Bittersweet ​– Keserédes (True North 1.) 47 csillagozás

Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

A ​farmerek energiája tartja mozgásban a földet.

Griffin Shipley cseppet sem számított arra, hogy egy vermonti földút szélén, egy árokban fog összefutni egykori egy (vagy a pontosság kedvéért két-)éjszakás kalandjával. Öt évvel ezelőtt azonban mintha egy másik élete lett volna…

Griff huszonhét évesen, nem igazán önszántából került a családi farm élére. Még hatalmas válla is nehezen bírja a terhet: neki kell támogatnia anyját, három testvérét és hangyás nagyapját is. Nincs ideje a lányszövetség egykori tagjára, aki fél áron akarja felvásárolni a termésüket.

Vermont sosem szerepelt Audrey Kidder utazási tervei között. Ahogy Griff Shipley sem. De muszáj kapnia egy második esélyt az őt foglalkoztató étteremlánctól. Na, jó, egy ötödik esélyt. És egyetlen beképzelt, szexi, szakállas farmer sem állhat az útjába.

Ellenfelei egymásnak. Egészen más dolgokat várnak az élettől. Nagy kár, hogy a kettejük közt levő érzéki feszültség olyan pikáns, mint Audrey… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577102 · Fordította: Rácz Kata

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Audrey Kidder · August Griffin 'Griff' Shipley


Kedvencelte 3

Most olvassa 9

Várólistára tette 158

Kívánságlistára tette 190

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Tóth_Orsolya_3 P
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Semmi melodráma, szerethető szereplők, és egy igazán nagyszerű család.
Nagyon várom Jude történetét.

5 hozzászólás
>!
Tünde_JLT IP
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Sokkal jobb lett volna, ha egy kellemes családregény maradt volna a történet, a szerelmi szálat nem erőltetve. A Shipley család nagyon szerethető és érdekes karakterekből áll. Sőt, a farmjukon dolgozó munkások élete is izgalmas. De Audrey és Griffin együtt… Jobb lett volna Audrey nélkül.

8 hozzászólás
>!
Enikő_Darai_Enii P
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Mióta rávettem magam angolul az elolvasására, azóta nem tudom, miért húztam annyi ideig, hogy elolvassam az első önálló kötetemet az írónőtől. Egyedi történettel rendelkezik, amit a gördülékeny írásmód csak megfűszerez.

Audrey lenyűgöző! Megbízható, tüzes, független, könnyen szerethető. Rengetegszer megmosolyogtatott a humora, de bizonyos helyzetben képes volt könnyeket is csalni a szemembe. Rendkívül erős főshősnő, aki nem hagyja, hogy mások véleménye meghatározza, ki is ő. Igazán frissítően hatott a személye az egész cselekményben.
És persze Griffin-t sem hagyhatom ki. Nem mondom, hogy nem volt néha kifejezetten ellenséges, ami miatt kicsit távolságot tartottam, de a végére csak levett a lábamról. Hiába a morcos külcsíny, ha belül igazi értékek rejtőznek. Ő is heves természetű, szeszélyes, de egyben védelmező, aki mindenkit maga elé helyez. Nem egyszer bizonyította be a kötet alatt, hogy ő egy igazi férfi.

Közte és Audrey között tapintható volt az a bizonyos kémia. Gyönyörű volt a szerelmük kialakulása, a fázisai, ahogy az egész tégláról-téglára felépült. Külön tetszett, hogy Griff olyan oldalát mutatta meg Audrey-nak, mint senki másnak.

Ezen kívül nem csak kettejük történetét élveztem, de azt is, hogy Griff családja mekkora szerepet játszott a műben! Fantasztikusak voltak, megmutatták Audrey-nak, hogy léteznek olyan boldog és összetartó családok, amiről ő csak álmodhatott, illetve teljes mértékben a részese is lett egy ilyennek.

Tökéletes olvasmány őszre annak, aki egy kis szívmelengető romantikus regényre vágyik!
spoiler

10 hozzászólás
>!
Ács_Milán P
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Amekkora lendülettel álltam neki ennek a regénynek, kb annyira vissza is esett a lelkesedésem, ahogy haladtam az olvasással.
Már itt, az elején elmondom, hogy én azoknak az olvasóknak a táborát fogom erősíteni, akiknek nem tetszett ez a történet.
Nem fogom bő lére ereszteni az értékelésem, de pár mondatban azért megindokolnám, hogy miért szerepelt rosszul nálam a regény.

Először is!
Nem attól lesz jó egy erotikus műfajú regény, hogy tele van erotikus jelenettel. Igen, valóban elengedhetetlen eleme a műfajnak az erotika, de sajnos pusztán csak ez, nem elég. Ebben az esetben érdekesebb lett volna számomra ez a történet, ha a sok lepedőmarkolászós jelenet helyett inkább valami egyedibb és izgalmasabb esemény színesítette volna.

Számomra fontos, hogy a szereplők is valamilyen érzelmet kiváltsanak belőlem. Mindegy hogy negatív, vagy pozitív az az érzelem, de ne érezzem semlegesnek őket. Sem Audrey-t, sem Griffin-t nem tudnám besorolni egyik oldalra sem.

Nem igazán értem, hogy miért kell majd' minden egyes erotikus regényben sablonnak lenni a férfi karakternek, ami a külső adottságaikat illeti?
Nagy és súlyos csomag, természetesen vastag ceruza, kigyúrt és izmos felsőtest.
Ja! És a legfontosabb! Természetesen baromi kimagasló teljesítménnyel rendelkezik, legalábbis ami az ágybeli feladatait illeti. Pfff! Egy idő után már egy kissé unalmas ez…

Összességében és zárásként! Hatalmas csalódás a regény kívül, belül.
Az almabor meg már a fülemen jön ki! :-/
Újraolvasni? Még véletlenül sem!

30 hozzászólás
>!
Violet_Finch_PMónika
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Folyton éhes voltam a könyv olvasása alatt. :D
Általában este olvasok és mindig megkordult a fránya pocim,bármikor valami ínycsiklandozó kaját sorolt Audrey :D
Emellet nagyon szerethetőek voltak a szereplők és kíváncsi vagyok majd a folytatásra is nagyon nagyon. :) Remélem hamarosan jönni fog.
Picit sajnáltam,hogy a végén nem kaptunk egy kis epilógus, hogy mi történik. Audrey álma vagy ,hogy házasság meg gyerekek miegymás,de gondolom a következő részekben ezek említve lesznek. :)

>!
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Letehetetlen volt ez a könyv, Bowen pörgős stílusa vitt előre. Szerettem a karaktereit, a helyszínt, az egész feelinget, a romantikus-erotikus rész is zseniális lett. Bowen számomra bőven bebizonyította, hogy Elle Kennedy nélkül is képes tökéletes regényt írni.

Bővebben a blogon:
▶️ https://moly.hu/konyvek/sarina-bowen-bittersweet-keseredes

>!
Silverlight
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Meglepően tetszett. Számomra viszonylag ismeretlen szerző könyve, ezért kicsit féltem is tőle. A borító kicsit sejtelmes, de még azt sem mondható, hogy arra sarkalná az olvasót, hogy kézbe vegye. Bár nekem ez a szép, széles váll nagyon tetszik. A történet eleje kicsit lassan indul be, s néha azon gondolkoztam jó ötlet volt-e beszerezni ezt a könyvet, mert hát tetszik, de azért nem annyira. Aztán meglódult a történet és végre úgy éreztem tart is valamerre. Nem boncolgat komolyabb témákat, s nincs a háttérben meghúzódó érzelmi zűrök, mégis meg van az egésznek a hangulata. Minél többet olvastam belőle, annál inkább úgy éreztem, hogy tetszik. Jó szereplők, aranyos család. Szerintem leginkább a családias jellege miatt nyerte el a tetszésem.

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577102 · Fordította: Rácz Kata
>!
catilde
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Sajnos nekem nagy csalódás volt. Nagyon vártam a könyvet.
Nekem a szereplők nem lopták be magukat a szívembe. Történet is nagyon felejthető.
Egyszer olvasható kategóriába esett nálam.

8 hozzászólás
>!
Fire_bird 
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Amióta tudtam, hogy megjelenik ez a könyv, azóta alig vártam, hogy olvashassam. Igaz volt bennem egy kis félelem, hogy csalódás lesz, és a Him varázsa csupán Elle Kennedy stílusnák volt köszönhető.
Az első két fejezetnél picit meg is ijedtem, hogy engem nem fog majd elkapni ez a farmos életérzés, de aztán… ÚRISTEN! Ez vérpezsdítő volt. Alig várom, hogy újabb könyve jelenjen meg magyarul az írónőnek, biztos, hogy azonnal le fogok rá csapni, mert elképesztő ez a nő. Ahogy életre kelti a karaktereket, ahogy vezeti és felépíti a történetet, ahogy leír egy intim pillanatot, mind-mind zseniális, életszerű, és minden szavát elhittem, átéltem. Kicsit én is a Shipley család része lettem, és nehéz lesz elengedni őket, imádtam olvasni erről az összetartó, bolondos családról. De nehéz lesz elengednem Griff és Audrey párosát is. Griff lehengerlő és hatalmas egyéniség. Audrey pedig egy szeleburdi, pörgős csaj, igazi enegiabomba. Tökéletesen kiegészítik egymást. Élvezet volt olvasni fülledt kis kalandjukat.
Olvasnom kell még Sarina Bowentől, hogy egyértelműen kijelenthessem új kedvenc írót avattam, de nagyon jó úton halad. A Keserédes viszont egyértelműen megy a kedvencek közé.

>!
Gabcsi77
Sarina Bowen: Bittersweet – Keserédes

Mostanában nem igen írok értékeléseket, mert ez az év sajnos nem hozott annyi történetében számomra érdemleges könyvet. Vagy csak szimplán betelt az 'egy kaptafás' story bugyrom.
Ez a könyv… Persze imádom a több részes családi történeteket,pláne ha lezárt az adott történet, ez is hozzájárul a csillagok számához :-)
Nos ezt a könyvet imádtam… Nincs olyan szereplője akit ne 'látnék' újra.
Griffin farmer és Hercegnő története szenvedélyes, jól kidolgozott, és csak kapkodod a fejed a 'ne már' és a 'na végre' között.. :-)
Nagyon Nagyon remélem jönni fog a folytatás, mert az kizárt, hogy Róluk ne olvassunk :-)


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán 

A szexet mindenki szereti, és soha senkinek nem elég belőle.

206. oldal

6 hozzászólás
>!
Fire_bird 

Onnan tudod, hogy odavagy valakiért, ha belesajdul a szíved, ahogy nézed, amint magára húzza a farmerét.

312. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Audrey Kidder
>!
Fire_bird 

A hétvége tökéletes volt. De végül eljött a hétfő. Mindig eljön.

318. oldal

>!
Fire_bird 

Megnyugtatott, ha késsel dolgoztam. Van, aki köt. Van, aki jógázik. Én meg felvágok dolgokat.

52. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Audrey Kidder
>!
Cync P

Basszus. Csapnivaló üzletasszony vagyok. Semmiképp nem szép dolog képzeletben levetkőztetni az ügyfeled.

169. oldal

>!
Nickie

-Griff!
-Hmm?-basszus. Konkrétan őt bámultam.
-Van valami a fenekemen, aminek nem kéne ott lennie? – kérdezte.
-Ööö. -Lebuktam. -Csak egy kis széna.
-Levennéd, kérlek?

52. oldal

>!
Cync P

Kellett volna Griff mellé figyelmeztető jelzés, olyasmi, mint amilyet a szakácsiskolában a pizzasütő tetejére tesznek. Vigyázat, forró!

235. oldal

>!
Nickie

“Szeretlek, hercegnő. Te vagy az édesség, ami kiegyensúlyozza a természetes savaimat.”

302. oldal

>!
Nickie

„Mindenkinek van olyan szarság az életében, amin túl kell tennie magát.”

246. oldal

>!
Nickie

„Egy jó vacsora után az ember bárkinek megbocsát. Akár még a saját rokonainak is.”
Oscar Wilde

248. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Meghan March: Tiéd vagyok
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron
Emma Chase: A királynő férjet keres
Monica Murphy: Second Chance Boyfriend – Második esély pasi
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom
Cora Carmack: Szakítópróba