Talán ​majd karácsonykor (O'Neil testvérek 3.) 52 csillagozás

Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Tyler O'Neil sílesiklásban verhetetlen, de apaként elég messze van még az aranyéremtől. Hogy bebizonyítsa kamasz lányának, Jessnek, mennyire szereti, a világ legszebb karácsonyát szeretné megrendezni neki. A Snow Crystal Sí- és Üdülőközpont, az O'Neilek családi vállalkozása pompás keretet biztosít az ünnepnek, de a részletek kidolgozásában Tyler segítségre szorul. És ki más segíthetne neki, mint Brenna, a gyerekkori jó barát, aki a síterepek mellett az ünnepi dekorációk útvesztőjében is remekül eligazodik. Mindhárman -Tyler, Brenna és Jess – titkon szívből vágynak szeretetre, szerelemre, igazi családra, s talán karácsonykor valóra válnak az álmok…

Eredeti mű: Sarah Morgan: Maybe This Christmas

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
400 oldal · ISBN: 9789634079859 · Fordította: Szabó Júlia
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634079842 · Fordította: Szabó Júlia

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 25


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Ha tehetném, 100 csillagot adnék, annyira tetszett. Egyértelműen ez volt a sorozat legjobb része. Igaz, talán egy kicsit sokáig kerülgették egymást a főszereplők, és hamarabb is összeboronálhatta volna őket az írónő, de én úgy élveztem a külsős szervezkedést és azt, hogy rajtuk kívül mindenki sejtette, hogy őket az ég is egymásnak teremtette!
Brenna nagyon szimpatikus főhősnő volt. Az előző részek alapján egy vagány, határozott és odamondogatós nőnek képzeltem, így teljesen meglepett a csendes, zárkózott oldala. Annyira becsültem benne, hogy gyerekkorától „kitartott”, és a sok rossz ellenére sem szűnt meg szeretni Tylert!
Tyler… istenem, tipikus férfi, aki pont azt nem veszi észre, ami az orra előtt van. Ennyi félreértelmezett pillanat, ennyi elszalasztott alkalom! Ugyanakkor olyan édes volt, ahogy rádöbbent az érzéseire, és spoiler! És hogy én mennyit nevettem azon, ahogy Jesst próbálta jó irányba terelgetni!
Örültem, hogy előző részek szereplői is aktívan részt vettek a történetben, jó volt újra olvasni az ő boldogságukról is.
Nem is kérdéses az 5 csillag.

2 hozzászólás
>!
Csoszi P
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Tökéletes befejezés. Az utolsó rész a harmadik O'Neil fiú, Tyler és gyerekkori barátnője, Brenna románcáról szólt. Ezer éve ismerik egymást, de Brenna többet érez Tyler iránt a barátságnál. Szinte kabaréba illő volt, ahogy a családtagok megpróbálták őket összehozni. Tök jó volt, hogy a belső gondolataikról, bizonytalanságaikról is olvashattam, és Tyler-t nemcsak nagy nőcsábászként, de felelősségteljes apaként is megismerhettem. A lánya, Jess annyira cuki volt. Brenna pedig sokat fejlődött, a végére kiállt magáért, határozottabb lett.

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634079842 · Fordította: Szabó Júlia
>!
V_Ili P
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Szerettem ezt a sorozatot.
Bár ennél egy kicsit olyan érzésem volt, mintha az SZJG-t olvasnám. Ott is már mindenki tudta, hogy szeretik egymást, még sem léptek.
Jess édes volt, ahogy néha helyre tette az apját és kinyitotta a szemét Brennával kapcsolatban.
Jó volt olvasni, a havas tájon játszódott jeleneteket, szinte ott éreztem magam.

>!
Valeria729 P
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Sokkal jobban tetszett az előzőnél. Már az első részben sejteni lehetett, hogy Brenna és Tyler egy pár lesznek. Tetszett, ahogy kerülgetik egymást, de az őszinte mély összetartozásuk még inkább. Jess szövegeit is szerettem, ahogy időnként osztotta az apját, de azt is, amikor őszintén beszéltek a problémákról. Azt különösen értékeltem, hogy Ty a végén nem lacafacázott, hanem a sarkára állt. Olvasás közben egyetlen dolog miatt fájt a szívem: hóért, napsütésben szikrázó havas tájért.

>!
Trice29 P
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Számomra kissé vontatottan indult, de aztán rákapcsolt és egy igazán tuti befejezéssel örvendeztetett meg. Ráhangolódásnak tökéletes volt.

>!
Nefi
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Annyira kiszámíthatatlan, váratlan, fordulatos volt…. ja nem.

Szóval hozta a kötelezőt, annál se többet se kevesebbet. Hűsítő téli jégkockás limonádé nyárra. Annak viszont jó.

>!
kiruu P
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Ash, Luna és Jess egyértelműen a kedvenc szereplőim lettek. Nagyon szeretem Brennát is, de valahogy néha fejbe vágtam volna, hogy „Miéééért?”. És akkor ha már a fejbe vágásnál tartunk…

Kedves Tyler,
Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy egy rohadt kedves, intelligens, határozott nő oda van érted amióta az eszét tudja, te meg csak szenvedsz és nem látsz a síléceidtől?! Szedd már össze magad!
Üdvözlettel,
kalapács

Én végig azt éreztem, hogy Tylernek pszichológus kéne. A balesete miatti veszteséget egyértelműen nem tudta feldolgozni. Egyébként nagyon kedveltem, a szenvedése szórakoztató volt, azonban nem ajánlanám tanárnak felvilágosító órákra. Ahogy Jesst kezelte, az nagyon vicces és imádnivaló volt. Jess egy üde, kellemes, szókimondó és őszinte karakter. Kicsit visszatérve Brennára: szerettem a visszahúzódó, bizonytalan énjét is, de kellett neki a lökés és a szép fehérnemű.
Imádtam, hogy a korábbi szereplők is jelen voltak, és beleavatkoztak a dolgokba. Kayla még mindig top1 nálam. Hiányoltam az angliai rokonokat. ;)
A történet csúcspontja egyértelműen a vége volt. Elképzelni sem tudnék szebbet. Egyetlen dolog fáj: a szívem, amiért nem egy egész napos snowboardozás után olvashattam a könyvet, kinyújtózva a szállodai ágyon.

>!
sztrapacska1213
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

A sorozat 3. kötete is hozta azt a könnyed, szórakoztató stílust, mint az első kettő. Tyler és Brenna kettőse és Jess nagyon szerethető, bár nálam továbbra is Sean és Elise a nyerő páros :) A téli havas táj, a síelés a porhóban, a kutyaszánozás, a hógolyócsata, és egyáltalán maga a hó, mind olyan dolog, ami nálunk mostanában ritkaság számba megy. Ezért is volt jó legalább olvasni róla :)
Így Karácsony táján (már csak 40 nap, @Boritek70) érdemes olvasni ezt a sorozatot, segít hangulatba kerülni:)

2 hozzászólás
>!
Evika82 P
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

Ez volt a legjobb része a sorozatnak. Nagyon tetszett. A családi összetartás az még mindig szuper az O'Neil család tagjai között, de szuper a lányok: Brenna, Kayla és Elise hármasa is. Az ahogy összeesküdnek és szervezkednek a család tagjai, csak Tyler és Brenna kapjanak már végre észbe és jöjjenek már végre össze, nagyon aranyos volt. Jess pedig egy vagány kis csaj (aki hál Istennek semmiben sem hasonlít az édesanyjára).

>!
mea0810
Sarah Morgan: Talán majd karácsonykor

erre a részre voltam a legkíváncsibb..már az előző részekben is imádtam Tyler megszólalásait :D
ez a történet is csupa havas csoda, rengeteg karácsonyfával, karácsonyi hangulattal, síeléssel, barátsággal, szeretettel,szerelemmel..éééés hát a vége♥♥♥ jajj annyira jó volt olvasni :))
Sajnálom, hogy nincs több testvér :)


Népszerű idézetek

>!
cherryd

Karácsonykor mindig ez volt. A vázák tele voltak fenyőágakkal, az asztalon és a komódon tobozok illatoztak, a polcokon gyertyák égtek, mellettük pedig ott sorakoztak az O’Neil fiúk gyerekkori, kézi készítésű ajándékai. Nemcsak egy ház volt ez az épület, hanem igazi otthon. Tele szeretettel és odafigyeléssel.

>!
halimarcsi P

Ha az ember erős sodrásba kerül, nem szabad az ár ellen úszni.

>!
halimarcsi P

Ez az igazi szeretet. Ha olyannak szeretsz valakit, amilyen. Mert ha meg akarod változtatni őt, az már nem szeretet.

>!
halimarcsi P

Nagyon kevés ember van, aki úgy élhet, ahogy szeretne.

>!
halimarcsi P

Ne törődj azzal, mit gondolnak rólad az emberek úgy általában! Egyrészt mert az emberek az idejük nagy részében magukkal vannak elfoglalva, nem pedig veled. Másrészt pedig mert senkinek semmi köze hozzá, mit kezdesz az életeddel. A te életed, nem az övék.

>!
halimarcsi P

Csak azok az emberek számítanak, akik közel állnak hozzád. De ők is csak kicsit. A lényeg te magad vagy. Ha szerinted helyes, amit csinálsz, és nem bántasz vele senkit, akkor nincs miért aggódnod.

>!
halimarcsi P

De tudod, nem sok értelme van azt kívánni, hogy bár ne történt volna meg az, ami már megtörtént. Felesleges energiapocsékolás.

>!
halimarcsi P

Én nem szeretném meg nem történtté tenni a dolgokat. Ez egyébként nem is lehetséges, mert visszafelé soha nem mehetünk, mindig csak előre.

>!
halimarcsi P

Mindenki fél valamitől, de te is tudod, hogy nem a félelem számít. Hanem az, hagyjuk-e, hogy befolyásolja a döntéseinket.

>!
halimarcsi P

Én csak azt akarom mondani, hogy nincs abban semmi rossz, ha az ember fiatalon butaságokat csinál. Időnként mindenki elpuskáz ezt-azt. De ettől még nem kell abbahagyni a próbálkozást. Később, ha idősebb és okosabb lesz az ember, újra belevághat abba, ami elsőre nem jött össze.


Hasonló könyvek címkék alapján

Richard Paul Evans: Hol lehet Noel?
Emily March: Angyalszárnyak
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Donna VanLiere: Karácsonyi fény
Sandra Brown: Vad dolgok
Johanna Lindsey: Ajándék
Susan Wiggs: Mennyből az angyal
Debbie Macomber: A fagyöngy alatt
Cecelia Ahern: Ajándék
Szabó Magda: Születésnap