Him (Him 1.) 128 csillagozás

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Jamie ​Canning has never been able to figure out how he lost his closest friend. Four years ago, his tattooed, wise-cracking, rule-breaking roommate cut him off without an explanation. So what if things got a little weird on the last night of hockey camp the summer they were eighteen? It was just a little drunken foolishness. Nobody died.

Ryan Wesley’s biggest regret is coaxing his very straight friend into a bet that pushed the boundaries of their relationship. Now, with their college teams set to face off at the national championship, he’ll finally get a chance to apologize. But all it takes is one look at his longtime crush, and the ache is stronger than ever.

Jamie has waited a long time for answers, but walks away with only more questions—
can one night of sex ruin a friendship? If not, how about six more weeks of it? When Wesley turns up to coach alongside Jamie for one more hot summer at camp, Jamie has a few things to discover about his old… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781842444084
>!
276 oldal · ASIN: B011LSLI9G

2 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Ryan Wesley · Jamie Canning


Kedvencelte 37

Most olvassa 7

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 28

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

„Because I’d wanted to touch him more than I’d wanted my next breath.”
Az utóbbi időkben egyre több M/M romance, illetve LMBT történeteket olvasok.
Hogy mi az oka? Pusztán kíváncsiság. Az már csak a ráadás, hogy Elle Kennedy óta szeretem a hoki játékosokat, és még a hoki meccseket is képes vagyok nézni, ha éppen az megy valamelyik csatornán, anélkül, hogy elkapcsolnám, mint a legtöbb sportközvetítést, úgy nagy átlagban, mert egyáltalán nem érdekelnek. Arra viszont nem készültem fel, hogy Wes és Jamie ennyire elrabolják a szívemet, eszemet, mindenemet. Édes volt, de nem negédes. Romantikus, de nem a szirupos fajtából. Nem volt egy zökkenőmentes kapcsolat és a szereplőket sem kímélte a szerzőpáros, de nagyon megérte, mert nagyszerű olvasmány volt. Sarinától ugyan még nem olvastam, de nagyon lehetett érezni az Elle Kennedy hatást. Főként a humoros párbeszédeknél, gördülékeny írásmódnál. Érdekes volt látni, miként látják a másikat a váltott nézőpontnál és azt is, hogyan alakult a kapcsolatuk a barátságból, valami sokkal összetettebbé.
Teljesen valóságosnak éreztem, mert a problémájuk is valóságos volt, hiszen nap, mint nap ezt látni, ezt hallani. Nekik sokkal nehezebb, mint egy fiú-lány leosztásnak.
Érzem, hogy még párszor el fogom olvasni, annyira tetszett, de előtte a folytatást. Kedvenc lett.

12 hozzászólás
Szücsi >!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Woooow! Ez aztán nem volt semmi.
Talán nem fog senki se meglepődni azon ha azt mondom hogy nagyon tetszett. Teljesen magába szippantott a történet.
Jamie és Wes az én új kedvenc könyves szerelmes párom. Imádtam őket. (Olyan igazságtalan hogy mindig a jó pasik buzulnak be. Ez nem ér. Mi lesz velünk drága olvasókkal, akik az ilyen tökéletes könyves álompasikra várnak? Szörnyű nem igaz? :D)
Ami a legjobban tetszett a könyvben azaz hogy végig könnyedt és vicces hangulatú volt. Nagyon élveztem az olvasást. Egyszerűen képtelen voltam letenni.(kezdem érteni miért imádják olyan sokan Elle Kennedy írásait.) Bónusz pont hogy nem volt felesleges dráma.
Bár nem vagyok egy nagy erotika rajongó, annyira nem zavart a sok szex. Főleg azért mert igy angolul megtanultam egy csomó testrészt…valamit valamiért :D
Nagyon jó könyv volt, aki szereti az LMBTQ témájú könyveket annak mindenképpen ajánlom, mert imádni fogja :)
Ui.: A borítóba egyszerűen bele vagyok zúgva *-* Imádooom #kockahasfétis

2 hozzászólás
loveQhuay>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Ez egyszerűen maga volt a tökély! És hogy én mennyire örülök annak, hogy nem halogattam még ennél is tovább az olvasást!
De elsősorban köszönöm @SzAngelika -nak, hogy felhívta a figyelmünket az akcióra, így egyből one clickeltem mind a két könyvet :D

Olyan rég olvastam már olyan könyvet, ami ennyire magába szippantott és nem engedett. Legszívesebben éjjel-nappal olvastam volna! Nem bírtam letenni a kezemből! Egyszerűen csak tudni akartam mi lesz ezzel a két sráccal.

Annyira jól adta át a két író a történetet, és nem volt az egész sem cukor szirupba mártva, sem szex-köntösbe csomagolva. Nem mondom, hogy egyik sem volt jelen, de mind a romantika, mind az erotika kellő arányban és egyálalán nem feleslegesen szerepelt. És imádtam, hogy volt saját életük egymáson kívül is, és nem csak arról szólt az egész könyv, hogy két srác hogyan szeret egymásba

Imádtam a visszatekintő részeket, a fiatalabb Wes-t és Jamie-t. Az ugratásokat és beszólogatásokat. Meg magát a szerelembe esést, és azt, hogy hogy lesz egy heteronak hitt srácból biszex. Annyira megszerettem mind a két srácot, hogy nem tudnék kedvencet választani. És nem hasonlítgatni akarok, de nekem annyira Blay és Qhuinn voltak végig, főleg a családi háttér és az érzések miatt.

Az ágy és kocsi meg jelenetek , te jó istenem! Tüzeltek a lapok! képletesen, mivel ebookban olvastam :D :D Úhh! És volt ám azért bőven meztelenkedés :D

A legvégét persze megkönnyeztem, de csakis a boldogságtól. A Canning klán kitett magáért!

És már ugrok is neki a folytatásnak, mert nem bírok ki nélkülük két percet sem!
Olvassátok! Megéri!

6 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Létezik tökéletes hangoskönyv! ☊
Tudom, mert rátaláltam! *-*
Az írott könyv magában zseniális! Pár hónapja olvastam és imádtam. ❤
Jacob Morgan és Teddy Hamilton előadása feltette rá a koronát! ♛

Trice29 P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Ettől a könyvtől napokig hasizomlázam lesz. Annyira magával ragadott, hogy lassan egy napja görcsösen szorítom a hasamat :o) Még a rövid alvásra fordított időben is folytattam a történetet a saját mozim szerint ♥
A valóságban azonban még jobb lett a vége. Lassan leborulok Elle írói nagysága előtt. Hihetetlenül szórakoztatóan tud fogalmazni. Annyiszor nevettem fel olvasás közben!
Végül Jamie és Wes, mindketten a kedvenc pasijaim lettetek! Annyira kellenek az ilyen igaz, érzelmekkel teli emberek.
A fordítás ismételten magas színvonalú volt, köszönet a red light yaoi team csapatának!

2 hozzászólás
gigy>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

„That was so hot,” he tells me.
Hot? Try scorching. Blistering. A goddamn inferno.

Azt hiszem a fenti idézet úgy nagyjából el is mondja mi jár most a fejemben olvasás után. :) Úgy néz ki nekem már annyi is elég a gyönyörűséghez, ha két kívül-belül gyönyörű hokis srác egymásba esik…
Nagyon szórakoztató történet volt! A srácok hatalmas arcok, nagyon jókat nevettem, ahogy húzták egymást. Tetszett a szép lassan kibontakozó kapcsolatuk, ahogy régi jó barátokból, ismét nyitottak egymás felé. Ahogy megismerhettük mindkettejük nézőpontját, mindkettejük miértjeit.
Érdekes volt látni hogyan fedezi fel a férfiakkal szembeni szexualitását valaki, aki eddig csak a nőkhöz vonzódott spoiler. Amellett le a kalappal Jamie előtt, hogy ennyire bevállalós és őszinte pasi!
A fölösleges drámázásoktól is megkíméltek minket az írónők szerencsére! A fiúk nem sokat teketóriáznak egymással, spoiler de hát férfiak lévén ezen nincs is semmi meglepő.
Az intim jelenetek is nagyon ízlésesen és reálisan lettek ábrázolva.

Totális szerelembe estem Jamie és Wes iránt! Ugrom is a következő részre, mert nem bírok magammal! :)

Nagyon ajánlom a könyvet aki nyitott az ilyen típusú történetek iránt! Számomra igazi felüdülés egy-egy ilyen könyv!

1 hozzászólás
gergelydori>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Holy. Freakin. Hell.
Ez valami fantasztikus volt! Komolyan nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz, de egyszerűen le a kalappal! Alig várom, hogy magyarul is olvashassak Jamie-ről és Wes-ről *-*
Mindkét srác elbűvölt. Annyira, de annyira jó pasik külön-külön is, hát még együtt! Eldobtam az agyam tőlük és nem, nem csattant valami nagyot xD !:D Imádtam, ahogy indult a kis afférjuk és ahogy végződött. Tökéletesebb számomra már nem is lehetne:) Bár így halvány lila gőzöm sincs, hogy miről szólhat a folytatás, mert nekem ez így kerek egész volt. De már be van tervezve nyár elejére az Us is, mindenképp visszatérek még a fiúkáimhoz:3 A hokis részeknél kicsit kifolyt az agyam, mert kb. semmit nem értettem belőle, de őszintén, nem is nagyon érdekelt.:Dd
Elle Kennedy-re már nagyon kíváncsi voltam, többnyire Az üzlettel aratott nagy sikere miatt, és nem csalódtam, azt hiszem. Sarina-ról még nem igazán hallottam, de az ő könyveit is le fogom csekkolni, az már biztos :D
Olvassátok!:D

Blue_Nadine P>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Első LMBT-akármilyen könyvem. Megmondom őszintén még ezzel a műfajjal is ismerkedem. Alig csak 2017-ben kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy két pasiról olvassak, akik egymással jönnek össze. Félreértés ne essék! Nem vagyok/voltam homofób, semmi problémám nem volt velük, sőt, azt csinálnak, amit akarnak, csak én személyszerint nem akartam erről olvasni – illetve nem értettem, hogy csajok erre mit vannak ráizgulva. Aztán mostanában egyre több ilyen könyv tűnt fel, és összebarátkoztam @lafayette-el, aki mondta, hogy olvassam el a Him-et, mert nagyon jó. Úgyhogy ez lett az első ilyen könyvem.
És akkor a hosszú bevezető után elmondhatom, hogy tényleg nagyon jó! Bár nem vagyok továbbra sem nagyon olvasott az LMBT-ben, továbbra is ez maradt a top1 helyen számomra eddig egy másik ilyen történet sem ért a közelébe. Ehhez szerintem maga Elle Kennedy stílusa is hozzá tesz.
Annyira szórakoztató, de közben szexi, és vicces, de közben érzelmes az egész. A karakterek valósak és valós problémákkal (vagy éppen azok hiánya nélkül) rendelkeznek. Nagyon tetszett a „kiskorunkban-barátok-voltunk-de-mostanra-amolyan-ellenségek-lettünk” felállás is. Természetesen a hokiról is nagyon szeretek olvasni. Úgyhogy ezek így mind összegyúrva egy olyan jó egyveleget adtak ki, aminek olvasása csak egy nagyon jó időtöltés lehet.
Egyedül a végével nem voltam kiegyezve… Valahogy… nagyon furán volt megfogalmazva, vagy levezetve vagy nem is tudom. Mindenesetre úgy összességében élveztem, úgyhogy… Jéj!

Szami81>!
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Him

Ez az elso gay story olvasasom es nem gondoltam, hogy ez ennyire fog tetszeni. Nagyon edesek es viccesek voltak, en is ugyanugy vegigizgultam a botladozo probalkozasaikat, egymasra talalasukat, ahogyan ok. Eddig valahogy bele se gondoltam, mennyire nehez lehet felvallalni.
Jamie aki nem gay nem nagyon hezitalt, Wes aki gay volt inkabb berezelve, azert ez egy kicsit fura volt, de nem lehetett nem szeretni oket. :)
A sportrol szolo reszeket bevallom kicsit untam, nem vagyok egy hoki fan.


Népszerű idézetek

loveQhuay>!

I swear to God, I could announce I wanted to live my life as a transsexual vampire yeti, ant they'd still say 'Oh, Jamie. You're so cute.'

loveQhuay>!

I hold him as close as I dare. Even if my entire life goes to shit before breakfast tomorrow, I'll always have this night.

198. oldal

Amren >!

It’s not an exaggeration to say I’ve always felt a little more alive when he’s around. Life is just a little brighter, a little louder wherever Wes is.

loveQhuay>!

The question now isn't whether I want to fool around with this man. The question is how I'm ever going to give it up.

loveQhuay>!

His arms close around me and it feels like coming home.


A sorozat következő kötete

Him sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Helena Hunting: Pucked
Natasha Madison: Something So Right
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Playbook
Sara Ney: The Studying Hours
Penelope Ward – Vi Keeland: Playboy Pilot
Alessandra Torre: Hollywood Dirt
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Alice Clayton: Wallbanger