Karcok 4

vörös_áfonya >!
Crescent City

Feyre-ék Lélegzetek könyve valahogy Lunathionban kötött ki :))

„Bryce kinyújtotta a karját – a polc felé. Bizsergő ujjai végigsimítottak a címeken. A szent számról, Az eleven halottak, Lélegzetek könyve, Az ezerarcú királynő…"

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara · Sarah J. Maas: Föld és vér háza

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
6 hozzászólás
Blogturné_Klub U>!
Blogturné Klub

Egy új sorozatba kezdett bele a rendkívül tehetséges Sarah J. Maas írónő, amelynek első részét már magyarul is olvashatjuk, hiszen tavaly év végén megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. A Föld és vér háza főszereplője ezúttal a félig ember, félig tündér Bryce, aki gondtalanul éli mindennapjait, amíg egy tragédia meg nem változtatja az életét, amelyet csak úgy enyhíthet, ha egy bukott angyal segítségére hagyatkozik. Amennyiben kíváncsiak vagytok a fantasy királynőjének egy újabb izgalmas történetére, tartsatok a turné bloggereivel, és játsszatok a kiadó által felajánlott példányáért.
|blogturné |nyereményjáték
http://www.blogturneklub.com/2021/01/sarah-j-maas-fold-…

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: Föld és vér háza

Sarah J. Maas: Föld és vér háza
6 hozzászólás
Babett_Jávor>!
Crescent City

Imádom Syrinx-et! Annyira cuki♥ Így gondoltam készítek egy matricát belőle :D

„Syrinx az ablakot kaparta, összeráncolt arcát az üvegnek nyomta.”

„ Oroszlányra emlékeztető, sötét pamacsban végződő, hosszú farka ide-oda járt. Kis, lógó füle teljesen kerek, bolyhos fejére lapult, redői és nyakának valamivel hosszabb, sörénynek nem igazán nevezhető bundarésze remegett a mozgástól, és hatalmas, madárszerű karmokban végződő mancsa épp…”

„ Syrinx hátra pillantottam gömbölyded, izmos válla felett, összeráncolt arca inkább emlékeztetett kutyára, mint bármi másra…”

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: Föld és vér háza

Sarah J. Maas: Föld és vér háza
kismosoly_olvas P>!

Sarah J. Maas könyvei nagy sikernek örvendenek világszerte, így nálunk is. Nemsokára magyarul is érkezik hozzánk legújabb könyve, a Crescent City – Föld és vér háza, várhatóan január 8-án. Bár én még nem olvastam az írónőtől, annyi jót hallottam már róla, hogy mindenképpen sorra fogom keríteni.
Ez a könyv német kiadása. Láttatok már ennél gyönyörűbb kiadást? Ahogy láttam, sajnos kemény borítóval magyarul nem fog megjelenni, viszont arra kíváncsi vagyok, hogy ezt a lapfestést átveszik-e. Remélem!

Kapcsolódó könyvek: Sarah J. Maas: House of Earth and Blood · Sarah J. Maas: Föld és vér háza

Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Sarah J. Maas: Föld és vér háza

Kapcsolódó alkotók: Sarah J. Maas

11 hozzászólás