Tizenegy ​botrány egy herceg meghódításához (A csábítás kilenc szabálya 3.) 690 csillagozás

Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Lehet, ​hogy az írónő még újonc, de így sincs vetélytársa.” – Chicago Tribune

Egy botrány beláthatatlan következményekkel járhat…
Juliana Fiori éltető eleme a szenvedély.
Vakmerő, lobbanékony és csak úgy vonzza a bajt; ő aztán tényleg nem egy affektáló angolkisasszony. Esze ágában sincs megfelelni a társadalmi elvárásoknak: ami a szívén, az a száján, és ráadásul figyelemre méltó pontossággal céloz, amikor behúz valakinek. Botrányos természete miatt kedvelt témája London fő pletykafészkeinek, és pontosan az a fajta nő, akit a jó hírnevét féltve őrző Simon Pearson, Leighton hercege a lehető legtávolabb szeretne tudni magától.

A férfi jól rendezett életébe legkevésbé a botrány hiányzik. Gúnynevén a Hencegő herceg szinte csak azzal van elfoglalva, hogy rangjához méltón feddhetetlen maradjon és a titkai ne kerüljenek nyilvánosságra. Ám amikor egy késő este felfedezi a kocsijában rejtőzködő Julianát, akkor minden, számára kedves dolgot kockára… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Arany pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
416 oldal · ISBN: 9789633996164 · Fordította: Hetesy Szilvia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
416 oldal · ISBN: 9789633996171 · Fordította: Hetesy Szilvia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633996157 · Fordította: Hetesy Szilvia

1 további kiadás


Enciklopédia 19

Szereplők népszerűség szerint

Gabriel St. John (Ralston márki) · Lady Calpurnia Hartwell (Callie) · Nicholas St. John · Simon Pearson, Leighton herceg · Isabel Townsend · Juliana Fiori · Benedick Hartwell · Lady Penelope Marbury · Mariana Hartwell · Lady Georgiana Pearson

Helyszínek népszerűség szerint

London · Hyde Park


Kedvencelte 112

Most olvassa 17

Várólistára tette 174

Kívánságlistára tette 187

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

zuna19 >!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Minek kellett ennek véget érnie?
Tökéletes sorozat, tökéletes szereplőkkel.
Még mindig az első rész a kedvencem, de őszintén mind a három rész fantasztikus.
Nem is gondoltam elsőnek mikor elém került ez a sorozat, hogy ennyire le fog venni a lábamról.
Sorozatokat nem igazán szeretek általában olvasni, főleg nem száz részeseket, de ezt annyira olvastam volna még. Kíváncsi lettem volna sok mellékszereplőre is.
Főleg Benedick-re lettem volna nagyon kíváncsi, mert őt is nagyon érdekesnek találtam a könyvekben. De sok másik karakter is megérdemelte volna, hogy egy kicsit többet boncolgassák a sztorijukat.
Juliana már az első könyvben is szimpatikus volt, tudtam, hogy itt is szeretni fogom. Simon-t jól fenékbe rúgtam volna sokszor, ő egyáltalán nem volt szimpatikus az előző részekben. De imádom most már őt is. Annyira jó, hogy ketten ennyire ellentétei egymásnak, és mégis ennyire egyeznek. :) Tényleg összeillő páros lett a kis olasz vadóc és a hideg úriember.
Annyira elszomorodtam, hogy vége van. Ma még biztos fogom lapozgatni a könyvet és a kedvenc jeleneteimet újraolvasom.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Még ebben az évben tervezem az újraolvasását a könyveknek.

1 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Az előző részt úgy fejeztem be, hogy remélem Leighton herceget valaki jól megleckézteti. Az írónő is így gondolta. Simon és Juliana jobban nem is különbözhetnének egymástól. A herceg rideg neveltetése során megtanulta a rangjával járó elvárásokat. Csak semmi botrány! Juliana pedig heves olasz természete miatt akaratlanul is bajba keveredik. Hát persze, hogy izgultam értük! Kimondottan szeretem az olyan történeteket, amelyekben a szereplők fityiszt mutatnak a gőgős angol úri népségnek.
(Nem bánnám, ha az írónő Georgianának is találna valakit :))
Aranyos kis románc az 1800-as évek világából. Nem egy Büszkeség és balitélet, de kikapcsolódásnak tökéletes.

2 hozzászólás
DarknessAngel >!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Nagyon jó lezárása lett a trilógiának. Julianát egyből sikerült megszeretnem a heves temperamentumával és a botrányaival. Tényleg beillik a St. John családba. :D Leighton hercegre viszont nagyon nem emlékeztem. Később már beugrott pár részlet az előző részekből, de főleg csak azok, amiket a szereplők felemlegettek. Jó volt látni, hogy Juliana mennyire elcsavarja a hercegecske fejét, és ezzel teljesen őrületbe kergeti. Szívesen megráztam volna Simont, hogy térjen már észhez, annyira idiótán viselkedett sokszor. Szerencsére Juliana állt a sarat, aminek meg is lett az eredménye.
Jó volt, hogy Gabriel és Callie mennyit szerepelt, + a vége felé kaptunk egy kis Nicholas és Isabel részt is. Tetszett, hogy St. Johnék milyen egy összetartó família.
Reménykedtem valami boldog befejezésben Georgiana és Benedic részére is, jó lett volna látni, hogy nekik is összejön a szerelem. :)

UI: Gabriel, továbbra is te maradsz a kedvencem♥ ^-^

2 hozzászólás
Evelena>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Szexi, forró, zabolátlan.
Nagyon tetszett, jó érzés volt olvasni. Leighton herceg az előzőekben (habár meg kell említenem rendkívül vonzónak tűnt) nem volt különösképp szimpatikus a gőgös hozzáállásával.
Kellett egy olyan nő, aki kimozdítja abból, ahogy eddig élte az életét.
Juliana fittyet hány mások véleményére, miközben nagy hévvel szereti a családját és hűen bízik a saját elveiben, életfilozófiájában.
Tökéletes befejezése a trilógiának. Fordulatos, pezsdítő, elég kalanddal és botránnyal ahhoz, hogy megszerettesse magát az olvasóval. Az erotika elég fülledtre sikerült ebben a részben, és ugyanúgy megmaradt a korábbi humor és korleírás is.
Nincs még egy olyan könyv, ahol ennyit szerepelne a 'botrány' szó.
Ha belekezdtetek a sorozatba, ezt a részt semmiképp se hagyjátok ki! Nálam kedvenc lett. :)

2 hozzászólás
Sippancs P>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Egy nagyon erős kezdés, majd egy gyengébb folytatás után kicsit félve vettem kezembe a könyvet, de ez a történet már az első sorai után megvett magának. Sőt, azt kell mondjam, hogy A csábítás kilenc szabályát is felülmúlta. Annyira pezsdítő, élettel teli és zabolátlan volt, hogy arra nincsenek szavak! Imádtam olvasni és a részese lenni, elmerülni a bálok, a botrányok, a szép ruhák és a tiltott afférok világában. Na és a szereplők! Juliana a temperamentumosságával és szeleburdiságával már egymaga is megérte a pénzét, de Simon… Simon örökre és menthetetlenül beleégette magát a szívembe. ♥
Tökéletes zárása egy majdnem tökéletes sorozatnak.
Kedvenc lett.

4 hozzászólás
MFKata>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Sarah MacLean sorozata igazi kedvenc. Nem tudnék kedvenc szereplőt vagy történetet választani, mert így kerek egész és csak ajánlani tudom! És hiába zárókötet, én nem búcsúzom, mert biztos vagyok benne, hogy többször is újra fogom olvasni a köteteket!

Bővebben a könyvről » http://mfkata-about.blogspot.hu/2016/05/sarah-maclean-t…

gabiica P>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Tagadhatatlanul ez volt a kedvencem a három kötetből. Már az elsőnél nagyon megszerettem Juliana karakterét, nagyon vártam a történetét, reméltem, hogy tetszeni fog, és nem fognak megváltozni az érzéseim vele kapcsolatban.
Szerencsére nem változtak. Pont az a szenvedélyes, mégis makacs, okos, karakteres jellem, akire számítottam.
Nagyon boldog voltam, hogy így sikerült megpuhítania Leightont. Szerettem őt is, tudtam, hogy több van a zord, kemény, „hencegő” külső mögött, mint amennyit mutat.
Szerettem az egész történetet, úgy, ahogy van!

perpetua P>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Ilyen egy tökéletes sorozat/trilógia! :) Nagyon vártam ezt a részt is, hiszen imádtam az első két részt és egyáltalán nem meglepő, hogy ezért a kötetért is odáig voltam. ^-^
Elérkeztünk a család legfiatalabb és egyben legújabb tagjához, Juliana-hoz. Mellette egy percig se lehetett unatkozni. Már a cím is sejteti, hogy bortányairól híres. Ám kicsit jobban megismerve rájövünk, hogy ő igenis szeretne kilépni anyja árnyékából és meg akarja mindenkinek mutatni, hogy úri nőként is tud viselkedni. Csak valami mindig közbe jön. :P Olasz, temperamentumos személyiségét nem tudja levetkőzni, de nem is kell, mert ő így tökéletes. És hogy is lehet jobb könyvet kihozni ebből a helyzetből, minthogy találunk neki egy végletekig szabályokat követő, zárkózott, hűvös herceget? :D
Simon-nal az előző részben találkozhattunk először, ahol a helyzetből adódóan nem kedvelhettük meg. Most se hinném, hogy kedvenccé vált, de annyira jó jelenetek keveredtek ki kettőjük ellentétes személyiségéből, hogy egy szavam sincs, mert így volt minden tökéletes.
Az első részben nagyon jó volt a 9 csábítás, a másodikban kicsit, erőltetettnek éreztem a 10 hódítást, itt újra nagyon tetszett a 11 botrány. Nem volt erőltetett, tényleg csak felvezetést adtak és az epilógusban tértünk komolyabban vissza hozzá, most is egyedivé tudta ezt tenni az Írónő. Most is megjegyezném, hogy tökéletesnek érzem a pici módosítást a borítón, mert sokkal szebb lett így.
Borzasztóan élveztem, hogy újra belecsöppenhetek ebbe a világba, azt is, hogy a korábbi szereplők ilyen sokszor felbukkantak, szerves részei voltak a történetnek. Tehát akárhogy ragozom is tovább a dolgot, minden mondat oda vezet, hogy imádtam! *-*

Naiva P>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Szeretem ennek a sorozatnak mind a három részét, de továbbra is az első rész a kedvenc. Ahogy a három rész, három hősnőjét és hősét is. Igaz, Juliana-t kissé önzőnek éreztem, de mégis minden hibája ellenére tudtam őt szeretni. Igazi színfolt volt abban az unalmas és sznob világban, ahol szerintem képtelenség feloldódni, ellazulni. Simon-t is nehezebben sikerült megkedvelnem, mert igazán rászolgált a gúnynevére. Már akkor bíztam benne, hogy Juliana jól meg fogja őt leckéztetni. A Tüzek éjszakája rész mindent vitt.
Röviden összefoglalva nagyon tetszett. Nem annyira, mint Callie és Gabriel kötete, de az előző résznél jobb volt. Viszont a három főhős közül Nicholas volt a kedvencem és nem csak a szexi sebhelye miatt. Annak külön örültem, hogy a többiek is szerepet kaptak ebben a részben. Szerethető, könnyed olvasmány. Kikapcsolódásnak tökéletes.

ViveEe P>!
Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához

Ez így volt szép kerek. :) De masszívan próbára tette a türelmem ez a történet.
Nagyon szimpatizálok a XIX. századi Angliában játszódó szerelmi történetekkel, de főképp a bennük rejlő humorforrások miatt.
De itt annyira túlzásba lett víve a becsületkérdés, hogy néha a falat kapartam. És drága Simon ezért van az, hogy gyűlölve szeretlek. De elhiszem, hogy ilyen volt a rang és az elvárások csapdájában.
Nem veri egyik rész sem az első részt, de nagyon tetszett. Nagyon szeretni való ez a sorozat.
Juliana fantasztikus, nagyon jó az olasz temperamentum, kellett ide. És én kifejezetten szerettem, hogy merész volt, és képes volt igazából csábítani. Bár néha a hercegünk is megerőltethette volna magát.
A Ralston család minden jelenetét imádom, nagyon szuper az ikerpárunk.
A végén pedig csak úgy olvadoztam az érzelmektől, és nagyon tetszett a nagy botrány a végén. Lord Leighton, így kell ezt! :D
Nem lehet eléggé ajánlani a sorozatot. :)


Népszerű idézetek

anikho>!

– (…) Amikor azt mondtuk Callie-vel, hogy egy jó férjet szeretnénk neked, akkor nem Leightonra gondoltunk.
Még a bátyja szerint is túl kevés hozzá.
– Azért mert ő herceg? – kérdezte.
– Micsoda? Nem, dehogy! – felelte Ralston, aki őszintén megdöbbent a kérdésén. – Azért, mert egy barom!
Juliana nem tudta megállni, elmosolyodott…

212. oldal

MFKata>!

– Kegyelmes uram, én bármikor elismerem, hogy elvesztettem egy csatát, de egy háborút soha nem adok fel.

Kapcsolódó szócikkek: Juliana Fiori · Simon Pearson, Leighton herceg
MFKata>!

– Szenvedélyre mindenkinek szüksége van. Egy nagy adag szenvedély az élet bármely területén jól jön.

Kapcsolódó szócikkek: Juliana Fiori · szenvedély
anikho>!

– Nem, Miss Fiori, én nem aggódom a maga jó híre miatt.
Hát persze hogy nem.
– A saját jó hírem aggaszt.
Julianának fájt a célzás, hogy ártana a megítélésének, ha kettesben találnák vele, köze lenne hozzá. Talán még a kezénél is jobban fájt. Mély levegőt vett, készült az újabb szópárbajra, amikor egy dühös hang harsant fel az ajtóból.
– Ha nem veszed el azonnal a kezed a húgomról, Leighton, akkor a nagyra becsült hírneved lesz a legkisebb problémád!

26. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Juliana Fiori · Simon Pearson, Leighton herceg
zuna19 >!

Gyönyörű ez a nő.
Rendkívül bosszantó, de gyönyörű.

171. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Simon Pearson, Leighton herceg
zuna19 >!

– Miért van az, hogy mindig kimaradok valamiből?

155. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mariana Hartwell
shadowhunter1975 P>!

– Gabriel – kezdte a lány olyan kedveskedő hangon, ahogy csak a betöretlen csikókhoz vagy elmeotthonok lakóihoz szoktak beszélni.

35. oldal, 2. fejezet (Könyvmolyképző, 2016)

anikho>!

A fák nagyon hasznosak. Ők fedik el a botrányos dolgokat.
Egy finom hölgy az est beköszöntével már nem kódorog sehol.
– Illemtan úri hölgyeknek –

1. fejezet

anikho>!

– Nem tetszik, hogy úgy hangoztatod jövendőbeli mátkám érdemeit, akár egy vásári tehenét.
Ralston felvonta a szemöldökét.
– Ó, bocsáss meg, kérlek! Egyszerűen az volt a benyomásom, hogy úgy választottad ki a jövendőbeli mátkádat, akár egy díjnyertes tehenet a vásárban.

45. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Quinn: A herceg és én
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú
Emma Chase: Királyi szerető
Julia Quinn: Mr. Cavendish, ha jól sejtem?
Lisa Kleypas: Botrány tavasszal
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara
J. A. Redmerski: A soha határa
Lorraine Heath: A herceg szeretője
V. E. Schwab: Egy sötétebb mágia
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi