A ​Rogue By Any Other Name (The Rules of Scoundrels 1.) 11 csillagozás

Sarah MacLean: A Rogue By Any Other Name Sarah MacLean: A Rogue By Any Other Name Sarah MacLean: A Rogue By Any Other Name

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

What a scoundrel wants, a scoundrel gets . . .

A decade ago, the Marquess of Bourne was cast from society with nothing but his title. Now a partner in London’s most exclusive gaming hell, the cold, ruthless Bourne will do whatever it takes to regain his inheritance—including marrying perfect, proper Lady Penelope Marbury.

A broken engagement and years of disappointing courtships have left Penelope with little interest in a quiet, comfortable marriage, and a longing for something more. How lucky that her new husband has access to such unexplored pleasures.

Bourne may be a prince of London’s underworld, but he vows to keep Penelope untouched by its wickedness—a challenge indeed as the lady discovers her own desires, and her willingness to wager anything for them . . . even her heart.

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Thorndike, 2012
540 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781410449474
>!
Piatkus, London, 2012
400 oldal · ASIN: B006OUGWK2
>!
Piatkus, London, 2012
386 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780749957186

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Bourne márki · Lady Penelope Marbury · Temple


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Nüx_Játékterme P>!
Sarah MacLean: A Rogue By Any Other Name

Wooooooow!
Azt kell, hogy mondjam, hogy számomra ez a könyv izgalmasabb volt, mint a Love by Numbers kötetei, mert az utolsó oldalakig nem tudtam biztosan, hogy mi lesz Michael bosszújával.
Először is, Penelope-t furcsa volt megszokni, hiszen a másik sorozatban olyan jelentéktelennek tűnt Juliana mellett. De egy nagyon vagány nő lett belőle, illetve nem volt nehéz vele azonosulni, mert annak ellenére, hogy igyekezett határozottnak mutatkozni a pasi előtt, belül folyamatos bizonytalansággal küszködött. Valljuk be, ez a valóságban is így van. Még a végén is, amikor már hajthatatlanul ment a feje után, belül akkor is vívódott. Nekem ettől még szimpatikusabb és valóságosabb karakternek tűnt.
Michael… *sóhajt*
Az elején amellett, hogy megtudjuk, hogy szívfacsaróan jóképű (ide képzeljetek megint egy Gabriel Aubry-s kép linket), egy méregzsák. Aztán elkezdtem utálni, de közben MacLean gonoszul kitol velem, mert egy csendbe burkolózó titokzatos ismeretlenné teszi Penelope szemében, akinek a sokat látott éles szexi, intelligens, kíméletlen tekintetű szeme folyton fürkészi a lányt. Ide beszúrhatnám azt a tini-bölcsességet, hogy „Az igazi nők nem szeretik sem a bólogató kutyákat, sem az ordító majmokat. Azt szeretik, ha csendesen lépked mellettük az oroszlán.” (said no állatkerti gondozó evör) Szóval értitek. Ilyen kislányos vonzalmakat hoz ki az emberből ez a pasi.
Naszóval, Michaelben tényleg veszélyesen vonzó az, hogy csendes, megfontolt, veszélyes, és a csendes fürkésző jelenlétét semmilyen szituációban nem lehet ignorálni. Jaaaa, és persze a legfontosabbat kihagytam. Az, hogy London legromlottabb és legexkluzívabb szerencsejáték (és egyéb..) klubban ő az egyik atyaúristen. Ez nem csak hogy nyami, de a végletekig dekadens is. Imádom!!!
Nem spoilerezek semmit, hogy más is kedvet kapjon a sorozat elkezdésére, mert nagyon jó. Az epilógusban megtudjuk, hogy ki lesz a következő páros, és wooow, szuperjó lesz. Tíz csillag.

7 hozzászólás
Molu>!
Sarah MacLean: A Rogue By Any Other Name

Egy kedves koszümös, romantikus regény, mely a 19-ik században játszódik. Az érdekesség benne, hogy bele van szőve az általunk megszokott akkori társadalmi elvárások viselkedési normái, elvárásai, szokásai, de a főszereplőkön keresztül betekintést látunk mindezeknek az érzelmi hátterébe is. Mindemellett, abba is, ami tiltottnak vagy botrányosnak, bűnnek számított. Az író nem csak a szerencsejáték világát mutatja be ellentétes szempontokból, de a női főszereplőt is elég merészen bemutatja a szende és a tüzes oldaláról is.
A párbeszédeken keresztül nagyon jól kibontakoznak a szereplők személyiségei; igazi szócsatákban van sokszor részünk. Nem egyszer elcsodálkoztam, hogy a férfi karaktert milyen jól „elkapta” az író – macsó, romantikus, mégis valahogy megtestesíti azokat a férfiakat, akik érzelmesek, de elrejtik érzelmeit, nem bíznak másokban, más arcukat mutatják a külvilág felé, mint akik.

naravna>!
Sarah MacLean: A Rogue By Any Other Name

Bajban vagyok az értékeléssel. Nem rossz könyv ez, de sok helyen nem tudta fenntartani az érdeklődésemet, a férfi főszereplő karaktere akkorát változott a történet néhány napja alatt, hogy ilyen bakit nem vártam volna egy amúgy jó könyvtől, és annyira öncélú volt benne a szex…
Egy olvasásnak persze elment, de valahogy azt vártam volna tőle, hogy a Fallen Angel körül forog majd a két főszereplő története, ettől lett volna izgalmas egy amúgy tök hétköznapi történelmi romantikus.
A következő részt amiatt fogom elolvasni, hogy az Angel többi tulajáról is megtudjak valamit.


Népszerű idézetek

Cheril>!

“Are you bored, wife?”
“Why would I be bored? Staring at the walls of your town house is so fascinating.”

Kapcsolódó szócikkek: Bourne márki · Lady Penelope Marbury
Nüx_Játékterme P>!

„He shan't live forever, Penelope! What then?”
Penelope could not think of why this was in any way relevant. „Well, that shall be very sad, I imagine.”
Lady Needham shook her head in frustration. „Penelope!”
„Mother, I honestly have no idea what you are implying.”
„Who will take care of you? When your father dies?”
„Is Father planning to die soon?”
„No,” her father said.

33. oldal

Nüx_Játékterme P>!

„Do not come any closer! I…” she flailed for a decent threat. „I am armed!”
His response was unmoved. „Do you plan to smother me with your muff?”
„You, sir, are not a gentleman.”
„Ah. Truth at last.”

50. oldal

szonja08760>!

-Penelope! Marriage proposals from wealthy, eligible young men do not blossom on trees!
Particularly not in January, I wouldn’t think . Penelope knew better than to say what she was thinking.

Chili87 P>!

I’m very happy that you did not marry Leighton or Tommy or any of the woefully lacking others, Sixpence.” No one but Michael had ever called her Sixpence, a silly nickname he’d given her a lifetime ago, assuring her that she was worth far more than a penny to him. They had been sweet words at the time, a lovely little idea that had been sure to make her smile, and her response now was no different.

Chili87 P>!

She exhaled audibly, and he turned his head toward her, giving her a view of one perfectly curled ear. She’d never noticed anyone’s ears before.
“What is it?” he said, his voice a low gravel.
“‘It’?” she asked. He rolled to his back again, jostling the blanket and baring one of her arms to the cold air in the room. When he replied, it was to the ceiling.
“I know enough about women to know that sighs are never simply sighs. They indicate one of two things. That particular sigh represents feminine displeasure.”
“I am not surprised that you recognize the sound.” Penelope could not resist. “What does the other indicate?” He pinned her with his beautiful hazel gaze.
“Feminine pleasure.” Heat flared on her cheeks. She supposed he would easily recognize that, too.
“Oh.”

Chili87 P>!

She took a perverse pleasure in the way the amber liquid filled the crystal, and she snickered as she wondered what her new husband would think if he arrived home to that moment—his proper wife, plucked from the path to spinsterhood, clutching a glass half-full of scotch. Half-full of the future. Half-full of adventure. With a grin, Penelope toasted herself in the wide mirror mounted behind the decanter and took a long drink of the whiskey. And nearly died. She was not prepared for the wicked burn that seared down her throat and pooled in her stomach, making her retch once before she regained control of her faculties. “Blech!”

Molu>!

Cross's brows rose. „Castleton is a dimwit.”
One of Bourne's shoulders lifted in a noncommital shrug. „He is not the first aristocrat to marry a woman above his intelligence. Won't be the last, either.”

143. oldal

Molu>!

Something lit in her beautiful blue eyes, something that could become his addiction. Hope. Happiness. It made him feel ten times a man to be the reason for it.

282. oldal

Molu>!

He met her gaze head-on, and a bolt of pleasure shot through her as though the look were a physical touch, warming her – catching her off guard before the brim of his cap shielded his eyes once more, and she filled his silence with her own words.

49. oldal


A sorozat következő kötete

The Rules of Scoundrels sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lisa Kleypas: Cold-Hearted Rake
Gail Carriger: Changeless
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Jay Crownover: Better When He's Bold
Cora Reilly: Bound By Temptation
Colleen Hoover: Regretting You
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player
Sarah Brianne: Lucca