gondolom, hogy inkább a két főszereplő tulajdonságai, személyisége fogja meg az olvasót.

>!
lilice
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret

Csalódott vagyok, akartam szeretni, mert az írópáros korábbi könyvei nagyon tetszettek. De ez valahogy nem fogott meg. A sztori elég méretes klisé amúgy, de ez nem lett volna baj, ha kellemes történetet kanyarintanak belőle. Egyik szereplő sem volt szimpatikus, az egész kapcsolat, a konfliktusok, kibékülések, de még a párbeszédek is hidegen hagytak. Kár érte.


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

“I’m…what?”
“A dog. A big, happy dog chasing Frisbees on the beach with his pals. You’re a pack animal.”
I snort. “And you’re…a pit bull?”
“Not even. I’m a tomcat in the alley,” he says. “Just passing through. No collar. Not very friendly. No good at catching Frisbees…”

>!
Naiva P

Routines are a funny thing. They sneak up on you. Like, one day you wake up and eat a turkey sandwich, and then two months go by and you’ve eaten a turkey sandwich every single day, and you think, Huh. I guess I eat daily turkey sandwiches now. Although in this case, turkey sandwich is a euphemism for hot sex with a dude.

Kapcsolódó szócikkek: Keaton 'LobsterShorts' Hayworth
>!
Naiva P

SinnerThree: It’s like woe is me day right now. Tell me something funny about animals.
LobsterShorts: Let’s see. Rats laugh when you tickle them.
SinnerThree: No way!
LobsterShorts: Hummingbirds eat twice their weight in food every day. Although, so do I.
SinnerThree: Well, you are a growing boy.
LobsterShorts: In more ways than one ;)
He follows that up with, As in, I’m growing right now…

>!
Naiva P

Sometimes animals are a whole lot smarter than humans.

>!
Naiva P

What was I ever thinking? I need this man. And even if being half a couple doesn’t come easily to me, I have to try. Nobody has ever gotten under my skin the way he does. Nobody has ever needed me the way he does.
Not one person.
It’s terrifying.

Kapcsolódó szócikkek: Luke 'SinnerThree' Bailey
>!
Naiva P

So many factors to this hypothesis… Good thing I’m a scientist. Because scientists aren’t afraid to experiment, right?

Kapcsolódó szócikkek: Keaton 'LobsterShorts' Hayworth
>!
Naiva P

I flip past a couple of images that are familiar. One pic shows a hot couple that I’ve already partied with. They were fun, but the guy is too much of a Dom for my taste. He wanted me to kneel, and I let him know that wasn’t an option. Then there’s a gay couple. I’m not in the mood for two dudes, so I flip past it.
And, whoa! Fresh meat. There’s a shot of a couple I’ve never seen before.

>!
Naiva P

Oh, did I mention I’m a stripper?
Some dudes prefer “male entertainer” or “exotic dancer,” but I call a spade a spade. I spend two nights a week shaking my crotch in happy women’s faces and stripping down to a G-string. Ergo, I’m a stripper.

>!
Naiva P

What was I ever thinking? I need this man. And even if being half a couple doesn’t come easily to me, I have to try. Nobody has ever gotten under my skin the way he does. Nobody has ever needed me the way he does.
Not one person.
It’s terrifying.

>!
Naiva P

I can’t let that happen. Next year I’ll be applying for jobs all over the country. And “male stripper” cannot be the first thing that comes up when someone searches my name.
There’s nothing wrong with dancing. Stripping. Whatever. But I can’t afford to be the punch line of a joke.


Hasonló könyvek címkék alapján

April Genevieve Tucholke: Wink Poppy Midnight (angol)
Penelope Ward – Vi Keeland: Playboy Pilot
Adam Silvera: History Is All You Left Me
Rainbow Rowell: Carry On
Penelope Douglas: Until You
Ginger Scott: The Girl I Was Before
L. J. Shen: The Kiss Thief
Rainbow Rowell: Eleanor & Park
Stephenie Meyer: Breaking Dawn